Soccer
41 feliratkozó
5 hónapja
A Lipcse nem engedett a 90 m euróból, a Sporting 100 mból lement 60-70-re, ezért lett Gyökeres a befutó.Ez a Madueke biznisz nem tetszik, egyenlőre, de ha Rodrygo árából összejön egy Eze+Madueke páros, hát legyen.
Csak Martinelli-t ne engedjük el.
5 hónapja
Martin Vitík a Bolognában, jó kis játékosnak tűnik.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
5 hónapja
Gyökeres -> Arsenal, hamarosan here we go
5 hónapja
Controlling the tempo.
— Arsenal (@Arsenal) July 6, 2025
Martin Zubimendi is a Gunner ✊
Original music by Ezra Collective's Femi Koleoso. pic.twitter.com/sYbDanRUnT
Extra játékos, extra videó
Poloska vagyok.
5 hónapja
donna mozdulataban szandekossqg nem volt.baromi foss szitu.jott es vitte a babatAlattomos féreg aki ott röhögött, majd miután kiderült h mi történt sem ment oda Bambihoz legalább bocsánatot kérni. Sőt meccs után sem akart csak Neuer unszolására ment be a Bayern öltözőjébe.
YoungZeeZee
De nyilván ezt fogja csinálni továbbra is ha a bírok hagyjak neki, csak akkor ne lepodjon meg ezen senki…
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 hónapja
Több mint valószínű, de szerintem vele se lett volna esélyünk. A csapat jó úton halad, de kell egy offseason.Ez sárga? Ne szórakozzunk márÉs ez hol piros? Szerk.: Mondjuk volt lerántás is, így adható...
KeyG
PSG ellen nem lesz a legjobb védőnk, kitömnek mint a libát.
eaglesmcnabb
Én bizakodó vagyok amit az elmúlt évekhez képest láttam, nekem ez a legfontosabb.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
5 hónapja
Ezt mondom én is. Minden élő máshogy gyászol. Szíve joga.Egy temetésről van szó. Bevett, társadalmilag elfogadott hagyomány, de valójában semmi értelme. Az elhunytnak már egymindegy.OFF: A temetés az élőkről szól. Aki ott van, megnyugszik, hogy az övén is lesznek.
Az eéők meg mind máshogy gyászolnak. Ugyanannyira legitim elmenni egy temetésre (akár mindent hátrahagyva), mint nem elmenni. Mindenkinek szíve joga erről szuverén módon dönteni, senkinek sincs joga elvárásokat támasztani vagy rákényszerítenie másra a saját hozzáállását, döntését.
Egyik felett se lehet pálcát törni, ez nagyon emberfüggő.
Őszentsége Sobri Jóska
Dzsokijuing
5 hónapja
Egy temetésről van szó. Bevett, társadalmilag elfogadott hagyomány, de valójában semmi értelme. Az elhunytnak már egymindegy.OFF: A temetés az élőkről szól. Aki ott van, megnyugszik, hogy az övén is lesznek.
Az eéők meg mind máshogy gyászolnak. Ugyanannyira legitim elmenni egy temetésre (akár mindent hátrahagyva), mint nem elmenni. Mindenkinek szíve joga erről szuverén módon dönteni, senkinek sincs joga elvárásokat támasztani vagy rákényszerítenie másra a saját hozzáállását, döntését.
Egyik felett se lehet pálcát törni, ez nagyon emberfüggő.
Őszentsége Sobri Jóska
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
5 hónapja
Ez sárga? Ne szórakozzunk márÉs ez hol piros? Szerk.: Mondjuk volt lerántás is, így adható...
KeyG
PSG ellen nem lesz a legjobb védőnk, kitömnek mint a libát.
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
5 hónapja
Ez sárga? Ne szórakozzunk már
We are just the Ravens!
5 hónapja
YoungZeeZee
9 399
donna mozdulataban szandekossqg nem volt.baromi foss szitu.jott es vitte a babat
5 hónapja
sajtospingvin
119
Ne forgasd ki a szavaimat. Egyiknek sem szabad belemennie ilyenbe. Egyiknek sem volt esélye semmire. Ami meg fix hogy semmi szándékosság nem volt benne, elhiszem hogy szomorú a vége, de nem kell anyázni meg semmi alatomosságot belelátni ebbe.Ja persze még Musialat kellett volna kiállítani.Az ég világon semmilyen rosszindulatú nevetés nem volt, ne akarjuk már belemagyarázni. Egy pillanatra kínjába mosolyog majd megrogy hogy mit okozott még ha nem is szándékos volt. Ugyanannyira hibás Musiala is mint a kapus. Ilyen csines szituációba egyiknek sem szabad belemennie, főleg nem a támadónak, mert ha a kapus jön, akkor az visz mindent.Szerintem csak a szokásos nevetés volt, hogy " Ne már ez semmi nem volt keljél felfelé"x.com/trollfootball/status/1941562805129494589?s=46&t=3aIOvrqln7-m2yfTbyp-3gRemelem Donnaruma még FairPlay díjat is kap azért ahogy kejesen röhögött Musialan.Mikor nevetett rajta? Én nem láttam. Miután megfordult, a csávó gyakorlatilag mindenhogy összetört. Ez egy nagyon szerencsétlen sérülés volt. Lehet vitatkozni azon, hogy indokolt volt-e a kijövetele, de bármennyire is szarul hangzik, egy kapus ha úgy dönt, hogy ki kell jönnie, akkor ilyen határozottnak kell lennie. Nem akart sérülést okozni, a labdára ment, és el is érte, igaz egy tizedmásodperccel azután, miután a kontakt megvolt Musialával. Ebben a sérülésben sajnos az is közrejátszott, hogy Bambi egy borzasztó szendvicsbe került, a kapus és a védő közé. Remélem azért, hogy Donnarumma meglátogatja a kórházban még akkor is, ha nem igazán felelős ezért a sérülésért.
csebi
Nagyon sajnálom Bambit, mert az alapján, ahogy az a láb kinézett, a karrierje is nagy veszélyben van. 😕 Nagyon szomorú hét ez a foci világában...
Hungarian Bill
Ez közvetlenül az eset után van, és hat nehéz erre mást mondani mint hogy röhög.
Lehet később mire rájött h mit okozott már komolyan vette de ez volt az első reakciója.
csebi
kapitnono
sajtospingvin
Nézd vissza Donnaruma későn indul, teljesen feleslegesen, oda kapusok nem szoktak kiindulni főleg ha van egy védő aki biztosít. Egyedül Donnaruma a hibás, Bambit ne vegyük már elő ezért baszki …
csebi
5 hónapja
Fura látni a szememnek egy elképzelésekkel teli, kreatív, támadó és dominálni akaró Real Madridot. Rengeteg mindent lehetne írni mivel másabb ez mint volt, de jó nézni és ez a legfontosabb.
We are just the Ravens!
5 hónapja
Ja persze még Musialat kellett volna kiállítani.Az ég világon semmilyen rosszindulatú nevetés nem volt, ne akarjuk már belemagyarázni. Egy pillanatra kínjába mosolyog majd megrogy hogy mit okozott még ha nem is szándékos volt. Ugyanannyira hibás Musiala is mint a kapus. Ilyen csines szituációba egyiknek sem szabad belemennie, főleg nem a támadónak, mert ha a kapus jön, akkor az visz mindent.Szerintem csak a szokásos nevetés volt, hogy " Ne már ez semmi nem volt keljél felfelé"x.com/trollfootball/status/1941562805129494589?s=46&t=3aIOvrqln7-m2yfTbyp-3gRemelem Donnaruma még FairPlay díjat is kap azért ahogy kejesen röhögött Musialan.Mikor nevetett rajta? Én nem láttam. Miután megfordult, a csávó gyakorlatilag mindenhogy összetört. Ez egy nagyon szerencsétlen sérülés volt. Lehet vitatkozni azon, hogy indokolt volt-e a kijövetele, de bármennyire is szarul hangzik, egy kapus ha úgy dönt, hogy ki kell jönnie, akkor ilyen határozottnak kell lennie. Nem akart sérülést okozni, a labdára ment, és el is érte, igaz egy tizedmásodperccel azután, miután a kontakt megvolt Musialával. Ebben a sérülésben sajnos az is közrejátszott, hogy Bambi egy borzasztó szendvicsbe került, a kapus és a védő közé. Remélem azért, hogy Donnarumma meglátogatja a kórházban még akkor is, ha nem igazán felelős ezért a sérülésért.
csebi
Nagyon sajnálom Bambit, mert az alapján, ahogy az a láb kinézett, a karrierje is nagy veszélyben van. 😕 Nagyon szomorú hét ez a foci világában...
Hungarian Bill
Ez közvetlenül az eset után van, és hat nehéz erre mást mondani mint hogy röhög.
Lehet később mire rájött h mit okozott már komolyan vette de ez volt az első reakciója.
csebi
kapitnono
sajtospingvin
Nézd vissza Donnaruma későn indul, teljesen feleslegesen, oda kapusok nem szoktak kiindulni főleg ha van egy védő aki biztosít. Egyedül Donnaruma a hibás, Bambit ne vegyük már elő ezért baszki …
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 hónapja
sajtospingvin
119
Az ég világon semmilyen rosszindulatú nevetés nem volt, ne akarjuk már belemagyarázni. Egy pillanatra kínjába mosolyog majd megrogy hogy mit okozott még ha nem is szándékos volt. Ugyanannyira hibás Musiala is mint a kapus. Ilyen csines szituációba egyiknek sem szabad belemennie, főleg nem a támadónak, mert ha a kapus jön, akkor az visz mindent.Szerintem csak a szokásos nevetés volt, hogy " Ne már ez semmi nem volt keljél felfelé"x.com/trollfootball/status/1941562805129494589?s=46&t=3aIOvrqln7-m2yfTbyp-3gRemelem Donnaruma még FairPlay díjat is kap azért ahogy kejesen röhögött Musialan.Mikor nevetett rajta? Én nem láttam. Miután megfordult, a csávó gyakorlatilag mindenhogy összetört. Ez egy nagyon szerencsétlen sérülés volt. Lehet vitatkozni azon, hogy indokolt volt-e a kijövetele, de bármennyire is szarul hangzik, egy kapus ha úgy dönt, hogy ki kell jönnie, akkor ilyen határozottnak kell lennie. Nem akart sérülést okozni, a labdára ment, és el is érte, igaz egy tizedmásodperccel azután, miután a kontakt megvolt Musialával. Ebben a sérülésben sajnos az is közrejátszott, hogy Bambi egy borzasztó szendvicsbe került, a kapus és a védő közé. Remélem azért, hogy Donnarumma meglátogatja a kórházban még akkor is, ha nem igazán felelős ezért a sérülésért.
csebi
Hungarian Bill
csebi
kapitnono
5 hónapja
hát ja, de nincs egy olyan csapat sem, aki ne érezné meg ha kiesne a legjobb játékosa. Európai topcsapatnál meg pláne nem mindegy, láttuk a Citynél is hogy mennyit jelent (még ha ott nem is csak az volt a probléma)Bayern szezonjának vége... remélem megérte nekik ez a bohóckodásÉn az éjjeli két meccset néztem, egyáltalán nem bohóckodás. Frankón szorakoztató foci volt mindkettőn
Toto21
Megsérülni meg bármikor lehet, az első fordulóban, válogatott meccsen, egy hatodosztályú csapat elleni kupameccsen, stb., sosem szerencsés.
De az meglepne ha egy Bayern szezonja egyetlen játékoson múlna. Akkor valamit nem jól csinálnak.
Őszentsége Sobri Jóska
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
5 hónapja
Szerintem csak a szokásos nevetés volt, hogy " Ne már ez semmi nem volt keljél felfelé"x.com/trollfootball/status/1941562805129494589?s=46&t=3aIOvrqln7-m2yfTbyp-3gRemelem Donnaruma még FairPlay díjat is kap azért ahogy kejesen röhögött Musialan.Mikor nevetett rajta? Én nem láttam. Miután megfordult, a csávó gyakorlatilag mindenhogy összetört. Ez egy nagyon szerencsétlen sérülés volt. Lehet vitatkozni azon, hogy indokolt volt-e a kijövetele, de bármennyire is szarul hangzik, egy kapus ha úgy dönt, hogy ki kell jönnie, akkor ilyen határozottnak kell lennie. Nem akart sérülést okozni, a labdára ment, és el is érte, igaz egy tizedmásodperccel azután, miután a kontakt megvolt Musialával. Ebben a sérülésben sajnos az is közrejátszott, hogy Bambi egy borzasztó szendvicsbe került, a kapus és a védő közé. Remélem azért, hogy Donnarumma meglátogatja a kórházban még akkor is, ha nem igazán felelős ezért a sérülésért.
csebi
Hungarian Bill
csebi

5 hónapja
Na, akkor a Bayernnel vajon hogyan velekednek majd, amikor szamoljak a zsiros osszeget, amit amugy kapnak a tornaert, mikozben meg a legjobb jatekosuknak ramegy egy vagy ket eve egy szerencsetlen serulesre egy felkeszulesi tornan?Sajnalom nagyon Musialat, zsenialis jatekos. Amugy a mai orvostudomannyal szerintem siman ott fogja folytatni, ahol abbahagyta. Remelem is, igy lesz.
5 hónapja
x.com/trollfootball/status/1941562805129494589?s=46&t=3aIOvrqln7-m2yfTbyp-3gRemelem Donnaruma még FairPlay díjat is kap azért ahogy kejesen röhögött Musialan.Mikor nevetett rajta? Én nem láttam. Miután megfordult, a csávó gyakorlatilag mindenhogy összetört. Ez egy nagyon szerencsétlen sérülés volt. Lehet vitatkozni azon, hogy indokolt volt-e a kijövetele, de bármennyire is szarul hangzik, egy kapus ha úgy dönt, hogy ki kell jönnie, akkor ilyen határozottnak kell lennie. Nem akart sérülést okozni, a labdára ment, és el is érte, igaz egy tizedmásodperccel azután, miután a kontakt megvolt Musialával. Ebben a sérülésben sajnos az is közrejátszott, hogy Bambi egy borzasztó szendvicsbe került, a kapus és a védő közé. Remélem azért, hogy Donnarumma meglátogatja a kórházban még akkor is, ha nem igazán felelős ezért a sérülésért.
csebi
Hungarian Bill
5 hónapja
Én láttam mire gondol csebi, és tényleg mosolygásnak tűnt de ne ítéljünk elsőre mert az a grimasz más is lehetett (kényszeres arcrángás pl kínjában). Utána valóban azt mutatta hogy megviselte a dolog, kérdés mennyire hihető.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
5 hónapja
Remelem Donnaruma még FairPlay díjat is kap azért ahogy kejesen röhögött Musialan.Mikor nevetett rajta? Én nem láttam. Miután megfordult, a csávó gyakorlatilag mindenhogy összetört. Ez egy nagyon szerencsétlen sérülés volt. Lehet vitatkozni azon, hogy indokolt volt-e a kijövetele, de bármennyire is szarul hangzik, egy kapus ha úgy dönt, hogy ki kell jönnie, akkor ilyen határozottnak kell lennie. Nem akart sérülést okozni, a labdára ment, és el is érte, igaz egy tizedmásodperccel azután, miután a kontakt megvolt Musialával. Ebben a sérülésben sajnos az is közrejátszott, hogy Bambi egy borzasztó szendvicsbe került, a kapus és a védő közé. Remélem azért, hogy Donnarumma meglátogatja a kórházban még akkor is, ha nem igazán felelős ezért a sérülésért.
csebi
5 hónapja
Vszeg szarkapocs törés … abból lehet sosem tér vissza.Igen az első félidőben az az eset sok mindent eldöntött, vagy eldönthetett volna. Mondjuk én nem láttam csak olvastam. (Nem is nézem meg, nem szeretem az ilyen sérüléseket látni...) Azt meg megértem, hogy a Bayern szurkolók ki vannak akadva, egy ilyen meccsen elveszteni a legjobb játékosodAz egész ott eldől h egy piros tizi kombot nem ad meg Donnaruma amokfutasara. Nyilván nemcsak ő a hibás mert minek van ott a VAR h nem tudjak ki hívni erre miközben második félidőben arra ki tudjak h a szinten egyértelmű tizit meg vonja vissza …Undorító ahogy tovább fújnak vkit csak azért mert BL címvédőÉn csak a második félidőt láttam, az elsőben lehet úgy volt, de a másodikban nem fújt rosszul Taylor szerintem.
csebi
nk12
csebi
nk12
Remelem Donnaruma még FairPlay díjat is kap azért ahogy kejesen röhögött Musialan.
5 hónapja
Igen az első félidőben az az eset sok mindent eldöntött, vagy eldönthetett volna. Mondjuk én nem láttam csak olvastam. (Nem is nézem meg, nem szeretem az ilyen sérüléseket látni...) Azt meg megértem, hogy a Bayern szurkolók ki vannak akadva, egy ilyen meccsen elveszteni a legjobb játékosodAz egész ott eldől h egy piros tizi kombot nem ad meg Donnaruma amokfutasara. Nyilván nemcsak ő a hibás mert minek van ott a VAR h nem tudjak ki hívni erre miközben második félidőben arra ki tudjak h a szinten egyértelmű tizit meg vonja vissza …Undorító ahogy tovább fújnak vkit csak azért mert BL címvédőÉn csak a második félidőt láttam, az elsőben lehet úgy volt, de a másodikban nem fújt rosszul Taylor szerintem.
csebi
nk12
csebi
5 hónapja
Az egész ott eldől h egy piros tizi kombot nem ad meg Donnaruma amokfutasara. Nyilván nemcsak ő a hibás mert minek van ott a VAR h nem tudjak ki hívni erre miközben második félidőben arra ki tudjak h a szinten egyértelmű tizit meg vonja vissza …Undorító ahogy tovább fújnak vkit csak azért mert BL címvédőÉn csak a második félidőt láttam, az elsőben lehet úgy volt, de a másodikban nem fújt rosszul Taylor szerintem.
csebi
nk12
5 hónapja
Az első és kedvenc boldomat el ne feledd: Tebow megreformálja az NFL-t, alltime no.1 QB lesz, nyer egy rakás SB-t. És olyan picin múlt...nem lesz demokratikus választás 2026-ban!!Felírjuk a Brady kiégett meg az elmarad az nfl szezon és hasonló épületes boldok mellé.Nem kötelező ott lenni. Se komolyan venni. Se első csapattal játszani. Ha úgy látnák, ahogy te, akkor simán mentek volna az ifik, szerezzenek tapasztalatot.Dél-Amerikaiaknak lehet. Chelsea-nek meg 4 csapatnyi játékosa van. Ők nyomnak. De egy Bayern, Real, PSG-nek púp a hátán szerintem.Bayern szezonjának vége... remélem megérte nekik ez a bohóckodásÉn az éjjeli két meccset néztem, egyáltalán nem bohóckodás. Frankón szorakoztató foci volt mindkettőn
Toto21
Megsérülni meg bármikor lehet, az első fordulóban, válogatott meccsen, egy hatodosztályú csapat elleni kupameccsen, stb., sosem szerencsés.
De az meglepne ha egy Bayern szezonja egyetlen játékoson múlna. Akkor valamit nem jól csinálnak.
Őszentsége Sobri Jóska
Toto21
Szerintem ez egy kurva jó torna, és 10 év alatt "menőbb" lesz, mint a válogatott VB.
De majd meglátjuk.
Őszentsége Sobri Jóska
warr_b
Löfli