NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 378
43
20:30 GASPARILLA BOWL - Memphis vs NC State (Net4+)
Soccer
41 feliratkozó
6 hónapja
Es akkor inkabb nem hiv be csatart ugy, hogy raadasul az egyetlen kilencese meg serult? Szerintem ez kb a vicc kategoria. Es akkor a ket meccsen jatszik kilences nelkul. Azokon a meccseken, amik pont arra vannak, hogy kiserletezzen, kb barkivel.Mondjuk ebben speciel Rossinak igaza van. Böde már nem az a szint hogy behivjuk.Bode keedes, ha mar enniyre nincs csatar akkor miert ne lehetne a padon vagy keretben, beallna 10, 15 percben.Ezt kerdezd meg Rossitol, mert ez a harmadik kerethirdetes kb, ahol elegge meglepve kerdezi mindenki, miert nincs ott Bode, majd Rossi oriasi felhaborodassal eloadast tart rola folyamatosan, hogy az NB I nem egy olyan bajnoksag, hogy a golkiraly automatikusan meghivot kapjon. Elso izben. Mert legutobb, par hete konkretan kiosztotta az errol kerdezo riportert, hogy o a kapitany, majd o eldonti, kit hiv meg, es o nem fogja meghivni tobbet Bodet, tiszteli, meg nagy dolog, amit elert, de akkor sem fogja meghivni 38 evesen.
nincs kozepcsatar.
nem hiszem hogy a 20-25 fos keretbe ne erne be olyan aki idosebb es hiany va na posztjan es pont "forro a keze".
annak idejen konyves miert fert be.
amikor jatszott akkor szerbiat legyoztuk majd izland ellen elvitte az embert szobi elol.
szoval 2-3 ilyen jo passzban vagyok siman odaferhetne akiket lehetne rotalni.
foleg h pl gazdag is csak repul, biztos osszejott neki a wizz aranykartya vagy mi
YoungZeeZee
Stez
csebi
6 hónapja
Annak kiabálják ezt, aki több nőt látott, mint a stadion együtt (Bödöcs után szabadon).A "Ronaldo homosexual"-nak semmi értelme, az Christiano homosexual 😛🤣Szét fogjuk szopatni a portugálokat a Puszkaszban, nem szeretnék a helyükben lenni.Az a csodálatos, fantasztikus magyar tábor már hangol a szokásos Ronaldo homoszexual rigmussal a bemelegítesnél ahogy mindig tették az elmúlt években.
nagylaza, főpohárnok
ozibozi
davemayer
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
6 hónapja
Én azért óvatosabban fogalmaznék meg egy ilyen véleményt.Mondjuk ebben speciel Rossinak igaza van. Böde már nem az a szint hogy behivjuk.Bode keedes, ha mar enniyre nincs csatar akkor miert ne lehetne a padon vagy keretben, beallna 10, 15 percben.Ezt kerdezd meg Rossitol, mert ez a harmadik kerethirdetes kb, ahol elegge meglepve kerdezi mindenki, miert nincs ott Bode, majd Rossi oriasi felhaborodassal eloadast tart rola folyamatosan, hogy az NB I nem egy olyan bajnoksag, hogy a golkiraly automatikusan meghivot kapjon. Elso izben. Mert legutobb, par hete konkretan kiosztotta az errol kerdezo riportert, hogy o a kapitany, majd o eldonti, kit hiv meg, es o nem fogja meghivni tobbet Bodet, tiszteli, meg nagy dolog, amit elert, de akkor sem fogja meghivni 38 evesen.
nincs kozepcsatar.
nem hiszem hogy a 20-25 fos keretbe ne erne be olyan aki idosebb es hiany va na posztjan es pont "forro a keze".
amikor jatszott akkor szerbiat legyoztuk majd izland ellen elvitte az embert szobi elol.
foleg h pl gazdag is csak repul, biztos osszejott neki a wizz aranykartya vagy mi
YoungZeeZee
Stez
csebi
Böde Dani igazi harcos! Magyarországért harcol. A pályán és azon kívül is. Ha belekötsz, úgy jársz, mint a norvég.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
6 hónapja
Mondjuk ebben speciel Rossinak igaza van. Böde már nem az a szint hogy behivjuk.Bode keedes, ha mar enniyre nincs csatar akkor miert ne lehetne a padon vagy keretben, beallna 10, 15 percben.Ezt kerdezd meg Rossitol, mert ez a harmadik kerethirdetes kb, ahol elegge meglepve kerdezi mindenki, miert nincs ott Bode, majd Rossi oriasi felhaborodassal eloadast tart rola folyamatosan, hogy az NB I nem egy olyan bajnoksag, hogy a golkiraly automatikusan meghivot kapjon. Elso izben. Mert legutobb, par hete konkretan kiosztotta az errol kerdezo riportert, hogy o a kapitany, majd o eldonti, kit hiv meg, es o nem fogja meghivni tobbet Bodet, tiszteli, meg nagy dolog, amit elert, de akkor sem fogja meghivni 38 evesen.
nincs kozepcsatar.
YoungZeeZee
Stez
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
6 hónapja
Azért az nem mindegy, hogy lepottyant-e egy szurkoló, vagy ledobott valamit.azt irjak 2,5 merert zuhant es a betontalapzatra zuhant, probaltak ujraeleszteni de nem tudtak.
nagylaza, főpohárnok
6 hónapja
Lesz ott Messizés is,A "Ronaldo homosexual"-nak semmi értelme, az Christiano homosexual 😛🤣Szét fogjuk szopatni a portugálokat a Puszkaszban, nem szeretnék a helyükben lenni.Az a csodálatos, fantasztikus magyar tábor már hangol a szokásos Ronaldo homoszexual rigmussal a bemelegítesnél ahogy mindig tették az elmúlt években.
nagylaza, főpohárnok
ozibozi
davemayer
6 hónapja
Sőt még az ORF is adta a döntőket.DSF-en volt korábban, de szerintem az nem magyar nyelven ment.2004? Korábbra tippeltem volna... bár asszem a Pecc játszott a döntőben, és az 2001, 2003, 2004-es szezonban volt, és a 2001-esre meg tutira nem készítették fel Baló Györgyöt meg a Faragó Ricsit Kovács ZsoltiékA BL-döntő Baggio utolsó meccse után volt, szerintem már azt se néztem (arra biztosan emlékszem, hogy az eb is csak háttérzajnak ment, miközben heroes 2-3 csatákat nyomtunk vagy havernál pingpongoztunk). 😊Előtte volt két hónappal Józsi BL győzelme a Portoval Deschamp ellen.Sajnálom őket, nekem annyira calcio core memory Robby Baggio abba hülye V alakú csíkozású hosszujjú mezben, a kis Pirloval...😕Hát még nekem, Baggio utolsó szezonja óta nem követem intenzíven a labdarúgást, közvetlen a visszavonulását követően váltottam át az amfocira (döntésemet rögtön meg is támogatta anno a görögök eb győzelme).
Tony Adams
r.baggio
Sixo
Az első magyar NFL közvetítés ugye 2004 februárjában történt.
r.baggio
slowmotion
Őszentsége Sobri Jóska
6 hónapja
A "Ronaldo homosexual"-nak semmi értelme, az Christiano homosexual 😛🤣Szét fogjuk szopatni a portugálokat a Puszkaszban, nem szeretnék a helyükben lenni.Az a csodálatos, fantasztikus magyar tábor már hangol a szokásos Ronaldo homoszexual rigmussal a bemelegítesnél ahogy mindig tették az elmúlt években.
nagylaza, főpohárnok
ozibozi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
6 hónapja
Ronaldo vs Yamal 1-0 😀 Akkor Ronaldóé az Aranylabda?
6 hónapja
Szét fogjuk szopatni a portugálokat a Puszkaszban, nem szeretnék a helyükben lenni.Az a csodálatos, fantasztikus magyar tábor már hangol a szokásos Ronaldo homoszexual rigmussal a bemelegítesnél ahogy mindig tették az elmúlt években.
nagylaza, főpohárnok
6 hónapja
Spanyol masterclass, hogy a vilag egyik legnagyobb choker csavojat odarakod negyedik rugonak. 😀
6 hónapja
Szét fogjuk szopatni a portugálokat a Puszkaszban, nem szeretnék a helyükben lenni.
6 hónapja
Örülök, h a szarfaszu Morata miatt kaptak ki a spanyolok. 😀 Megérdemli az a kis fasz.
„History is a set of lies agreed upon.”
6 hónapja
Emlékeim szerint Moratanak már volt jópár kihagyott 11-ese. Miért erőltetik?
6 hónapja
meglepi
6 hónapja
Morata az, akirol fixen tudtad, hogy elbassza 😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDtv go csúszik 😊
Stez
de ettől még egyértelmű volt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
6 hónapja
Morata az, akirol fixen tudtad, hogy elbassza 😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
6 hónapja
Mit mondtam 😀
6 hónapja
Morata kihagyja
6 hónapja
Kár hogy nem a franciák jutottak be a döntőbe, ma megint felgyújthatták volna Párizst, ha nyertek volna ha nem.✌️
6 hónapja
Eddig a kapusok 4ből 4x jobbra ugrottak
6 hónapja
jó szar volt ez az első bünti, de elmozdult a kapus
6 hónapja
Az nyer, akinek nem lesz embere, aki kirúgja a stadionbú
6 hónapja
nem figyeltem annyira a topicot 😊jajaja, irtam is az iment, sajnos beszoptam ezt a szart 😀Sirok, annyira rossz meccs ez az elso felido ota.dolgozol legalább?
Stez
én mondjuk az Arcadiant néztem meg a rendes játékidő helyett, nemtom jobban jártam e
Negritis, a vajda
Stez