Soccer

41 feliratkozó

5 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 533
Egyébként nincs még meg a kölök? Valami tejfakasztó buli nem lehetett? (Mondjuk nem bikatejet kell fakasztani, és nem ribiknek, de hát kinek mi)
slowmotion
Alapbol azert maradt tavol a temetestol, mert hogy a terhes asszony mellett van. De szerintem az meg nem a napokban esedekes.
Stez
Az, hogy mikor esedékes, meg hogy mikor jön, az gyakran nem esik egybe, az igazat megvallva
slowmotion
Nyilvan, de ertem ezt ugy, hogy szerintem nem ezekre a napokra volt kiirva a csaj es nem abban az allapotban van, hogy a Szobo familia ott ul a nappaliban, az ajtohoz odakeszitve a korhazi tatyo, mert barmelyik percben johet a gyerek. Inkabb tippelnek egy-ket hetet, de ezt meglatjuk igazabol hamarosan ugyis, ha nem szul a napokban, akkor ez azert eleg nyilvanvalonak tunik, hogy meg kifogasnak is szar volt ez, hogy ezert nem megy el a temetesre. Meg mindig undorito, hogy felrekur, meg mindig undorito ez az egesz apartmanos balhe, de nalam mindent ut az a fajta disrespect, hogy elmegy bulizni a temetes helyett. Ez semmi tobbrol nem szol, mint tiszteletrol.
Stez
Nekem meg Mikey el akarta vágni a torkomat amikor megkérdeztem hogy korrekt-e a távol maradás a “tesónak”..
5 hónapja
NB2 New England Patriots 27 453 — nabege2@yahoo.com
ma végre rendes foci is lesz, nem csak ilyen biszem-baszom klub vb, kezdődik a BL selejtező, 21:00-tól albán-izlandi rangadó!
Löfli
jó, de azért Chelsea is van, szóval a záróizmaidat lazítsd 😊
5 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 909 — The Mathematician
A Napoli 50m fontos ajánlatot adott Darwinért, visszadobtuk. Készülnek újat küldeni.
Nyaralni voltam Diogo sajnálatos esete alatt 😕 Nagyon megindító látni a megemlékező posztokat róla de egyben az ember azt kívánja bár sose látna ilyet.

Viszont érdekes, hogy ugye Nunez eladása így is végbemegy-e. Ha igen konkrétan nincs 9-es. Diaz félig az, tavaly játszott ott egész sokat. Rá elvileg azt mondtuk a Bayern-nek, hogy keressen mást, kitölti nálunk a 2 évét még. Nyom a csapat egy klasszikus 9-es nélküli szezont? Érdekes lesz. Szobo/Diaz/Gakpo/Wirtz mind csak ilyen vészemberek ott igazából.
alatriste
gondolom Danns-t majd felhozzuk hogy ő tolja ott
de ha maradna Darwin akkor is kéne még 1, akkor meg már mind1 kb h 1 v 2
ráadásul (sajnos) Jotára eleve nem lehetett annyit számítani a sok sérülése miatt

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
alatriste Green Bay Packers 11 766 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
A Napoli 50m fontos ajánlatot adott Darwinért, visszadobtuk. Készülnek újat küldeni.
Nyaralni voltam Diogo sajnálatos esete alatt 😕 Nagyon megindító látni a megemlékező posztokat róla de egyben az ember azt kívánja bár sose látna ilyet.

Viszont érdekes, hogy ugye Nunez eladása így is végbemegy-e. Ha igen konkrétan nincs 9-es. Diaz félig az, tavaly játszott ott egész sokat. Rá elvileg azt mondtuk a Bayern-nek, hogy keressen mást, kitölti nálunk a 2 évét még. Nyom a csapat egy klasszikus 9-es nélküli szezont? Érdekes lesz. Szobo/Diaz/Gakpo/Wirtz mind csak ilyen vészemberek ott igazából.

Liverpool Fc
5 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 700 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
ma végre rendes foci is lesz, nem csak ilyen biszem-baszom klub vb, kezdődik a BL selejtező, 21:00-tól albán-izlandi rangadó!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
5 hónapja
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Friss transzferek:
Lucas Perrin (francia, v) Hamburg -> Sporting Gijón ingyé
Kevin Vogt (német, v) Union Berlin -> Bochum átigazolási ár nem nyilvános
Soumaila Coulibaly (francia, v) Dortmund -> Strasbourg 7.5 millió EUR
Ron-Robert Zieler (német, kapus) Hannover -> 1. FC Köln 200k EUR
Francesco Camarda (olasz, cs) AC Milan -> Lecce kölcsönbe
Lazar Jovanovic (szerb, cs) Crvena Zvezda -> Stuttgart 5 millió EUR
Kota Takai (japán, v) Kawasaki Frontale -> Tottenham 5.8 millió EUR

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
5 hónapja
Matthew99 New Orleans Saints 10 087 — Invisible man
Dárdai Palkó Hertha->Puskás

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
5 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 823 — Whoops, looks like something went wrong.
Fúúú, a topikot lassan át lehet nevezni asszonysutyorgóra. Bár sosem láttam onnan posztot, de azt tudom elképzelni ilyen pletykafolyamnak. 😀
dugo93
Latod, a nokkel csak a baj van. 😀

5 hónapja
dugo93 Indianapolis Colts 4 495
Fúúú, a topikot lassan át lehet nevezni asszonysutyorgóra. Bár sosem láttam onnan posztot, de azt tudom elképzelni ilyen pletykafolyamnak. 😀

5 hónapja
dugo93 Indianapolis Colts 4 495
A transfermarkt semennyire nem reprezentatív. De ha már csak 50 milliót körül ajánl bárki ki kell szállni Díazból ennyi idősen. Sosem lát belőle a csapat ennyi pénzt újra.
Ha 100-ig felmegy egy csapat, az pénzmosás kategória, az a csapat vagy elképesztően desperate, vagy valami vicc. Ingyen 'get out of the jail' kártya. De szerintem már a 70 millió is az.

Az egyetlen dolog gátolhatja a Poolt, az sajnos pont a Jota eset. Borzalmas lehet a dolgozóknak így bemenni munkába, és így döntéseket hozni a keretről, amikor elvesztettek valakit a csapatból.
Heisman nádor
Azt akarod mondani, hogy jön a Unitedhez?

5 hónapja
Egyébként nincs még meg a kölök? Valami tejfakasztó buli nem lehetett? (Mondjuk nem bikatejet kell fakasztani, és nem ribiknek, de hát kinek mi)
slowmotion
Alapbol azert maradt tavol a temetestol, mert hogy a terhes asszony mellett van. De szerintem az meg nem a napokban esedekes.
Stez
Az, hogy mikor esedékes, meg hogy mikor jön, az gyakran nem esik egybe, az igazat megvallva
slowmotion
Nyilvan, de ertem ezt ugy, hogy szerintem nem ezekre a napokra volt kiirva a csaj es nem abban az allapotban van, hogy a Szobo familia ott ul a nappaliban, az ajtohoz odakeszitve a korhazi tatyo, mert barmelyik percben johet a gyerek. Inkabb tippelnek egy-ket hetet, de ezt meglatjuk igazabol hamarosan ugyis, ha nem szul a napokban, akkor ez azert eleg nyilvanvalonak tunik, hogy meg kifogasnak is szar volt ez, hogy ezert nem megy el a temetesre. Meg mindig undorito, hogy felrekur, meg mindig undorito ez az egesz apartmanos balhe, de nalam mindent ut az a fajta disrespect, hogy elmegy bulizni a temetes helyett. Ez semmi tobbrol nem szol, mint tiszteletrol.

5 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 508 — Saturday Night Lights
Amúgy arra kinek mi a magyarázata, hogy általánosságban miért a labdarúgók a legnagyobb tirpákok a csapatsportolók közül?
szaba
Ott a legnagyobb a társadalmi merítés és ezáltal túltengenek az írni-olvasni épp, hogy megtanult Ronaldo-féle gyerekek.
A vívás pl. teljesen más közeg, de már a röplabda is magasabb szint, az edzőnk állandóan mantrázta, hogy focizni minden hülye tud, röpizni meg kell tanulni.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
5 hónapja
ozibozi New York Giants 20 202
Arsenal signings from Chelsea by age:
- Petr Čech: 33
- Willian: 32
- David Luiz: 32
- Jorginho: 31
- Kai Havertz: 24
- Raheem Sterling: 29
- Kepa: 30

Noni Madueke: 23, will be the youngest player ever signed from Chelsea
5 hónapja
Tony Adams Indianapolis Colts 5 840 — Colts Fan
5 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 890 — Cowboys fan
slowmotion
Stez
5 hónapja
slowmotion

5 hónapja
5 hónapja
Amúgy arra kinek mi a magyarázata, hogy általánosságban miért a labdarúgók a legnagyobb tirpákok a csapatsportolók közül?
szaba
Nem ok azok, vagyis en ezt nem mernem allitani. De a foci a top1 sportag a vilagon, az mozgatja a legtobb embert, ezaltal a leginkabb kirakatban vagy, ergo megtehetsz barmit.

De ez helytol fugg szvsz, mert Amerikaban egy Szobot szerintem fel sem ismernenek az utcan, mig peldaul azert amilyen sztorikrol hallunk az NBA-bol, hogy ki kinek a kijet bassza meg es veri at, ki kivel kit csal, etc... Ott peldaul elkepzelni sem merem, mi lehet valojaban az NFL- meg NBA-sek igazi vilaga.
Stez
Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy hazánkban. Mert nyilván amit a kinti nigák tolnak, az ennél sokszor ezerszer vadabb.
szaba
Itthon sem volnek biztos amugy ebben, ismerve a kezilabdasok iszonyat kemeny dolgait, de a vizisek jo resze is csaladdal a hata mogott megy le bulizni minden heten a Bobba, majd viszi a kiscsajokat a budiba dugni. Kefel mindenki mindenkivel, egymas elott, mellett, keresztbe, egymas nojet es feleseget. Meg hat ismerjuk khm Nagy Laci torteneteit is...

Te vagod, az uszoknal is milyen ferto van azert. Az itthoni aranyaso kurvak meg igazabol sportagtol fuggetlenul mennek a pasikra, csak annyi szamit nekik, hogy nevesebbek legyenek.
Stez
Ja itt most nem a szexuális erkölcsre gondoltam elsősorban, hanem a tajparaszt stílusra, amiben én úgy látom, hogy élen járnak a labdarúgók. Pl sok a mai napig nem tud összetett mondatokban nyilatkozni, nem végez el 8 általánosnál többet, max vmi kamu esti sulin érettségizik. Én úgy látom, még mindig ez a legnagyobb útvesztő a csapatsportok közül.
szaba
Talán a legkisebb elméleti képzést igényli ahhoz, hogy valaki kb NB3-as szintre jusson és ezért.
Úgy értem, hogy nem nagyon kell lépéshibákra és támadóidőre odafigyelni, 3, 5 és 8 másodperces szabályokat észben tartani. Meg komoly felszerelést és körülményeket se igényel. Tényleg egy népjáték.
Kampman
Hol mi a sportkultúra. Európában a foci az alap, pláne vidéken. Amerikában meg a kosár (nagyvárosi gettók), tojásfoci (elővárosias városrészek), bézból (préri meg az elővárosias helyek, ahol bézbólpályára is van hely)
5 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 533
A Szappanos egy iszonyat szar ember, ezt tudtam. Egy aljadék. Hogy lehetnek ennek az embernek barátai egyáltalán? Szobi se egy jó emberismerő 😃
JC6 (Mr. Miele)
Dibusz nagy haverja, a gyerekeik ugyanoda jártak oviba, ahova az én kislányom. Nekem jó fejnek tűnt személyesen, persze sokat nem beszéltünk, de elképesztő mélység ez, ha igazak a pletykák
r.baggio
Nem jó fej. Az csak álca. Egy óriási paraszt
5 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 967

zacknorb
Munkahelyemre jött annak idején az új biztonsági cég egy bemutatkozó látogatásra, de olyan arcokkal, hogy nem voltam biztos benne, hogy nem-e túszejtésre érkeztek.

5 hónapja
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 258 — no es importante
A Szappanos egy iszonyat szar ember, ezt tudtam. Egy aljadék. Hogy lehetnek ennek az embernek barátai egyáltalán? Szobi se egy jó emberismerő 😃
JC6 (Mr. Miele)
Dibusz nagy haverja, a gyerekeik ugyanoda jártak oviba, ahova az én kislányom. Nekem jó fejnek tűnt személyesen, persze sokat nem beszéltünk, de elképesztő mélység ez, ha igazak a pletykák

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
5 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 967
szaba
Nem ok azok, vagyis en ezt nem mernem allitani. De a foci a top1 sportag a vilagon, az mozgatja a legtobb embert, ezaltal a leginkabb kirakatban vagy, ergo megtehetsz barmit.

De ez helytol fugg szvsz, mert Amerikaban egy Szobot szerintem fel sem ismernenek az utcan, mig peldaul azert amilyen sztorikrol hallunk az NBA-bol, hogy ki kinek a kijet bassza meg es veri at, ki kivel kit csal, etc... Ott peldaul elkepzelni sem merem, mi lehet valojaban az NFL- meg NBA-sek igazi vilaga.
Stez
Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy hazánkban. Mert nyilván amit a kinti nigák tolnak, az ennél sokszor ezerszer vadabb.
szaba
Itthon sem volnek biztos amugy ebben, ismerve a kezilabdasok iszonyat kemeny dolgait, de a vizisek jo resze is csaladdal a hata mogott megy le bulizni minden heten a Bobba, majd viszi a kiscsajokat a budiba dugni. Kefel mindenki mindenkivel, egymas elott, mellett, keresztbe, egymas nojet es feleseget. Meg hat ismerjuk khm Nagy Laci torteneteit is...

Te vagod, az uszoknal is milyen ferto van azert. Az itthoni aranyaso kurvak meg igazabol sportagtol fuggetlenul mennek a pasikra, csak annyi szamit nekik, hogy nevesebbek legyenek.
Stez
Ja itt most nem a szexuális erkölcsre gondoltam elsősorban, hanem a tajparaszt stílusra, amiben én úgy látom, hogy élen járnak a labdarúgók. Pl sok a mai napig nem tud összetett mondatokban nyilatkozni, nem végez el 8 általánosnál többet, max vmi kamu esti sulin érettségizik. Én úgy látom, még mindig ez a legnagyobb útvesztő a csapatsportok közül.
szaba
Talán a legkisebb elméleti képzést igényli ahhoz, hogy valaki kb NB3-as szintre jusson és ezért.
Úgy értem, hogy nem nagyon kell lépéshibákra és támadóidőre odafigyelni, 3, 5 és 8 másodperces szabályokat észben tartani. Meg komoly felszerelést és körülményeket se igényel. Tényleg egy népjáték.

5 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 767 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
5 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 11 873
szaba

Stez
szaba

Stez
5 hónapja
szaba

Stez
szaba