Soccer
41 feliratkozó
6 hónapja
Ez a Kécske egy megye 2-es csapat kb. VIicc
6 hónapja
Trükkösen engedjük, hogy a Tiszakécske a Fáy utcában beszorítson minket az utolsó percekben.A kifárasztásos taktika tökéletesen működött. A szakma csak VasaS Darának hívja ezt.Igaz még némi csiszolására szorul!
ozibozi
ozibozi
6 hónapja
Gordon, aki egy amugy egy okos focista, ilyen eszetlen dolgot csinaljon. Sima piros
6 hónapja
Ez bizony piros kell legyen
6 hónapja
Ez piros
6 hónapja
A kifárasztásos taktika tökéletesen működött. A szakma csak VasaS Darának hívja ezt.Igaz még némi csiszolására szorul!
ozibozi
6 hónapja
B+, ezt már bent láttam. Még az hiányzott volna.
6 hónapja
A kifárasztásos taktika tökéletesen működött. A szakma csak VasaS Darának hívja ezt.
6 hónapja
Milyen labda volt salahtól
6 hónapja
Megtették mögöttem a Vasast, 1 perc és tizi
Poloska vagyok.
6 hónapja
Maximum vészmegoldáskéntLeoni?Konate szerintem a szunetig lesz palyan.Aha... és ki jön be helyette? Gomez, aki a meccs után nem bírt edzeni? Vagy Endo?
Stez
Konaté dupla vagy semmi. Viszinr elég lenne a biztos megoldásokat választania.
slowmotion
Stez
6 hónapja
Leoni?Konate szerintem a szunetig lesz palyan.Aha... és ki jön be helyette? Gomez, aki a meccs után nem bírt edzeni? Vagy Endo?
Stez
slowmotion
6 hónapja
Fú de egy alattomos sunyi geci lövés volt
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
6 hónapja
Apró gólokkal kell őket megzavarni
6 hónapja
Jinxtriad Strikes Again.Szóval azt mondod ma akkor lesz Pool gól, mint amikor Szalah passzol Szobónak? 😀Szobo majdnem gól....igaz önA legjobb egység idáig a védelem, vagyis az egyetlen.
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
ozibozi
iktriad
6 hónapja
Hát ez nem volt benne tébéhá
6 hónapja
Nem, Ramsey, Willock es Miley is ott van. Kpn eleg vastagok.Amugy jo ez a Newcastle, en birom. Jol ossze lett rakva, meg ha nem is fog nyerni, siman BL-csapat, es amugy jobb is eddig.Ha beindul a BL sztem ezt nem fogjak birni. 4-3-3-at tolnak es a 3 kozeppalyas posztra konkretan 3 emberuk van, nem?
Stez
Duff
6 hónapja
Konate szerintem a szunetig lesz palyan.Aha... és ki jön be helyette? Gomez, aki a meccs után nem bírt edzeni? Vagy Endo?
Stez
6 hónapja
Szóval azt mondod ma akkor lesz Pool gól, mint amikor Szalah passzol Szobónak? 😀Szobo majdnem gól....igaz önA legjobb egység idáig a védelem, vagyis az egyetlen.
ozibozi
Szerkesztette: iktriad
6 hónapja
Amugy jo ez a Newcastle, en birom. Jol ossze lett rakva, meg ha nem is fog nyerni, siman BL-csapat, es amugy jobb is eddig.Ha beindul a BL sztem ezt nem fogjak birni. 4-3-3-at tolnak es a 3 kozeppalyas posztra konkretan 3 emberuk van, nem?
Stez
6 hónapja
Kimegyek cigizni. Ennyit tudok tenni a Vasas-gólért.Úgy látom, nem jött be.
nagylaza, főpohárnok
6 hónapja
Konate szerintem a szunetig lesz palyan.
6 hónapja
a cigit a saját szájából? oszt meg minek?Kimegyek cigizni. Ennyit tudok tenni a Vasas-gólért.Lehet jobban jársz ha kivered
nagylaza, főpohárnok
6 hónapja
Szobo majdnem gól....igaz önA legjobb egység idáig a védelem, vagyis az egyetlen.