NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

6 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 357 — Omar's Coming Yo!
Kazincarcika mindent elkovet, hogy nulla ponttal essenek ki?
Mi ertelme volt ennek igy?😃

6 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 409 — LIGHTS OUT!
Az a vicces hogy 2 havonta eljátszátok ezt a ki miért van ott Európából, ami mindig el lett mondva 😀
zacknorb
Jaj ne legyél már a TheVR. Ki a faszom olvassa vissza az összes kommentet a topikban, pláne amikor egyesek képesek regényeket írni.
Sixo
@iktriad szerintem mindent elolvas
Löfli
Ő nem számít, neki nagy szemei vannak és sok kólát iszik ,tehát nem is alszik.

6 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 775 — Kinek mit intézett a kormánya
Az a vicces hogy 2 havonta eljátszátok ezt a ki miért van ott Európából, ami mindig el lett mondva 😀
zacknorb
Jaj ne legyél már a TheVR. Ki a faszom olvassa vissza az összes kommentet a topikban, pláne amikor egyesek képesek regényeket írni.
Sixo
Oké, de ha már 2 Wikipedia képet be lehetett linkelni, talán 2-3 perc alatt a szócikket is el lehetett volna olvasni.
Tudom hogy nehéz meg fárasztó, de azért na.

Poloska vagyok.
6 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 703 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
zacknorb
Sixo
@iktriad szerintem mindent elolvas

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
6 hónapja
zacknorb

6 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 775 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
6 hónapja
Most nézem a klub vb mezőnyét, hát mi az isten ez. Nincs az angol 1-2 Pool és Arsenal de van Chelsea meg City, nincs spanyol 1 Barca de van Athletico, nincs olasz 1 Napoli de van Juve. Nincs portugál 1 Sporting, de van Benfica meg Porto.
Sixo
A mezőny már asszem 1, másfél éve ismert. Hogy mi alapján van fingom sincs ne is kérdezd de nagyon örülök, hogy idén nem kötelezték még rá a Poolt. 😀
alatriste
Most nézem a klub vb mezőnyét, hát mi az isten ez. Nincs az angol 1-2 Pool és Arsenal de van Chelsea meg City, nincs spanyol 1 Barca de van Athletico, nincs olasz 1 Napoli de van Juve. Nincs portugál 1 Sporting, de van Benfica meg Porto.
Sixo
senki se tudja hogy ki miért van ott, de azok járnak jól akik pihenhetnek
A Barca hatalmas előnyben lesz pl a tavaszi véghajrára a Madriddal szemben, akiknek inkább egy sebnyalogatás kellene hogy mindenki egészséges legyen és kipihenje magát, Xabi majd úgyis megoldja amit kell és nem ezen a Klub VB-s bohóckodással lesz előrébb, még ha gyakorol is 1-2 dolgot, de jobban járna ha kipihennék magukat végre a játékosai és akkor az angol élcsapatokról nem is beszélve milyen jól járnak hogy nincsenek ott.
acsengegeri
Egy ilyent találtam ,de hát így ennek mi értelme.

6 hónapja
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 669
en azert nem ertem meg ennyire rosszul a szezonjat mint masok. nyilvan az Inter ellen hibazott, de legalabb palyan volt. azert nem vagyunk tele kozephatvedekkel.
csebi
Azért az egy védő esetében ne legyen pluszpont, hogy "pályán volt". 😊 Tény, hogy megerősítették már azokat a híreket, miszerint sérülten játszott, de összességében én jóval többet vártam tőle, mikor a Napolitól sikerült leigazolni. Úgy gondoltam, hogy majd de Ligt és ő lesznek belül az igazi fal, mint anno a prime Boateng - Hummels duó.

Hát most Tah személyében van egy Temu-ról rendelt Boatengünk, Upamecano esetében meg remélhetjük, hogy valami helyrekattant nála így 4 év után.

Akinek a távozását jobban sajnálnám, az Palhinha. Az ősszel neki is nagy szerepe volt abban, hogy stabilizálódott a védelem, és sorra hoztuk le nullára a meccseket. De úgy tűnik, Kompany rendszerébe nem kell egy ilyen verőember.
6 hónapja
acsengegeri 36
Sixo
senki se tudja hogy ki miért van ott, de azok járnak jól akik pihenhetnek
A Barca hatalmas előnyben lesz pl a tavaszi véghajrára a Madriddal szemben, akiknek inkább egy sebnyalogatás kellene hogy mindenki egészséges legyen és kipihenje magát, Xabi majd úgyis megoldja amit kell és nem ezen a Klub VB-s bohóckodással lesz előrébb, még ha gyakorol is 1-2 dolgot, de jobban járna ha kipihennék magukat végre a játékosai és akkor az angol élcsapatokról nem is beszélve milyen jól járnak hogy nincsenek ott.
6 hónapja
alatriste Green Bay Packers 11 767 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Sixo
A mezőny már asszem 1, másfél éve ismert. Hogy mi alapján van fingom sincs ne is kérdezd de nagyon örülök, hogy idén nem kötelezték még rá a Poolt. 😀

Liverpool Fc
6 hónapja

6 hónapja
alatriste Green Bay Packers 11 767 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
100+16 millió font lett a vége. 117+19 millió euró
Szép guba. Remélhetőleg a következő 10 évre megvettük a következő De Bruyne-t mind minőségben mind mindenhogy.
Én azt mondom örülünk Vincent. A City vesz 5-7 30-50 milliós játékos nekünk azok már megvoltak itt a középpályán 2 évvel ezelőttről. Most Salah utáni szupersztárt kereste a csapat és vett is egyet - ezuttal nem a majd nálunk azzá válik hanem a már most az kategóriából.
Igazából 2024/25 átig időszakban 0 költés volt össze lehetett kapargatni a zsét erre az átig időszakra és tud költeni a klubb 200 millió fölött is.
Baromi kíváncsi leszek hogy alakul majd át ez a csapat felfutó szélsővédőkkel és ilyen extrán kreatív szélsőtámadokkal/10-esekkel mint Mo és Florian.

Liverpool Fc
6 hónapja
 m4sport.hu/kulfoldi-foci/cikk/2025/06/13/a-kozmedia-tobb-csatornaja-is-kozvetiti-a-fifa-klubvilagbajnoksagot

Poloska vagyok.
6 hónapja
Megvan a HERE WE GO, Wirtz to Liverpool. Hosszú szülés volt.
Mikey
3-4 napja volt a hwg, az a kitűzött tweetje

6 hónapja
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 453 — Amerikai sportok rajongója
 net4.network4.hu/press/a-teveben-is-lathato-lesz-a-2025-os-fifa-klubvilagbajnoksag/
6 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Megvan a HERE WE GO, Wirtz to Liverpool. Hosszú szülés volt.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
6 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 930 — Lucas Scott
Kim Min-Jae szóban megegyezett az Al-Nassr-el. Most jöhet a két klub közötti tárgyalás.
Toto21
Nagyon helyes. O a Serie A-ba nem akar visszaterni, mert a PL-be akar menni. Ezekszerint elfelejtettek tajekoztatni, hogy rossz PL-be megy, mert az a Szaudi Pro League.

Penzehes retek.
Stez
en azert nem ertem meg ennyire rosszul a szezonjat mint masok. nyilvan az Inter ellen hibazott, de legalabb palyan volt. azert nem vagyunk tele kozephatvedekkel.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
6 hónapja
Bazsinho Buffalo Bills 1 210
Kim Min-Jae szóban megegyezett az Al-Nassr-el. Most jöhet a két klub közötti tárgyalás.
Toto21
Nyugodtan menjen, gyenge védő, nem Bayern szint.
6 hónapja
De Bruyne meg közben Napoli játékos lett.
Matthew99
Már 5-6 játékos vett a Napoli, pedig csak pár hete megy az offseason. A Kvaradona pénzt még elköltötték, most jön az Osimhen pénz.

6 hónapja
Matthew99 New Orleans Saints 10 093 — Invisible man
De Bruyne meg közben Napoli játékos lett.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
6 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 827 — Whoops, looks like something went wrong.
Toto21
Nagyon helyes. O a Serie A-ba nem akar visszaterni, mert a PL-be akar menni. Ezekszerint elfelejtettek tajekoztatni, hogy rossz PL-be megy, mert az a Szaudi Pro League.

Penzehes retek.

Szerkesztette: Stez

6 hónapja

Poloska vagyok.
6 hónapja
Tony Adams Indianapolis Colts 5 840 — Colts Fan
Jönnek a jövő szezonbeli Nike-k.

A Chelsea mez külön nagy story:
zacknorb
ez a Chelsea mez szerintem kurvajó, veszek majd egy Jameseset ha akciós lesz
Löfli
Inkább olyant vegyél aki még 25/26ban is a csapatnál lesz.
Sixo
vagy inkább egyenesen Löfli feliratosat
zacknorb
Azzal vigyázni kell, mert a végén Todd Boehly ad neki egy 8 éves szerződést.🤪
6 hónapja
Toto21 Chicago Bears 7 413
6 hónapja
Jönnek a jövő szezonbeli Nike-k.

A Chelsea mez külön nagy story:
zacknorb
ez a Chelsea mez szerintem kurvajó, veszek majd egy Jameseset ha akciós lesz
Löfli
Inkább olyant vegyél aki még 25/26ban is a csapatnál lesz.
Sixo
vagy inkább egyenesen Löfli feliratosat
zacknorb
Kétlem, hogy nyíltan felvállalnának egy bírót a mezükön.