NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

5 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 775 — Kinek mit intézett a kormánya
 www.vasasfc.hu/hirek/a_csakvarral_kezdjuk_az_ajka_ellen_zarjuk_a_szezont-9648?fbclid=IwY2xjawLQpsxleHRuA2FlbQIxMQABHsjiWy5PyGTQbAIXZfUPuTOMk9loexLvUB8LPf7ij26ymS4X0wdGukInnQ4B_aem_3HpP2vdk4LWQ71myo_fW-A

Poloska vagyok.
5 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 775 — Kinek mit intézett a kormánya
 www.mlsz.hu/hir/videoton-honved-rangadoval-indul-a-merkantil-bank-liga-ideny

Poloska vagyok.
5 hónapja

Poloska vagyok.
5 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 827 — Whoops, looks like something went wrong.
De miért szakítják félbe a meccseket? Tilos esőben focizni?
Sebii
Megneztem, a hivatalos szabaly az, hogy ha a stadion 8 merfoldes kozeleben villamlast tapasztalnak, akkor automatikusan le kell allitani a meccset, raadasul legalabb 30 percre.

Ez a vb-n fixen nem lesz elfogadhato, de helyszinvaltoztatasokkal megoldjak ugyis, ha van eszuk. Vesziteni nem veszit ezzel, sem a FIFA, sem a rendezo orszag.

5 hónapja
de a szlovakoknal meg amugy nem tunt fel senkinek sem, hogy a 12 csapatbol hat(!), konkretan a liga fele selejtezhet valamelyik europai kupasorozatban. Illetve ez gondolom valojaban het, mert a kupagyoztes is kap egy spotot, ami ha mar alap indulohoz kerul, akkor meg csuszik tovabb egy masik csapatnak.
Stez
?
Ezt hogy érted?
Spotban ugyanannyi UEFA helyet kapnak, mint mi.
A bajnoki lebonyolításra utaltál az alsó-felső házzal?
zacknorb
Igazad van, elneztem, az egyik talbazat szerint hat helyet kapnak, de amugy negyet. A lenyegen mondjuk nem valtoztat, foleg, hogy a DAC x eve folyamatosan top4-ben van a szlovakoknal, tehat minden evben alap a minimum Kl. Aki ezek utan nem keszul fel ilyen eshetosegre, az hulye. Foleg, hogy amugy masfel honapja koztudott (vagy szinte biztos volt), hogy az ETO is legalabb top4 lesz, tehat meg ennyi ideje is lett volna a sleppnek kicsit mozgatni a babukat a ket klub korul, hogy elindulhasson vegul mindketto.

5 hónapja
de a szlovakoknal meg amugy nem tunt fel senkinek sem, hogy a 12 csapatbol hat(!), konkretan a liga fele selejtezhet valamelyik europai kupasorozatban. Illetve ez gondolom valojaban het, mert a kupagyoztes is kap egy spotot, ami ha mar alap indulohoz kerul, akkor meg csuszik tovabb egy masik csapatnak.
Stez
?
Ezt hogy érted?
Spotban ugyanannyi UEFA helyet kapnak, mint mi.
A bajnoki lebonyolításra utaltál az alsó-felső házzal?

Poloska vagyok.
5 hónapja
az eto indulthat europaban a dac nem🤣
YoungZeeZee
Jajjj, de sajnálom szlovák felebarátainkat... Jah, nem is!😉
nagir
Majd eléneklik nekik a Nélküledet
slowmotion
Mas kerdes, hogy ez oriasi blama a sleppnek, amikor igy is tudja mindenki, hogy jo par hataron tuli csapatnal is ki diktal, meg honnan erkeznek a penzek, par evente egymas meg haverok kozott cserelgetik a tulajdonjogokat, de az nem jutott eszebe senkinek sem, hogy legalabb papiron ne a vilagi legyen a tulajdonosa mindket klubnak. Foleg ugy, hogy a Gyor negyedik helye talan oriasi meglepetes, de a szlovakoknal meg amugy nem tunt fel senkinek sem, hogy a 12 csapatbol hat(!), konkretan a liga fele selejtezhet valamelyik europai kupasorozatban. Illetve ez gondolom valojaban het, mert a kupagyoztes is kap egy spotot, ami ha mar alap indulohoz kerul, akkor meg csuszik tovabb egy masik csapatnak.

Szoval nagyon zsenik voltak, elesnek jo sok penztol ezaltal.

5 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 930 — Lucas Scott
Chelsea kb be gyalogolhat a döntőbe. Másik ágon meg európai gigaszok, nyilván a Bayern oda verekedte be magát

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 hónapja
ozibozi New York Giants 20 206
Inzaghi már megkereste a pénzét ezzel a továbbjutással✌️
5 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 135 — #NoStress
Hercules gólja eldönti
Löfli
Ez valami rút összeesküvés, hogy ne legyenek tizenegyesek. Na de remélem majd a nyolc között..

5 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 703 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Hercules gólja eldönti

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
5 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 904 — Cowboys fan
YoungZeeZee
nagir
Majd eléneklik nekik a Nélküledet
5 hónapja
Toto21 Chicago Bears 7 413
ez az Inter még mindig félelmetesen rossz
5 hónapja
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 426 — Bla, bla, bla
YoungZeeZee

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
5 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 703 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Sebii
szerintem villámlás miatt.

de amúgy nézem az összefoglalókat, a Gold Cup elvitte a fedett pályákat, az amcsik most a Vikingsnál voltak, de volt negyeddöntő a Cardinalsnál is, sokkal kevesebb nézővel ofkorsz

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
5 hónapja
YoungZeeZee 9 403
5 hónapja
amugy ez a Flamengo rohadt szep focit jatszott tegnap, le a kalappal elottuk. tetszettek a labda kihozatali semai, meg a hirtelen ritmusvaltasok is. nem lepodnek meg, ha Filipe Luis nemsokara a La Ligaban talalna magat ...
csebi
O a korabbi atleticos vedo, szoval jah, megvannak a kapcsolatai. De azert nem art fenntartasokkal kezelni a statisztikait, mert a Flamengo es a Palmeiras toronymagasan kiemelkedik keretet tekintve a brazil bajnoksagbol, mashol meg a Flamengo szar. A Libertadores kupaban peldaul a 200 millas keretet mar tobbszor is leszopattak ilyen 15-25 millios ecuadori meg argentin csapatok.
Stez
en most nyilvan egy meccs alapjan irtam ezt. az alapjan azt latom, hogy amit muvel a Flamengoval az tok trendi most Europaban es siman atultetheto.
A La Ligat nyilvan emiatt irtam, az atleticos tapasztalat miatt, meg ha talan ez a tipusu jatek talan legkevesbe illene abba a ligaba.
csebi
Igazabol a brazil foci eleg csaloka europai szemmel, mert mindig minden mindegy alapon mennek elore, mint a gep, ami sokszor tetszetos focit, szep akciokat es megoldasokat lattat, de egyebkent meg taktikailag annyira vannak topon, mint a jobb afrikai csapatok, kis tulzassal semennyire.

De hat persze, Luis Europaban toltotte kb. a teljes karrierjet, probal valamit atadni abbol a futballbol, mas kerdes, hogy ezek a brazil jatekosok nem igazan hajlandoak figyelembe venni az oket lekorlatozo elemeket. 😀 De amugy ebbol a Flamengobol szvsz legalabb ket fiatal (Wesley meg Lorran) jatekos ket even belul mar valamelyik topligaban lesz, eleg ugyesek.

5 hónapja
amugy ez a Flamengo rohadt szep focit jatszott tegnap, le a kalappal elottuk. tetszettek a labda kihozatali semai, meg a hirtelen ritmusvaltasok is. nem lepodnek meg, ha Filipe Luis nemsokara a La Ligaban talalna magat ...
csebi
O a korabbi atleticos vedo, szoval jah, megvannak a kapcsolatai. De azert nem art fenntartasokkal kezelni a statisztikait, mert a Flamengo es a Palmeiras toronymagasan kiemelkedik keretet tekintve a brazil bajnoksagbol, mashol meg a Flamengo szar. A Libertadores kupaban peldaul a 200 millas keretet mar tobbszor is leszopattak ilyen 15-25 millios ecuadori meg argentin csapatok.
Stez
en most nyilvan egy meccs alapjan irtam ezt. az alapjan azt latom, hogy amit muvel a Flamengoval az tok trendi most Europaban es siman atultetheto.
A La Ligat nyilvan emiatt irtam, az atleticos tapasztalat miatt, meg ha talan ez a tipusu jatek talan legkevesbe illene abba a ligaba.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 hónapja
csebi

5 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 949 — The Mathematician
csebi
nem sok meccset néztem ebből a cuccból
de a miami nekem brutál csalódás volt, és ahhoz képest a Flamengo tényleg jó volt

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
5 hónapja

5 hónapja
Sebii
Villamlasban tilos a jatek alapbol, barhol, nem csak Amerikaban. Meg ugye kint asszem hurrikanveszely is vannak a kornyeken.

Szerkesztette: Stez

5 hónapja
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 858
5 hónapja
YoungZeeZee 9 403
Big 6' wins record at Anfield:

Chelsea: 1 win in 6 years
Man Utd: 0 wins in 8 years
Arsenal: 0 wins in 12 years
Man City: 1 win in 21 years
Spurs: 1 win in 26 years
5 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 888 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Ajjajj, legveszélyesebb eredmény

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta