Soccer
41 feliratkozó
5 hónapja
Igazságot a DACnak!!!De amúgy ez egy korrekt szabály, amit mindig is betart a MAFFIA, akarom mondani UEFA, tavaly a ManCity és a Girona sem játszhatott együtt a BLben, még időben az Europa Ligába sorolták a Cityt.OFFICIAL: UEFA announce Crystal Palace won’t be playing in the Europa League next season.Just a reminder that RB Leipzig and Red Bull Salzburg played in the same group in the Europa League in 2018/19.
Palace to play in the Conference League per UEFA rules.
zacknorb
Tony Adams
Ugye mindenki így emlékszik? 😀😀😀
Tony Adams
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
5 hónapja
De amúgy ez egy korrekt szabály, amit mindig is betart a MAFFIA, akarom mondani UEFA, tavaly a ManCity és a Girona sem játszhatott együtt a BLben, még időben az Europa Ligába sorolták a Cityt.OFFICIAL: UEFA announce Crystal Palace won’t be playing in the Europa League next season.Just a reminder that RB Leipzig and Red Bull Salzburg played in the same group in the Europa League in 2018/19.
zacknorb
Tony Adams
Ugye mindenki így emlékszik? 😀😀😀
5 hónapja
RASENBALLSPORT!!RB leipzig nem red bull leipzig 😉😁OFFICIAL: UEFA announce Crystal Palace won’t be playing in the Europa League next season.Just a reminder that RB Leipzig and Red Bull Salzburg played in the same group in the Europa League in 2018/19.
zacknorb
Tony Adams
davemayer
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
5 hónapja
RB leipzig nem red bull leipzig 😉😁OFFICIAL: UEFA announce Crystal Palace won’t be playing in the Europa League next season.Just a reminder that RB Leipzig and Red Bull Salzburg played in the same group in the Europa League in 2018/19.
zacknorb
Tony Adams
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
5 hónapja
Valószinűleg ugyanezt írta egy évvel ezelőtt stez szerb megfelelője egy ottani soccer topicban 😁Amúgy elképesztő h ebből a Saldanha storybol végül Hajnal komoly profittal tud kiszállni …Milyen komoly profittal?
csebi
Alapbol transferen honapokig az volt, hogy 4 millio EUROERT vettek (fura modon ez nemreg at lett irva 3 millara) Saldanhat, akinek az erteke akkor 8 millio EURO volt. A pali akkorat jatszott, hogy egyetlen ev alatt az erteke 5 millio eurora csokkent, most pedig a Fradi eladja 5 millio DOLLARERT (nem tudom, feltunt-e masnak is, hogy itt mar direkt dollarban irnak csak az eladasi arrol, hogy tobbnek tunjon), es az 5 millio dollar az valojaban 4.3 millio euro korul van.
Ugyhogy azon felul, hogy megy a trukkozes az arfolyammal, hogy ezzel atverjenek, ez konkretan egy karmentes a Fraditol, hogy minimalis nyereseggel kiszalljon a csavobol, amig meg lehet.
Es ezt ezen felul rohadtul elbasztak. Mert ha van tokuk es nem engedik, hogy Saldanha hat honapon keresztul alibizzen es basszon az edzesekre, ehelyett szigoruan fogjak, raveszik a munkara, o pedig ezaltal kepes lett volna futni harom hosszt, nem pedig 30 perc utan a seggen veszi a levegot es meghal a palyan, akkor az edzok rendesen jatszattak volna, o meg valoszinuleg jobb szamokat hoz, az erteke meg nem csokken le több mint felere. A Fradi ebbol rohogve kihozhatott volna egy 7-10 millios bizniszt, megduplazva a csavoba beleolt penzt, ha odafigyelnek, ehelyett elherdaltak a lehetoseget.
Stez
Pénzt kaptunk érte az is csoda, a csávó amilyen tehetséges olyan amatőr a hozzáállása, ezt nem tanítod meg már fegyelemre csinalhatsz vele amit akarsz
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
5 hónapja
OFFICIAL: UEFA announce Crystal Palace won’t be playing in the Europa League next season.Just a reminder that RB Leipzig and Red Bull Salzburg played in the same group in the Europa League in 2018/19.
zacknorb
5 hónapja
OFFICIAL: UEFA announce Crystal Palace won’t be playing in the Europa League next season.Oké, a CP-nak még az UECL is nagy dolog, de ez nettó kibaszás velük.
zacknorb
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
5 hónapja
OFFICIAL: UEFA announce Crystal Palace won’t be playing in the Europa League next season.Palace to play in the Conference League per UEFA rules.
Poloska vagyok.
5 hónapja
Signing for Arsenal is a big thing, even for other PL players. And it's emotional 🥹
— 🇳🇴 kimmoFC (@kimmoFC) July 11, 2025
I loved this, and I love him already.pic.twitter.com/0eiYONQRW9 https://t.co/mJdIEURH2T
Look at the tears in Christian Nørgaard’s eyes. That’s pure love and happiness 🥹pic.twitter.com/5ybQAJlaa6
— Gooner Chris (@ArsenalN7) July 11, 2025
A kedvenc igazolásunk eddig, borzasztóan szimpatikus faszi. 😊
5 hónapja
Azt tudom, hogy mint fogadóiroda befejezték a tevékenységüket, 7 évig voltam náluk, aztán "átadtak" a Boabetnek.Már ők is feladták a harcot. Nekem a bet365-ért kicsit fáj a szívem.Most lehet, hogy én emlékszek rosszul, de Unibetes reklámok még mindig vannak magyar sporteseményeken vagy már nem?Én ezeket tudom, csak számomra rohadt vicces 😃“A Golazo külön cikket szentel, hogy a kolozsváriak szponzor nélküli mezekben voltak kénytelenek játszani Pakson, a magyarországi szerencsejáték-törvény miatt”Mert az államiakon kívül semmi más nem lehet, nem bonyolult ez. Jelen analógiában a vegas.hu is államinak számít. So legyen NER-es, így tökéletes.
Ez nekem új, annak fényében hogy a Paks mezén nagy betűkkel olvasható a TIPPMIX😃😃😃
JC6 (Mr. Miele)
zacknorb
JC6 (Mr. Miele)
Kampman
szaba
Csak ugye ők soha nem is voltak hivatalosan bejegyezve Magyarországon, mindig is kicsit a szürkezónában voltak, ennek ellenére tisztán emlékszek rá, hogy pl. kézilabda NB1-es meccseken voltak reklámtábláik meg ilyesmi.
5 hónapja
Már ők is feladták a harcot. Nekem a bet365-ért kicsit fáj a szívem.Most lehet, hogy én emlékszek rosszul, de Unibetes reklámok még mindig vannak magyar sporteseményeken vagy már nem?Én ezeket tudom, csak számomra rohadt vicces 😃“A Golazo külön cikket szentel, hogy a kolozsváriak szponzor nélküli mezekben voltak kénytelenek játszani Pakson, a magyarországi szerencsejáték-törvény miatt”Mert az államiakon kívül semmi más nem lehet, nem bonyolult ez. Jelen analógiában a vegas.hu is államinak számít. So legyen NER-es, így tökéletes.
Ez nekem új, annak fényében hogy a Paks mezén nagy betűkkel olvasható a TIPPMIX😃😃😃
JC6 (Mr. Miele)
zacknorb
JC6 (Mr. Miele)
Kampman
5 hónapja
Most lehet, hogy én emlékszek rosszul, de Unibetes reklámok még mindig vannak magyar sporteseményeken vagy már nem?Én ezeket tudom, csak számomra rohadt vicces 😃“A Golazo külön cikket szentel, hogy a kolozsváriak szponzor nélküli mezekben voltak kénytelenek játszani Pakson, a magyarországi szerencsejáték-törvény miatt”Mert az államiakon kívül semmi más nem lehet, nem bonyolult ez. Jelen analógiában a vegas.hu is államinak számít. So legyen NER-es, így tökéletes.
JC6 (Mr. Miele)
zacknorb
JC6 (Mr. Miele)
5 hónapja
és akkor a fizetését még nem is néztük...
5 hónapja
En tobbrol hallottam. De ez amugy csak az atigazolas, az ugynoki jutalekrol es a valoszinuleg NB I-ben top1-2 fizeteserol nem is beszelve. Csaloka azert ez a tultolt gyozelmi tanc a media reszerol a tavozasa kapcsan.Belső körökben 5M € a vételár fut, de abból osztottak vissza
Mondjuk az gyozelem, hogy a palibol kihoznak valami hasonlo penzt, mint amiert vettek, mert hogy Saldanha egy lusta diszno, akinek az erteke innen mar csak csokkenni fog, azt en eleg eselyesre vennem. Es szerintem a Fradi azert is adja el, mert ezt Hajnal is latja mostmar. A csavonak ezzel a mentalitassal szvsz neki megvolt a maximum polca.
Stez
5 hónapja
Én ezeket tudom, csak számomra rohadt vicces 😃“A Golazo külön cikket szentel, hogy a kolozsváriak szponzor nélküli mezekben voltak kénytelenek játszani Pakson, a magyarországi szerencsejáték-törvény miatt”Mert az államiakon kívül semmi más nem lehet, nem bonyolult ez. Jelen analógiában a vegas.hu is államinak számít. So legyen NER-es, így tökéletes.
JC6 (Mr. Miele)
zacknorb
5 hónapja
“A Golazo külön cikket szentel, hogy a kolozsváriak szponzor nélküli mezekben voltak kénytelenek játszani Pakson, a magyarországi szerencsejáték-törvény miatt”Mert az államiakon kívül semmi más nem lehet, nem bonyolult ez. Jelen analógiában a vegas.hu is államinak számít. So legyen NER-es, így tökéletes.
JC6 (Mr. Miele)
Poloska vagyok.
5 hónapja
En tobbrol hallottam. De ez amugy csak az atigazolas, az ugynoki jutalekrol es a valoszinuleg NB I-ben top1-2 fizeteserol nem is beszelve. Csaloka azert ez a tultolt gyozelmi tanc a media reszerol a tavozasa kapcsan.Vmiert úgy rémlett h 3 millió alatt vettük.Amúgy elképesztő h ebből a Saldanha storybol végül Hajnal komoly profittal tud kiszállni …Milyen komoly profittal?
csebi
Alapbol transferen honapokig az volt, hogy 4 millio EUROERT vettek (fura modon ez nemreg at lett irva 3 millara) Saldanhat, akinek az erteke akkor 8 millio EURO volt. A pali akkorat jatszott, hogy egyetlen ev alatt az erteke 5 millio eurora csokkent, most pedig a Fradi eladja 5 millio DOLLARERT (nem tudom, feltunt-e masnak is, hogy itt mar direkt dollarban irnak csak az eladasi arrol, hogy tobbnek tunjon), es az 5 millio dollar az valojaban 4.3 millio euro korul van.
Ugyhogy azon felul, hogy megy a trukkozes az arfolyammal, hogy ezzel atverjenek, ez konkretan egy karmentes a Fraditol, hogy minimalis nyereseggel kiszalljon a csavobol, amig meg lehet.
Es ezt ezen felul rohadtul elbasztak. Mert ha van tokuk es nem engedik, hogy Saldanha hat honapon keresztul alibizzen es basszon az edzesekre, ehelyett szigoruan fogjak, raveszik a munkara, o pedig ezaltal kepes lett volna futni harom hosszt, nem pedig 30 perc utan a seggen veszi a levegot es meghal a palyan, akkor az edzok rendesen jatszattak volna, o meg valoszinuleg jobb szamokat hoz, az erteke meg nem csokken le több mint felere. A Fradi ebbol rohogve kihozhatott volna egy 7-10 millios bizniszt, megduplazva a csavoba beleolt penzt, ha odafigyelnek, ehelyett elherdaltak a lehetoseget.
Stez
csebi
Mondjuk az gyozelem, hogy a palibol kihoznak valami hasonlo penzt, mint amiert vettek, mert hogy Saldanha egy lusta diszno, akinek az erteke innen mar csak csokkenni fog, azt en eleg eselyesre vennem. Es szerintem a Fradi azert is adja el, mert ezt Hajnal is latja mostmar. A csavonak ezzel a mentalitassal szvsz neki megvolt a maximum polca.
5 hónapja
“A Golazo külön cikket szentel, hogy a kolozsváriak szponzor nélküli mezekben voltak kénytelenek játszani Pakson, a magyarországi szerencsejáték-törvény miatt”Ez nekem új, annak fényében hogy a Paks mezén nagy betűkkel olvasható a TIPPMIX😃😃😃
5 hónapja
Vmiert úgy rémlett h 3 millió alatt vettük.Amúgy elképesztő h ebből a Saldanha storybol végül Hajnal komoly profittal tud kiszállni …Milyen komoly profittal?
csebi
Stez
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 hónapja
Amúgy elképesztő h ebből a Saldanha storybol végül Hajnal komoly profittal tud kiszállni …Milyen komoly profittal?
csebi
5 hónapja
Amúgy elképesztő h ebből a Saldanha storybol végül Hajnal komoly profittal tud kiszállni …
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 hónapja
Én inkább úgy fogalmaznék hogy így volt, mai román utánpótlás simán lesüllyedt a magyar szintjére, ugyanúgy nem nevelnek ki nagy tehetsegeket már mint mi.Hát azért jóval előrébb vannak, nonstop adják az embereket a topligákba, jók az U válogatottak...
davemayer
Viszont a bajnokságuk bármilyen rangsort is olvasok, a magyar mögött van (Fradi hatás)
Poloska vagyok.
5 hónapja
Vajon melyik 2 meccs vitte a szelvényt 😀az andorrai Santa Colomára 15-ös odds volt eredmények.com szerint, 3-0-ra mennek a 40. percben 😀1-4 lett a vége, remélem a bosnyákoknak jól fizettek.
Löfli
egyéb érdekes eredmények:
Tre Fiori (san marino) - Pyunik Jereván (örmény) 1-0
Runavik (feröer-sz) - HJK (finn) 4-0
Vllaznia (albán) - Daugavpils (lett) 0-1 (7.5-ös odds)
Löfli
Poloska vagyok.
5 hónapja
Közben a Birkirkara 1-0ra verte a moldáv ellenfelet ami tavaly csoportkörös volt!!!
5 hónapja
Én inkább úgy fogalmaznék hogy így volt, mai román utánpótlás simán lesüllyedt a magyar szintjére, ugyanúgy nem nevelnek ki nagy tehetsegeket már mint mi.kurva szar ezt beismerni, de igy van.Előrébb van a román bajnokság minden tekintetben mint a magyar. Több a kompetitív csapat, nem csak akkor tűnik fel egy csapat ha az emberek adója oda megy.Ez nem névváltoztatás hanem egy új klub, a steaua szétvált a tulaj miatt. Kb ugyanaz a helyzet mint a bolgároknál, a cska ma 2 klub gyakorlatilag, az egyik a régi szurkolóké a másik meg a tulajé 🤣Ezek a névváltoztatások ritkán sütnek el jólAz Inter Escaldes komolyan visszahozta az FCSB ellen.Az a kemény, hogy a Steaua odáig jutott, hogy július elején játszania kell andorrai csapatok ellen.
zacknorb
15-20 éve a román bajnok automatikusan BL-csoportkörös volt.
Kampman
ozibozi
davemayer
Értékesebb is és több az értékes hazai focista, mint nálunk magyaroknál.
KeyG
Kenny
Nálunk van egy fradi, náluk meg a csb es a cfr, ennyi, mindkettő mögött pénzes magánember áll. Ha ők nem lennének ennyi sem lenne.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal