Soccer
41 feliratkozó
6 hónapja
Gundel aranyköpése megvoltJoseph bevitte a feketék közé......
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
6 hónapja
Én meg vonaton vagyok és itt is kérik a képet az utazó társaimhaverom mondja hogy képet kér, mert nincs előfizujaMa rövidebb lesz az rtl híradó vajon, vagy átpihenik a Hrutkaék a felvezető műsor idejét?Hát a Flóra asszonyra sikerült ráadni a felvezetőre a lehető legkurvásabb dresszt.
Anno emlékszem hogy volt F1-es futam, ahonnan visszakapcsoltak mert az esti híradó szent és sérthetetlen, és Szellőék jöttek a hírekkel. Talán egy kanadai nagydíj volt.
gamerkr
zacknorb
Löfli
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
6 hónapja
Beírom hogy Joseph egy szar hátha jinx
6 hónapja
A diarrhea nem olvassa a CIES statokatToth Alex a vilag 32. legjobb 20 even aluli jatekosa a CIES szerint.És nem kezd a szezon legfontosabb meccsen …
Nem sima.
Kenny
csebi
Poloska vagyok.
6 hónapja
hanyt es hasmenese volt egesz ejjel most mondta Hajnal.Toth Alex a vilag 32. legjobb 20 even aluli jatekosa a CIES szerint.És nem kezd a szezon legfontosabb meccsen …
Nem sima.
Kenny
csebi
6 hónapja
nagyobb dekoltazs=nagyobb nezettseg.haverom mondja hogy képet kér, mert nincs előfizujaMa rövidebb lesz az rtl híradó vajon, vagy átpihenik a Hrutkaék a felvezető műsor idejét?Hát a Flóra asszonyra sikerült ráadni a felvezetőre a lehető legkurvásabb dresszt.
Anno emlékszem hogy volt F1-es futam, ahonnan visszakapcsoltak mert az esti híradó szent és sérthetetlen, és Szellőék jöttek a hírekkel. Talán egy kanadai nagydíj volt.
gamerkr
zacknorb
Löfli
6 hónapja
haverom mondja hogy képet kér, mert nincs előfizujaMa rövidebb lesz az rtl híradó vajon, vagy átpihenik a Hrutkaék a felvezető műsor idejét?Hát a Flóra asszonyra sikerült ráadni a felvezetőre a lehető legkurvásabb dresszt.
gamerkr
zacknorb

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
6 hónapja
Ma rövidebb lesz az rtl híradó vajon, vagy átpihenik a Hrutkaék a felvezető műsor idejét?Hát a Flóra asszonyra sikerült ráadni a felvezetőre a lehető legkurvásabb dresszt.
gamerkr
Poloska vagyok.
6 hónapja
Mert Keane elengedte a meccsetToth Alex a vilag 32. legjobb 20 even aluli jatekosa a CIES szerint.És nem kezd a szezon legfontosabb meccsen …
Nem sima.
Kenny
csebi
6 hónapja
Ma rövidebb lesz az rtl híradó vajon, vagy átpihenik a Hrutkaék a felvezető műsor idejét?Anno emlékszem hogy volt F1-es futam, ahonnan visszakapcsoltak mert az esti híradó szent és sérthetetlen, és Szellőék jöttek a hírekkel. Talán egy kanadai nagydíj volt.
6 hónapja
Toth Alex a vilag 32. legjobb 20 even aluli jatekosa a CIES szerint.És nem kezd a szezon legfontosabb meccsen …
Nem sima.
Kenny
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
6 hónapja
Kicsit szarabbul fest a Mainoo sagawww.nytimes.com/athletic/6576244/2025/08/27/kobbie-mainoo-manchester-united-future-transfer/
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
6 hónapja
Molnar Rajmundot ki is menekitik a magyar bajnoksagbol, lengyel harmadikhoz mehet.
6 hónapja
Yereni Pino de okos húzás a Palace-tól, a 25M+ euro pedig ezen a piacon nagyon jó ár.Laligaból olcsón lehet jó játékost venni a top3 alatt, Tebasnak köszönhetően.
Tony Adams
A Valencia konkrétan a 2 fiatal spanyol hátvédjéért talán 25 misit nem kapott.
Poloska vagyok.
6 hónapja
pláne. akkor Ian Wright volt a hősnégyzete, aki ugye szintén a Palackból ment a Highburybe.2006-2011 között az Arsenal akadémián nevelkedett, szóval jó eséllyel így volt.Aztán majd kiderül, hogy Titi volt gyerekkorában a hőseSimán benne lehet, de marha érdekes volt hogy az anyukája előkapart egy csomó A Arsenal mezt otthonról, nem csak olyat, amiben játszott is anno az Arsenal utánpótlásban. Szerintem benne volt a döntésében hogy lehetősége van megmutatni magát Arsenal mezben.EZ AZ ÁTIGAZOLÁSI IDŐSZAK LEGŐRÜLTEBB SZTORIJA?Nem akart olyan messzire költözni. Vagy nem akar olyan sokat utazni minden edzésre.
A The Athletic beszámolója szerint Eberechi Eze mindenben megegyezett már a Tottenhammel, csak az aláírás volt hátra másnap. De az átigazolása előtti estén még felhívta Mikel Artetát, és megkérdezte, nincs-e esélye esetleg mégis inkább az Arsenalba igazolni. 👀
Arteta azt mondta, másnap van pont egy vezetőségi ülés, felhozza a témát. Még nem ért véget a vezetőségi megbeszélés, már megszületett az egyezség, hogy Eze az Arsenal játékosa lesz. ✅
Hát, vlsz nem ő lesz a Tottenham-szurkolók kedvence.
ozibozi
Néha tök banális dolgok állnak ám az ilyenek mögött 😉
slowmotion
Tony Adams
slowmotion
Sebii
6 hónapja
Yereni Pino de okos húzás a Palace-tól, a 25M+ euro pedig ezen a piacon nagyon jó ár.
6 hónapja
2006-2011 között az Arsenal akadémián nevelkedett, szóval jó eséllyel így volt.Aztán majd kiderül, hogy Titi volt gyerekkorában a hőseSimán benne lehet, de marha érdekes volt hogy az anyukája előkapart egy csomó A Arsenal mezt otthonról, nem csak olyat, amiben játszott is anno az Arsenal utánpótlásban. Szerintem benne volt a döntésében hogy lehetősége van megmutatni magát Arsenal mezben.EZ AZ ÁTIGAZOLÁSI IDŐSZAK LEGŐRÜLTEBB SZTORIJA?Nem akart olyan messzire költözni. Vagy nem akar olyan sokat utazni minden edzésre.
A The Athletic beszámolója szerint Eberechi Eze mindenben megegyezett már a Tottenhammel, csak az aláírás volt hátra másnap. De az átigazolása előtti estén még felhívta Mikel Artetát, és megkérdezte, nincs-e esélye esetleg mégis inkább az Arsenalba igazolni. 👀
Arteta azt mondta, másnap van pont egy vezetőségi ülés, felhozza a témát. Még nem ért véget a vezetőségi megbeszélés, már megszületett az egyezség, hogy Eze az Arsenal játékosa lesz. ✅
ozibozi
slowmotion
Tony Adams
slowmotion
6 hónapja
Toth Alex a vilag 32. legjobb 20 even aluli jatekosa a CIES szerint. Nem sima.
6 hónapja
m4sport.hu/magyar-foci/cikk/2025/08/27/negymeccses-eltiltast-ert-a-csakvar-jatekosanak-brutalis-belepoje/?fbclid=IwVERTSAMbqNlleHRuA2FlbQIxMAABHq8LPzcWD_6hlhubhsOVJmDoF5KfQr4_lkMvm5GIZopeAKrTv7TcE0vLngp8_aem_dCdHqQeu3DGwTUj0Cqc9TQ2 db ellökés ér egy lábtörést.
zacknorb

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
6 hónapja
YoungZeeZee
9 496
csak azert nyertek mert pihentek a hetvegenAz egyik tulajdonosé is.A csapat története érdekesAkkor az Almaty és a Pafos FC is a BL csoportkörben? Utóbbi elég nagy sztoriSzerintem az előbbi nagyobb, a Pafos eléggé szépen bevásárolt kiégett veteránokból, én őket a selejtezők előtt BL-be mondtam.
r.baggio
zacknorb
r.baggio
index.hu/sport/futball/2020/04/19/roman_dubov_szekesfehervar_futballklubb-tulajdoson_oroszorszag_lettorszag_ciprus_jeremy_steele/
Tony Adams
6 hónapja
Az egyik tulajdonosé is.A csapat története érdekesAkkor az Almaty és a Pafos FC is a BL csoportkörben? Utóbbi elég nagy sztoriSzerintem az előbbi nagyobb, a Pafos eléggé szépen bevásárolt kiégett veteránokból, én őket a selejtezők előtt BL-be mondtam.
r.baggio
zacknorb
r.baggio
index.hu/sport/futball/2020/04/19/roman_dubov_szekesfehervar_futballklubb-tulajdoson_oroszorszag_lettorszag_ciprus_jeremy_steele/
6 hónapja
A csapat története érdekesAkkor az Almaty és a Pafos FC is a BL csoportkörben? Utóbbi elég nagy sztoriSzerintem az előbbi nagyobb, a Pafos eléggé szépen bevásárolt kiégett veteránokból, én őket a selejtezők előtt BL-be mondtam.
r.baggio
zacknorb

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
6 hónapja
Aztán majd kiderül, hogy Titi volt gyerekkorában a hőseSimán benne lehet, de marha érdekes volt hogy az anyukája előkapart egy csomó A Arsenal mezt otthonról, nem csak olyat, amiben játszott is anno az Arsenal utánpótlásban. Szerintem benne volt a döntésében hogy lehetősége van megmutatni magát Arsenal mezben.EZ AZ ÁTIGAZOLÁSI IDŐSZAK LEGŐRÜLTEBB SZTORIJA?Nem akart olyan messzire költözni. Vagy nem akar olyan sokat utazni minden edzésre.
ozibozi
slowmotion
Tony Adams
6 hónapja
Simán benne lehet, de marha érdekes volt hogy az anyukája előkapart egy csomó A Arsenal mezt otthonról, nem csak olyat, amiben játszott is anno az Arsenal utánpótlásban. Szerintem benne volt a döntésében hogy lehetősége van megmutatni magát Arsenal mezben.EZ AZ ÁTIGAZOLÁSI IDŐSZAK LEGŐRÜLTEBB SZTORIJA?Nem akart olyan messzire költözni. Vagy nem akar olyan sokat utazni minden edzésre.
ozibozi
slowmotion