Soccer
41 feliratkozó
6 hónapja
Ez a Joseph fogyatékos. Középre passzol.. nesze kontra
6 hónapja
Mondjuk tipikus, ket ziccer harom perc alatt, aztan ket perc mulva kapnak egy ilyen ratyi golt.
6 hónapja
Akkor ez kuka.....pedig....
6 hónapja
Ki volt az a faszkalapvédőÖtvös, ez nem kerül be a személyes highlights-ba
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
hogy mért nem csúszott oda, jó ég tudja
6 hónapja
Hat ez hatalmas hiba volt Otvostol. Mar a tizenhatoson kivul csuszni kellett volna az emberre, siman taccs lett volna.
6 hónapja
Ki volt az a faszkalapvédő
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
6 hónapja
És ez a gyerek magyar válogatott….
6 hónapja
Látszik mennyire követem ezeket a stúdiós szarokat, néztem itt bután, hogy hogy jön ide a Floriana Tallin csapata...Ma rövidebb lesz az rtl híradó vajon, vagy átpihenik a Hrutkaék a felvezető műsor idejét?Hát a Flóra asszonyra sikerült ráadni a felvezetőre a lehető legkurvásabb dresszt.
Anno emlékszem hogy volt F1-es futam, ahonnan visszakapcsoltak mert az esti híradó szent és sérthetetlen, és Szellőék jöttek a hírekkel. Talán egy kanadai nagydíj volt.
gamerkr
zacknorb

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
6 hónapja
Ezen a gyepen nem lehet kettot passzolni ertelmesen.
6 hónapja
Ezt kihagyni..
6 hónapja
ma kellett volna skandit, akkor nekünk csak 28 számból kellett volna találni 7et 😀Beírom hogy Joseph egy szar hátha jinxHolnap játszok egy lottót
JC6 (Mr. Miele)
JC6 (Mr. Miele)
Poloska vagyok.
6 hónapja
Beírom hogy Joseph egy szar hátha jinxHolnap játszok egy lottót
JC6 (Mr. Miele)
6 hónapja
De Keane leszarja, te mit hoznal fel, mert o kurva nagyot akart mondani, ugyhogy eloszedte a vilag legnagyobb kozhelyei melle a futballtortenelem kb. legnagyobb csodajat, aztan nesztek ujsagirok. 😀Mondjuk ha Pool akkor inkább a 18/19et hoznam ahol 0-3 után 4-0 al mentünk továbbNem engedte. Keane megmondta, hogy 2005-ben a Liverpool nagyobb hatranybol is forditott. Es elarulta, o mar annyi dolgot megtapasztalt a fociban, hogy barmi lehetseges.Mert Keane elengedte a meccsetToth Alex a vilag 32. legjobb 20 even aluli jatekosa a CIES szerint.És nem kezd a szezon legfontosabb meccsen …
Nem sima.
Kenny
csebi
JC6 (Mr. Miele)
Stez
Vagy a Depor a Milan ellen
Negritis, a vajda
6 hónapja
Beírom hogy Joseph egy szar hátha jinxdanke
JC6 (Mr. Miele)
Poloska vagyok.
6 hónapja
Hopsz
Draft

6 hónapja
Dik a Gundi mindjárt elélvez
6 hónapja
Mondjuk ha Pool akkor inkább a 18/19et hoznam ahol 0-3 után 4-0 al mentünk továbbNem engedte. Keane megmondta, hogy 2005-ben a Liverpool nagyobb hatranybol is forditott. Es elarulta, o mar annyi dolgot megtapasztalt a fociban, hogy barmi lehetseges.Mert Keane elengedte a meccsetToth Alex a vilag 32. legjobb 20 even aluli jatekosa a CIES szerint.És nem kezd a szezon legfontosabb meccsen …
Nem sima.
Kenny
csebi
JC6 (Mr. Miele)
Stez
Vagy a Depor a Milan ellen
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
6 hónapja
m4sport.hu/magyar-foci/cikk/2025/08/27/kalmar-zsolt-nb-iii-as-csapatnal-folytatja-a-palyafutasat-hivatalosEz viszont sajnos szomorú
Poloska vagyok.
6 hónapja
Ez oriasi labda volt Keitatol.Mondjuk ez a palya fura, nem gurul a labda rendesen, allandoan felpattan, olyan gorongyok vannak a gyepben.
6 hónapja
Na ez nagy passz volt
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
6 hónapja
Nem engedte. Keane megmondta, hogy 2005-ben a Liverpool nagyobb hatranybol is forditott. Es elarulta, o mar annyi dolgot megtapasztalt a fociban, hogy barmi lehetseges.Mert Keane elengedte a meccsetToth Alex a vilag 32. legjobb 20 even aluli jatekosa a CIES szerint.És nem kezd a szezon legfontosabb meccsen …
Nem sima.
Kenny
csebi
JC6 (Mr. Miele)
6 hónapja
Dibusz és a lábhasználat
Draft

6 hónapja
A Fradi szar! Jinxelek
Draft