NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Seattle Seahawks - Los Angeles Rams
89
15
02:15, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
5 hónapja
A klub csütörtökön erősítette meg, hogy Ronaldóval két évre hosszabbított szerződést. Sajtóértesülések szerint Ronaldo évente 185 millió eurót kereshet majd, és állítólag egy kisebb tulajdonrészt is kapott a csapatban.saját olajkutat miért nem kapott?
ozibozi
5 hónapja
YoungZeeZee
9 403
dumfries acuna beef oriasi.kell ez
5 hónapja
A klub csütörtökön erősítette meg, hogy Ronaldóval két évre hosszabbított szerződést. Sajtóértesülések szerint Ronaldo évente 185 millió eurót kereshet majd, és állítólag egy kisebb tulajdonrészt is kapott a csapatban.
5 hónapja
Hurrá, Holender visszajött kölcsönből...Ő állítólag nem kell Angyalföldre, de Kispestre igen. Én örülnék neki.
warr_b
5 hónapja
Gilardino lett a Pisa edzője. Fck yeah! Jöhet a bentmaradás. 😉
„History is a set of lies agreed upon.”
5 hónapja
Kalulu kegyetlenül mattolta a kapust | City helyzetnél || Ő Juve játékos | így teljes a spoiler.
Heisman nádor
Poloska vagyok.
5 hónapja
Kalulu kegyetlenül mattolta a kapust | City helyzetnél |
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
5 hónapja
Hurrá, Holender visszajött kölcsönből...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
5 hónapja
Jó eddig a nyár. Új szélsővédő duó, jövő kapusa(i) és a jövő sztárja.Pár eladás jöhetne mondjuk lassan mert abból eddig csak Kelleher ment azok közül akit kb fixre vettünk.
Nat Phillips ment még 3M és TAA 8M-ért.
Nem egész 24M font a bevétel és szűk 200 a kiadás.
- Quansah nagyon közel a Leverkusenhez és lesz rá visszavásárlási opciónk is ami király
- Darwin, talán Napoli de nem tudom De Laurentiisnek tényleg van-e még rá pénze. Költött bőven a délolasz csapat már - igaz Kvaradona pénz is most áll rendelkezésükre.
- A Tsimikas - Robertson duó egyikének Kerkez után menni kell. Andyért érdeklődött az Atletico de nem tudom hol állnak most a szálak. Pénzt nem akartak fizetni de 1 éves szerződéssel 31 évesen sokat keresve gondolom nem feltétlen ez lesz az akadály. Nem gondolom, hogy Robboért várt volna pénzt a FO. A kérdés, hogy kinek a maradását preferálják inkább még 1 évre...
- Elliott? Remélem, hogy marad és elindul Salah szoktatása a lecseréléshez a meccsek végén.
- Chiesa szintén Napoli volt érdeklődő. 10m font volt tavaly csak bukóval ne szálljunk ki belőle. Valamelyik olasz csapat csak össze tud kaparni érte 15 milliót - mondjuk nem a tavaly látottak alapján fog 😀
Ha megy Quansah akkor Guehi nagyon jó lenne de lehet, hogy Jarell eligazolása lavinát indít el. A távozása miatt érkezhetne Guehi aki viszont kezdő minőség és mivel nem haladnak elv jól Konaté hosszabbítási tárgyalásai lehet, hogy a franciát eladnánk. Ez csak azért lenne szuper mert akkor ugyan ott lennénk, ahol a part szakad, hogy kell még egy CB. 😀 (Azt már nem is említve, hogy alkalmasint a védőnégyesnek 3 új tagja lenne ha úgy rakja össze Slot a kezdőt).

Liverpool Fc
5 hónapja
Meglátjuk.csak egy pöttyet előbb volt világbajnokság, mint BEK meg Copa Libertadores, meg pláne mint klubvébé. az ott még elfért, ez itt már nem.Mindez a foci VB-re is igaz. Ott is meg lehet sérülni, azt se kedvelik a klubok, klubfoci szempontjábol annak még ennyi értelme sincs.Addig lesz jo otlet, amig le nem serul egy sztár az ilyen brahitornan es ra nem megy a szezonja. Igy is minden edzo fesztivalozik, hogy az evi 60 koruli meccs tarthatatlan, mindenki hulla az ev masodik felere, most nyilvan befogjak a szajukat penzzel, de ezek azert nagyon sulyos plusz parszaz jatekpercek, plusz ez a torna a felkeszulest is teljesen meghulyiti, mert ez a par het pont a pihenohete lenne sok jatekosnak. Felborit egy rendszer, ami azert valahol az ev kesobbi szakaszaban ki fog jonni mashol.Te a válogatott VB-ről írsz, én a klub VB-ről, teljesen más szitu.Szerintem a mai Boca-Auckland meccs adja ennek a klub VB-nek a létjogosultságát.Szep sztori, errol az oldalrol zsenialis. Mondjuk a Bocanak koze sincs a topklubhoz, maximum del-amerikai topklub. Sportszakmai szempontokbol meg tobb az elvezhetetlen meccs. Amig egy ilyen brahi kupan van ez, nem is zavar, de ha egy vilagbajnoksagon, ahol egy ilyen csapat elvesz mondjuk ket vagy harom top europai valogatottol helyet (gondoljunk peldaul az olaszokra, akik utalnak vb-re kijutni es folyton hajszalnyival maradnak le 🤣), peldaul a potselejtezos kiesok, akkor az mar egyertelmuen negativ, es nincs is jo uzenete, hiszen egyenloseg ide vagy oda, a FIFA-nak is az lenne a lenyeg, hogy egy vb a leheto legszinvonalasabb legyen. Ezt plusz Costa Rica meg Jemen es hasonlo szintu csapatokkal akarja elerni, nem mondjuk plusz Olaszorszaggal. Szerintem ez utobbi komoly problema.
Egy félamatőr csapat hozott egy 1:1-t egy (igaz, motiválatlan, technikailag már kiesett) világviszonylatban topklubbal. Örök emlék számukra, igazi "a sport mindenkié" élmény.
Őszentsége Sobri Jóska
Ertem en, hogy selejtezos rendszer, de nem mindegy, hogy europabol selejtezel e vagy afrikabol, azsiabol, etc. Es persze, jussanak ki minden zonabol, ezzel aemmi baj sincs, azzal van baj, hogy letszamot bovitunk es megis a toronymagasan legerosebb zona kapja a legkevesebb plusz helyeket, a leggyengebbek meg a legtobbet, ezaltal meg brahicsapatokkal lesz tele a torna.
Ez jo uzenet? Szerintem osszessegeben szornyu.
Stez
Ráadásul ez ebben a formában az első ilyen, majd szépen kiforrja magát, szerintem kurva jó maga az ötlet, majd kialakul, hogy a kivitelezés is fasza legyen, pár alkalom, én türelmes vagyok, és a pozitívumokra fokuszálok.
A Boca meg topklub, az IFFHS legutolsó listájan megelőzi a Tottenhamet, Newcastlet, Napolit, a Leipziget, Stuttgartot, Monacot, de a Boca az argentin Fradi, a legnépszerűbb csapat az országban, nemzetközi trófeak tekintetében a világ legeredményesebb klubja, egy félamatőr csapatnak óriási siker leikszelni velük. Kb. olyan játékerőt képvisel az Auckland, mint egy magyar NB3-as csapat, mondjuk a Nagykanizsa vagy a Karcag.
Őszentsége Sobri Jóska
En nem mondom, hogy ez szar, vannak jo meccsek, vannak szar meccsek, vannak szep dolgok, ala Auckland, de ezekkel egyutt szerintem ez most a folosleges eroltetes. Egy klub Nemzetek Ligaja, ugymond. Top csapatok fociznak, vannak, akik komolyan veszik, de azert latod azt is a jatekosokon, hogy nekik ez az egesz nyug es aranyat erne az a plusz nehany hetnyi piheno. De nem, mert a ket maffia szivetseg tiz-husz evente kitalal es beeroltet a naptarba ujabb es ujabb ilyen tornakat.
Stez
A 60 meccs sok, de nem ez az 5-6-7 a felesleges, hanem mondjuk egy Arsenalnak a sok angol kiscaspat elleni bajnoki meg kupameccs. Ez majd ki fog alakulni. Te abból inuldsz ki, hogy ami eddig volt az a tuti, és ez a klub VB azt elrontja. De ha ez a tuti, akkor majd megoldják, hogy kevesebb tingli-tangli hazai meccs legyen.
Nyilván a játékosok -mint minden munkavállaló- ugyanannyi pénzért szeretne kevesebbet melózni, ez logikus, érthető. De ezen logika mentén nem csak két maffia van, hanem ugyanilyen hatással ott a harmadik, a hazai szövetség.
Most ez van, aztán majd lesz más.
Számomra szórakoztatóbb és érdekesebb egy Dortmund-Ulsan, vagy egy Dortmund-River Plate, mint egy Dortmund-Heidenheim.
Őszentsége Sobri Jóska
slowmotion
5 hónapja
csak egy pöttyet előbb volt világbajnokság, mint BEK meg Copa Libertadores, meg pláne mint klubvébé. az ott még elfért, ez itt már nem.Mindez a foci VB-re is igaz. Ott is meg lehet sérülni, azt se kedvelik a klubok, klubfoci szempontjábol annak még ennyi értelme sincs.Addig lesz jo otlet, amig le nem serul egy sztár az ilyen brahitornan es ra nem megy a szezonja. Igy is minden edzo fesztivalozik, hogy az evi 60 koruli meccs tarthatatlan, mindenki hulla az ev masodik felere, most nyilvan befogjak a szajukat penzzel, de ezek azert nagyon sulyos plusz parszaz jatekpercek, plusz ez a torna a felkeszulest is teljesen meghulyiti, mert ez a par het pont a pihenohete lenne sok jatekosnak. Felborit egy rendszer, ami azert valahol az ev kesobbi szakaszaban ki fog jonni mashol.Te a válogatott VB-ről írsz, én a klub VB-ről, teljesen más szitu.Szerintem a mai Boca-Auckland meccs adja ennek a klub VB-nek a létjogosultságát.Szep sztori, errol az oldalrol zsenialis. Mondjuk a Bocanak koze sincs a topklubhoz, maximum del-amerikai topklub. Sportszakmai szempontokbol meg tobb az elvezhetetlen meccs. Amig egy ilyen brahi kupan van ez, nem is zavar, de ha egy vilagbajnoksagon, ahol egy ilyen csapat elvesz mondjuk ket vagy harom top europai valogatottol helyet (gondoljunk peldaul az olaszokra, akik utalnak vb-re kijutni es folyton hajszalnyival maradnak le 🤣), peldaul a potselejtezos kiesok, akkor az mar egyertelmuen negativ, es nincs is jo uzenete, hiszen egyenloseg ide vagy oda, a FIFA-nak is az lenne a lenyeg, hogy egy vb a leheto legszinvonalasabb legyen. Ezt plusz Costa Rica meg Jemen es hasonlo szintu csapatokkal akarja elerni, nem mondjuk plusz Olaszorszaggal. Szerintem ez utobbi komoly problema.
Egy félamatőr csapat hozott egy 1:1-t egy (igaz, motiválatlan, technikailag már kiesett) világviszonylatban topklubbal. Örök emlék számukra, igazi "a sport mindenkié" élmény.
Őszentsége Sobri Jóska
Ertem en, hogy selejtezos rendszer, de nem mindegy, hogy europabol selejtezel e vagy afrikabol, azsiabol, etc. Es persze, jussanak ki minden zonabol, ezzel aemmi baj sincs, azzal van baj, hogy letszamot bovitunk es megis a toronymagasan legerosebb zona kapja a legkevesebb plusz helyeket, a leggyengebbek meg a legtobbet, ezaltal meg brahicsapatokkal lesz tele a torna.
Stez
Ráadásul ez ebben a formában az első ilyen, majd szépen kiforrja magát, szerintem kurva jó maga az ötlet, majd kialakul, hogy a kivitelezés is fasza legyen, pár alkalom, én türelmes vagyok, és a pozitívumokra fokuszálok.
A Boca meg topklub, az IFFHS legutolsó listájan megelőzi a Tottenhamet, Newcastlet, Napolit, a Leipziget, Stuttgartot, Monacot, de a Boca az argentin Fradi, a legnépszerűbb csapat az országban, nemzetközi trófeak tekintetében a világ legeredményesebb klubja, egy félamatőr csapatnak óriási siker leikszelni velük. Kb. olyan játékerőt képvisel az Auckland, mint egy magyar NB3-as csapat, mondjuk a Nagykanizsa vagy a Karcag.
Őszentsége Sobri Jóska
En nem mondom, hogy ez szar, vannak jo meccsek, vannak szar meccsek, vannak szep dolgok, ala Auckland, de ezekkel egyutt szerintem ez most a folosleges eroltetes. Egy klub Nemzetek Ligaja, ugymond. Top csapatok fociznak, vannak, akik komolyan veszik, de azert latod azt is a jatekosokon, hogy nekik ez az egesz nyug es aranyat erne az a plusz nehany hetnyi piheno. De nem, mert a ket maffia szivetseg tiz-husz evente kitalal es beeroltet a naptarba ujabb es ujabb ilyen tornakat.
Stez
A 60 meccs sok, de nem ez az 5-6-7 a felesleges, hanem mondjuk egy Arsenalnak a sok angol kiscaspat elleni bajnoki meg kupameccs. Ez majd ki fog alakulni. Te abból inuldsz ki, hogy ami eddig volt az a tuti, és ez a klub VB azt elrontja. De ha ez a tuti, akkor majd megoldják, hogy kevesebb tingli-tangli hazai meccs legyen.
Nyilván a játékosok -mint minden munkavállaló- ugyanannyi pénzért szeretne kevesebbet melózni, ez logikus, érthető. De ezen logika mentén nem csak két maffia van, hanem ugyanilyen hatással ott a harmadik, a hazai szövetség.
Számomra szórakoztatóbb és érdekesebb egy Dortmund-Ulsan, vagy egy Dortmund-River Plate, mint egy Dortmund-Heidenheim.
Őszentsége Sobri Jóska
5 hónapja
🔜 Done Deal and confirmed! Christian #Nørgaard will sign for #Arsenal from #BrentfordFC for €13,5M. Contract until 2028. #transfers #AFC https://t.co/0YFRyW1tDN
— Nicolò Schira (@NicoSchira) June 25, 2025
Na neki naggyon örülök,mindig is szimpatikus játékos volt. Cserepadra jobb megoldás ,mint egy fiatal, aki lehetőségeket keres. Sok meccsen lesz ő a kezdő 11 tagja az ősztől, és ő azt is el fogja fogadni, ha 10 percet kap egy meccsen.
Arról nem beszélve, hogy a PLben a posztján a legjobbak közt volt idén is.
5 hónapja
Mindez a foci VB-re is igaz. Ott is meg lehet sérülni, azt se kedvelik a klubok, klubfoci szempontjábol annak még ennyi értelme sincs.Addig lesz jo otlet, amig le nem serul egy sztár az ilyen brahitornan es ra nem megy a szezonja. Igy is minden edzo fesztivalozik, hogy az evi 60 koruli meccs tarthatatlan, mindenki hulla az ev masodik felere, most nyilvan befogjak a szajukat penzzel, de ezek azert nagyon sulyos plusz parszaz jatekpercek, plusz ez a torna a felkeszulest is teljesen meghulyiti, mert ez a par het pont a pihenohete lenne sok jatekosnak. Felborit egy rendszer, ami azert valahol az ev kesobbi szakaszaban ki fog jonni mashol.Te a válogatott VB-ről írsz, én a klub VB-ről, teljesen más szitu.Szerintem a mai Boca-Auckland meccs adja ennek a klub VB-nek a létjogosultságát.Szep sztori, errol az oldalrol zsenialis. Mondjuk a Bocanak koze sincs a topklubhoz, maximum del-amerikai topklub. Sportszakmai szempontokbol meg tobb az elvezhetetlen meccs. Amig egy ilyen brahi kupan van ez, nem is zavar, de ha egy vilagbajnoksagon, ahol egy ilyen csapat elvesz mondjuk ket vagy harom top europai valogatottol helyet (gondoljunk peldaul az olaszokra, akik utalnak vb-re kijutni es folyton hajszalnyival maradnak le 🤣), peldaul a potselejtezos kiesok, akkor az mar egyertelmuen negativ, es nincs is jo uzenete, hiszen egyenloseg ide vagy oda, a FIFA-nak is az lenne a lenyeg, hogy egy vb a leheto legszinvonalasabb legyen. Ezt plusz Costa Rica meg Jemen es hasonlo szintu csapatokkal akarja elerni, nem mondjuk plusz Olaszorszaggal. Szerintem ez utobbi komoly problema.
Őszentsége Sobri Jóska
Stez
Őszentsége Sobri Jóska
Stez
5 hónapja
Addig lesz jo otlet, amig le nem serul egy sztár az ilyen brahitornan es ra nem megy a szezonja. Igy is minden edzo fesztivalozik, hogy az evi 60 koruli meccs tarthatatlan, mindenki hulla az ev masodik felere, most nyilvan befogjak a szajukat penzzel, de ezek azert nagyon sulyos plusz parszaz jatekpercek, plusz ez a torna a felkeszulest is teljesen meghulyiti, mert ez a par het pont a pihenohete lenne sok jatekosnak. Felborit egy rendszer, ami azert valahol az ev kesobbi szakaszaban ki fog jonni mashol.Te a válogatott VB-ről írsz, én a klub VB-ről, teljesen más szitu.Szerintem a mai Boca-Auckland meccs adja ennek a klub VB-nek a létjogosultságát.Szep sztori, errol az oldalrol zsenialis. Mondjuk a Bocanak koze sincs a topklubhoz, maximum del-amerikai topklub. Sportszakmai szempontokbol meg tobb az elvezhetetlen meccs. Amig egy ilyen brahi kupan van ez, nem is zavar, de ha egy vilagbajnoksagon, ahol egy ilyen csapat elvesz mondjuk ket vagy harom top europai valogatottol helyet (gondoljunk peldaul az olaszokra, akik utalnak vb-re kijutni es folyton hajszalnyival maradnak le 🤣), peldaul a potselejtezos kiesok, akkor az mar egyertelmuen negativ, es nincs is jo uzenete, hiszen egyenloseg ide vagy oda, a FIFA-nak is az lenne a lenyeg, hogy egy vb a leheto legszinvonalasabb legyen. Ezt plusz Costa Rica meg Jemen es hasonlo szintu csapatokkal akarja elerni, nem mondjuk plusz Olaszorszaggal. Szerintem ez utobbi komoly problema.
Őszentsége Sobri Jóska
Stez
Őszentsége Sobri Jóska
5 hónapja
Azt a Puskasban sem fogja erteni. De Bolla helyzete szerintem a tokeletes pelda, hogy lehet valaki nagyon suta fejben, meg talan a jobb bajnoksagokba nem kell, viszont peldaul egy visszafogott Ausztria is lehet mentoov, ha nagyon nem akar hazajonni es belemegy, hogy a fizetese viszont kisebb lesz. Mert nalam az, hogy az osztrakoknal valami Kl-csapatban jatszik 2000-2500 percet stabilan, az tobbet er, mintha jatszik sokkal tobbet az NB I-ben. Mondom ezt ugy, hogy az osztrak bajnoksagban szvsz korulbelul ket jobb csapat van peldaul a Fradinal, tehat nem eg es fold a kulonbseg a frizbi liga es Ausztria kozott. De nem hiszem el, hogy ott peldaul ne lett volna legalabb sansza Nemethnek. Nyilvan valoszinuleg egybol a penzt valasztotta. Mert amit az ugynoke vakeralt, hogy oda fognak menni, ahol a gyerek fixen jatszik, az eleg gyorsan megdolt, leven ha Colley marad, Nemethnek koze nem lesz a kezdohoz, ot ki nem nyomja a csapatbol, plusz a Puskas eddig csak csatarokat hozott, ugyhogy ha Colley megy, akkor is van ket masik, aki nem annyira rossz es kiszorithatja siman Nemethet.aztán jött volna a meglepetés, hogy a csórikám nem érti a taktikát.Hat elvonalbeli klub nem, de valami nemet kettes vagy osztrak egyes csapatba, esetleg Svajcba nem hiszem el, hogy nem tudna jatszani a gyerek. Nezd meg Bollat, egy fos osztrak Rapidban tolja, de legalabb jatszik, es legalabb Konferencia kornyeken ott is vannak, meg ott csoportkoros szinten toljak, tavaly tovabb is mentek. Ez eleg is lenne, nyilvan a gyerek korlatolt (beszeltem valogatott elemzovel, aki mondta, hogy a sracnak egy evig probaltak elmondani, hogyan jatsszon, hogyan tartson meg labdakat, de olyan alapveto technikai, testtartasbeli es labdafedezesi gondjai vannak, hogy egyik fulen be, masikon ki), de egy ilyen kozepes klubnal csak kepes lenne egy oke szintre. Nem az, hogy hazajon es Puskas...ki vette volna meg? a Hamburgnak csak kolonc volt, a B2 kiesés ellen küzdő Münsterbe sem fért be. onnan merre tovább?Úgy nézem Németh András is látta a listát mennyit keresnek a Puskásnál átlagban...Igazabol nem latta, mert ket hete alairt mar. Nem tudom, miert csak most jelentettek be.
Matthew99
Mas kerdes, hogy ertelmezhetetlen lepes ez tole szamomra. Oke, penz, nyilvan, de a gyerek fiatalon visszajon az NB I-be ugy, hogy valogatott kozeli szinten jatszogat, ha a klubjaiban latna palyat, akkor meg is hivna Rossi. Erre hazajon. Nem hogy akkor egy gyengebb kulfoldi bajnoksagba menjen, ahol viszont jatszhat...
Stez
slowmotion
Nem akarok getzi lenni, de ez szvsz egy oriasi ugynoki blama, ha nem tudtak mashova eladni.
Stez
slowmotion
En arra leszek kivancsi, Rossi bepucsit e a felso kornek, mert Nemeth nagyon a bogyeben van, folyamatosan oltja az elmult masfel evben, de igy, hogy a Puskasba ment es kiemelt tema, hogy nincs epkezlab masodik szami kilences a valogatottban, latom jonni, hogy hirtelen kap egy valogatott meghivot a semmibol a srac ismet.
5 hónapja
Amíg az elnökválasztáson minden ország szavazata ugyanannyit ér, addig maradni fog ez.Szerintem a mai Boca-Auckland meccs adja ennek a klub VB-nek a létjogosultságát.Szep sztori, errol az oldalrol zsenialis. Mondjuk a Bocanak koze sincs a topklubhoz, maximum del-amerikai topklub. Sportszakmai szempontokbol meg tobb az elvezhetetlen meccs. Amig egy ilyen brahi kupan van ez, nem is zavar, de ha egy vilagbajnoksagon, ahol egy ilyen csapat elvesz mondjuk ket vagy harom top europai valogatottol helyet (gondoljunk peldaul az olaszokra, akik utalnak vb-re kijutni es folyton hajszalnyival maradnak le 🤣), peldaul a potselejtezos kiesok, akkor az mar egyertelmuen negativ, es nincs is jo uzenete, hiszen egyenloseg ide vagy oda, a FIFA-nak is az lenne a lenyeg, hogy egy vb a leheto legszinvonalasabb legyen. Ezt plusz Costa Rica meg Jemen es hasonlo szintu csapatokkal akarja elerni, nem mondjuk plusz Olaszorszaggal. Szerintem ez utobbi komoly problema.
Őszentsége Sobri Jóska
Stez
5 hónapja
Te a válogatott VB-ről írsz, én a klub VB-ről, teljesen más szitu.Szerintem a mai Boca-Auckland meccs adja ennek a klub VB-nek a létjogosultságát.Szep sztori, errol az oldalrol zsenialis. Mondjuk a Bocanak koze sincs a topklubhoz, maximum del-amerikai topklub. Sportszakmai szempontokbol meg tobb az elvezhetetlen meccs. Amig egy ilyen brahi kupan van ez, nem is zavar, de ha egy vilagbajnoksagon, ahol egy ilyen csapat elvesz mondjuk ket vagy harom top europai valogatottol helyet (gondoljunk peldaul az olaszokra, akik utalnak vb-re kijutni es folyton hajszalnyival maradnak le 🤣), peldaul a potselejtezos kiesok, akkor az mar egyertelmuen negativ, es nincs is jo uzenete, hiszen egyenloseg ide vagy oda, a FIFA-nak is az lenne a lenyeg, hogy egy vb a leheto legszinvonalasabb legyen. Ezt plusz Costa Rica meg Jemen es hasonlo szintu csapatokkal akarja elerni, nem mondjuk plusz Olaszorszaggal. Szerintem ez utobbi komoly problema.
Őszentsége Sobri Jóska
Stez
5 hónapja
aztán jött volna a meglepetés, hogy a csórikám nem érti a taktikát.Hat elvonalbeli klub nem, de valami nemet kettes vagy osztrak egyes csapatba, esetleg Svajcba nem hiszem el, hogy nem tudna jatszani a gyerek. Nezd meg Bollat, egy fos osztrak Rapidban tolja, de legalabb jatszik, es legalabb Konferencia kornyeken ott is vannak, meg ott csoportkoros szinten toljak, tavaly tovabb is mentek. Ez eleg is lenne, nyilvan a gyerek korlatolt (beszeltem valogatott elemzovel, aki mondta, hogy a sracnak egy evig probaltak elmondani, hogyan jatsszon, hogyan tartson meg labdakat, de olyan alapveto technikai, testtartasbeli es labdafedezesi gondjai vannak, hogy egyik fulen be, masikon ki), de egy ilyen kozepes klubnal csak kepes lenne egy oke szintre. Nem az, hogy hazajon es Puskas...ki vette volna meg? a Hamburgnak csak kolonc volt, a B2 kiesés ellen küzdő Münsterbe sem fért be. onnan merre tovább?Úgy nézem Németh András is látta a listát mennyit keresnek a Puskásnál átlagban...Igazabol nem latta, mert ket hete alairt mar. Nem tudom, miert csak most jelentettek be.
Matthew99
Mas kerdes, hogy ertelmezhetetlen lepes ez tole szamomra. Oke, penz, nyilvan, de a gyerek fiatalon visszajon az NB I-be ugy, hogy valogatott kozeli szinten jatszogat, ha a klubjaiban latna palyat, akkor meg is hivna Rossi. Erre hazajon. Nem hogy akkor egy gyengebb kulfoldi bajnoksagba menjen, ahol viszont jatszhat...
Stez
slowmotion
Nem akarok getzi lenni, de ez szvsz egy oriasi ugynoki blama, ha nem tudtak mashova eladni.
Stez
5 hónapja
Hat elvonalbeli klub nem, de valami nemet kettes vagy osztrak egyes csapatba, esetleg Svajcba nem hiszem el, hogy nem tudna jatszani a gyerek. Nezd meg Bollat, egy fos osztrak Rapidban tolja, de legalabb jatszik, es legalabb Konferencia kornyeken ott is vannak, meg ott csoportkoros szinten toljak, tavaly tovabb is mentek. Ez eleg is lenne, nyilvan a gyerek korlatolt (beszeltem valogatott elemzovel, aki mondta, hogy a sracnak egy evig probaltak elmondani, hogyan jatsszon, hogyan tartson meg labdakat, de olyan alapveto technikai, testtartasbeli es labdafedezesi gondjai vannak, hogy egyik fulen be, masikon ki), de egy ilyen kozepes klubnal csak kepes lenne egy oke szintre. Nem az, hogy hazajon es Puskas...ki vette volna meg? a Hamburgnak csak kolonc volt, a B2 kiesés ellen küzdő Münsterbe sem fért be. onnan merre tovább?Úgy nézem Németh András is látta a listát mennyit keresnek a Puskásnál átlagban...Igazabol nem latta, mert ket hete alairt mar. Nem tudom, miert csak most jelentettek be.
Matthew99
Stez
slowmotion
5 hónapja
ki vette volna meg? a Hamburgnak csak kolonc volt, a B2 kiesés ellen küzdő Münsterbe sem fért be. onnan merre tovább?Úgy nézem Németh András is látta a listát mennyit keresnek a Puskásnál átlagban...Igazabol nem latta, mert ket hete alairt mar. Nem tudom, miert csak most jelentettek be.
Matthew99
Stez
5 hónapja
Úgy nézem Németh András is látta a listát mennyit keresnek a Puskásnál átlagban...Szimplán ez csak egy megállóhely az Angyalföldre vezető úton.
Matthew99
Poloska vagyok.
5 hónapja
Úgy nézem Németh András is látta a listát mennyit keresnek a Puskásnál átlagban...Igazabol nem latta, mert ket hete alairt mar. Nem tudom, miert csak most jelentettek be.
Matthew99
5 hónapja
Szerintem a mai Boca-Auckland meccs adja ennek a klub VB-nek a létjogosultságát.Szep sztori, errol az oldalrol zsenialis. Mondjuk a Bocanak koze sincs a topklubhoz, maximum del-amerikai topklub. Sportszakmai szempontokbol meg tobb az elvezhetetlen meccs. Amig egy ilyen brahi kupan van ez, nem is zavar, de ha egy vilagbajnoksagon, ahol egy ilyen csapat elvesz mondjuk ket vagy harom top europai valogatottol helyet (gondoljunk peldaul az olaszokra, akik utalnak vb-re kijutni es folyton hajszalnyival maradnak le 🤣), peldaul a potselejtezos kiesok, akkor az mar egyertelmuen negativ, es nincs is jo uzenete, hiszen egyenloseg ide vagy oda, a FIFA-nak is az lenne a lenyeg, hogy egy vb a leheto legszinvonalasabb legyen. Ezt plusz Costa Rica meg Jemen es hasonlo szintu csapatokkal akarja elerni, nem mondjuk plusz Olaszorszaggal. Szerintem ez utobbi komoly problema.
Őszentsége Sobri Jóska