Soccer
41 feliratkozó
5 hónapja
Előrébb van a román bajnokság minden tekintetben mint a magyar. Több a kompetitív csapat, nem csak akkor tűnik fel egy csapat ha az emberek adója oda megy.Ez nem névváltoztatás hanem egy új klub, a steaua szétvált a tulaj miatt. Kb ugyanaz a helyzet mint a bolgároknál, a cska ma 2 klub gyakorlatilag, az egyik a régi szurkolóké a másik meg a tulajé 🤣Ezek a névváltoztatások ritkán sütnek el jólAz Inter Escaldes komolyan visszahozta az FCSB ellen.Az a kemény, hogy a Steaua odáig jutott, hogy július elején játszania kell andorrai csapatok ellen.
zacknorb
15-20 éve a román bajnok automatikusan BL-csoportkörös volt.
Kampman
ozibozi
davemayer
Értékesebb is és több az értékes hazai focista, mint nálunk magyaroknál.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
5 hónapja
Ez nem névváltoztatás hanem egy új klub, a steaua szétvált a tulaj miatt. Kb ugyanaz a helyzet mint a bolgároknál, a cska ma 2 klub gyakorlatilag, az egyik a régi szurkolóké a másik meg a tulajé 🤣Ezek a névváltoztatások ritkán sütnek el jólAz Inter Escaldes komolyan visszahozta az FCSB ellen.Az a kemény, hogy a Steaua odáig jutott, hogy július elején játszania kell andorrai csapatok ellen.
zacknorb
Kampman
ozibozi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
5 hónapja
huh ebbe a Real védelembe még 2-3 játékos elkéne.Az amugy valodi offer volt, nem ilyen pletyka szint?
Ha Viniért elfogadnák az 1 Milliárdot, abból csapatot lehetne építeni!
Toto21
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
5 hónapja
Ezen múlik meddig lesz a RM kispadján...kivancsi vagyok Csabinak mikor esik le, hogy vagy Mbappe vagy Vini, mert egyutt a ketto nagyobb eletveszely, mint az Asencio Fran Garcia paros hatul, pedig ok is elegge ertekelhetetlenek.Aztán jön az, hogy oké hogy leesik neki, de mikor sírnak be Pereznek, aki kötelezi, hogy mind2 kötelező kezdő.
Kenny
zacknorb
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
5 hónapja
kivancsi vagyok Csabinak mikor esik le, hogy vagy Mbappe vagy Vini, mert egyutt a ketto nagyobb eletveszely, mint az Asencio Fran Garcia paros hatul, pedig ok is elegge ertekelhetetlenek.Aztán jön az, hogy oké hogy leesik neki, de mikor sírnak be Pereznek, aki kötelezi, hogy mind2 kötelező kezdő.
Kenny
Poloska vagyok.
5 hónapja
kivancsi vagyok Csabinak mikor esik le, hogy vagy Mbappe vagy Vini, mert egyutt a ketto nagyobb eletveszely, mint az Asencio Fran Garcia paros hatul, pedig ok is elegge ertekelhetetlenek.
5 hónapja
sajtospingvin
119
Végülis minek cserélni a félidőben… olyan jól ment eddig
5 hónapja
Huijsen egyedul tobbet erne mint a rudiger-asencio paros. Rudiger a műtét óta olyan lassú mint kapcsos vince.Igazi "man of culture" referencia
eaglesmcnabb
5 hónapja
Hát nem tudom... berakták a Castillából a RealnMadrid kezdőjébe, ahol helytállt, majd a szezon végére elfogyott...Rosszabb mint nacho volt, pedig az is szar volt, de legalabb neha gondolkodott. 😀Előember elqrtaÁszenszió gyerek is megér egy misét. A srácnak nem sok köze van a Madrid szinthez.
ozibozi
sajtospingvin
Huijsen egyedul tobbet erne mint a rudiger-asencio paros. Rudiger a műtét óta olyan lassú mint kapcsos vince.
eaglesmcnabb
Amikor Nacho folyamatosan kezdő volt nem játszott jól...
De mindegy, szerintem benne van, hogy jó játékos legyen...
5 hónapja
sajtospingvin
119
Nacho legalább alázatos volt, nem úgy mint ez a kis nagyképű Ramos hasonmásRosszabb mint nacho volt, pedig az is szar volt, de legalabb neha gondolkodott. 😀Előember elqrtaÁszenszió gyerek is megér egy misét. A srácnak nem sok köze van a Madrid szinthez.
ozibozi
sajtospingvin
eaglesmcnabb
5 hónapja
Rosszabb mint nacho volt, pedig az is szar volt, de legalabb neha gondolkodott. 😀Előember elqrtaÁszenszió gyerek is megér egy misét. A srácnak nem sok köze van a Madrid szinthez.
ozibozi
sajtospingvin
Huijsen egyedul tobbet erne mint a rudiger-asencio paros. Rudiger a műtét óta olyan lassú mint kapcsos vince.
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
5 hónapja
sajtospingvin
119
Akkor is megvoltak ezek a hibái, csak Kurtoá kisegítette vagy mázlija volt. Hamar padon lesz Alonsonál, bár látva a két bites társát mit művel…Ősszel nem ezt láttuk...Előember elqrtaÁszenszió gyerek is megér egy misét. A srácnak nem sok köze van a Madrid szinthez.
ozibozi
sajtospingvin
Szerintem hulla fáradt mindkettő... Rüdiger meg öreg a 68 meccses szezonhoz
gyurczi
5 hónapja
Asencio szerintem tavasszal is overrated volt.Ősszel nem ezt láttuk...Előember elqrtaÁszenszió gyerek is megér egy misét. A srácnak nem sok köze van a Madrid szinthez.
ozibozi
sajtospingvin
gyurczi
Poloska vagyok.
5 hónapja
Real tesz róla hogy biztosan Dembelé kapja az aranylabdát, 😁Bár eddig sem volt semennyi kérdés szerintem

5 hónapja
Ősszel nem ezt láttuk...Előember elqrtaÁszenszió gyerek is megér egy misét. A srácnak nem sok köze van a Madrid szinthez.
ozibozi
sajtospingvin
5 hónapja
sajtospingvin
119
Előember elqrtaÁszenszió gyerek is megér egy misét. A srácnak nem sok köze van a Madrid szinthez.
ozibozi
5 hónapja
Ezek a névváltoztatások ritkán sütnek el jólAz Inter Escaldes komolyan visszahozta az FCSB ellen.Az a kemény, hogy a Steaua odáig jutott, hogy július elején játszania kell andorrai csapatok ellen.
zacknorb
Kampman
5 hónapja
Az Inter Escaldes komolyan visszahozta az FCSB ellen.Az a kemény, hogy a Steaua odáig jutott, hogy július elején játszania kell andorrai csapatok ellen.
zacknorb
5 hónapja
Korai eszőbuktatás
5 hónapja
Előember elqrta
5 hónapja
Az Inter Escaldes komolyan visszahozta az FCSB ellen.
Poloska vagyok.
5 hónapja
Ez a ringyó porsés’ mama akart lenni. Közel van. Neki csak egyre kell koncentrálnia, hogy szüljön egyet. Innentől sínen lesz az élete, nem egy idióta a luvnya, pont tudja mitől döglik a légy. Ő már nem aranyásó, ő már aranybánya tulajdonos.
Erről szól az életük.
-már bocs, de
Max egy “Hülye” ember sajnálja ezeket, mert ez egy játszma, amiket ők játszanak, es az egyszeri mezei halandó ezt nem értheti.
Itt lényegtelen a qrvázás, a temetésre elmenés is magánügy lenne, csak ez egy napon volt.
A lényeg annyi lesz majd vlsz, hogy ha jól megy majd a játék a szezon elején senkit nem fog érdekelni, ha meg szarul, akkor majd előveszik ezért.
Az egész rendszer álszent, de az igazán jó játékosoknak mindent megbocsátanak a szurkolók. A csak jó játékosok apróságok miatt is kegyvesztettek lehetnek.