Soccer
41 feliratkozó
5 hónapja
Na jó de tavaly nem kezdöket vettek 😁 Bergval meg Gray inkabb fiatal mint prem kezdöMi ebben az All-in, minden nyáron elkölt ennyit a csapat.Tottenham All-In-t tol. 😀 kiváncsi leszek mi sül ki belőleMorgan Gibbs-White -> Tottenham 60M fontos kivásárlási árat kiperkáljákMost vettek meg Kuddust 50ert
Beki
A BL indulas meghozta kedvet
Nottingham pedig Elanga es GW nelkul alsohaz lesz
sapka
Toto21
Sixo
Mondjuk Solanke nagy dobás volt
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
5 hónapja
Csúnya lesz ez a Paksnak.Egyelőre szép jinx padawan.
Nomac
bumzi mlsz8 éve a bajnoki címről döntött ez a párosítás. Már az NB I-ben. Jogos az MNF treatment.
muszáj volt átrakni a Vidi-Honvédot hétfő este8-ra. igazi nézőcsalogató időpont gec.
petey
5 hónapja
Mi ebben az All-in, minden nyáron elkölt ennyit a csapat.Tottenham All-In-t tol. 😀 kiváncsi leszek mi sül ki belőleMorgan Gibbs-White -> Tottenham 60M fontos kivásárlási árat kiperkáljákMost vettek meg Kuddust 50ert
Beki
sapka
Toto21
5 hónapja
az andorrai Santa Colomára 15-ös odds volt eredmények.com szerint, 3-0-ra mennek a 40. percben 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
5 hónapja
Mekkora meccs volt ez a Kutaisi-Ordabaszi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
Csirke?Tottenham All-In-t tol. 😀 kiváncsi leszek mi sül ki belőleMorgan Gibbs-White -> Tottenham 60M fontos kivásárlási árat kiperkáljákMost vettek meg Kuddust 50ert
Beki
sapka
Toto21
Grillcsirke
Szerkesztette: Willie Parker
5 hónapja
Csak a szemtanúk itt nem az előzött autóban ültek.Konkrét sebességet nem, de ha mondjuk 100-ra van beállitva a tempomat, és elmegy melletted valami, akkor megfelelő tapasztalattal meg tudod saccolni, hogy 120-140 körül előz meg valaki, vagy 180-200 körülSzemtanúk szerint nem hajtottak gyorsan Jotáék.A szemtanúk a tapasztalatok szerint nem nagyon tudnak megkülönböztetni sebességértékeket.
Matthew99
Willie Parker
slowmotion
Az meg, h 3 km-rrel arrébb mentek 140-nel, semmit nem jelent.
Az előzött autó sebessége az érdekes, most műhold-GPS adatokat vesznek fel, m az autópályán voltak àthaladó kapuk.
5 hónapja
Tottenham All-In-t tol. 😀 kiváncsi leszek mi sül ki belőleMorgan Gibbs-White -> Tottenham 60M fontos kivásárlási árat kiperkáljákMost vettek meg Kuddust 50ert
Beki
sapka
5 hónapja
A negyedosztályú angol Cheltenham Town 33 éves csatára, Ryan Bowman három és fél évre szóló eltiltást kapott, amiért megsértette az FA fogadási szabályzatát. A vizsgálat szerint Bowman az elmúlt tíz évben összesen 6397 alkalommal fogadott, ebből 240 fogadás akkor történt, amikor a Shrewsbury Town játékosa volt, sőt egyet még egy mérkőzés közben is megkötött.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
5 hónapja
Az, ingyen is csinálnám. Curacao powaaaa!!!A Curacaoért még itthon is fizetni kell xdd
warr_b
Poloska vagyok.
5 hónapja
Az, ingyen is csinálnám. Curacao powaaaa!!!Közérdekű:Álommeló.
🚨 DICK EXTENDS‼️
— Curaçao Football News (@Curacaofootbal1) July 10, 2025
Dick Advocaat has extended his contract and will remain as head coach of the Curaçao national team until the end of the year. #EOlaBlou pic.twitter.com/sVYJTBjnmC
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska

5 hónapja
Morgan Gibbs-White -> Tottenham 60M fontos kivásárlási árat kiperkáljákMost vettek meg Kuddust 50ert
Beki
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
5 hónapja
primera jon Bradyvel a Birmingham doku sorozat. Prime eddig nem hibazott eddig ilyen temaban. Juve,Barca,Tottenham is kivalo volt.
5 hónapja
Közérdekű:Az első pillantásra az a benyomásom volt, hogy újabb f...szhosszabbító szer tárgyú mailt látok a céges levelezőben
🚨 DICK EXTENDS‼️
Dick Advocaat has extended his contract and will remain as head coach of the Curaçao national team until the end of the year. #EOlaBlou pic.twitter.com/sVYJTBjnmC
zacknorb
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
5 hónapja
Közérdekű:Álommeló.
🚨 DICK EXTENDS‼️
zacknorb
5 hónapja
Oxana miatt majd mennem kell valamelyikbe 😊a művész mozikat elkerüli 😊nem megy a szuperman?dolgozni munkaidőben? na még mit nem!annyira nincs semmi melóban, még a végén arra vetemedek, hogy bekapcsolom a Paks streametAggyak munkát, kiccsávó?
Löfli
warr_b
Löfli
Negritis, a vajda
Löfli
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
a művész mozikat elkerüli 😊nem megy a szuperman?dolgozni munkaidőben? na még mit nem!annyira nincs semmi melóban, még a végén arra vetemedek, hogy bekapcsolom a Paks streametAggyak munkát, kiccsávó?
Löfli
warr_b
Löfli
Negritis, a vajda

Don't blink!
5 hónapja
Csúnya lesz ez a Paksnak.
5 hónapja
nem megy a szuperman?dolgozni munkaidőben? na még mit nem!annyira nincs semmi melóban, még a végén arra vetemedek, hogy bekapcsolom a Paks streametAggyak munkát, kiccsávó?
Löfli
warr_b
Löfli
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
dolgozni munkaidőben? na még mit nem!annyira nincs semmi melóban, még a végén arra vetemedek, hogy bekapcsolom a Paks streametAggyak munkát, kiccsávó?
Löfli
warr_b

Don't blink!
5 hónapja
annyira nincs semmi melóban, még a végén arra vetemedek, hogy bekapcsolom a Paks streametAggyak munkát, kiccsávó?
Löfli

5 hónapja
annyira nincs semmi melóban, még a végén arra vetemedek, hogy bekapcsolom a Paks streamet

Don't blink!
5 hónapja
Crazy Jenő közvetíti a meccset a kurva életbeTavaly is bortány volt a Vajdahunyad ellen.
Poloska vagyok.
5 hónapja
Amúgy idén nem kell panaszkodni, hogy az európai szuperkupában miért nincs benne a konfetti nyertese.Klub vb döntőjében a BL győztessel, bajnokságban az EL győztessel fognak játszani.
Poloska vagyok.
5 hónapja
www.theguardian.com/football/2025/jul/10/olivia-smith-world-record-transfer-1m-signing-arsenal-liverpool
Poloska vagyok.