Soccer
41 feliratkozó
6 hónapja
Vegas a minum 3 magyar gól, ebből 1 Szoboszlai opcióra ilyen 4.2 körül ad oddsfokozóval. Tettem rá egy kis aprót.
Poloska vagyok.
6 hónapja
Talán mert ez a papírforma, ennyivel simán jobbak vagyunk.Most vmiert én is ezt érzem.Estére szerintem X vagy kikapunk.....Tóth Barna nagy meccse lesz, 2-3 góllal nyerünk.
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Kenny
csebi
Egzaktul: most 1.37 a hazai odds, ugyanannyi, mint a szlovákok Luxemburg ellenije, de a lettek Andorra ellen otthon, vagy a csehek feröeriek ellen idegenben is már magasabb.
6 hónapja
Most vmiert én is ezt érzem.Estére szerintem X vagy kikapunk.....Tóth Barna nagy meccse lesz, 2-3 góllal nyerünk.
Kenny
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
6 hónapja
A legjobbtól tanultam😁😁😁Estére szerintem X vagy kikapunk.....Szép iktriad, szép
Sixo
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
6 hónapja
Curacao-Jamaika 2-0, mekkora statement win!!!

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
6 hónapja
Waltner Robi. Most már egyébként át lehet térni az AI a barátod szövegre?kiről van szó? túl fiatal vagyokTöbbször mondtam már, hogy a magyar soccer történetének egyik legbizarrabb, de mindenképpen kikutatandó rejtélye, hogy ő hogy került a Bocához és miért.Nekünk is volt kihelyezett emberünk a Bocában, csak szólokaz ormenyek kereteben aki argentinaban jatszik.oriasi.hogy kerult oda?!Estére szerintem X vagy kikapunk.....Benyomjuk őket eggyel, optimista vagyok.
Ha ellenük oda-vissza nincs meg a W, úgysincs keresnivalónk a vébén.
Dzsokijuing
YoungZeeZee
slowmotion
Kampman
Löfli

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
6 hónapja
rákerestem én is, mert buta vagyok... gondolom Waltner Robira gondolnakkiről van szó? túl fiatal vagyokTöbbször mondtam már, hogy a magyar soccer történetének egyik legbizarrabb, de mindenképpen kikutatandó rejtélye, hogy ő hogy került a Bocához és miért.Nekünk is volt kihelyezett emberünk a Bocában, csak szólokaz ormenyek kereteben aki argentinaban jatszik.oriasi.hogy kerult oda?!Estére szerintem X vagy kikapunk.....Benyomjuk őket eggyel, optimista vagyok.
Dzsokijuing
YoungZeeZee
slowmotion
Kampman
Löfli
6 hónapja
kiről van szó? túl fiatal vagyokTöbbször mondtam már, hogy a magyar soccer történetének egyik legbizarrabb, de mindenképpen kikutatandó rejtélye, hogy ő hogy került a Bocához és miért.Nekünk is volt kihelyezett emberünk a Bocában, csak szólokaz ormenyek kereteben aki argentinaban jatszik.oriasi.hogy kerult oda?!Estére szerintem X vagy kikapunk.....Benyomjuk őket eggyel, optimista vagyok.
Dzsokijuing
YoungZeeZee
slowmotion
Kampman

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
6 hónapja
Estére szerintem X vagy kikapunk.....Szép iktriad, szép
6 hónapja
Többször mondtam már, hogy a magyar soccer történetének egyik legbizarrabb, de mindenképpen kikutatandó rejtélye, hogy ő hogy került a Bocához és miért.Nekünk is volt kihelyezett emberünk a Bocában, csak szólokaz ormenyek kereteben aki argentinaban jatszik.oriasi.hogy kerult oda?!Estére szerintem X vagy kikapunk.....Benyomjuk őket eggyel, optimista vagyok.
Dzsokijuing
YoungZeeZee
slowmotion
6 hónapja
Nekünk is volt kihelyezett emberünk a Bocában, csak szólokaz ormenyek kereteben aki argentinaban jatszik.oriasi.hogy kerult oda?!Estére szerintem X vagy kikapunk.....Benyomjuk őket eggyel, optimista vagyok.
Dzsokijuing
YoungZeeZee
6 hónapja
Estére szerintem X vagy kikapunk.....Tóth Barna nagy meccse lesz, 2-3 góllal nyerünk.
6 hónapja
Ahogy magyar delkoreabaaz ormenyek kereteben aki argentinaban jatszik.oriasi.hogy kerult oda?!Estére szerintem X vagy kikapunk.....Benyomjuk őket eggyel, optimista vagyok.
Dzsokijuing
YoungZeeZee
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
6 hónapja
YoungZeeZee
9 594
az ormenyek kereteben aki argentinaban jatszik.oriasi.hogy kerult oda?!Estére szerintem X vagy kikapunk.....Benyomjuk őket eggyel, optimista vagyok.
Dzsokijuing
6 hónapja
Estére szerintem X vagy kikapunk.....Benyomjuk őket eggyel, optimista vagyok.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
6 hónapja
Estére szerintem X vagy kikapunk.....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
6 hónapja
:: HIBÁS KÉP ::De megpróbaltàk 1-3-ròl, Csak nem jött össze, mert bjüszel még ehez is hülyebrüsszel megállíthatatlan a guruló eurókkal és guruló labdákkalMost lesz az csakU21-es aranylábú fiataljaink 3-3-at játszottak Ukrajna ellen, gondolom brüsszeli segítséggel egyenlítettekA felnőtteknél meg most kapott egyenlítő gólt Ukrajna az orbánista Izlandtól.
Löfli
Dzsokijuing
3-3
3-4
3-5
ozibozi
Löfli
Szerkesztette: ozibozi
6 hónapja
brüsszel megállíthatatlan a guruló eurókkal és guruló labdákkalMost lesz az csakU21-es aranylábú fiataljaink 3-3-at játszottak Ukrajna ellen, gondolom brüsszeli segítséggel egyenlítettekA felnőtteknél meg most kapott egyenlítő gólt Ukrajna az orbánista Izlandtól.
Löfli
Dzsokijuing
3-3
3-4
3-5
ozibozi
Szerkesztette: Löfli

Don't blink!
6 hónapja
U21-es aranylábú fiataljaink 3-3-at játszottak Ukrajna ellen, gondolom brüsszeli segítséggel egyenlítettekA felnőtteknél meg most kapott egyenlítő gólt Ukrajna az orbánista Izlandtól.
Löfli
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
6 hónapja
Északír - szlovák megy itt a tvbeCsak sztem borzalmas gyenge?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
6 hónapja
U21-es aranylábú fiataljaink 3-3-at játszottak Ukrajna ellen, gondolom brüsszeli segítséggel egyenlítettek

Don't blink!
6 hónapja
www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-i/2025/10/revesz-attila-marad-a-kisvarda-kispadjan-sajtohir
Végre Ati bá is belátta, hogy ez a végzete? 😀
"Pintér Attila, Pető Tamás, Márton Gábor és Bódog Tamás is a jelöltek között volt, egyeztetett is velük,"...
de rájött, hogy mindnél jobbzacknorb
6 hónapja
Costa Rica meg három döntetlen, ebből így nem lesz kijutás...

6 hónapja
Pont írni akartam, hogy mi meccs volt... És Kongói DK is győzött, ki más, Bakambu góljával ☺️