Soccer
41 feliratkozó
5 hónapja
Abszolút megértem, hogy Civicet 3 embernek kell majd pótolnia, de hogy az angol kettőből kiesett 30 éves balfutó lesz a megoldás, na azt nem gondoltam 😀Ezek most Keane emberei szvsz, a szigetorszagbol ezek az irek meg skotok tuti az o kapcsolatain keresztul kerulnek kepbe, de teljesen vicc egyebkent, most nyaron szvsz latszatra sem tunnek erosnek ezek a Fradi igazolasok. Mert amugy azert eddig Hajnal olyanokat hozott, akiknel az ember el tudta hinni, hogy igazabol robbanthatnak. De az ilyen skot meg ir palikat nem ertem. Ezek egy dolog, hogy kevesbe minosegiek, de raadasul pont azt a focit jatsszak, amit a Fradi nem akar jatszatni.
Kenny
Szerkesztette: Stez
5 hónapja
🔴🔵 HIVATALOS: Csapatunk visszakapta nevét: VIDEOTON!🖋️ Tegnap megtörtént a sokak által várt aláírás a névhasználatról, visszatér a legendás VIDEOTON név: csapatunk hivatalosan is újra a Videoton FC Fehérvár néven indul a bajnokságban! Köszönet mindazoknak, akik lehetővé tették ezt!
😊
5 hónapja
Abszolút megértem, hogy Civicet 3 embernek kell majd pótolnia, de hogy az angol kettőből kiesett 30 éves balfutó lesz a megoldás, na azt nem gondoltam 😀
5 hónapja
Közben Partey és megkapja amit megérdemel, fura módon pár nappal a szerződése lejárta után pattan ki újból az ügy, micsoda érdekes szitu ez....BREAKING: Former Arsenal football player Thomas Partey has been charged with five counts of rape.
— Sky News (@SkyNews) July 4, 2025
The 32-year-old, of Hertfordshire, has also been charged with one count of sexual assault.https://t.co/Paz5OQnRj3
📺 Sky 501 and YouTube pic.twitter.com/2gnFHTChbI
5 hónapja
Friss transzferek:Ahhoz képest hogy még a City is nézegette télen, Ricci nagy fogás ennyiért a Milannak.
Rafa Marín (spanyol, v) Napoli -> Villarreal kölcsönbe
Salomón Rondón (venezuelai, cs) Pachuca -> Oviedo kölcsönbe
Ignasi Miquel (spanyol, v) Levante -> Leganés ingyé
Víctor García (spanyol, v) Eldense -> Levante ingyé
Thomas Henry (francia, cs) Hellas Verona -> Standard Liége ingyé
Yehvann Diouf (szenegáli, kapus) Reims -> OGC Nice 6.5 millió EUR
Antoni Milambo (holland, kp) Feyenoord -> Brentford 20 millió EUR
Samuele Ricci (olasz, kp) Torino -> AC Milan 23 millió EUR
Jonathan Silva (brazil, kp) Torino -> Padova kölcsönbe
Germán Valera (spanyol, cs) Valencia -> Elche átigazolási ár nem nyilvános
Frederik Jäkel (német, v) RB Leipzig -> Braunschweig kölcsönbe
Javi Munoz (spanyol, kp) Las Palmas -> Getafe ingyé
Rodrigo Riquelme (spanyol, cs) Atlético Madrid -> Betis 8 millió EUR
Honest Ahanor (olasz, v) Genoa -> Atalanta 16 millió EUR
Jayden Addai (holland, cs) AZ Alkmaar -> Como 14 millió EUR
Philippe Coutinho (brazil, kp) Aston Villa -> Vasco da Gama átigazolási ár nem nyilvános
Maximilian Wöber (osztrák, v) Leeds United -> Werder Bremen kölcsönbe
Jonathan Burkardt (német, cs) Mainz -> Eintracht Frankfurt 21 millió EUR
empty taxi
5 hónapja
Friss transzferek:Rafa Marín (spanyol, v) Napoli -> Villarreal kölcsönbe
Salomón Rondón (venezuelai, cs) Pachuca -> Oviedo kölcsönbe
Ignasi Miquel (spanyol, v) Levante -> Leganés ingyé
Víctor García (spanyol, v) Eldense -> Levante ingyé
Thomas Henry (francia, cs) Hellas Verona -> Standard Liége ingyé
Yehvann Diouf (szenegáli, kapus) Reims -> OGC Nice 6.5 millió EUR
Antoni Milambo (holland, kp) Feyenoord -> Brentford 20 millió EUR
Samuele Ricci (olasz, kp) Torino -> AC Milan 23 millió EUR
Jonathan Silva (brazil, kp) Torino -> Padova kölcsönbe
Germán Valera (spanyol, cs) Valencia -> Elche átigazolási ár nem nyilvános
Frederik Jäkel (német, v) RB Leipzig -> Braunschweig kölcsönbe
Javi Munoz (spanyol, kp) Las Palmas -> Getafe ingyé
Rodrigo Riquelme (spanyol, cs) Atlético Madrid -> Betis 8 millió EUR
Honest Ahanor (olasz, v) Genoa -> Atalanta 16 millió EUR
Jayden Addai (holland, cs) AZ Alkmaar -> Como 14 millió EUR
Philippe Coutinho (brazil, kp) Aston Villa -> Vasco da Gama átigazolási ár nem nyilvános
Maximilian Wöber (osztrák, v) Leeds United -> Werder Bremen kölcsönbe
Jonathan Burkardt (német, cs) Mainz -> Eintracht Frankfurt 21 millió EUR

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
5 hónapja
De szerintem nem a Barcaval van ledumalva, mert Laporta egy zsici, ha lett volna lehetosege most 40 millioval olcsobban elhozni, megoldotta volna most valahogy, mintsem, hogy varjon egy evet es rafizessen egy csomot.ezt mondom, hogy sztem a Barcaval ez le lett beszelve. meg 1 evet elfocizik ott, es a Barca meg mondjuk addig eladja Raphinhat pl. abbol a penzbol meg tudjak majd regisztralni is.na Nico Williams kozben hosszabbitott Bilbaoban, 8 evvel es a kivasarlasi arat 100 milliora emeltek. Igy sztem a Barca nem is tudna leigazolni, a Bayern meg sztem nem is akarna, de vszeg Williams igy par evig biztosan nem jon el onnan.Szerintem meg ez megbeszelt volt egy vevo fellel, hogy ez igy lesz, igy sakkozzanak. Nekem ez tul logikatlan huzas lenne Williamstol magatol, hogy ne lassak emoge valami elore lebeszelt forgatokonyvet.
csebi
Stez
csebi
Kozben hivatalos, amit mindenki tud egy eve, Partey a nemi eroszakos jatekos, most emeltek ellene vadat. Az Arsenal gyozkodte, hogy maradjon, jo hulye volt, hogy nem irt ala gyorsan. 😀
Szerkesztette: Stez
5 hónapja
ezt mondom, hogy sztem a Barcaval ez le lett beszelve. meg 1 evet elfocizik ott, es a Barca meg mondjuk addig eladja Raphinhat pl. abbol a penzbol meg tudjak majd regisztralni is.na Nico Williams kozben hosszabbitott Bilbaoban, 8 evvel es a kivasarlasi arat 100 milliora emeltek. Igy sztem a Barca nem is tudna leigazolni, a Bayern meg sztem nem is akarna, de vszeg Williams igy par evig biztosan nem jon el onnan.Szerintem meg ez megbeszelt volt egy vevo fellel, hogy ez igy lesz, igy sakkozzanak. Nekem ez tul logikatlan huzas lenne Williamstol magatol, hogy ne lassak emoge valami elore lebeszelt forgatokonyvet.
csebi
Stez
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 hónapja
na Nico Williams kozben hosszabbitott Bilbaoban, 8 evvel es a kivasarlasi arat 100 milliora emeltek. Igy sztem a Barca nem is tudna leigazolni, a Bayern meg sztem nem is akarna, de vszeg Williams igy par evig biztosan nem jon el onnan.Szerintem meg ez megbeszelt volt egy vevo fellel, hogy ez igy lesz, igy sakkozzanak. Nekem ez tul logikatlan huzas lenne Williamstol magatol, hogy ne lassak emoge valami elore lebeszelt forgatokonyvet.
csebi
5 hónapja
A Bilbaó ebből él, nekik az eladás a céljuk megfelelő áron. Valamelyik PL csapat megadja úgyis ezt jövőre az újabb VB siker után.igen, en sem gondolom ezt annyira hatalmas osszegnek. sztem ezt igy vhogy a Williams tabor egyeztette is a Barcaval, hogy olyan osszeg legyen, amit ki tudnak fizetni erte 2-3 even belul majd erte.na Nico Williams kozben hosszabbitott Bilbaoban, 8 evvel es a kivasarlasi arat 100 milliora emeltek. Igy sztem a Barca nem is tudna leigazolni, a Bayern meg sztem nem is akarna, de vszeg Williams igy par evig biztosan nem jon el onnan.Csak 100 millió? Azt hittem feldobják legalább 2-300 millióra, így azért egy komolyabb csapat ezt bármikor kifizeti
csebi
kapitnono
igy mki jol jar alapvetoen:
Nico nagyobb fizut kap
Bilbao meg legalabb 1 evig megtartja
Barca ertelmes osszegert meg fogja tudni venni par even belul.
csebi
Szerkesztette: KeyG
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
5 hónapja
igen, en sem gondolom ezt annyira hatalmas osszegnek. sztem ezt igy vhogy a Williams tabor egyeztette is a Barcaval, hogy olyan osszeg legyen, amit ki tudnak fizetni erte 2-3 even belul majd erte.na Nico Williams kozben hosszabbitott Bilbaoban, 8 evvel es a kivasarlasi arat 100 milliora emeltek. Igy sztem a Barca nem is tudna leigazolni, a Bayern meg sztem nem is akarna, de vszeg Williams igy par evig biztosan nem jon el onnan.Csak 100 millió? Azt hittem feldobják legalább 2-300 millióra, így azért egy komolyabb csapat ezt bármikor kifizeti
csebi
kapitnono
igy mki jol jar alapvetoen:
Nico nagyobb fizut kap
Bilbao meg legalabb 1 evig megtartja
Barca ertelmes osszegert meg fogja tudni venni par even belul.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 hónapja
na Nico Williams kozben hosszabbitott Bilbaoban, 8 evvel es a kivasarlasi arat 100 milliora emeltek. Igy sztem a Barca nem is tudna leigazolni, a Bayern meg sztem nem is akarna, de vszeg Williams igy par evig biztosan nem jon el onnan.Csak 100 millió? Azt hittem feldobják legalább 2-300 millióra, így azért egy komolyabb csapat ezt bármikor kifizeti
csebi

5 hónapja
na Nico Williams kozben hosszabbitott Bilbaoban, 8 evvel es a kivasarlasi arat 100 milliora emeltek. Igy sztem a Barca nem is tudna leigazolni, a Bayern meg sztem nem is akarna, de vszeg Williams igy par evig biztosan nem jon el onnan.
5 hónapja
(azért jó, hogy van itt valaki több éves/évtizedes balesetvizsgálói tapasztalattal a háta mögött, mert picivel nagyobb ismeretanyag felett diszponál, mint az átlag autós.A gyorshajtást (és semmiképp sem ítélkezést) a következőkre alapoztam (saját és egyéb tapasztalat, tudás):A feleségednek valószínűleg lassú defektje volt, akkor történik meg az a jelenség, hogy elkezd pattogni a kerék és rázkódást érez a sofőr.
- Helyszíni képek. Aki látott már kiégve autót, miután a pályán lelassulva megállt műszaki hiba miatt, az tudja, hogy kb még a típus is felismerhető, olyannyira épen marad a kasztni, de a keret és szerkezet látszik.
- Az autógyártás legalább 10 éve elérte azt a szerkezeti, biztonságtechnikai szintet, hogy nagy sebességű balesetnél is életben lehet maradni, hangsúlyozom, autópályán, ahol frontális ütközés kizárva. (Már, ha valami idióta nem hajt fel szembe, de itt nem ez történt). Németországban volt is rá példa BMW M5-el 250-nél, az autó megvédett mindenkit.
- Feleségem kapott autópályán hirtelen defektet 120-nál, és nem egy full elektronikával felszerelt Lamborghini Huracan Evo Spyderrel (Ilyen volt Jotának), hanem egy magas építésű Toyota CH-R-el, az autó lelassult, rázott, de ilyen sebességről le lehetett normálisan lassítani és le tudott még a pályáról is jönni egy kihajtónál.
Egy Lamboban meg minden kerék külön fékez, vezérelt, fel van szerelve minden szarral és a lényeges dolgok általában ki se kapcsolhatóak, ez persze típusfüggő. De, ha bekapcsolva hagyod az elektronikákat, az autó elképesztő sok mindent megold nélküled is...normális sebességnél.
- A (motor) hőtől még nem gyullad ki semmi, 3 dolog kell, oxigén, éghető anyag, és a megfelelő gyulladási hőmérséklet. Ezekre gondolnak nyilván a tervezők, rohadt nagy gondot fordítanak erre. Olyan roncsolódásnak lehetett kitéve a motortér, benzintank (ami itt hátul van), hogy ezek össze is jöttek azonnal, ahhoz meg nem 130-al kell becsapódni szintén.
- A szalagkorlátokból még a túloldali sávok mögötti domboldalra is jutott, ezt kár is tovább kommentálni, azok nem repülnek el a faszba maguktól.
- A képeken a fékút (ami kb nem is volt) rendkívül rövid oldalirányban, nagyon hirtelen és gyorsan történhetett minden. Ha van időd, ami a sebességed függvénye, akkor fékezel...Mivel ezeknek az autóknak a sofőrje általában nyilván nem tapasztalt ehhez a kategóriához, talán pánikba is lehet esni.
- A tragédia oka sajnos mindegy, nyugodjanak békében, tartok tőle, hogy olyan erejű volt a becsapódás a sebesség miatt, hogy eszméletüket vesztették, nem tudtak kiszállni ezért és elégtek.
- Remélem lesz a vizsgálatnak nyilvános eredménye...aminek természetesen semmi foganatja nem lesz a többi emberre és ugyanúgy gyorsan fognak hajtani, akik hajlamosak erre...:/
Chargers LT
Jota-nál az adatok szerint durrdefekt volt, azaz az abroncs robbanásszerűen vált le és irányíthatatlanná vált az autó.
Durrdefektkor két dolog tilos: oldalirányban elrángatni a kormányt, mert sodródni kezdesz, másrészt meg fékezni, mert akkor beblokkol a kocsi fékrendszere a nemlétező keréken és megtűz, azaz fejreáll a kocsi. A mostani balesetnél valószínűleg mind a kettő hibát elkövették, vagy eleve szögben haladt az autó a sávváltás miatt. A féknyom valószínűleg már pánikreakció volt, az autó kiégése pedig a roncsolódás miatt volt.
Kb biztos, hogy irtózatos sebességnél történt, de már teljesen mindegy, vissza nem hoz senkit, megváltoztatni nem lehet, a családokonn meg nem segít.
RIP
Willie Parker
nekem pl még esemény sem volt a kocsival (már ha azt nem számoljuk, hogy egy kedves szőke hölgy belső visszapillantóból akart tolatni az Allée mélygarázsban, egy magasabb hátfalú kisautóval, az én autóm motorházteteje meg így a holttérben volt, amikor meg már megjelent az A oszlop is, akkor gondolom nem kifelé nézett, hanem le a sebváltóra, aztán megnyomta a bal egy ajtót. mondta, hogy azt tanította az oktatója, hogy visszapillantóból tolasson, gondolom nem merőleges, hanem párhuzamos parkolásra értette, de a hölgyike nem értette, mindegy), persze remélem nem is lesz, mert leginkább a két gyerekkel a hátsó ülésen utazok, de akkor is.)
5 hónapja
A gyorshajtást (és semmiképp sem ítélkezést) a következőkre alapoztam (saját és egyéb tapasztalat, tudás):A feleségednek valószínűleg lassú defektje volt, akkor történik meg az a jelenség, hogy elkezd pattogni a kerék és rázkódást érez a sofőr.
- Helyszíni képek. Aki látott már kiégve autót, miután a pályán lelassulva megállt műszaki hiba miatt, az tudja, hogy kb még a típus is felismerhető, olyannyira épen marad a kasztni, de a keret és szerkezet látszik.
- Az autógyártás legalább 10 éve elérte azt a szerkezeti, biztonságtechnikai szintet, hogy nagy sebességű balesetnél is életben lehet maradni, hangsúlyozom, autópályán, ahol frontális ütközés kizárva. (Már, ha valami idióta nem hajt fel szembe, de itt nem ez történt). Németországban volt is rá példa BMW M5-el 250-nél, az autó megvédett mindenkit.
- Feleségem kapott autópályán hirtelen defektet 120-nál, és nem egy full elektronikával felszerelt Lamborghini Huracan Evo Spyderrel (Ilyen volt Jotának), hanem egy magas építésű Toyota CH-R-el, az autó lelassult, rázott, de ilyen sebességről le lehetett normálisan lassítani és le tudott még a pályáról is jönni egy kihajtónál.
Egy Lamboban meg minden kerék külön fékez, vezérelt, fel van szerelve minden szarral és a lényeges dolgok általában ki se kapcsolhatóak, ez persze típusfüggő. De, ha bekapcsolva hagyod az elektronikákat, az autó elképesztő sok mindent megold nélküled is...normális sebességnél.
- A (motor) hőtől még nem gyullad ki semmi, 3 dolog kell, oxigén, éghető anyag, és a megfelelő gyulladási hőmérséklet. Ezekre gondolnak nyilván a tervezők, rohadt nagy gondot fordítanak erre. Olyan roncsolódásnak lehetett kitéve a motortér, benzintank (ami itt hátul van), hogy ezek össze is jöttek azonnal, ahhoz meg nem 130-al kell becsapódni szintén.
- A szalagkorlátokból még a túloldali sávok mögötti domboldalra is jutott, ezt kár is tovább kommentálni, azok nem repülnek el a faszba maguktól.
- A képeken a fékút (ami kb nem is volt) rendkívül rövid oldalirányban, nagyon hirtelen és gyorsan történhetett minden. Ha van időd, ami a sebességed függvénye, akkor fékezel...Mivel ezeknek az autóknak a sofőrje általában nyilván nem tapasztalt ehhez a kategóriához, talán pánikba is lehet esni.
- A tragédia oka sajnos mindegy, nyugodjanak békében, tartok tőle, hogy olyan erejű volt a becsapódás a sebesség miatt, hogy eszméletüket vesztették, nem tudtak kiszállni ezért és elégtek.
- Remélem lesz a vizsgálatnak nyilvános eredménye...aminek természetesen semmi foganatja nem lesz a többi emberre és ugyanúgy gyorsan fognak hajtani, akik hajlamosak erre...:/
Chargers LT
Jota-nál az adatok szerint durrdefekt volt, azaz az abroncs robbanásszerűen vált le és irányíthatatlanná vált az autó.
Durrdefektkor két dolog tilos: oldalirányban elrángatni a kormányt, mert sodródni kezdesz, másrészt meg fékezni, mert akkor beblokkol a kocsi fékrendszere a nemlétező keréken és megtűz, azaz fejreáll a kocsi. A mostani balesetnél valószínűleg mind a kettő hibát elkövették, vagy eleve szögben haladt az autó a sávváltás miatt. A féknyom valószínűleg már pánikreakció volt, az autó kiégése pedig a roncsolódás miatt volt.
Kb biztos, hogy irtózatos sebességnél történt, de már teljesen mindegy, vissza nem hoz senkit, megváltoztatni nem lehet, a családokonn meg nem segít.
RIP
5 hónapja
Nico Williams közben hosszabbított és a kivásárlási árát 50%al megemelték, balfasz Barca meg is érdemli.
5 hónapja
Aki látta a videót, nem értem miért írja, hogy nem voltak korlátok...voltakaz első képeken még nem látszódott korlát.
www.dailymail.co.uk/sport/football/article-14872597/Diogo-Jota-Lamborghini-Huracan-crash-Liverpool.html
Olyannyira voltak, hogy még az autópálya ellenkező oldali dupla sávja melletti dobra is jutottak, olyan erővel szálltak el sajnos...
Chargers LT
és az autópályán kigyulladt járműveket látni azért nem feltétlenül releváns, mert ha égnek, akkor nagyon égnek. mondom, talán öt-tíz éve volt a Ferrarinak egy tervezési hibából fakadó technikai problémája, minden előzmény nélkül autók fogtak tüzet menet közben, azonnal volt valakinek poroltója a környéken, és így is a kocsi hátsó feléből a fémalkatrészek maradtak meg, meg egy olvadt paca. ha az üzemanyagkör sérül, akkor idő kérdése, hogy a kifolyó benzin mikor ér el valami forró alkatrészig, és egy szempillantás alatt fáklyaként fog lángolni.
azért külön szomorú, mert Angliában Jota egy Teslával közlekedett napi szinten, de Portugália és Anglia között gondolom nem azzal akart közlekedni.
5 hónapja
Lenyegtelen, kinek a kije mit es hogyan kap, nem lehet osszehasonlitani, mert mas auto, mas helyszin, mas korulmenyek es ami a legfontosabb, az emberi reakcio is mas lehet es mas is valoszinuleg.Egyreszt lehet barmilyen hiperszuper a lambo, az egy sportauto, teljesen mas felepitessel, tobb elektronikaval, es sokkal "vekonyabb", mint egy bmw x5 peldaul. Ezek az autok jobban tornek es konnyebben is egnek, kevesbe biztonsagosak, ha karambolrol van szo. A masik, ami itt el is hangzott, ezekben az autokban kb fekszenek az emberek, mas a kialakitasa, az ajto is, ha beragad, baszhatod, akar 100-zal, akar 250-nel mentel. Es ugye fontos a reakcio. Igen, tul lehet elni egy defektet, akar nagy sebessegnel is, de Jota alapbol kielozott, nem egyenesen ment, a defektbe minden bizonnyal belepanikolt es elrantotta a kormanyt, akkor pedig az auto nem fog neked egyenesben tartani, 100-nal, de 250-nel sem.
Biztos vagyok benne, hogy gyorsan ment, nagyon is, csak azert irom ezt, mert ugy gondolom, ugyanebben a szituban, ilyen autoba beragadva akkor is megtortenhet ugyanez, ha amugy lassaban (80-100-zal peldaul) megy valaki es a legrosszabbkor jon egy defekt, amire szarul reagal a sofor, az auto meg kigyullad es ok meg bennragadnak. Nyilvan itt most negy-ot szerencsetlen dolog jott ossze egyszerre, de az ilyen tragediaknal altalaban ez van, nem egyetlen szerencsetlen tenyezo van, hanem tobb.
5 hónapja
A gyorshajtást (és semmiképp sem ítélkezést) a következőkre alapoztam (saját és egyéb tapasztalat, tudás):- Helyszíni képek. Aki látott már kiégve autót, miután a pályán lelassulva megállt műszaki hiba miatt, az tudja, hogy kb még a típus is felismerhető, olyannyira épen marad a kasztni, de a keret és szerkezet látszik.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
5 hónapja
Többet nem lesz 20-as mezszáma senkinek a Liverpoolban, örökre Jotáé marad. 💔
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
5 hónapja
Persze de legalább várjuk már meg a hivatalos vizsgálatot. Amellett hogy defektet kapni 120-nál sem egészséges.Hogy netesen fogalmazzak, persze!...Nyilván az ember ilyenkor elborzad és szomorú, de a faszér kell gyorsan menni...főleg, ha 3 gyerek vár otthonOtt voltál?
Chargers LT
Mikey
Hogy normálisan, nem, de elég sok tapasztalatom van már, de még anélkül is józanul elgondolva összefüggéseiben a dolgokat rá lehet jönni, ez nem 120km/h volt.
Chargers LT
5 hónapja
Hogy netesen fogalmazzak, persze!...Nyilván az ember ilyenkor elborzad és szomorú, de a faszér kell gyorsan menni...főleg, ha 3 gyerek vár otthonOtt voltál?
Chargers LT
Mikey
Hogy normálisan, nem, de elég sok tapasztalatom van már, de még anélkül is józanul elgondolva összefüggéseiben a dolgokat rá lehet jönni, ez nem 120km/h volt.
5 hónapja
Aki látta a videót, nem értem miért írja, hogy nem voltak korlátok...voltakwww.dailymail.co.uk/sport/football/article-14872597/Diogo-Jota-Lamborghini-Huracan-crash-Liverpool.html
Olyannyira voltak, hogy még az autópálya ellenkező oldali dupla sávja melletti dobra is jutottak, olyan erővel szálltak el sajnos...
5 hónapja
Én ezért nem olvasok mindenféle híreket. Majd a hivatalos jelentést elolvasom, ami biztos lesz. Pozitívabb esetekben sem érdekel a sok találgatás, szóval ebben az esetben pláne nem.Amugy a BBC szerint „very high” sebesseggel mentek, ekkor jott a defekt.En azt olvastam hogy a tesoja terdet mutottek es azert mentek kocsivsl. Tipikus 2025 hirek, igazodj el...
A sors kegyetlensege, hogy Jota azert ment kocsival, mert mutottek a tudejet, repulni akart, de az orvosok azt mondtak, ne tegye, mert nem tesz jot egy friss mutettel repulni.
Stez
JéBé
5 hónapja
Amugy a BBC szerint „very high” sebesseggel mentek, ekkor jott a defekt.En azt olvastam hogy a tesoja terdet mutottek es azert mentek kocsivsl. Tipikus 2025 hirek, igazodj el...
A sors kegyetlensege, hogy Jota azert ment kocsival, mert mutottek a tudejet, repulni akart, de az orvosok azt mondtak, ne tegye, mert nem tesz jot egy friss mutettel repulni.
Stez