Soccer
41 feliratkozó
5 hónapja
Kik vannak a magyar studioban azt irja meg valaki.Melyikben?
Hendrix
5 hónapja
Trump??
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
5 hónapja
Trump szerintem mar meg is banta, hogy eljott, unja mint a szar
5 hónapja
Noar 😊Csinálhatunk egy Azahriah feat Nagy Ervin és valami libsi tucatrapper performanszot is, kb. hasonlóan lenne igényes.Mire befutnánk NER kreatívnak, vége a rendszernek 😕Győzike feat Zábó Jimmy hologram and Pataki AttilaArra még a Király is fel fog támadniEgyszer rendezzünk már valamit hogy Győzike elénekelje a Nélküledet!jövőre nálunk lesz a BL döntő
Heisman nádor
Löfli
zacknorb
Kampman
Heisman nádor
Kampman
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Kik vannak a magyar studioban azt irja meg valaki.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
5 hónapja
Caicedo mint elnyűhetetlen focista, 23 évesen.... Komoly lesz a kommentár ma is 😂

5 hónapja
Majd Szobo & Co. jövőre.szarok ra, dolgozom, ha elnok urek majomkodasa miatt kell tuloraznom, lerohanom az usa-tBefejezhetnek a bohockodast, 21 orakor kezdodnie kellett volna ennek a fosnak.NFL körítés, az is mindig csúszik
Stez
Dzsokijuing
Stez
Szerkesztette: Dzsokijuing
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
5 hónapja
szarok ra, dolgozom, ha elnok urek majomkodasa miatt kell tuloraznom, lerohanom az usa-tBefejezhetnek a bohockodast, 21 orakor kezdodnie kellett volna ennek a fosnak.NFL körítés, az is mindig csúszik
Stez
Dzsokijuing
5 hónapja
Befejezhetnek a bohockodast, 21 orakor kezdodnie kellett volna ennek a fosnak.NFL körítés, az is mindig csúszik
Stez
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
5 hónapja
Befejezhetnek a bohockodast, 21 orakor kezdodnie kellett volna ennek a fosnak.
5 hónapja
De akkor már Győzike ellenzékben lesz!Egyszer rendezzünk már valamit hogy Győzike elénekelje a Nélküledet!jövőre nálunk lesz a BL döntő
Heisman nádor
Löfli
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
5 hónapja
Nekem nem úgy tűnt de lehet igazad van ès èn vagyok botsáska fülű 🤪 mert amúgy engem is zavarni szokott...túltárgyaltukSzerintem playback volt, es engem az ilyen zavar.Van akinek semmi se joe 🤦🤷🥴😉 mondjuk nincs magasan a lèc tèny de szerintem ez vállalható volt. Szvsz persze 😊Na ez legalább egy tök jó intro, számEros volt ez a Cookie feat Der Heni szam, az egyszer tuti.
dande2
Stez
dande2
Stez
Mondjuk ez másik ami a stúdijóban megy hogy így klubvbmegúgyklubvmeghúdejo.....hányinger
5 hónapja
Ez lesz. Jimmyt ugy jelenitik majd meg mint Tupacet anno a Coachellan.Arra még a Király is fel fog támadniEgyszer rendezzünk már valamit hogy Győzike elénekelje a Nélküledet!jövőre nálunk lesz a BL döntő
Heisman nádor
Löfli
zacknorb
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
5 hónapja
Csinálhatunk egy Azahriah feat Nagy Ervin és valami libsi tucatrapper performanszot is, kb. hasonlóan lenne igényes.Mire befutnánk NER kreatívnak, vége a rendszernek 😕Győzike feat Zábó Jimmy hologram and Pataki AttilaArra még a Király is fel fog támadniEgyszer rendezzünk már valamit hogy Győzike elénekelje a Nélküledet!jövőre nálunk lesz a BL döntő
Heisman nádor
Löfli
zacknorb
Kampman
Heisman nádor
5 hónapja
Szerintem playback volt, es engem az ilyen zavar.Van akinek semmi se joe 🤦🤷🥴😉 mondjuk nincs magasan a lèc tèny de szerintem ez vállalható volt. Szvsz persze 😊Na ez legalább egy tök jó intro, számEros volt ez a Cookie feat Der Heni szam, az egyszer tuti.
dande2
Stez
dande2
5 hónapja
Mire befutnánk NER kreatívnak, vége a rendszernek 😕Győzike feat Zábó Jimmy hologram and Pataki AttilaArra még a Király is fel fog támadniEgyszer rendezzünk már valamit hogy Győzike elénekelje a Nélküledet!jövőre nálunk lesz a BL döntő
Heisman nádor
Löfli
zacknorb
Kampman
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
5 hónapja
Arra még a Király is fel fog támadniEgyszer rendezzünk már valamit hogy Győzike elénekelje a Nélküledet!jövőre nálunk lesz a BL döntő
Heisman nádor
Löfli
Poloska vagyok.
5 hónapja
Van akinek semmi se joe 🤦🤷🥴😉 mondjuk nincs magasan a lèc tèny de szerintem ez vállalható volt. Szvsz persze 😊Na ez legalább egy tök jó intro, számEros volt ez a Cookie feat Der Heni szam, az egyszer tuti.
dande2
Stez
5 hónapja
Egyszer rendezzünk már valamit hogy Győzike elénekelje a Nélküledet!jövőre nálunk lesz a BL döntő
Heisman nádor

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
5 hónapja
Egyszer rendezzünk már valamit hogy Győzike elénekelje a Nélküledet!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
5 hónapja
Na ez legalább egy tök jó intro, számEros volt ez a Cookie feat Der Heni szam, az egyszer tuti.
dande2
5 hónapja
Na ez legalább egy tök jó intro, szám
5 hónapja
Negotiations between clubs never off despite reports as Gyökeres only wanted Arsenal.Ezt be fogjuk szopni
#AFC now willing to get closer to €70m plus €10m add-ons as Sporting want.
ozibozi
5 hónapja
Negotiations between clubs never off despite reports as Gyökeres only wanted Arsenal.#AFC now willing to get closer to €70m plus €10m add-ons as Sporting want.