Soccer

41 feliratkozó

5 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 767 — Kinek mit intézett a kormánya
Közérdekű:

Poloska vagyok.
5 hónapja
Beki New York Jets 2 065
Morgan Gibbs-White -> Tottenham 60M fontos kivásárlási árat kiperkálják
5 hónapja
Szokol Pittsburgh Steelers 7 262 — Steelers fan
Tenyleg odaszerkesztettek a nezoket a Madrid-BVB meccsre, annyira senkit sem erdekelt eloben a meccs? Tyi...
Stez
bezzeg ha a Bayern tovabbjutott volna akkor telthaz lett volna 😀
| mielott Szokol nekem esik, csak hulyeskedem |
csebi
Ez jó poén volt, de az előző hozzászólásodon is kacagtam! 😀
5 hónapja
Sinisa New England Patriots 3 143 — Gràcies Pep!
Bár a 🍇lap nem hiteles forrás, de LK Jr. megint sérült lenne? Ismét izomproblémák???
 www.nemzetisport.hu/legiosok/2025/07/lisztes-krisztian-mario-gotzevel-keszult-a-frankfurt-edzesen

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
5 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 890 — Cowboys fan
Szemtanúk szerint nem hajtottak gyorsan Jotáék.
Matthew99
A szemtanúk a tapasztalatok szerint nem nagyon tudnak megkülönböztetni sebességértékeket.
Willie Parker
Konkrét sebességet nem, de ha mondjuk 100-ra van beállitva a tempomat, és elmegy melletted valami, akkor megfelelő tapasztalattal meg tudod saccolni, hogy 120-140 körül előz meg valaki, vagy 180-200 körül

Szerkesztette: slowmotion
5 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 108 — Így remélem megfelelek nektek.....
Matthew99
Név szerint?
ozibozi
Tessèk 🥹

Diogo Jota: egy kamionsofőr cáfolja a rendőrségi jelentést | Rangadó  share.google/2qvqCRAm2Zyr2gTPH
5 hónapja
ozibozi New York Giants 20 202
Matthew99
Név szerint?
5 hónapja
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 936
Matthew99
A szemtanúk a tapasztalatok szerint nem nagyon tudnak megkülönböztetni sebességértékeket.
5 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 921 — Lucas Scott
tegnap a BL selejtezoben sajnos a Hamrun kikapott 2-0-ra a Zalgiris otthonaban. igy nem latok sok eselyt arra, hogy tovabbmenjenek. vszeg igy leesnek a konferencia ligaba, ahol a Shelbourne-Linfield vesztesevel jatszanak majd.
kar lenne, mert ha tovabbjutnak akkor bar a Dinamo Kijev ellen nincs eselyuk tovabbmenni, viszont ott mar az EL-be esnenek le, ahol ha ki is kapnak bekerulnenek a konferencia liga PO korebe. ott meg bmi megtortenhetne ...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 125 — #NoStress
Matthew99
Akkor mégsem tömeggyilkos?
szaba
Vályi Pista Partizán interjújában mondta, hogy ezek a "városi sportautók" se városra, se pályára nem alkalmasak, mivel ezek technikailag ténylegesen versenyautók. Profi sofőrrel versenypályán se biztonságosak, mindegyikbe kódolva van a tragédia, csak van akinek szerencséje van. Jotának nem volt.

5 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 11 873
Matthew99
Akkor mégsem tömeggyilkos?
5 hónapja
Matthew99 New Orleans Saints 10 087 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
5 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 533
4 ezer volt a jegy Paksra. Ott találkozunk fiúkák!
5 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 767 — Kinek mit intézett a kormánya
https://a2.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2025%2F0529%2Fr1499707_1296x729_16-9.jpg
Teams can 'win' home advantage in UCL
UEFA's decision means teams that finish between third and sixth in the league phase cannot get home priority in the Champions League semifinals.

Poloska vagyok.
5 hónapja
Tenyleg odaszerkesztettek a nezoket a Madrid-BVB meccsre, annyira senkit sem erdekelt eloben a meccs? Tyi...
Stez
A félházas alsó karéj a képeken így lett tele.
Nagy Miki érdeklődik a módszer iránt.

Poloska vagyok.
5 hónapja
nem is tudom melyik meccs árát vitték le 473$ról 13$ra pár nappal a meccs előtt
de vicces volt a headline
Negritis, a vajda
420-ról 14-re olvastam az első elődöntőt

Szerkesztette: zacknorb

Poloska vagyok.
5 hónapja
alatriste Green Bay Packers 11 766 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Stez
Negritis, a vajda
Asszem a Flumi - Chelsea elődöntőről olvastam hasonlót

Liverpool Fc
5 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 909 — The Mathematician
Stez

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Stez
bezzeg ha a Bayern tovabbjutott volna akkor telthaz lett volna 😀
| mielott Szokol nekem esik, csak hulyeskedem |

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 823 — Whoops, looks like something went wrong.

5 hónapja
amugy szep dolog, hogy a tavalyi EB utan ugy latszik az idei klub VB-t is egy Taylor jatekvezetoi hiba donti el a negyeddontoben. raadasul mindketto meccs Muller utolsoja volt a valogatottban meg a klubban is. nagyon remelem, hogy igazan fontos meccset ez a csavo tobbet nem vezet a Bayernnek sem.
csebi
Téged olvasva sokszor Kubatov jut eszembe: hát az egész világ szegény Bayern München ellen van, nemdebár?
1: Mi volt az a nagy játékvezetői hiba, amit a meccs végéig nem lehetett kijavítani?
2: 0-1 és kettős emberelőny, innen sikerült gólt kapni, egyenlítés és hosszabbítás helyett.
3: Ha továbbmegy a München, végigverte volna a mezőnyt?
4: Ne már, megint a bírók? 😀
Szokol
abba kapaszkodik, hogy az első félidő végén Musiala sérülésénél szerinte ki kellett volna állítani Donnarummát, és tizenegyest kellett volna kapnia a Bayernnek.
elég érdekes kérdés, mert valóban súlyos sérülés történt, lehetne túlzott erőbevetést mondani rá. a másik oldalról viszont Donnarumma megszerezte a labdát, Musialának sosem volt hozzá köze, csak véletlenül belépett a már elrugaszkodott kapus elé.
ha mondjuk szabadrúgásnál a kapus úgy jön ki, ahogy egy kapusnak kell, és mondjuk ko-ra térdel egy játékost, aki nem ugrott fel, DE a kapus megszerzi vagy kiöklözi a labdát, akkor sem szoktak semmit ítélni.

szóval ez nekem nem teljesen tiszta, hogy mi is a helyes döntés.
slowmotion
problema az, hogy Donnaruma eloszor Musialat kaszalja el, mielott a labdahoz er. innentol kezdve nem is igazan ertem azt a felvetest, hogy ez miert nem tizenegyes.
ahogy a masodik felidoben ki tudtak centizni, hogy a PSG jatekos fel tized masodperccel elobb er labdaba, mint Mullerhez, eleg fura, hogy ezt meg sem nezettek Taylorral.
a pirosrol lehet vitatkozni, de alapvetoen az az elfogadott jatekvezetoi felfogas, hogy ha egy jatekos ugy okoz egy masik jatekosnak sulyos serulest, hogy teljesen egyertelmuen felrohato ez neki, mert vagy szandekos volt vagy mert minimalisan sem volt tekintettel arra, hogy a mozdulatainak milyen kovetkezmenye lehet, az piros.
ugye nem is olyan regen ugyanebben a forumban, en kaptam a savat, hogy teljesen jogos Palhinha pirosa annak ellenere, hogy o rugta el a labdat eloszor mikozben tulzott erovel tartott ra a labdara es igy a masik labara vegeredmenyben. itt meg nem is vitatott az, hogy Donnaruma eloszor Bambihoz er mielott a labdahoz. ennyi erovel, ha eltoljak a kapus mellett a labdat, elkaszalja a tamadot, majd a kapus felveszi a labdat akkor az is mehet tovabb?

@Szokol : nem a vilag van a Bayern ellen, de Taylor biztosan 😀. es igen, latva a mezony erosseget, a Bayern siman bejutott volna a dontobe, ahogy abban is eleg nagy egyetertes van, hogy a tavalyi EB-n a nemetek voltak egyedul melto ellenfelei a spanyoloknal, ahol egy azota mki (igen az UEFA is honapokkal kesobb) altal elfogadott hibas dontes szuletett, amikor nem iteltek dontetlennel tizenegyest.
lehet Kubihoz hasonlitatni, de en egy szimpla szurkolo vagyok, o meg a president. teljesen mas szint.

5 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 890 — Cowboys fan
amugy szep dolog, hogy a tavalyi EB utan ugy latszik az idei klub VB-t is egy Taylor jatekvezetoi hiba donti el a negyeddontoben. raadasul mindketto meccs Muller utolsoja volt a valogatottban meg a klubban is. nagyon remelem, hogy igazan fontos meccset ez a csavo tobbet nem vezet a Bayernnek sem.
csebi
Téged olvasva sokszor Kubatov jut eszembe: hát az egész világ szegény Bayern München ellen van, nemdebár?
1: Mi volt az a nagy játékvezetői hiba, amit a meccs végéig nem lehetett kijavítani?
2: 0-1 és kettős emberelőny, innen sikerült gólt kapni, egyenlítés és hosszabbítás helyett.
Szokol
abba kapaszkodik, hogy az első félidő végén Musiala sérülésénél szerinte ki kellett volna állítani Donnarummát, és tizenegyest kellett volna kapnia a Bayernnek.
elég érdekes kérdés, mert valóban súlyos sérülés történt, lehetne túlzott erőbevetést mondani rá. a másik oldalról viszont Donnarumma megszerezte a labdát, Musialának sosem volt hozzá köze, csak véletlenül belépett a már elrugaszkodott kapus elé.
ha mondjuk szabadrúgásnál a kapus úgy jön ki, ahogy egy kapusnak kell, és mondjuk ko-ra térdel egy játékost, aki nem ugrott fel, DE a kapus megszerzi vagy kiöklözi a labdát, akkor sem szoktak semmit ítélni.

szóval ez nekem nem teljesen tiszta, hogy mi is a helyes döntés.
5 hónapja
Szokol Pittsburgh Steelers 7 262 — Steelers fan
csebi
5 hónapja

Szerkesztette: csebi

5 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 356 — Omar's Coming Yo!
Az Inter Escaldes komolyan visszahozta az FCSB ellen.
zacknorb
Az a kemény, hogy a Steaua odáig jutott, hogy július elején játszania kell andorrai csapatok ellen.
15-20 éve a román bajnok automatikusan BL-csoportkörös volt.
Kampman
Ezek a névváltoztatások ritkán sütnek el jól
ozibozi
Ez nem névváltoztatás hanem egy új klub, a steaua szétvált a tulaj miatt. Kb ugyanaz a helyzet mint a bolgároknál, a cska ma 2 klub gyakorlatilag, az egyik a régi szurkolóké a másik meg a tulajé 🤣
davemayer
Előrébb van a román bajnokság minden tekintetben mint a magyar. Több a kompetitív csapat, nem csak akkor tűnik fel egy csapat ha az emberek adója oda megy.
Értékesebb is és több az értékes hazai focista, mint nálunk magyaroknál.
KeyG
kurva szar ezt beismerni, de igy van.