Soccer
41 feliratkozó
5 hónapja
És Jude?Csak azért kérdeztem mert egy Liverpooli haverom rá van pörögve hogy visszük Mekket is, aztán jelenleg 4 van a keretben akinek nincs EUs útlevele, akkor elvileg befér.Pont nem, maximum 5 lehet. Ezért nem nagyon látsz dél-amerikaiakból álló csapatot pl. Ezt ki lehet játszani, hogy néhány országban 2-3 év után lehet kettős állampolgárásgért folyamodni.Hány nem EU útleveles focista lehet egy keret tagja az Unióban? 4 vagy 5?Bármennyi.
KeyG
Őszentsége Sobri Jóska
kapitnono
A PL-ben ugye nincs ilyen szabály mert kiléptek az Unióból.
Realnál jelenleg Lunin, Endrick, Güler és Arnold nem számít EUsnak.
Köszi.
KeyG
5 hónapja
Csak azért kérdeztem mert egy Liverpooli haverom rá van pörögve hogy visszük Mekket is, aztán jelenleg 4 van a keretben akinek nincs EUs útlevele, akkor elvileg befér.Pont nem, maximum 5 lehet. Ezért nem nagyon látsz dél-amerikaiakból álló csapatot pl. Ezt ki lehet játszani, hogy néhány országban 2-3 év után lehet kettős állampolgárásgért folyamodni.Hány nem EU útleveles focista lehet egy keret tagja az Unióban? 4 vagy 5?Bármennyi.
KeyG
Őszentsége Sobri Jóska
kapitnono
A PL-ben ugye nincs ilyen szabály mert kiléptek az Unióból.
Realnál jelenleg Lunin, Endrick, Güler és Arnold nem számít EUsnak.
Köszi.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
5 hónapja
Pont nem, maximum 5 lehet. Ezért nem nagyon látsz dél-amerikaiakból álló csapatot pl. Ezt ki lehet játszani, hogy néhány országban 2-3 év után lehet kettős állampolgárásgért folyamodni.Hány nem EU útleveles focista lehet egy keret tagja az Unióban? 4 vagy 5?Bármennyi.
KeyG
Őszentsége Sobri Jóska

5 hónapja
Hány nem EU útleveles focista lehet egy keret tagja az Unióban? 4 vagy 5?Bármennyi.
KeyG
5 hónapja
Hány nem EU útleveles focista lehet egy keret tagja az Unióban? 4 vagy 5?
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
5 hónapja
hatsofuves.nemzetisport.hu/s/#more-12946
5 hónapja
FIFA World Cup Winners 🏆(Price)::-Blatter munkája beérett
1. 🇮🇹 Italy (1982) – $1.4M
2. 🇦🇷 Argentina (1986) – $2.2M
3. 🇩🇪 West Germany (1990) – $3.5M
4. 🇧🇷 Brazil (1994) – $4.5M
5. 🇫🇷 France (1998) – $6.4M
6. 🇧🇷 Brazil (2002) – $8.5M
7. 🇮🇹 Italy (2006) – $12.2M
8. 🇪🇸 Spain (2010) – $30.1M
9. 🇩🇪 Germany (2014) – $35.1M
10. 🇫🇷 France (2018) – $38.1M
11. 🇦🇷 Argentina (2022) – $42.2M
(CNN)
ozibozi
5 hónapja
Emlèkeim szerint Diarra nálunk sokkal jobb volt, mint a Chelseaben.Aztán eddig kb az összes játékos hasznos volt az ArsenalbanAzért ez erős jóindulat. Havertz és Jorginho beváltak. Cserébe Willian és Sterling nettó emberhátrány volt amikor a pályára merték engedni őket, órási flop, de legalább értük nem adtunk pénzt. Luiznak voltak jó időszakai, nehéz őt megítélni, mert a legrosszabb időszakban játszott nálunk és a totál világtalan Mustafi meg Sokratis volt a társa, hát ember legyen a talpán aki velük jól tud együtt játszani.
zacknorb
Sebii
Havertz helyét is jobban megtaláltuk, mint ők, náluk volt óriási bust.
Luiz hullàmzó volt mindig, a Chelseaben jobb társai voltak, de a rövidzárlatok, balfaszságok, durvaságok mindig vele maradtak.
Willian epizódszerepet kapott itt, Jorginho depth volt, azt simán hozta is, de mindketten túl voltak a prime-jukon.
Gallas nálunk sokkal jobb volt, mint a kékeknél.
Sterling már lejtmenetben jött, alig áldoztunk érte vmit és nem volt kulcsszereplő.
Cech pl mindenhol király volt.
5 hónapja
2006 és 2010 között miért volt sokkal nagyobb ugrás?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
FIFA World Cup Winners 🏆(Price)::-1. 🇮🇹 Italy (1982) – $1.4M
2. 🇦🇷 Argentina (1986) – $2.2M
3. 🇩🇪 West Germany (1990) – $3.5M
4. 🇧🇷 Brazil (1994) – $4.5M
5. 🇫🇷 France (1998) – $6.4M
6. 🇧🇷 Brazil (2002) – $8.5M
7. 🇮🇹 Italy (2006) – $12.2M
8. 🇪🇸 Spain (2010) – $30.1M
9. 🇩🇪 Germany (2014) – $35.1M
10. 🇫🇷 France (2018) – $38.1M
11. 🇦🇷 Argentina (2022) – $42.2M
(CNN)
5 hónapja
Én úgy mondanám, hogy mostanában csak Havertz volt, akit a Chelseaből igazoltunk, és a prime évei még előtte voltak (Kai is még csak most töltötte be a 26-ot(!!!!!)) én nagyon megkedveltem.Aztán eddig kb az összes játékos hasznos volt az ArsenalbanAzért ez erős jóindulat. Havertz és Jorginho beváltak. Cserébe Willian és Sterling nettó emberhátrány volt amikor a pályára merték engedni őket, órási flop, de legalább értük nem adtunk pénzt. Luiznak voltak jó időszakai, nehéz őt megítélni, mert a legrosszabb időszakban játszott nálunk és a totál világtalan Mustafi meg Sokratis volt a társa, hát ember legyen a talpán aki velük jól tud együtt játszani.
zacknorb
Sebii
Kepa cserekapusnak jött, aki 30 évesen 100+ PL rutinnal szerintem megnyugtatóbb megoldás, mint tavaly Neto volt.
Madueke fiatal, és ha le tudunk igazolni egy angol válogatott támadót, heti 100.000 fontos fizu alatt, arra rá kell menni, mégha az átigazolási díj magas is. Mert az értékét meg fogja tartani, ezzel a fizuval pedig nyugodtan a padon lehet tartani.
Szerintem tavaly a Saka sérüléssel beparázott a klubvezetés, most ránézve a számokra, a jó Bukayo lassan 24 éves lesz,van a lábában:
44 felnőtt válogatott meccs
11 FA kupa
12 Ligakupa
18 BL
25 EL és
195 PL meccs.
Egyszerűen kell mögé egy minőségi alternatíva, mert ha engedjük nyélgázon a srácot, kb 27 évesen le kell mondani róla.
5 hónapja
Aztán eddig kb az összes játékos hasznos volt az ArsenalbanAzért ez erős jóindulat. Havertz és Jorginho beváltak. Cserébe Willian és Sterling nettó emberhátrány volt amikor a pályára merték engedni őket, órási flop, de legalább értük nem adtunk pénzt. Luiznak voltak jó időszakai, nehéz őt megítélni, mert a legrosszabb időszakban játszott nálunk és a totál világtalan Mustafi meg Sokratis volt a társa, hát ember legyen a talpán aki velük jól tud együtt játszani.
zacknorb
5 hónapja
Abban, hogy Osimhen harom ev alatt annyi cirkuszt csinalt maga es a csapat korul is olykor, ami feler egy Pogbaval: ha jo kedve van, kurva jo lesz, ha barmi nem a kenye-kedve szerint tortenik es valosul meg mindig apro kivansaga, egybol elkezdi furni a stabot, a klubot. Egy oltozoi rak, aki kezelhetetlen.Még mind lenne rá kereslet. Nem értem pl egy Gyökeres miben jobb, max abban, hogy több magyar vér van benne. De pl a Serie A-ban nincs jobb középcsatár nála, a bundásban is max Kane, La Liga passz, de a PL-ben is egy kezemen meg tudom számolni. Poolnak is lehet kéne.Azért ez vmi elképesztő h két éve kb fel Európával hírbe hoztak a srácot és ha pl nem jön össze a Kane üzlet sztem a Bayern el is vitte volna végül.Top ligákban is elképesztően sokat kapott volna.kurvasok pénzértEXCL: Galatasaray submit new proposal to Napoli for Victor Osimhen after €70m rejected!Nem értem, hogy Osimhen miért akar a török bajnokságban játszani.
The Turkish club now offers €75m with €40m immediate payment and €35m in installments, with bank guarantees as key point again.
75 misit egy török klub...
Beki
Sixo
Negritis, a vajda
Sixo
Ehhez képest vmi hatalmas lejtőn van a srác …
csebi
Sixo
5 hónapja
Aztán eddig kb az összes játékos hasznos volt az Arsenalban
Sixo
Poloska vagyok.
5 hónapja
Én utóbbi két évben nem tudom h teljesít, nem lattam de igen az előtti időszakban ő bőven top 5-7 középcsatár volt…Még mind lenne rá kereslet. Nem értem pl egy Gyökeres miben jobb, max abban, hogy több magyar vér van benne. De pl a Serie A-ban nincs jobb középcsatár nála, a bundásban is max Kane, La Liga passz, de a PL-ben is egy kezemen meg tudom számolni. Poolnak is lehet kéne.Azért ez vmi elképesztő h két éve kb fel Európával hírbe hoztak a srácot és ha pl nem jön össze a Kane üzlet sztem a Bayern el is vitte volna végül.Top ligákban is elképesztően sokat kapott volna.kurvasok pénzértEXCL: Galatasaray submit new proposal to Napoli for Victor Osimhen after €70m rejected!Nem értem, hogy Osimhen miért akar a török bajnokságban játszani.
The Turkish club now offers €75m with €40m immediate payment and €35m in installments, with bank guarantees as key point again.
Beki
Sixo
Negritis, a vajda
Sixo
csebi
Sixo
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 hónapja
Még mind lenne rá kereslet. Nem értem pl egy Gyökeres miben jobb, max abban, hogy több magyar vér van benne. De pl a Serie A-ban nincs jobb középcsatár nála, a bundásban is max Kane, La Liga passz, de a PL-ben is egy kezemen meg tudom számolni. Poolnak is lehet kéne.Azért ez vmi elképesztő h két éve kb fel Európával hírbe hoztak a srácot és ha pl nem jön össze a Kane üzlet sztem a Bayern el is vitte volna végül.Top ligákban is elképesztően sokat kapott volna.kurvasok pénzértEXCL: Galatasaray submit new proposal to Napoli for Victor Osimhen after €70m rejected!Nem értem, hogy Osimhen miért akar a török bajnokságban játszani.
Beki
Sixo
Negritis, a vajda
Sixo
csebi
Szerkesztette: Sixo
5 hónapja
Azért ez vmi elképesztő h két éve kb fel Európával hírbe hoztak a srácot és ha pl nem jön össze a Kane üzlet sztem a Bayern el is vitte volna végül.Top ligákban is elképesztően sokat kapott volna.kurvasok pénzértEXCL: Galatasaray submit new proposal to Napoli for Victor Osimhen after €70m rejected!Nem értem, hogy Osimhen miért akar a török bajnokságban játszani.
Beki
Sixo
Negritis, a vajda
Sixo
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 hónapja
Top ligákban is elképesztően sokat kapott volna.kurvasok pénzértEXCL: Galatasaray submit new proposal to Napoli for Victor Osimhen after €70m rejected!Nem értem, hogy Osimhen miért akar a török bajnokságban játszani.
Beki
Sixo
Negritis, a vajda
5 hónapja
Miért akar valaki kölcsönbe a törökben játszani? (Kasimpasa).kurvasok pénzértEXCL: Galatasaray submit new proposal to Napoli for Victor Osimhen after €70m rejected!Nem értem, hogy Osimhen miért akar a török bajnokságban játszani.
Beki
Sixo
Negritis, a vajda
Költői kérdés volt.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
5 hónapja
kurvasok pénzértEXCL: Galatasaray submit new proposal to Napoli for Victor Osimhen after €70m rejected!Nem értem, hogy Osimhen miért akar a török bajnokságban játszani.
Beki
Sixo
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
EXCL: Galatasaray submit new proposal to Napoli for Victor Osimhen after €70m rejected!Nem értem, hogy Osimhen miért akar a török bajnokságban játszani.
Beki
5 hónapja
EXCL: Galatasaray submit new proposal to Napoli for Victor Osimhen after €70m rejected!The Turkish club now offers €75m with €40m immediate payment and €35m in installments, with bank guarantees as key point again.
5 hónapja
Friss transzferek:Alan Matturro (uruguayi, v) Genoa -> Levante kölcsönbe
César Falletti (uruguayi, kp) Cremonese -> Mantova átigazolási ár nem nyilvános
Damion Downs (amerikai, cs) 1. FC Köln -> Southampton 8 millió EUR
Omar Sadik (marokkói, cs) Espanyol -> Pau FC kölcsönbe
Nahuel Noll (német, kapus) Hoffenheim -> Hannover kölcsönbe
Chemsdine Talbi (marokkói, cs) Club Brugge -> Sunderland 20 millió EUR
Alan Virginius (francia, cs) LOSC Lille -> Young Boys 2.5 millió EUR
Nasser Djiga (burkinai, v) Wolverhampton -> Rangers kölcsönbe
Thierno Barry (francia, cs) Villarreal -> Everton FC 30 millió EUR
Mateusz Praszelik (lengyel, kp) Hellas Verona -> Cracovia átigazolási ár nem nyilvános
Marcel Lotka (német, kapus) Dortmund -> Düsseldorf ingyé
Chiquinho (portugál, cs) Wolverhampton -> Alverca átigazolási ár nem nyilvános
Rares Ilie (román, kp) OGC Nice -> Empoli kölcsönbe
Ángel Correa (argentin, cs) Atlético Madrid -> Tigres 8 millió EUR
Ramón Sosa (paraguayi, cs) Nottingham Forest -> Palmeiras 12.5 millió EUR
Gennaro Borrelli (olasz, cs) Brescia -> Cagliari ingyé
Deniz Zeitler (német, cs) Ingolstadt -> Hoffenheim átigazolási ár nem nyilvános
Bartol Franjic (horvát, kp) Wolfsburg -> Venezia kölcsönbe
Christian Nörgaard (dán, kp) Brentford -> Arsenal FC 11.6 millió EUR
Edin Dzeko (bosnyák, cs) Fenerbahce -> Fiorentina ingyé
Filipe Bordon (brazil, v) Lazio -> Südtirol kölcsönbe
Ciro Immobile (olasz, cs) Besiktas -> Bologna ingyé
Theo Hernández (francia, v) AC Milan -> Al-Hilal 25 millió EUR
Yarek Gasiorowski (spanyol, v) Valencia -> PSV 9.8 millió EUR
Carles Pérez (spanyol, cs) Celta Vigo -> Arisz Szaloniki kölcsönbe
Joe Whitworth (angol, kapus) Crystal Palace -> Exeter City kölcsönbe
Simon Adingra (elefántcsontparti, cs) Brighton -> Sunderland 24 millió EUR
Luan Patrick (brazil, v) Hellas Verona -> Estrela Amadora átigazolási ár nem nyilvános
Alen Sherri (albán, kapus) Cagliari -> Frosinone kölcsönbe
Nicolás Capaldo (argentin, kp) Red Bull Salzburg -> Hamburg 3 millió EUR
Isak Jansson (svéd, cs) Rapid Wien -> OGC Nice 10 millió EUR
Eldor Shomurodov (üzbég, cs) AS Roma -> Basaksehir kölcsönbe
Mohammed Kudus (ghánai, cs) West Ham -> Tottenham 63.8 millió EUR
Leandro Paredes (argentin, kp) AS Roma -> Boca Juniors átigazolási ár nem nyilvános
Aaron Cresswell (angol, v) West Ham -> Stoke City ingyé
Emil Konradsen Ceide (norvég, cs) Sassuolo -> Rosenborg 1.5 millió EUR
Matheo Raab (német, kapus) Hamburg -> Union Berlin 400k EUR
Louis Oppie (német, v) Bielefeld -> St. Pauli 2 millió EUR
Ilyas Chaira (marokkói, cs) Girona -> Oviedo 1.5 millió EUR
Matías Moreno (argentin, v) Fiorentina -> Levante kölcsönbe
Borna Sosa (horvát, v) Ajax Amsterdam -> Crystal Palace 2.3 millió EUR
Christian Kofane (kameruni, cs) Albacete -> Leverkusen átigazolási ár nem nyilvános
Julen Agirrezabala (spanyol, kapus) Bilbao -> Valencia kölcsönbe
Nicolas Kühn (német, cs) Celtic -> Como 19 millió EUR
Fredrik Jensen (finn, kp) Augsburg -> Arisz Szaloniki ingyé
Jair Cunha (brazil, v) Botafogo -> Notthingham Forest 12 millió EUR
Szalai Attila (magyar, v) Hoffenheim -> Kasimpasa kölcsönbe
Léo Pétrot (francia, v) St.-Étienne -> Elche ingyé
Gabriele Calvani (olasz, v) Genoa -> Frosinone kölcsönbe
Giorgi Tsitaishvili (grúz, cs) Dinamo Kijev -> Metz kölcsönbe

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
5 hónapja
KL talán, mindkét igazolás besül nekikTottenham All-In-t tol. 😀 kiváncsi leszek mi sül ki belőleMorgan Gibbs-White -> Tottenham 60M fontos kivásárlási árat kiperkáljákMost vettek meg Kuddust 50ert
Beki
A BL indulas meghozta kedvet
Nottingham pedig Elanga es GW nelkul alsohaz lesz
sapka
Toto21