NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

5 hónapja
Beki New York Jets 2 066
La Liga president Javier Tebas: “As of today, Barcelona CAN’T register Nico Williams.”
5 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 904 — Cowboys fan
de azt csiripelik, hogy Luis Diazert megy a Munchen. az itteni liverpool kontingens mit tud rola mondani? megeri a penzet?
csebi
mennyi az a pénz? sztem ezen áll vagy bukik sok minden

de elvileg elutasítottuk
 www.espn.co.uk/football/story/_/id/45639943/liverpool-reject-bayern-munich-approach-luis-diaz-sources
Negritis, a vajda
akkor ugy teszem fel a kerdest, hogy milyen jatekos Luis Diaz? BL szinten lehet ra szamitani, mint kezdo bal szelso?
csebi
persze. fene se tudja, hogy marad nála a labda, de elég sok embert elküldött gyufáért.
mondjuk ha meghúzza befelé, akkor 90 százalékban rá is lövi, és azért messze nem olyan a találati aránya, mint anno Robbennek.
viszont jól fejel.

vannak periódusok, amikor nem megy neki, de ha elkapja a flow, akkor nehéz megállítani.
5 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 930 — Lucas Scott
de azt csiripelik, hogy Luis Diazert megy a Munchen. az itteni liverpool kontingens mit tud rola mondani? megeri a penzet?
csebi

de elvileg elutasítottuk
 www.espn.co.uk/football/story/_/id/45639943/liverpool-reject-bayern-munich-approach-luis-diaz-sources
Negritis, a vajda
akkor ugy teszem fel a kerdest, hogy milyen jatekos Luis Diaz? BL szinten lehet ra szamitani, mint kezdo bal szelso?

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 775 — Kinek mit intézett a kormánya
Plusz a mai

Official, confirmed. Jarell Quansah leaves Liverpool and joins Bayer Leverkusen on permanent deal.

◉ £30m initial fee to Liverpool.
◉ £5m add-ons.
◉ Buy back clause starting from €60m plus add-ons.
◉ Buy back clause available from 2027.

Poloska vagyok.
5 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 971 — The Mathematician
csebi

de elvileg elutasítottuk

Szerkesztette: Negritis, a vajda

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Folytatva a tavalyi hagyományokat, transzferlista:

Óscar Cortés (kolumbiai, cs) Lens -> Rangers 5.25 millió EUR
Philipp Treu (német, v) St. Pauli -> Freiburg 5.5 millió EUR
Aaron Zehnter (német, kp) Paderborn -> Wolfsburg 4.5 millió EUR
Hervé Koffi (burkina faso-i, kapus) Lens -> Angers kölcsönbe
Maurice Krattenmacher (német, kp) Bayern München -> Hertha kölcsönbe
César Gelabert (spanyol, kp) Toulouse -> Sporting Gijón 2 millió EUR
Tammy Abraham (angol, cs) AS Roma -> Besiktas kölcsönbe
Alfon González (spanyol, cs) Celta Vigo -> Sevilla ingyé
Marvin Senaya (francia, v) Strasbourg -> Auxerre átigazolási ár nem nyilvános
Uros Radakovic (szerb, v) Sivasspor -> Nantes ingyé
Jörgen Strand Larsen (norvég, cs) Celta Vigo -> Wolverhampton 27 millió EUR
Yvan Neyou (kameruni, kp) Leganés -> Getafe ingyé
Noah Darvich (német, kp) FC Barcelona -> Stuttgart 1 millió EUR
Benjamin Tetteh (ghánai, cs) Metz -> NK Maribor átigazolási ár nem nyilvános
Kiko Femenía (spanyol, v) Villarreal -> Getafe ingyé
Ramón Terrats (spanyol, kp) Villarreal -> Espanyol kölcsönbe
Ansu Fati (spanyol, cs) FC Barcelona -> AS Monaco kölcsönbe
Kaine Kesler-Hayden (angol, v) Aston Villa -> Coventry City átigazolási ár nem nyilvános
Kepa Arrizabalaga (spanyol, kapus) Chelsea FC -> Arsenal FC 5.82 millió EUR
Lasse Günther (német, v) Augsburg -> Elversberg átigazolási ár nem nyilvános
Arnaud Bodart (belga, kapus) Metz -> LOSC Lille ingyé
Carlo Boukhalfa (német, kp) St. Pauli -> St. Gallen ingyé
Habib Diarra (szenegáli, kp) Strasbourg -> Sunderland 31.5 millió EUR
Mattia Fortin (olasz, kapus) Padova -> Lens átigazolási ár nem nyilvános
Mattia Fortin (olasz, kapus) Lens -> Padova kölcsönbe
Sebastiaan Bornauw (belga, v) Wolfsburg -> Leeds United 6 millió EUR
Ablie Jallow (gambiai, cs) Metz -> Servette ingyé
Matteo Ruggeri (olasz, kp) Atalanta -> Atlético Madrid 17 millió EUR
Mattia Viti (olasz, v) OGC Nice -> Fiorentina kölcsönbe
Olivier Giroud (francia, cs) Los Angeles FC -> LOSC Lille ingyé
Artem Stepanov (ukrán, cs) Leverkusen -> Nürnberg kölcsönbe
Ander Astralaga (spanyol, kapus) FC Barcelona -> Granada kölcsönbe
Adrián Pica (spanyol, v) Alavés -> Mirandés kölcsönbe
Rayan Philippe (francia, cs) Braunschweig -> Hamburg 2.5 millió EUR
James Beadle (angol, kapus) Brighton -> Birmingham City kölcsönbe
Adrián Liso (spanyol, cs) Zaragoza -> Getafe kölcsönbe

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
5 hónapja
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 665 — je suis poloska
Vinitől és Rodrygotól meg kellene szabadulni.
KeyG
Én Vininél nem értem hogy mit látnak benne, 5 meccsenként van egy jó meccse, azután az 1 meccs után állandóan kapja a hypeot a szurkolók nagy részétől, cserében a maradék négyen meg kuka, ennek tetejében meg instant labdatemető. Mindig a neki megfelelő oldalon játszhat, és a támadók közül messze ő játszik a legtöbbet pedig buta mint a raklap, és amúgy lusta is.

Rodrygo vele szemben alig kap lehetőséget, és mindig a gyengébbik oldalán kell játszania. Vinivel szemben ha Rodrygo szarul játszik, akkor sem labdatemető, annyi hogy meccsekre képes eltűnni mint szar a veteménybe, de szvsz. ez kisebb károkozás, mintha azt csinálná mint Vini, hogy állandóan kéri a labdát, ha megkapja akkor baszik passzolni, és ha szar is erőlteti, ha elbasz 5/5 párharcot akkor is nekiáll cselezni full fölöslegesen, és ugyanúgy elhal rajta minden támadás. Mégis Rodrygo az akit a szurkolók egyből szapulnak ha nem játszik jól. Pedig elég lenne csak Bellingham, Valverde, és a többi társ véleményét meghallgatni róla.

Na mindegy, Rodrygonak valszeg lefőtt a mokacsínó nálunk, de hogy Viniben mi a toszt látnak egyesek, az számomra kurva nagy rejtély. Engem nem győz meg az 5/1 jó meccs.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
5 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 827 — Whoops, looks like something went wrong.
jo ez a Csanyi-Kubatov haboru

„De ha már a kupadöntőről beszélünk, az én koromban, ennyi tapasztalattal már nem sok mindenen lepődik meg az ember, de kivételesen egy személyes sérelmemet is hadd említsem meg. A Ferencváros ultrái édesanyámról is megemlékeztek nem éppen pozitív kontextusban, amikor azt skandálták: „Csányi, te állat, ba..d meg az anyádat”. Még ha nem is a Ferencváros elnöke, a Facebookon igen aktív Kubatov Gábor szervezte ezt a gyalázkodást, talán akkor is joggal vártam volna el, hogy mint a klub első embere és az egyik politikai párt vezető személyisége – aki egyébként a nyilatkozatai szerint száműzni szeretné az obszcenitást a lelátókról –, elhatárolódjon ettől a megnyilvánulástól. Az, hogy ezt nem tette meg, meggyőződésem szerint nemcsak az ő, de a klubja, és a politikai közössége szégyene is.”
Stez
Várom, hogy Kubi a kopaszaival mikor dobatja ki valami nyilvános helyről.
Dzsokijuing
Erosen ketlem, hogy kepes ra. Megvan a hattere, de ha valakibe, Csanyiba szvsz nem okos dolog ilyen szinten belekotni, mert neki valoszinuleg meg nagyobb. Sok szempontbol is.

5 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 522 — Saturday Night Lights

„De ha már a kupadöntőről beszélünk, az én koromban, ennyi tapasztalattal már nem sok mindenen lepődik meg az ember, de kivételesen egy személyes sérelmemet is hadd említsem meg. A Ferencváros ultrái édesanyámról is megemlékeztek nem éppen pozitív kontextusban, amikor azt skandálták: „Csányi, te állat, ba..d meg az anyádat”. Még ha nem is a Ferencváros elnöke, a Facebookon igen aktív Kubatov Gábor szervezte ezt a gyalázkodást, talán akkor is joggal vártam volna el, hogy mint a klub első embere és az egyik politikai párt vezető személyisége – aki egyébként a nyilatkozatai szerint száműzni szeretné az obszcenitást a lelátókról –, elhatárolódjon ettől a megnyilvánulástól. Az, hogy ezt nem tette meg, meggyőződésem szerint nemcsak az ő, de a klubja, és a politikai közössége szégyene is.”
Stez
Várom, hogy Kubi a kopaszaival mikor dobatja ki valami nyilvános helyről.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
5 hónapja
rob3r7o Denver Broncos 4 744
KeyG
Rodrygo szerintem hasznos lenne bőven kiegészítő embernek, ha a posztján játszhatna. Nem véletlen, h csak akkor játszott jól szerencsétlen, amikor Vini nem volt pályán.

Vinitol viszont már évekkel ezelőtt meg kellett vna, de sajnos Perez lieblingje, szóval nem fog menni sehova.
rob3r7o
Rodry bmikor johetne hozzank Munchenbe, van is uresedes a posztjan, es rohadtul illene a Kompany fele jatektervbe, ezzel a Kane hatralep, elkeri a labdat, Rodry befut a helyere moge.

csebi
Én is megnézném nálatok. Szerintem ő tipikusan az a jatekos lenne, aki egy másik, neki passzoló közegben kivirulna.

„History is a set of lies agreed upon.”
5 hónapja
KeyG
Rodrygo szerintem hasznos lenne bőven kiegészítő embernek, ha a posztján játszhatna. Nem véletlen, h csak akkor játszott jól szerencsétlen, amikor Vini nem volt pályán.

Vinitol viszont már évekkel ezelőtt meg kellett vna, de sajnos Perez lieblingje, szóval nem fog menni sehova.
rob3r7o
Nem csak Vini posztja, hanem Mbappé posztja is. 3-4-3-ban vagy 3-5-2 ben igazából jobb lenne ha van fent egy igazi csatár mint Gonzalo mint Mbappé és Vini vagy Rodrygo. Ez igaz 3-4-3-ban is ott meg lehet Güler is meg Mastantuono is.
Védekezés szempontból lesz érdekes a kérdés mert Gonzalo vissza is játszik, de Vini és Mbappé nem fogom fog-e tudni?
KeyG
Szerintem Mbappeval jól együtt tudnak játszani, legalábbis amennyit en láttam belőlük.

De ha el is fogadjuk, h Mbappe posztján játszik cserenek akkor is tökéletes. Én ot nem adnám el.

5 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 930 — Lucas Scott
KeyG

rob3r7o
Rodry bmikor johetne hozzank Munchenbe, van is uresedes a posztjan, es rohadtul illene a Kompany fele jatektervbe, ezzel a Kane hatralep, elkeri a labdat, Rodry befut a helyere moge.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 12 907
KeyG

rob3r7o
Nem csak Vini posztja, hanem Mbappé posztja is. 3-4-3-ban vagy 3-5-2 ben igazából jobb lenne ha van fent egy igazi csatár mint Gonzalo mint Mbappé és Vini vagy Rodrygo. Ez igaz 3-4-3-ban is ott meg lehet Güler is meg Mastantuono is.
Védekezés szempontból lesz érdekes a kérdés mert Gonzalo vissza is játszik, de Vini és Mbappé nem fogom fog-e tudni?

Szerkesztette: KeyG

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
5 hónapja
KeyG

5 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 775 — Kinek mit intézett a kormánya
KeyG
Rodrygot nagyon sokan szeretnék.
Vinit meg Kampman csak 😀

Poloska vagyok.
5 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 827 — Whoops, looks like something went wrong.

5 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 12 907

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
5 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 703 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/514772532_1164382582400123_4158471196378306186_n.jpg?stp=dst-jpg_tt6&cstp=mx1080x1350&ctp=p600x600&_nc_cat=103&ccb=1-7&_nc_sid=cae128&_nc_ohc=HMgEXLUefTUQ7kNvwFmf_v5&_nc_oc=AdnS-aa55GGsR8WO8tfqD4xRlhIqXmPXjHxr3t6enUWb-HTzjkSVnqbAzOO1VoqfYSc&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=59qDmD0CVMLHyV9icOFPaA&oh=00_AfkaWXi-401un47N9waA5TsUeoA8s6bX23rSrdv-9-vU5A&oe=6945757B
Nemzeti Sport Online
Magyar negyedosztályú csapattal kötött szakmai megállapodást a Borussia Dortmund! 🇭🇺⚽🤯 A Kelen SC bejelentése alapján a német csapat nevét és színeit is átveszi a klub, amely innentől Kelen-BVB...

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
5 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 971 — The Mathematician
juvénál van bármi terv?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Komoly, tavasszal egymást követő fordulókban lesznek Real-Atletico és Atletico-Barca rangadók

Poloska vagyok.
5 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 111 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ezt csak úgy mára 😊

https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/514092359_1008345588046303_9177548974628479543_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=aFBA0Tq7rQEQ7kNvwHqQKAk&_nc_oc=Admb-Aj-UJmIJ0WJPRXxNM6AUBReMwGgiow57HFt0qx5N-9un_01KZG3KVOF2m_9N6A&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=wR-tQXo9VS4AA47G9lBWEg&oh=00_Afmhb_l2SPpVEFJSDg0QWJTSiDHrYTHfkHnZvUQ6i2cbzg&oe=6944F70D
1,4 Mio. Aufrufe · 16.383 Reaktionen | Mick Channon's wonder goal for Southampton v Liverpool 1982 | Football in the 70s and 80s
Mick Channon's wonder goal for Southampton v Liverpool 1982
5 hónapja
Ha eljutnak a tizenegyesekig nagy baj már nem lehet.
Őszentsége Sobri Jóska
Sobri kedvenc soccer eseményéről írtak egy elv nem rossz könyvet.
 youtube.com/shorts/1y9fsV5ZUFo?si=SGPvEwvJw4ivQ6--

Poloska vagyok.
5 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 703 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
2 év után nem lesz húsvétkor meccs a BVSC és a Vasas között.
zacknorb
szomorú vagyok

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
5 hónapja
Aztarohadt, pont bevonzottam hogy nyaralás után aug 24 lesz a Tiszakécske ellen hazai.

Poloska vagyok.
5 hónapja
2 év után nem lesz húsvétkor meccs a BVSC és a Vasas között.

Poloska vagyok.