Soccer
41 feliratkozó
5 hónapja
A transfermarkt semennyire nem reprezentatív. De ha már csak 50 milliót körül ajánl bárki ki kell szállni Díazból ennyi idősen. Sosem lát belőle a csapat ennyi pénzt újra.trasnfermarkt szerint 70 az értékeA szezonban a 29 éves lesz, prime vége játékosért 70 milliót egy normális csapat nem fizetne ki hacsak nem egy igazi gamechanger.én korábban is mondtam hogy 70ért el kéne engednimost jon a nehezebb dio, megegyezni a Poollal.elvileg Luis Diaz megegyezett a Bayernnel.Mennyi lesz a zseton vajon
csebi
ozibozi
csebi
de ha afölé mentek sztem a csapat is rábólint
Negritis, a vajda
Heisman nádor
korábban is 70ről volt szó
sports.yahoo.com/article/70m-liverpool-star-surprise-candidate-190000215.html
hogy mennyit ér azt nem tudom, de amiket leírtál pont azért fogadnám el az ajánlatot
de nyilván ha 100ig fel tudnánk menni az lenne ideális
Negritis, a vajda
Ha 100-ig felmegy egy csapat, az pénzmosás kategória, az a csapat vagy elképesztően desperate, vagy valami vicc. Ingyen 'get out of the jail' kártya. De szerintem már a 70 millió is az.
Az egyetlen dolog gátolhatja a Poolt, az sajnos pont a Jota eset. Borzalmas lehet a dolgozóknak így bemenni munkába, és így döntéseket hozni a keretről, amikor elvesztettek valakit a csapatból.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
5 hónapja
Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy hazánkban. Mert nyilván amit a kinti nigák tolnak, az ennél sokszor ezerszer vadabb.Amúgy arra kinek mi a magyarázata, hogy általánosságban miért a labdarúgók a legnagyobb tirpákok a csapatsportolók közül?Nem ok azok, vagyis en ezt nem mernem allitani. De a foci a top1 sportag a vilagon, az mozgatja a legtobb embert, ezaltal a leginkabb kirakatban vagy, ergo megtehetsz barmit.
szaba
De ez helytol fugg szvsz, mert Amerikaban egy Szobot szerintem fel sem ismernenek az utcan, mig peldaul azert amilyen sztorikrol hallunk az NBA-bol, hogy ki kinek a kijet bassza meg es veri at, ki kivel kit csal, etc... Ott peldaul elkepzelni sem merem, mi lehet valojaban az NFL- meg NBA-sek igazi vilaga.
Stez
5 hónapja
Amúgy arra kinek mi a magyarázata, hogy általánosságban miért a labdarúgók a legnagyobb tirpákok a csapatsportolók közül?Nem ok azok, vagyis en ezt nem mernem allitani. De a foci a top1 sportag a vilagon, az mozgatja a legtobb embert, ezaltal a leginkabb kirakatban vagy, ergo megtehetsz barmit.
szaba
De ez helytol fugg szvsz, mert Amerikaban egy Szobot szerintem fel sem ismernenek az utcan, mig peldaul azert amilyen sztorikrol hallunk az NBA-bol, hogy ki kinek a kijet bassza meg es veri at, ki kivel kit csal, etc... Ott peldaul elkepzelni sem merem, mi lehet valojaban az NFL- meg NBA-sek igazi vilaga.
5 hónapja
elsosorban meg mindig a Jota-fele erkolcsi oldal zavar leginkabb, mert az az oldal azert uj melysegre mutat. A masik oldal is mely, de azon a mai vilagban mar ki lepodik meg.Pedig éppen az előbbi mutat rá arra, mekkora gané, és abból levezethető a másik is.
Stez
5 hónapja
Alapbol ugy jott ossze a jelenlegi asszonnyal, hogy egy ideje csalta vele az elozot. Focista, milliomos, nyilvan megkur mindent, ami mozog. Regen is megtette valoszinuleg, de biztos nehezebb dolga volt. Mostmar, hogy kirakatban van, nehez dolga sincs. Gaz, bar eddig is tudni lehetett rola ilyesmiket, engem viszont elsosorban meg mindig a Jota-fele erkolcsi oldal zavar leginkabb, mert az az oldal azert uj melysegre mutat. A masik oldal is mely, de azon a mai vilagban mar ki lepodik meg.Gécsek lánya is azért baszta ki, mert egy gyulai csajt meghúzott a Sound-on, csak visszakönyörögte magát.az internet sohasem felejt. ha egyszer fent volt, akkor veteted egy helyről, felbukkan három másikon.Mondjuk ugy, hogy ez nagyon necces igy a Jota oldal miatt. Viszont szerintem nem fog eljutni a dolog a szigetorszagi mediaig (itthon mar mindent leszedtek, sehol nem is olvasod, max redditen), attol fugg majd, lesz-e folytatasa. Ha valaki megszellozteti a kinti pletykalapoknak, amik meg a blikket meg a ripostot is kenderbe verik, maximum akkor lesz huzos, mert az angolok ezeken brutal szinten tudnak csamcsogni, meg tovabb kavarni az egeszet.Naja, ebben mondjuk teljesen igazad van. Gondolom Slot sem fogja ezt túlzottan értékelni.Amugy nem tudom ki mire számított Szoboszlaitol, amikor kobuta szegény csávó. 😀Nem az elmult ket ev eredmenye ez. Amugy meg ja, felrekuras. Bar nalam az is tabu dolog, de esetunkben a hab a tortan szvsz erosebb, hogy mindezt Jota temetese helyett csinalta. Es most gondolj bele, hogy ha ez a kis sztori eljut a Pool oltozojebe, akkor barki, aki tenyleg Jota baratja volt, hogy fog Szobora nezni a jovoben? Egyaltalan mit okozhat ez az oltozoben? Ez egy kvara necces sztori erkolcsi oldalrol, ami konkretan a karrierjere is befolyassal lehet. Nem veletlen, hogy gozerovel szedik le mindenhonnan a cikkeket es a fotokat.
Nyilván ennyi ésszel az elmúlt 2 év után jön az arc is meg a felredugas is. Nincs új a nap alatt.
rob3r7o
Stez
Amúgy szerintem tuti már most tudják az egészet Liverpoolban is. Ha Magyarországon már a fel ország ezen csámcsog kizártnak tartom, h ott ne legyenek már az egésszel tisztában.
Hat bárhonnan nézzük zseniális húzás volt.
rob3r7o
Stez
slowmotion
Másodszor nem volt pardon, csak sikerült találni egy igazi gold diggert, aki elnèzi neki. A gyerek nem volt benne a pakliban, azért kellett a gyors esküvő, h ne legyen nagyobb balhé.
Index milyen kapufát lőtt anno:
"Buzsik Borka és Szoboszlai Dominik kapcsolata ugyanis tagadhatatlanul példaértékű: gyerekkori ismeretségből alakult ki a szerelem, amely gyorsan elmélyült, és most már a közös családalapítás kapujában állnak...." 😃
Willie Parker
5 hónapja
Amúgy arra kinek mi a magyarázata, hogy általánosságban miért a labdarúgók a legnagyobb tirpákok a csapatsportolók közül?
5 hónapja
Gécsek lánya is azért baszta ki, mert egy gyulai csajt meghúzott a Sound-on, csak visszakönyörögte magát.az internet sohasem felejt. ha egyszer fent volt, akkor veteted egy helyről, felbukkan három másikon.Mondjuk ugy, hogy ez nagyon necces igy a Jota oldal miatt. Viszont szerintem nem fog eljutni a dolog a szigetorszagi mediaig (itthon mar mindent leszedtek, sehol nem is olvasod, max redditen), attol fugg majd, lesz-e folytatasa. Ha valaki megszellozteti a kinti pletykalapoknak, amik meg a blikket meg a ripostot is kenderbe verik, maximum akkor lesz huzos, mert az angolok ezeken brutal szinten tudnak csamcsogni, meg tovabb kavarni az egeszet.Naja, ebben mondjuk teljesen igazad van. Gondolom Slot sem fogja ezt túlzottan értékelni.Amugy nem tudom ki mire számított Szoboszlaitol, amikor kobuta szegény csávó. 😀Nem az elmult ket ev eredmenye ez. Amugy meg ja, felrekuras. Bar nalam az is tabu dolog, de esetunkben a hab a tortan szvsz erosebb, hogy mindezt Jota temetese helyett csinalta. Es most gondolj bele, hogy ha ez a kis sztori eljut a Pool oltozojebe, akkor barki, aki tenyleg Jota baratja volt, hogy fog Szobora nezni a jovoben? Egyaltalan mit okozhat ez az oltozoben? Ez egy kvara necces sztori erkolcsi oldalrol, ami konkretan a karrierjere is befolyassal lehet. Nem veletlen, hogy gozerovel szedik le mindenhonnan a cikkeket es a fotokat.
Nyilván ennyi ésszel az elmúlt 2 év után jön az arc is meg a felredugas is. Nincs új a nap alatt.
rob3r7o
Stez
Amúgy szerintem tuti már most tudják az egészet Liverpoolban is. Ha Magyarországon már a fel ország ezen csámcsog kizártnak tartom, h ott ne legyenek már az egésszel tisztában.
rob3r7o
Stez
slowmotion
Másodszor nem volt pardon, csak sikerült találni egy igazi gold diggert, aki elnèzi neki. A gyerek nem volt benne a pakliban, azért kellett a gyors esküvő, h ne legyen nagyobb balhé.
Index milyen kapufát lőtt anno:
"Buzsik Borka és Szoboszlai Dominik kapcsolata ugyanis tagadhatatlanul példaértékű: gyerekkori ismeretségből alakult ki a szerelem, amely gyorsan elmélyült, és most már a közös családalapítás kapujában állnak...." 😃
5 hónapja
Az Oasis-koncertről volt a fotó, amikor az egyik szám alatt megemlékeztek Diogoról és a vetítőn megjelent a képe. Ezt posztolta ma, nem volt mellé kisregény sem, talán csak a kép és egy hangulatjel.Csak egy foto Jotarol, amit a Liverpool is kirakott hat oraja, semmi extra.linket plsHárom órája megint kirakott egy sztorit...Azt sztem nem ő tette ki hanem vszeg a menedzsment.* úgy, hogy közben instán lenyilatkozza, hogy hiányozni fogsz, tesó. hát, ha ilyen testvérei vannak az embernek, akkor minek kellenek ellenségek?hat oooo, sztem nehez ezt emberileg elfogadni. ilyen jatekosokkal nem tudsz oltozot epiteni. nem azzal van a baj oltozi szinten, hogy o eppen nem az asszonyt reszelte egy buliban hanem az, hogy a sajat csapattarsa temetese helyett csinalta ezt.Tippelt bárki is arra, hogy az esküvő után csak az asszonnyal fekszik össze? Szerintem még a felesége se. De tényleg, hogy emiatt nem tartott a csapattal az minimum aggályos. Még nyaralásnak is felfoghatta volna. Mindezt úgy hogy értem és el is fogadom Sobri érveit.Amugy nem tudom ki mire számított Szoboszlaitol, amikor kobuta szegény csávó. 😀Nem az elmult ket ev eredmenye ez. Amugy meg ja, felrekuras. Bar nalam az is tabu dolog, de esetunkben a hab a tortan szvsz erosebb, hogy mindezt Jota temetese helyett csinalta. Es most gondolj bele, hogy ha ez a kis sztori eljut a Pool oltozojebe, akkor barki, aki tenyleg Jota baratja volt, hogy fog Szobora nezni a jovoben? Egyaltalan mit okozhat ez az oltozoben? Ez egy kvara necces sztori erkolcsi oldalrol, ami konkretan a karrierjere is befolyassal lehet. Nem veletlen, hogy gozerovel szedik le mindenhonnan a cikkeket es a fotokat.
rob3r7o
Stez
Matthew99
ezek tipikusan olyan dolgok, amik mar eleg komolyan bekerulnek a scouting adatok koze, szoval igen ezzel komolyan arthatott a sajat karrierjenek is.
most oszinten mi tortent volna, ha elmegy a temetesre, kihagyja a delutani medences bulit, es este er vissza a magangepevel igy csak az esti medences bulira er vissza? semmi. ezek a csajok ugyanugy megvartak volna, csak kozben bemelegitettek volna neki ...
csebi
slowmotion
Épp nagyban heggesztett ahogy kiderült közben 😉
csebi
Mikey
slowmotion
Stez

5 hónapja
Csak egy foto Jotarol, amit a Liverpool is kirakott hat oraja, semmi extra.linket plsHárom órája megint kirakott egy sztorit...Azt sztem nem ő tette ki hanem vszeg a menedzsment.* úgy, hogy közben instán lenyilatkozza, hogy hiányozni fogsz, tesó. hát, ha ilyen testvérei vannak az embernek, akkor minek kellenek ellenségek?hat oooo, sztem nehez ezt emberileg elfogadni. ilyen jatekosokkal nem tudsz oltozot epiteni. nem azzal van a baj oltozi szinten, hogy o eppen nem az asszonyt reszelte egy buliban hanem az, hogy a sajat csapattarsa temetese helyett csinalta ezt.Tippelt bárki is arra, hogy az esküvő után csak az asszonnyal fekszik össze? Szerintem még a felesége se. De tényleg, hogy emiatt nem tartott a csapattal az minimum aggályos. Még nyaralásnak is felfoghatta volna. Mindezt úgy hogy értem és el is fogadom Sobri érveit.Amugy nem tudom ki mire számított Szoboszlaitol, amikor kobuta szegény csávó. 😀Nem az elmult ket ev eredmenye ez. Amugy meg ja, felrekuras. Bar nalam az is tabu dolog, de esetunkben a hab a tortan szvsz erosebb, hogy mindezt Jota temetese helyett csinalta. Es most gondolj bele, hogy ha ez a kis sztori eljut a Pool oltozojebe, akkor barki, aki tenyleg Jota baratja volt, hogy fog Szobora nezni a jovoben? Egyaltalan mit okozhat ez az oltozoben? Ez egy kvara necces sztori erkolcsi oldalrol, ami konkretan a karrierjere is befolyassal lehet. Nem veletlen, hogy gozerovel szedik le mindenhonnan a cikkeket es a fotokat.
rob3r7o
Stez
Matthew99
ezek tipikusan olyan dolgok, amik mar eleg komolyan bekerulnek a scouting adatok koze, szoval igen ezzel komolyan arthatott a sajat karrierjenek is.
most oszinten mi tortent volna, ha elmegy a temetesre, kihagyja a delutani medences bulit, es este er vissza a magangepevel igy csak az esti medences bulira er vissza? semmi. ezek a csajok ugyanugy megvartak volna, csak kozben bemelegitettek volna neki ...
csebi
slowmotion
csebi
Mikey
slowmotion
5 hónapja
Fogalmam nincs hogy kell Instagram sztorit fórumon megosztani.linket plsHárom órája megint kirakott egy sztorit...Azt sztem nem ő tette ki hanem vszeg a menedzsment.* úgy, hogy közben instán lenyilatkozza, hogy hiányozni fogsz, tesó. hát, ha ilyen testvérei vannak az embernek, akkor minek kellenek ellenségek?hat oooo, sztem nehez ezt emberileg elfogadni. ilyen jatekosokkal nem tudsz oltozot epiteni. nem azzal van a baj oltozi szinten, hogy o eppen nem az asszonyt reszelte egy buliban hanem az, hogy a sajat csapattarsa temetese helyett csinalta ezt.Tippelt bárki is arra, hogy az esküvő után csak az asszonnyal fekszik össze? Szerintem még a felesége se. De tényleg, hogy emiatt nem tartott a csapattal az minimum aggályos. Még nyaralásnak is felfoghatta volna. Mindezt úgy hogy értem és el is fogadom Sobri érveit.Amugy nem tudom ki mire számított Szoboszlaitol, amikor kobuta szegény csávó. 😀Nem az elmult ket ev eredmenye ez. Amugy meg ja, felrekuras. Bar nalam az is tabu dolog, de esetunkben a hab a tortan szvsz erosebb, hogy mindezt Jota temetese helyett csinalta. Es most gondolj bele, hogy ha ez a kis sztori eljut a Pool oltozojebe, akkor barki, aki tenyleg Jota baratja volt, hogy fog Szobora nezni a jovoben? Egyaltalan mit okozhat ez az oltozoben? Ez egy kvara necces sztori erkolcsi oldalrol, ami konkretan a karrierjere is befolyassal lehet. Nem veletlen, hogy gozerovel szedik le mindenhonnan a cikkeket es a fotokat.
rob3r7o
Stez
Matthew99
csebi
slowmotion
csebi
Mikey
slowmotion
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
5 hónapja
linket plsHárom órája megint kirakott egy sztorit...Azt sztem nem ő tette ki hanem vszeg a menedzsment.* úgy, hogy közben instán lenyilatkozza, hogy hiányozni fogsz, tesó. hát, ha ilyen testvérei vannak az embernek, akkor minek kellenek ellenségek?hat oooo, sztem nehez ezt emberileg elfogadni. ilyen jatekosokkal nem tudsz oltozot epiteni. nem azzal van a baj oltozi szinten, hogy o eppen nem az asszonyt reszelte egy buliban hanem az, hogy a sajat csapattarsa temetese helyett csinalta ezt.Tippelt bárki is arra, hogy az esküvő után csak az asszonnyal fekszik össze? Szerintem még a felesége se. De tényleg, hogy emiatt nem tartott a csapattal az minimum aggályos. Még nyaralásnak is felfoghatta volna. Mindezt úgy hogy értem és el is fogadom Sobri érveit.Amugy nem tudom ki mire számított Szoboszlaitol, amikor kobuta szegény csávó. 😀Nem az elmult ket ev eredmenye ez. Amugy meg ja, felrekuras. Bar nalam az is tabu dolog, de esetunkben a hab a tortan szvsz erosebb, hogy mindezt Jota temetese helyett csinalta. Es most gondolj bele, hogy ha ez a kis sztori eljut a Pool oltozojebe, akkor barki, aki tenyleg Jota baratja volt, hogy fog Szobora nezni a jovoben? Egyaltalan mit okozhat ez az oltozoben? Ez egy kvara necces sztori erkolcsi oldalrol, ami konkretan a karrierjere is befolyassal lehet. Nem veletlen, hogy gozerovel szedik le mindenhonnan a cikkeket es a fotokat.
rob3r7o
Stez
Matthew99
csebi
slowmotion
csebi
Mikey
5 hónapja
Három órája megint kirakott egy sztorit...Azt sztem nem ő tette ki hanem vszeg a menedzsment.* úgy, hogy közben instán lenyilatkozza, hogy hiányozni fogsz, tesó. hát, ha ilyen testvérei vannak az embernek, akkor minek kellenek ellenségek?hat oooo, sztem nehez ezt emberileg elfogadni. ilyen jatekosokkal nem tudsz oltozot epiteni. nem azzal van a baj oltozi szinten, hogy o eppen nem az asszonyt reszelte egy buliban hanem az, hogy a sajat csapattarsa temetese helyett csinalta ezt.Tippelt bárki is arra, hogy az esküvő után csak az asszonnyal fekszik össze? Szerintem még a felesége se. De tényleg, hogy emiatt nem tartott a csapattal az minimum aggályos. Még nyaralásnak is felfoghatta volna. Mindezt úgy hogy értem és el is fogadom Sobri érveit.Amugy nem tudom ki mire számított Szoboszlaitol, amikor kobuta szegény csávó. 😀Nem az elmult ket ev eredmenye ez. Amugy meg ja, felrekuras. Bar nalam az is tabu dolog, de esetunkben a hab a tortan szvsz erosebb, hogy mindezt Jota temetese helyett csinalta. Es most gondolj bele, hogy ha ez a kis sztori eljut a Pool oltozojebe, akkor barki, aki tenyleg Jota baratja volt, hogy fog Szobora nezni a jovoben? Egyaltalan mit okozhat ez az oltozoben? Ez egy kvara necces sztori erkolcsi oldalrol, ami konkretan a karrierjere is befolyassal lehet. Nem veletlen, hogy gozerovel szedik le mindenhonnan a cikkeket es a fotokat.
rob3r7o
Stez
Matthew99
csebi
slowmotion
csebi
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
5 hónapja
A Szappanos egy iszonyat szar ember, ezt tudtam. Egy aljadék. Hogy lehetnek ennek az embernek barátai egyáltalán? Szobi se egy jó emberismerő 😃
5 hónapja
az internet sohasem felejt. ha egyszer fent volt, akkor veteted egy helyről, felbukkan három másikon.Mondjuk ugy, hogy ez nagyon necces igy a Jota oldal miatt. Viszont szerintem nem fog eljutni a dolog a szigetorszagi mediaig (itthon mar mindent leszedtek, sehol nem is olvasod, max redditen), attol fugg majd, lesz-e folytatasa. Ha valaki megszellozteti a kinti pletykalapoknak, amik meg a blikket meg a ripostot is kenderbe verik, maximum akkor lesz huzos, mert az angolok ezeken brutal szinten tudnak csamcsogni, meg tovabb kavarni az egeszet.Naja, ebben mondjuk teljesen igazad van. Gondolom Slot sem fogja ezt túlzottan értékelni.Amugy nem tudom ki mire számított Szoboszlaitol, amikor kobuta szegény csávó. 😀Nem az elmult ket ev eredmenye ez. Amugy meg ja, felrekuras. Bar nalam az is tabu dolog, de esetunkben a hab a tortan szvsz erosebb, hogy mindezt Jota temetese helyett csinalta. Es most gondolj bele, hogy ha ez a kis sztori eljut a Pool oltozojebe, akkor barki, aki tenyleg Jota baratja volt, hogy fog Szobora nezni a jovoben? Egyaltalan mit okozhat ez az oltozoben? Ez egy kvara necces sztori erkolcsi oldalrol, ami konkretan a karrierjere is befolyassal lehet. Nem veletlen, hogy gozerovel szedik le mindenhonnan a cikkeket es a fotokat.
rob3r7o
Stez
rob3r7o
Stez
5 hónapja
Azt sztem nem ő tette ki hanem vszeg a menedzsment.* úgy, hogy közben instán lenyilatkozza, hogy hiányozni fogsz, tesó. hát, ha ilyen testvérei vannak az embernek, akkor minek kellenek ellenségek?hat oooo, sztem nehez ezt emberileg elfogadni. ilyen jatekosokkal nem tudsz oltozot epiteni. nem azzal van a baj oltozi szinten, hogy o eppen nem az asszonyt reszelte egy buliban hanem az, hogy a sajat csapattarsa temetese helyett csinalta ezt.Tippelt bárki is arra, hogy az esküvő után csak az asszonnyal fekszik össze? Szerintem még a felesége se. De tényleg, hogy emiatt nem tartott a csapattal az minimum aggályos. Még nyaralásnak is felfoghatta volna. Mindezt úgy hogy értem és el is fogadom Sobri érveit.Amugy nem tudom ki mire számított Szoboszlaitol, amikor kobuta szegény csávó. 😀Nem az elmult ket ev eredmenye ez. Amugy meg ja, felrekuras. Bar nalam az is tabu dolog, de esetunkben a hab a tortan szvsz erosebb, hogy mindezt Jota temetese helyett csinalta. Es most gondolj bele, hogy ha ez a kis sztori eljut a Pool oltozojebe, akkor barki, aki tenyleg Jota baratja volt, hogy fog Szobora nezni a jovoben? Egyaltalan mit okozhat ez az oltozoben? Ez egy kvara necces sztori erkolcsi oldalrol, ami konkretan a karrierjere is befolyassal lehet. Nem veletlen, hogy gozerovel szedik le mindenhonnan a cikkeket es a fotokat.
rob3r7o
Stez
Matthew99
csebi
slowmotion
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 hónapja
* úgy, hogy közben instán lenyilatkozza, hogy hiányozni fogsz, tesó. hát, ha ilyen testvérei vannak az embernek, akkor minek kellenek ellenségek?hat oooo, sztem nehez ezt emberileg elfogadni. ilyen jatekosokkal nem tudsz oltozot epiteni. nem azzal van a baj oltozi szinten, hogy o eppen nem az asszonyt reszelte egy buliban hanem az, hogy a sajat csapattarsa temetese helyett csinalta ezt.Tippelt bárki is arra, hogy az esküvő után csak az asszonnyal fekszik össze? Szerintem még a felesége se. De tényleg, hogy emiatt nem tartott a csapattal az minimum aggályos. Még nyaralásnak is felfoghatta volna. Mindezt úgy hogy értem és el is fogadom Sobri érveit.Amugy nem tudom ki mire számított Szoboszlaitol, amikor kobuta szegény csávó. 😀Nem az elmult ket ev eredmenye ez. Amugy meg ja, felrekuras. Bar nalam az is tabu dolog, de esetunkben a hab a tortan szvsz erosebb, hogy mindezt Jota temetese helyett csinalta. Es most gondolj bele, hogy ha ez a kis sztori eljut a Pool oltozojebe, akkor barki, aki tenyleg Jota baratja volt, hogy fog Szobora nezni a jovoben? Egyaltalan mit okozhat ez az oltozoben? Ez egy kvara necces sztori erkolcsi oldalrol, ami konkretan a karrierjere is befolyassal lehet. Nem veletlen, hogy gozerovel szedik le mindenhonnan a cikkeket es a fotokat.
rob3r7o
Stez
Matthew99
csebi
5 hónapja
Akkor vlm közeli rokon, nincs jelentősége ezeknél, ők se mindig tudják ki kivel kitől van éppen-kb öt perc múlva elfelejtem , reggel még tudtam😉A Novothnynak a felesége a Rella, de ő nem a lófejű lányaTekla jelentsen is ez bármit.Szappanossal qrták Rubintréka hülyenevű lányát meg barátnőjétTényleg hülye nevű, csak nem Rubint Réka lánya.
ozibozi
erba09
Valami Soma volt a pasija akivel csaljak egymást,
az is ilyen noname focista vagy ilyesmi.
Nem minden rubint rubin😂😂
ozibozi
zacknorb
Szerkesztette: ozibozi
5 hónapja
A Novothnynak a felesége a Rella, de ő nem a lófejű lányaTekla jelentsen is ez bármit.Szappanossal qrták Rubintréka hülyenevű lányát meg barátnőjétTényleg hülye nevű, csak nem Rubint Réka lánya.
ozibozi
erba09
ozibozi
Poloska vagyok.
5 hónapja
Tekla jelentsen is ez bármit.Szappanossal qrták Rubintréka hülyenevű lányát meg barátnőjétTényleg hülye nevű, csak nem Rubint Réka lánya.
ozibozi
erba09
Szerkesztette: ozibozi
5 hónapja
trasnfermarkt szerint 70 az értékeA szezonban a 29 éves lesz, prime vége játékosért 70 milliót egy normális csapat nem fizetne ki hacsak nem egy igazi gamechanger.én korábban is mondtam hogy 70ért el kéne engednimost jon a nehezebb dio, megegyezni a Poollal.elvileg Luis Diaz megegyezett a Bayernnel.Mennyi lesz a zseton vajon
csebi
ozibozi
csebi
Negritis, a vajda
Heisman nádor
korábban is 70ről volt szó
sports.yahoo.com/article/70m-liverpool-star-surprise-candidate-190000215.html
hogy mennyit ér azt nem tudom, de amiket leírtál pont azért fogadnám el az ajánlatot
de nyilván ha 100ig fel tudnánk menni az lenne ideális
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Mekkora uborkaszezon van. Jöhetnek a pletykák...Szappanossal qrták Rubintréka hülyenevű lányát meg barátnőjétTényleg hülye nevű, csak nem Rubint Réka lánya.
ozibozi
erba09

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
5 hónapja
A szezonban a 29 éves lesz, prime vége játékosért 70 milliót egy normális csapat nem fizetne ki hacsak nem egy igazi gamechanger.én korábban is mondtam hogy 70ért el kéne engednimost jon a nehezebb dio, megegyezni a Poollal.elvileg Luis Diaz megegyezett a Bayernnel.Mennyi lesz a zseton vajon
csebi
ozibozi
csebi
Negritis, a vajda
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
5 hónapja
Na a mai feladat elvégezve.Meghoszabbítottam
Poloska vagyok.
5 hónapja
Szappanossal qrták Rubintréka hülyenevű lányát meg barátnőjétTényleg hülye nevű, csak nem Rubint Réka lánya.
ozibozi
5 hónapja
Szappanossal qrták Rubintréka hülyenevű lányát meg barátnőjétmondjuk ez így elèg wtf sztori....🤦
ozibozi