NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

5 hónapja
Matthew99 New Orleans Saints 10 093 — Invisible man
Úgy nézem Németh András is látta a listát mennyit keresnek a Puskásnál átlagban...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
5 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 890 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Csóri Curaçao 😕

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
davemayer Chicago Bears 15 296 — "Grammar maci"
Szerintem a mai Boca-Auckland meccs adja ennek a klub VB-nek a létjogosultságát.
Egy félamatőr csapat hozott egy 1:1-t egy (igaz, motiválatlan, technikailag már kiesett) világviszonylatban topklubbal. Örök emlék számukra, igazi "a sport mindenkié" élmény.
Őszentsége Sobri Jóska
Számukra valószínűleg örök emlék, rajtuk kívül szerintem 3 nap múlva már senki nem fog emlékezni rá.
Ilyen értelemben mondjuk az 1990-es kameruni válogatott talán nagyobb nyomot hagyott.
Kampman
talan?
nyolcig mentek 90ben
leggyoztek emberhatranyban argentinat es az angolok ellen parades meccset vivtak.
YoungZeeZee
Inkább a mi olaszok elleni 3-1ünkhöz tudnám hasonlítani 2006ból, igazi sörmeccs

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
5 hónapja
YoungZeeZee 9 403
Szerintem a mai Boca-Auckland meccs adja ennek a klub VB-nek a létjogosultságát.
Egy félamatőr csapat hozott egy 1:1-t egy (igaz, motiválatlan, technikailag már kiesett) világviszonylatban topklubbal. Örök emlék számukra, igazi "a sport mindenkié" élmény.
Őszentsége Sobri Jóska
Számukra valószínűleg örök emlék, rajtuk kívül szerintem 3 nap múlva már senki nem fog emlékezni rá.
Ilyen értelemben mondjuk az 1990-es kameruni válogatott talán nagyobb nyomot hagyott.
Kampman
talan?
nyolcig mentek 90ben
leggyoztek emberhatranyban argentinat es az angolok ellen parades meccset vivtak.
5 hónapja
ozibozi New York Giants 20 206
Őszentsége Sobri Jóska
Kampman
Roger Milla forever
5 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 972
Őszentsége Sobri Jóska

5 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 135 — #NoStress

5 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 703 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
köszi Benfica! mondjuk azt is kinézem a Dinamoból, hogy kiesnek a gecibe

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
5 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 930 — Lucas Scott
Sané vmi elképesztő ziccer gyilkos

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 775 — Kinek mit intézett a kormánya
Domingues a feljutó Oviedoba igazol

Poloska vagyok.
5 hónapja
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com

Tony Adams
Csak Barcelonába kellett volna utazni példát venni hogy lehet ezt elcigánykodni.

Így akkor gondolom viszik az ezüstöt onnan. Fofana, a grúz csatár, Tolisso nem rossz játékosok

5 hónapja
Meanwhile:
Pénzügyi problémák miatt kizárták a Ligue 1-ből a hétszeres francia bajnok Olympique Lyont.
5 hónapja
Mondjuk az azért kiderült pár év alatt
-folyamatosan- hogy a Szivacs volt a legkisebb problémák egyike a VaSASnál😉
5 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 775 — Kinek mit intézett a kormánya
Mikor lesz sorsolás emmbékettőre? Júli 27-én már kezdődik.
warr_b
Én pár hete minden nap megnézem, de még semmi.
zacknorb
kell idén is a szezonbérlet, hogy láthassátok Szivacski hogyan varázsol a pályán!
Heisman nádor
Szezonbérlet lesz, Szivacski nem lesz

én csak akkor megyek BVSC meccsre, ha megint lesz félpályás 95. perces győztes gól 😀
Löfli
Ahogy ez se, ha idén ottleszek.
Jó kis kiesés lesz 😀😀 (Vasasnak is fix a 3. hely xdd)

Poloska vagyok.
5 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 703 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
én csak akkor megyek BVSC meccsre, ha megint lesz félpályás 95. perces győztes gól 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
5 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 021 — "Montoya por favor!"
warr_b
zacknorb
kell idén is a szezonbérlet, hogy láthassátok Szivacski hogyan varázsol a pályán!

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
5 hónapja
Tony Adams Indianapolis Colts 5 840 — Colts Fan
5 hónapja
warr_b

Poloska vagyok.
5 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 890 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 971 — The Mathematician
Spurs viszi ezét?

www.standard.co.uk/sport/football/tottenham-eberechi-eze-crystal-palace-transfer-news-thomas-frank-b1234543.html

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 971 — The Mathematician
gyökeres tán benyújtotta hogy lépne

www.reddit.com/r/PremierLeague/comments/1lj72sj/viktor_gy%C3%B6keres_informs_sporting_president_about/

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 12 907
Kerkez alairt. A Milan jatekosa mar.
Stez
Csak 5 évet késtél vele. 😀

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
5 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 827 — Whoops, looks like something went wrong.
Kerkez alairt. A Milan jatekosa mar.

5 hónapja
Ez a Porto-Al Ahly komoly meccs lehetett

Poloska vagyok.
5 hónapja
sapka Washington Commanders 6 652 — sapka
Sem Alisson, sem Van Dijk nem volt top3-5-os jatekos az erkezesenel. Alisson kozelebb allt ehhez, mert felelmetesen jo szezonja volt akkor elotte a Romaban, ott lehetett latni, hogy a pali rendben lesz, Van Fijk meg Klopp zsenialis szeme igazabol, mert az o eseteben azert nem feltetlenul adta magat, hogy o ennyire rohadt jo lesz, mint amive valt a Liverpoolnal. Klopp egyszeruen meglatta benne es o eroltette azt a dealt. Szerintem a prime Hummelst latta benne, azert neki mindig is remek szeme volt az ilyenekhez.
Stez
A scouting team és Michael Edwards igazolta le Virgilt. Ahogy akkoriban 10-ből 9 igazolást ők néztek ki. Ahogy Salah-t is az Edwards vezette analitikai csapat hozta - az öreg Jürgen Götzet akarta elsősorban de át tudták tolni, hogy az Egyiptomi jöjjön. Klopp utolsó 2-3 évére kapott csak több hatalmat az igazolások terén. Addig megmondta mit akar játszatni és a scouting team hozott hozzá neki játékosokat. Nyilván mindig volt 'okézás' a konkrét igazolás előtt de a háttérstáb hozta a nevet az alapján amit Jürgen kért.
Amikor fordult a kocka és több hatalma lett Kloppnak el is ment a csapattól Edwards és Julian Ward is. Jürgen fajta impulzív igazolások nem tetszettek nekik (mint Nunez, akit kifejeztten az öreg akart). Ahogy a Jürgen visszavonult vissza is szivárgott mindkét háttérstáb ember. Most Ward és Edwards már feljebb léptek, tech igazgatók, Edwards meg az egész tulajdonosi kör sportvezetője és a multiklub model kialakítása a feladata. Richard Hughes mint sportigazgató nekik jelent/felel. Slot azért lett tökéletes jelölt mert ugyan ilyen vállalati kultúrából jött, ahol nem ő igazol csak tárgyal milyen profilok kellenek neki és ezt teljes mértékig el is fogadta.

Mondom ezt csak a korrektség kedvéért és mindenfajta eredmény degradálás nélkül. Jürgennél szerintem sose fogok jobban kedvelni egyetlen edzőt sem, legnagyobbak egyike a szememben.
alatriste
Javaslom elolvasni Ian Graham konyvet, How to win the Premier league?
*Szerinte Allison top2 volt Oblak mogott, es Gotze nem jott pedig akartak

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!