Soccer
41 feliratkozó
5 hónapja
Szappanossal qrták Rubintréka hülyenevű lányát meg barátnőjétTényleg hülye nevű, csak nem Rubint Réka lánya.
ozibozi
5 hónapja
Szappanossal qrták Rubintréka hülyenevű lányát meg barátnőjétmondjuk ez így elèg wtf sztori....🤦
ozibozi
5 hónapja
Szappanossal qrták Rubintréka hülyenevű lányát meg barátnőjét
5 hónapja
Ki mondta hogy félrement a nemzeti kincsünk?
5 hónapja
Amugy nem tudom ki mire számított Szoboszlaitol, amikor kobuta szegény csávó. 😀Eleve ezekben a kulturkorokben hogy valaki kurvazik, mulatozik akar ugy hogy van felesege, nem egy pelda nelkuli eset. En sem ertem azokat akiknek ez varatlan.
Nyilván ennyi ésszel az elmúlt 2 év után jön az arc is meg a felredugas is. Nincs új a nap alatt.
rob3r7o
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
5 hónapja
Lenyegtelen. Ha a tulajdt nem inzultalta szemelyesen es az sertodott meg, akkor ez nem tema, mivel Szobo egy olyan jelenseg fent, akit nem bantanak, hanem akiert rajonganak. Szoval ha nem lepett ra kifejezetten valami nagyon magas ember tyukszemere, akkor aggodnia nem kell. marpedig nem lepett, mert a sztori ket v harom napos es nincs belole ugy. Tehat valoszinuleg nem is lesz.Ráadásul, ha az apartman tulajdonosa az a Sz. Péter, aki a Maison Bagatell-t viszi, akkor sikerült egy jó kis NER-közeli cégtulajjal összeakadnia. Nem véletlenül volt ott biztonsági szolgálat.Fb-on azért megy még a story.Amugy nem tudom ki mire számított Szoboszlaitol, amikor kobuta szegény csávó. 😀Nem az elmult ket ev eredmenye ez. Amugy meg ja, felrekuras. Bar nalam az is tabu dolog, de esetunkben a hab a tortan szvsz erosebb, hogy mindezt Jota temetese helyett csinalta. Es most gondolj bele, hogy ha ez a kis sztori eljut a Pool oltozojebe, akkor barki, aki tenyleg Jota baratja volt, hogy fog Szobora nezni a jovoben? Egyaltalan mit okozhat ez az oltozoben? Ez egy kvara necces sztori erkolcsi oldalrol, ami konkretan a karrierjere is befolyassal lehet. Nem veletlen, hogy gozerovel szedik le mindenhonnan a cikkeket es a fotokat.
Nyilván ennyi ésszel az elmúlt 2 év után jön az arc is meg a felredugas is. Nincs új a nap alatt.
rob3r7o
Stez
Fényképekkel, egyre több szemtanuval.
Sinisa
Willie Parker
Szerkesztette: Stez
5 hónapja
Ráadásul, ha az apartman tulajdonosa az a Sz. Péter, aki a Maison Bagatell-t viszi, akkor sikerült egy jó kis NER-közeli cégtulajjal összeakadnia. Nem véletlenül volt ott biztonsági szolgálat.Fb-on azért megy még a story.Amugy nem tudom ki mire számított Szoboszlaitol, amikor kobuta szegény csávó. 😀Nem az elmult ket ev eredmenye ez. Amugy meg ja, felrekuras. Bar nalam az is tabu dolog, de esetunkben a hab a tortan szvsz erosebb, hogy mindezt Jota temetese helyett csinalta. Es most gondolj bele, hogy ha ez a kis sztori eljut a Pool oltozojebe, akkor barki, aki tenyleg Jota baratja volt, hogy fog Szobora nezni a jovoben? Egyaltalan mit okozhat ez az oltozoben? Ez egy kvara necces sztori erkolcsi oldalrol, ami konkretan a karrierjere is befolyassal lehet. Nem veletlen, hogy gozerovel szedik le mindenhonnan a cikkeket es a fotokat.
rob3r7o
Stez
Sinisa
5 hónapja
Fb-on azért megy még a story.Amugy nem tudom ki mire számított Szoboszlaitol, amikor kobuta szegény csávó. 😀Nem az elmult ket ev eredmenye ez. Amugy meg ja, felrekuras. Bar nalam az is tabu dolog, de esetunkben a hab a tortan szvsz erosebb, hogy mindezt Jota temetese helyett csinalta. Es most gondolj bele, hogy ha ez a kis sztori eljut a Pool oltozojebe, akkor barki, aki tenyleg Jota baratja volt, hogy fog Szobora nezni a jovoben? Egyaltalan mit okozhat ez az oltozoben? Ez egy kvara necces sztori erkolcsi oldalrol, ami konkretan a karrierjere is befolyassal lehet. Nem veletlen, hogy gozerovel szedik le mindenhonnan a cikkeket es a fotokat.
rob3r7o
Stez
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
5 hónapja
Arról szóltak a hírek, hogy Duran nem igazán bírta a szaúdi törvények korlátozásait, vagyis nem nagyon tudott bulikázni, a csaja meg nem tudott "dubajozni", ezért hazament, s a különlétet rosszul viselte.Azért az kemény, hogy Jhon Durán Al-Nassr -> Fenerbache kölcsön 😀Gondolom rájöttek, hogy bovlit kaptak arany papírba csomagolva és kell a hely valami másik embernek a csapatban.
Nem tavaly hozták egy valag pénzért?
Toto21
FLZOLI
5 hónapja
Friss transzferek:Jonathan Silva (argentin, v) Getafe -> Johor DT ingyé
Sebas Moyano (spanyol, cs) Oviedo -> Zaragoza ingyé
Alberto Reina (spanyol, kp) Mirandés -> Oviedo ingyé
Rasmus Carstensen (dán, v) 1. FC Köln -> Aarhus kölcsönbe
Yannick Pandor (comore-szigeteki, kapus) Lens -> Francs Borains kölcsönbe
Luiz Felipe (olasz, v) Marseille -> Rayo Vallecano átigazolási ár nem nyilvános

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
5 hónapja
Mondjuk ugy, hogy ez nagyon necces igy a Jota oldal miatt. Viszont szerintem nem fog eljutni a dolog a szigetorszagi mediaig (itthon mar mindent leszedtek, sehol nem is olvasod, max redditen), attol fugg majd, lesz-e folytatasa. Ha valaki megszellozteti a kinti pletykalapoknak, amik meg a blikket meg a ripostot is kenderbe verik, maximum akkor lesz huzos, mert az angolok ezeken brutal szinten tudnak csamcsogni, meg tovabb kavarni az egeszet.Naja, ebben mondjuk teljesen igazad van. Gondolom Slot sem fogja ezt túlzottan értékelni.Amugy nem tudom ki mire számított Szoboszlaitol, amikor kobuta szegény csávó. 😀Nem az elmult ket ev eredmenye ez. Amugy meg ja, felrekuras. Bar nalam az is tabu dolog, de esetunkben a hab a tortan szvsz erosebb, hogy mindezt Jota temetese helyett csinalta. Es most gondolj bele, hogy ha ez a kis sztori eljut a Pool oltozojebe, akkor barki, aki tenyleg Jota baratja volt, hogy fog Szobora nezni a jovoben? Egyaltalan mit okozhat ez az oltozoben? Ez egy kvara necces sztori erkolcsi oldalrol, ami konkretan a karrierjere is befolyassal lehet. Nem veletlen, hogy gozerovel szedik le mindenhonnan a cikkeket es a fotokat.
rob3r7o
Stez
Amúgy szerintem tuti már most tudják az egészet Liverpoolban is. Ha Magyarországon már a fel ország ezen csámcsog kizártnak tartom, h ott ne legyenek már az egésszel tisztában.
Hat bárhonnan nézzük zseniális húzás volt.
rob3r7o
5 hónapja
hat oooo, sztem nehez ezt emberileg elfogadni. ilyen jatekosokkal nem tudsz oltozot epiteni. nem azzal van a baj oltozi szinten, hogy o eppen nem az asszonyt reszelte egy buliban hanem az, hogy a sajat csapattarsa temetese helyett csinalta ezt.Tippelt bárki is arra, hogy az esküvő után csak az asszonnyal fekszik össze? Szerintem még a felesége se. De tényleg, hogy emiatt nem tartott a csapattal az minimum aggályos. Még nyaralásnak is felfoghatta volna. Mindezt úgy hogy értem és el is fogadom Sobri érveit.Amugy nem tudom ki mire számított Szoboszlaitol, amikor kobuta szegény csávó. 😀Nem az elmult ket ev eredmenye ez. Amugy meg ja, felrekuras. Bar nalam az is tabu dolog, de esetunkben a hab a tortan szvsz erosebb, hogy mindezt Jota temetese helyett csinalta. Es most gondolj bele, hogy ha ez a kis sztori eljut a Pool oltozojebe, akkor barki, aki tenyleg Jota baratja volt, hogy fog Szobora nezni a jovoben? Egyaltalan mit okozhat ez az oltozoben? Ez egy kvara necces sztori erkolcsi oldalrol, ami konkretan a karrierjere is befolyassal lehet. Nem veletlen, hogy gozerovel szedik le mindenhonnan a cikkeket es a fotokat.
rob3r7o
Stez
Matthew99
ezek tipikusan olyan dolgok, amik mar eleg komolyan bekerulnek a scouting adatok koze, szoval igen ezzel komolyan arthatott a sajat karrierjenek is.
most oszinten mi tortent volna, ha elmegy a temetesre, kihagyja a delutani medences bulit, es este er vissza a magangepevel igy csak az esti medences bulira er vissza? semmi. ezek a csajok ugyanugy megvartak volna, csak kozben bemelegitettek volna neki ...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 hónapja
A megítélése úgyis azon múlik, hogy a pályán mit csinál.Ha jó lesz, senkit nem érdekel, ha szar, akkor mindent is előszednek.
Ilyen a sztárok élete.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
5 hónapja
Tippelt bárki is arra, hogy az esküvő után csak az asszonnyal fekszik össze? Szerintem még a felesége se. De tényleg, hogy emiatt nem tartott a csapattal az minimum aggályos. Még nyaralásnak is felfoghatta volna. Mindezt úgy hogy értem és el is fogadom Sobri érveit.Amugy nem tudom ki mire számított Szoboszlaitol, amikor kobuta szegény csávó. 😀Nem az elmult ket ev eredmenye ez. Amugy meg ja, felrekuras. Bar nalam az is tabu dolog, de esetunkben a hab a tortan szvsz erosebb, hogy mindezt Jota temetese helyett csinalta. Es most gondolj bele, hogy ha ez a kis sztori eljut a Pool oltozojebe, akkor barki, aki tenyleg Jota baratja volt, hogy fog Szobora nezni a jovoben? Egyaltalan mit okozhat ez az oltozoben? Ez egy kvara necces sztori erkolcsi oldalrol, ami konkretan a karrierjere is befolyassal lehet. Nem veletlen, hogy gozerovel szedik le mindenhonnan a cikkeket es a fotokat.
rob3r7o
Stez

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
5 hónapja
jöhet az második Elk****uk film: föszerepben Marics Peti, mint Szoboszlai Dominik 😀Naja, ebben mondjuk teljesen igazad van. Gondolom Slot sem fogja ezt túlzottan értékelni.Amugy nem tudom ki mire számított Szoboszlaitol, amikor kobuta szegény csávó. 😀Nem az elmult ket ev eredmenye ez. Amugy meg ja, felrekuras. Bar nalam az is tabu dolog, de esetunkben a hab a tortan szvsz erosebb, hogy mindezt Jota temetese helyett csinalta. Es most gondolj bele, hogy ha ez a kis sztori eljut a Pool oltozojebe, akkor barki, aki tenyleg Jota baratja volt, hogy fog Szobora nezni a jovoben? Egyaltalan mit okozhat ez az oltozoben? Ez egy kvara necces sztori erkolcsi oldalrol, ami konkretan a karrierjere is befolyassal lehet. Nem veletlen, hogy gozerovel szedik le mindenhonnan a cikkeket es a fotokat.
rob3r7o
Stez
Amúgy szerintem tuti már most tudják az egészet Liverpoolban is. Ha Magyarországon már a fel ország ezen csámcsog kizártnak tartom, h ott ne legyenek már az egésszel tisztában.
rob3r7o
5 hónapja
Naja, ebben mondjuk teljesen igazad van. Gondolom Slot sem fogja ezt túlzottan értékelni.Amugy nem tudom ki mire számított Szoboszlaitol, amikor kobuta szegény csávó. 😀Nem az elmult ket ev eredmenye ez. Amugy meg ja, felrekuras. Bar nalam az is tabu dolog, de esetunkben a hab a tortan szvsz erosebb, hogy mindezt Jota temetese helyett csinalta. Es most gondolj bele, hogy ha ez a kis sztori eljut a Pool oltozojebe, akkor barki, aki tenyleg Jota baratja volt, hogy fog Szobora nezni a jovoben? Egyaltalan mit okozhat ez az oltozoben? Ez egy kvara necces sztori erkolcsi oldalrol, ami konkretan a karrierjere is befolyassal lehet. Nem veletlen, hogy gozerovel szedik le mindenhonnan a cikkeket es a fotokat.
rob3r7o
Stez
„History is a set of lies agreed upon.”
5 hónapja
Amugy nem tudom ki mire számított Szoboszlaitol, amikor kobuta szegény csávó. 😀Nem az elmult ket ev eredmenye ez. Amugy meg ja, felrekuras. Bar nalam az is tabu dolog, de esetunkben a hab a tortan szvsz erosebb, hogy mindezt Jota temetese helyett csinalta. Es most gondolj bele, hogy ha ez a kis sztori eljut a Pool oltozojebe, akkor barki, aki tenyleg Jota baratja volt, hogy fog Szobora nezni a jovoben? Egyaltalan mit okozhat ez az oltozoben? Ez egy kvara necces sztori erkolcsi oldalrol, ami konkretan a karrierjere is befolyassal lehet. Nem veletlen, hogy gozerovel szedik le mindenhonnan a cikkeket es a fotokat.
rob3r7o
5 hónapja
Amugy nem tudom ki mire számított Szoboszlaitol, amikor kobuta szegény csávó. 😀szerintem ö akar lenni a magyar A. Edwards. 😀
rob3r7o
Egyébként meg nem tudom mit akartok, minél elöbb csinálja, minél többel, annál elöbb lesz egy válogatottnyi focistánk. 😛
Szerkesztette: Toto21
5 hónapja
az eb előtt is kiszöktek inni meg kurvázni. nincs új a nap alatt
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
5 hónapja
Amugy nem tudom ki mire számított Szoboszlaitol, amikor kobuta szegény csávó. 😀Lehet ő is egy favela lakója volt gyerekként.
rob3r7o
5 hónapja
Amugy nem tudom ki mire számított Szoboszlaitol, amikor kobuta szegény csávó. 😀 Nyilván ennyi ésszel az elmúlt 2 év után jön az arc is meg a felredugas is. Nincs új a nap alatt.
„History is a set of lies agreed upon.”
5 hónapja
linketEgyreszt, masreszt meg hogy Jota temetese helyett elment bulikazni.Mondjuk ez a Szobo-sztori eros. 😀Az ordenáré-bulizós-csajozós?
Stez
Sinisa
Stez
csebi
Poloska vagyok.
5 hónapja
linketEgyreszt, masreszt meg hogy Jota temetese helyett elment bulikazni.Mondjuk ez a Szobo-sztori eros. 😀Az ordenáré-bulizós-csajozós?
Stez
Sinisa
Stez
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 hónapja
Egyreszt, masreszt meg hogy Jota temetese helyett elment bulikazni.Mondjuk ez a Szobo-sztori eros. 😀Az ordenáré-bulizós-csajozós?
Stez
Sinisa
5 hónapja
amugy igen sztem is olyan 70 korul lenne idealis. alapvetoen igy h nem jott Wirtz, ennyi penz kell, hogy legyen.feltolhatják az árát Eberl-nek igazolnia KELL, hogy versenyképes maradjon a csapat. Ezzel csak jól járhat a Pool.én korábban is mondtam hogy 70ért el kéne engednimost jon a nehezebb dio, megegyezni a Poollal.elvileg Luis Diaz megegyezett a Bayernnel.Mennyi lesz a zseton vajon
csebi
ozibozi
csebi
de ha afölé mentek sztem a csapat is rábólint
Negritis, a vajda
Toto21