Soccer

41 feliratkozó

6 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 877
Ki ez a voros csaj és miért remeg?
JC6 (Mr. Miele)
Megtudta hogy ki mindenki kért róla innen képet
zacknorb
Jaaaa a Levi felesége. Csak tudnám miért rángatózik😃
6 hónapja
NB2 New England Patriots 28 112 — nabege2@yahoo.com
Nem látom, de valahol van a Trollfocis srác felesége, nem?
6 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 677 — Kinek mit intézett a kormánya
JC6 (Mr. Miele)
Megtudta hogy ki mindenki kért róla innen képet

Poloska vagyok.
6 hónapja
6 hónapja
Sinisa New England Patriots 3 167 — Gràcies Pep!
Rebrov osszerakott egy korrekt vedekezest, megfelelo emeberekkel egy utana jovo edzo se volt akkora fasz, hogy belenyuljon. Keane igen, itt az eredmenye.
Kenny
Dibuszon kívül már nincs senki a keretben, aki emlékszik Rebrov-ra,,,
Nekem azt magyarázza meg valaki, hogy a tavaszi Szalai-Cissé-Gartenmann védelmét miért kellett teljesen szétszedni? És Cissé miért került el középről?
Sinisa
Mondjuk Cisse eddig a szezonban inkább csak világi faszságokat csinált.
zacknorb
Szerintem az előző 2 idény kb. 80-90 meccsén nem hibázott annyit mint idén - igaz mindig középen játszott…

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
6 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 640 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Az Európa Liga lesz.....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
6 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 640 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Quarabag 2 kaput eltaláló lövés 2 gól.....

Draft

6 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 677 — Kinek mit intézett a kormánya
Rebrov osszerakott egy korrekt vedekezest, megfelelo emeberekkel egy utana jovo edzo se volt akkora fasz, hogy belenyuljon. Keane igen, itt az eredmenye.
Kenny
Nekem azt magyarázza meg valaki, hogy a tavaszi Szalai-Cissé-Gartenmann védelmét miért kellett teljesen szétszedni? És Cissé miért került el középről?
Sinisa
Mondjuk Cisse eddig a szezonban inkább csak világi faszságokat csinált.

Poloska vagyok.
6 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 492 — Omar's Coming Yo!
Kenny
Sinisa
inkabb az a kerdes, hogy aki scoutolta a belgat az mit latott.

6 hónapja
davemayer Chicago Bears 15 470 — "Grammar maci"
Kanichovsky és Raemaekens nagy kóklerek sajnos, 2 rossz igazolás

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
6 hónapja
a Kady Romao es a Fani Kanichovsky csere minosegi volt Tamas. Szep munka.
Kenny
Hajnal egy világi senki

Draft

6 hónapja
Kenny

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
6 hónapja
Dibusz meg fogja az ötös bal sarkát úgy hogy ketten érik utol a támadót. Zseni a csávó
JC6 (Mr. Miele)
Volt egy jó mák sorozata a válogatottban azóta.....
Ötvös remélem nem játszik az írek ellen

Draft

6 hónapja

6 hónapja
A félig egészséges Csöpi középen nem volt jó ötlet… 😞

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

6 hónapja
Ezért kell berúgni azt a kevés helyzetet....

Draft

6 hónapja
Matthew99 New Orleans Saints 10 241 — Invisible man
Várom kubatov úr facebook bejegyzését.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
6 hónapja
Dibusz meg fogja az ötös bal sarkát úgy hogy ketten érik utol a támadót. Zseni a csávó
6 hónapja
Stez SMU Mustangs 47 567 — Whoops, looks like something went wrong.
Cisse mosolyog es nezeget korbe, hogy epp kire kenje a kakit, mikozben egyetlen feladata volt, hogy megforduljon a csatarra es menjen vele. O ment, harom meteres tavolsagbol.

6 hónapja
a Kady Romao es a Fani Kanichovsky csere minosegi volt Tamas. Szep munka.

6 hónapja
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 399 — Packers Suicide Squad
Ez már megalázóan szar védekezés. Gyorsaság, küzdelem nuku.

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
6 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 260 — Így remélem megfelelek nektek.....
Köszönjük emese 🙈
6 hónapja
gamerkr Green Bay Packers 11 760 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
minőségi Macron mez, jönnek le a betűk 😀
Löfli
látod, csak a 2rule, az a hazai

6 hónapja
igen gundi, o latta, hogy melle fog menni...

6 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 454 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
minőségi Macron mez, jönnek le a betűk 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!