Soccer
41 feliratkozó
6 hónapja
Ilyenért adtak 11-est az MU meccsen amit Rüdigerrel csinált a védő
Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
6 hónapja
Komoly a spíler hogy 7 perce megy a Real meccs de ők még reklámoznak 😂Nagyon leepult a Spiler. 😕
kapitnono
6 hónapja
Spíleren mindig ilyen balfaszok a spanyol meccsek közvetítésénél? 2025-ben nem tudnak egy meccskezdésre odaérni, kabaré

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
6 hónapja
Mehetne tevét baszniElvileg Vinicius a kispadon kezd....na van vér Xabi Alonso pucájában....Mar reg el kellett volna adni a sivatagba! Abbol az 1 Milliardbol mar egy egesz csapatot epithettek volna!
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Toto21
Draft

6 hónapja
Komoly a spíler hogy 7 perce megy a Real meccs de ők még reklámoznak 😂

6 hónapja
Elvileg Vinicius a kispadon kezd....na van vér Xabi Alonso pucájában....Mar reg el kellett volna adni a sivatagba! Abbol az 1 Milliardbol mar egy egesz csapatot epithettek volna!
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
6 hónapja
Huhh ez a Juventus de gyenge... es meg csak egy Parma az ellenfel...
6 hónapja
Elvileg Vinicius a kispadon kezd....na van vér Xabi Alonso pucájában....
Draft

6 hónapja
Hosszú még a szezon, de vajon a Gironának sikerül két évvel a bronzérem után kiesni?Ha télen nem kapnak kölcsön pár playát a “testvércsapatoktól” csont nélkül sanszosak rá.
slowmotion
6 hónapja
Hosszú még a szezon, de vajon a Gironának sikerül két évvel a bronzérem után kiesni?
6 hónapja
Kíváncsiságból megnéztem:Azért a Sociedad--Espanyol meccsen van 15 spanyol útlevéllel rendelkező a kezdőkben.
6 hónapja
Hát ha a stadionba nem fér be több ember úgy nehéz nézőszámot növelni. Cserébe az árakat eléggé lehet.Csak ki kellene menni mostmár egy kicsi Como meccsre.Hát igen, azt a nézőszámot ami nekik van meg kéne dobni. Tavaly utolsó előttiek voltak átlagnézőszámban, és valami 150el előztek.
ozibozi
Sixo
Poloska vagyok.
6 hónapja
Sorry, hétvégén nyaraltam.Tegnap elkezdődött a lényeg. Albán 2.nem olvasod a topicot? 😊 tegnap Löfli már megemlítette 😊
Nyert a Laci és a Szkanderbég is.
zacknorb
NB2
Poloska vagyok.
6 hónapja
Tegnap elkezdődött a lényeg. Albán 2.nem olvasod a topicot? 😊 tegnap Löfli már megemlítette 😊
Nyert a Laci és a Szkanderbég is.
zacknorb
6 hónapja
Csak ki kellene menni mostmár egy kicsi Como meccsre.Hát igen, azt a nézőszámot ami nekik van meg kéne dobni. Tavaly utolsó előttiek voltak átlagnézőszámban, és valami 150el előztek.
ozibozi
6 hónapja
Tegnap elkezdődött a lényeg. Albán 2.Nyert a Laci és a Szkanderbég is.
Poloska vagyok.
6 hónapja
Csak ki kellene menni mostmár egy kicsi Como meccsre.
6 hónapja
Akartam kerdezni mi volt a ket piri de a kommentekbol mar sejtemKét tök fölösleges megmozdulás. A második miatt szerintem egy jó ideig nem láthatjuk majd szegény Szabó Alexet. Az elkövető Somfalvit se kéne jó darabig.
beltazor
6 hónapja
Akartam kerdezni mi volt a ket piri de a kommentekbol mar sejtem

6 hónapja
Micsoda hentes módban nyomja a Csákvár...ellenünk is így tolták. de a csabaiak is hozták a kolbászgyári henteseket
nagir
6 hónapja
ez min 5 meccs kellene legyen Somfalvinak... Nem is próbálta a labdát megjátszani
6 hónapja
Micsoda hentes módban nyomja a Csákvár...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
6 hónapja
Lehoczki nagyon jó kapus amúgy.Csontos azt hitte, ő Panenka. Pedig nem. Amúgy jogos volt a tizi és a kiállítás is.Micsoda tömegjelenet a Honvéd meccsen a KAPUBAN!!!lol ez mi akart lenni? Elég beképzelt lövés volt
iktriad
Toto21
nagylaza, főpohárnok
Na a 2. piros még jogosabb volt.
6 hónapja
Még egy piros. Ebben jobb a Csákvár.