NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Seattle Seahawks - Los Angeles Rams
247
21
02:15, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
5 hónapja
Most nézem Chelsea keret 35 fős jelenleg az új érkezők - legalább 7en lesznek- és a 14 kolcsonbol visszatéro nelkul. NFL roster in the making?
5 hónapja
Persze, azert is irtam, mert az USA-ban rohadt sok alternativa van, meg varoson belul is legtobb esetben, hogy ne kelljen oriasi tavokat belenyulni a modositasokba.Egyébként még rengeteg alkalmas alternatíva lenne, csak a mostani/egykori NFL-stadionokból válogatva is:Tobb is lesz szerintem, mert a szukos menetrend, meg a jatekosok egeszsege miatt megengedhetetlen lesz a vb-n, hogy orakat alljanak a meccsek. Nem fognak szvsz ezzel kockaztatni, mar most minden harmadik edzo, meg egy rakat jatekos cirkuszol, a Chelsea meccs utan most epp Maresca akadt ki es mar arrol tartott eloadast, hogy vicc, hogy amerikaban lesz a vb. Nyilvan a FIFA majd levonja a tanulsagokat ebbol a tornabol, aztan eszerint fog okoskodni a vb-t illetoen. Abban biztos vagyok, hogy a helyszinek valtozni fognak es szukseg eseten behuzhato teteju helyszineket fognak berakni. Ha ezt megokoskodjak, akkor nagy gaz szerintem nem lesz, mert ezen kivul azert javithato dolgok miatt panaszkodnak a jatekosok, mint a fos gyep. Arra eddig a csapatok legtobbje panaszkodott.Na pont ezek miatt a kozjatekok miatt mondtam, hogy a vb-re fedett stadionokba kell majd atrakni a meccseket. Ezek a megszakitasok vallalhatatlanok jelen formaban.A 16 stadionból 5 ilyen lesz.
Stez
Atlanta, Dallas, Houston, LA, Vancouver
Kampman
Stez
Minnesota, Detroit, New Orleans, Arizona, Indianapolis, Vegas, St. Louis, San Antonio, akár Toronto vagy Montreal is
Persze furcsa lenne egy full fedett pályás vb, de tényleg sokkal több most a félbeszakadó meccs, mint amennyire az európai vagy dél-amerikai tornákon előfordult ez.
Kampman
Nem lenne fedett stadionokban, mert szerintem rengeteg olyan opcio van, ahol szukseg eseten tetot lehet behuzni, tehat magat a meccset szabad eg alatt kezdenek el, sot, a meccsek tobbsegenel ugye ez nem is lenn kerdes, csak annal a 3-4-5-nel, ami a sok meccs kozul olyan lenne, hogy amugy ha nincs teto, akkor epp felbe kene szakitani.
Ezaltal nem lenne full fedett palyas vb. Csak ha mar az otvenbol ket vagy harom meccs felbeszakad es orakat kellene halasztani, azokbol is oriasi balhe lenne egy vilagbajnoksagon. A klub vb-n nyilvan kevesebb hirverest kapnak ezek, senkit sem erdekel az egesz, de azert egy vb-nyolcaddontoben egy, az ejszakaihoz hasonlo sztorinal menne a cirkusz. Es joggal.
5 hónapja
Egyébként még rengeteg alkalmas alternatíva lenne, csak a mostani/egykori NFL-stadionokból válogatva is:Tobb is lesz szerintem, mert a szukos menetrend, meg a jatekosok egeszsege miatt megengedhetetlen lesz a vb-n, hogy orakat alljanak a meccsek. Nem fognak szvsz ezzel kockaztatni, mar most minden harmadik edzo, meg egy rakat jatekos cirkuszol, a Chelsea meccs utan most epp Maresca akadt ki es mar arrol tartott eloadast, hogy vicc, hogy amerikaban lesz a vb. Nyilvan a FIFA majd levonja a tanulsagokat ebbol a tornabol, aztan eszerint fog okoskodni a vb-t illetoen. Abban biztos vagyok, hogy a helyszinek valtozni fognak es szukseg eseten behuzhato teteju helyszineket fognak berakni. Ha ezt megokoskodjak, akkor nagy gaz szerintem nem lesz, mert ezen kivul azert javithato dolgok miatt panaszkodnak a jatekosok, mint a fos gyep. Arra eddig a csapatok legtobbje panaszkodott.Na pont ezek miatt a kozjatekok miatt mondtam, hogy a vb-re fedett stadionokba kell majd atrakni a meccseket. Ezek a megszakitasok vallalhatatlanok jelen formaban.A 16 stadionból 5 ilyen lesz.
Stez
Kampman
Stez
Minnesota, Detroit, New Orleans, Arizona, Indianapolis, Vegas, St. Louis, San Antonio, akár Toronto vagy Montreal is
Persze furcsa lenne egy full fedett pályás vb, de tényleg sokkal több most a félbeszakadó meccs, mint amennyire az európai vagy dél-amerikai tornákon előfordult ez.
5 hónapja
Tobb is lesz szerintem, mert a szukos menetrend, meg a jatekosok egeszsege miatt megengedhetetlen lesz a vb-n, hogy orakat alljanak a meccsek. Nem fognak szvsz ezzel kockaztatni, mar most minden harmadik edzo, meg egy rakat jatekos cirkuszol, a Chelsea meccs utan most epp Maresca akadt ki es mar arrol tartott eloadast, hogy vicc, hogy amerikaban lesz a vb. Nyilvan a FIFA majd levonja a tanulsagokat ebbol a tornabol, aztan eszerint fog okoskodni a vb-t illetoen. Abban biztos vagyok, hogy a helyszinek valtozni fognak es szukseg eseten behuzhato teteju helyszineket fognak berakni. Ha ezt megokoskodjak, akkor nagy gaz szerintem nem lesz, mert ezen kivul azert javithato dolgok miatt panaszkodnak a jatekosok, mint a fos gyep. Arra eddig a csapatok legtobbje panaszkodott.Na pont ezek miatt a kozjatekok miatt mondtam, hogy a vb-re fedett stadionokba kell majd atrakni a meccseket. Ezek a megszakitasok vallalhatatlanok jelen formaban.A 16 stadionból 5 ilyen lesz.
Stez
Kampman
5 hónapja
Na pont ezek miatt a kozjatekok miatt mondtam, hogy a vb-re fedett stadionokba kell majd atrakni a meccseket. Ezek a megszakitasok vallalhatatlanok jelen formaban.A 16 stadionból 5 ilyen lesz.
Stez
5 hónapja
Na pont ezek miatt a kozjatekok miatt mondtam, hogy a vb-re fedett stadionokba kell majd atrakni a meccseket. Ezek a megszakitasok vallalhatatlanok jelen formaban.
5 hónapja
nem is kell mondanom, hol vagyok, amikor a Chelsea megszerzi a vezetéstA jövő szezonban próbaképpen nem akarsz beköltözni?
Löfli
Csak a bajnoki címig.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
5 hónapja
nem is kell mondanom, hol vagyok, amikor a Chelsea megszerzi a vezetést#löfliing
Löfli
5 hónapja
nem is kell mondanom, hol vagyok, amikor a Chelsea megszerzi a vezetést

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
5 hónapja
Saját elmondása szerint sem.www.reddit.com/r/soccer/comments/1lmpytz/okaz_alnassr_plans_to_sign_colombian_luis_diazDe ő nem akar elmenni szerintem
Sztem 100ert el kellene engedni
Negritis, a vajda
slowmotion
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
5 hónapja
www.reddit.com/r/soccer/comments/1lmpytz/okaz_alnassr_plans_to_sign_colombian_luis_diazDe ő nem akar elmenni szerintem
Sztem 100ert el kellene engedni
Negritis, a vajda
5 hónapja
www.reddit.com/r/soccer/comments/1lmpytz/okaz_alnassr_plans_to_sign_colombian_luis_diazSztem 100ert el kellene engedni
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Lenyilatkozta hogy mennyire sajnálja a Vidit és reméli jövőre visszajutnak, mert odavalók. Miért nem maradt akkor ott?😃lesz kit kölcsönadnielég pofásan igazolgat a Vidi, ha feljutás nem is, de egy masszív középmezőny meglehet ebben a szezonbanPető Jr mit tud adni majd a Paksnak?
petey
szaba
petey
5 hónapja
Ez a Palmeiras-Botafogo meccs eddig hozza a dél-amerikai futball összes negatív sztereotípiáját.Ha eljutnak a tizenegyesekig nagy baj már nem lehet.
Kampman
5 hónapja
Ez a Palmeiras-Botafogo meccs eddig hozza a dél-amerikai futball összes negatív sztereotípiáját.Amig nem olik egymast a nezoteren, addig nincs gond. Mert hogy naluk eleg erosen divat az is, Europa elbujhat a jo kis del-amerikai nezoi balhek mellett.
Kampman
5 hónapja
Ez a Palmeiras-Botafogo meccs eddig hozza a dél-amerikai futball összes negatív sztereotípiáját.Jàtszik John, Allan meg Cris. Mintha a Friendst nézném.
Kampman
5 hónapja
Ez a Palmeiras-Botafogo meccs eddig hozza a dél-amerikai futball összes negatív sztereotípiáját.
5 hónapja
lesz kit kölcsönadnielég pofásan igazolgat a Vidi, ha feljutás nem is, de egy masszív középmezőny meglehet ebben a szezonbanPető Jr mit tud adni majd a Paksnak?
petey
szaba
5 hónapja
Az Atletinél is alakul a window. Baena és Cardoso nálam tavaly szezon csapatába belefért, Matteo Ruggeri pedig hiányposztra hoz egy érdekes profilt (mondjuk ha oda meg Cardoso jött volna, akkor még egy szezon csapatás játékos)
Poloska vagyok.
5 hónapja
elég pofásan igazolgat a Vidi, ha feljutás nem is, de egy masszív középmezőny meglehet ebben a szezonbanPető Jr mit tud adni majd a Paksnak?
petey
5 hónapja
Csempóból jött harmadik számú kapus, Freddie Woodman ingyen. BL-be mindenképp ő lesz Mama helyettese de vélhetően a PL-ben is. Armin ahogy számítani lehetett U21es csapatba lesz bedobva majd.

Liverpool Fc
5 hónapja
klub vb
az nson vhogy soha nem talalom az eredmenyeket....fooldal
mi a futykos?
YoungZeeZee
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
YoungZeeZee
9 403
klub vbaz nson vhogy soha nem talalom az eredmenyeket....fooldal
mi a futykos?
5 hónapja
Ezt inkább mi kérdezhetnénk tőledA klub csütörtökön erősítette meg, hogy Ronaldóval két évre hosszabbított szerződést. Sajtóértesülések szerint Ronaldo évente 185 millió eurót kereshet majd, és állítólag egy kisebb tulajdonrészt is kapott a csapatban.saját olajkutat miért nem kapott?
ozibozi
Kampman
Poloska vagyok.