NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

6 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 829 — Whoops, looks like something went wrong.
Bode keedes, ha mar enniyre nincs csatar akkor miert ne lehetne a padon vagy keretben, beallna 10, 15 percben.
nincs kozepcsatar.
nem hiszem hogy a 20-25 fos keretbe ne erne be olyan aki idosebb es hiany va na posztjan es pont "forro a keze".

annak idejen konyves miert fert be.
amikor jatszott akkor szerbiat legyoztuk majd izland ellen elvitte az embert szobi elol.

szoval 2-3 ilyen jo passzban vagyok siman odaferhetne akiket lehetne rotalni.

foleg h pl gazdag is csak repul, biztos osszejott neki a wizz aranykartya vagy mi
YoungZeeZee
Ezt kerdezd meg Rossitol, mert ez a harmadik kerethirdetes kb, ahol elegge meglepve kerdezi mindenki, miert nincs ott Bode, majd Rossi oriasi felhaborodassal eloadast tart rola folyamatosan, hogy az NB I nem egy olyan bajnoksag, hogy a golkiraly automatikusan meghivot kapjon. Elso izben. Mert legutobb, par hete konkretan kiosztotta az errol kerdezo riportert, hogy o a kapitany, majd o eldonti, kit hiv meg, es o nem fogja meghivni tobbet Bodet, tiszteli, meg nagy dolog, amit elert, de akkor sem fogja meghivni 38 evesen.
Stez
Mondjuk ebben speciel Rossinak igaza van. Böde már nem az a szint hogy behivjuk.
csebi
Es akkor inkabb nem hiv be csatart ugy, hogy raadasul az egyetlen kilencese meg serult? Szerintem ez kb a vicc kategoria. Es akkor a ket meccsen jatszik kilences nelkul. Azokon a meccseken, amik pont arra vannak, hogy kiserletezzen, kb barkivel.

6 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 527 — Saturday Night Lights
Szét fogjuk szopatni a portugálokat a Puszkaszban, nem szeretnék a helyükben lenni.
nagylaza, főpohárnok
Az a csodálatos, fantasztikus magyar tábor már hangol a szokásos Ronaldo homoszexual rigmussal a bemelegítesnél ahogy mindig tették az elmúlt években.
ozibozi
A "Ronaldo homosexual"-nak semmi értelme, az Christiano homosexual 😛🤣
davemayer
Annak kiabálják ezt, aki több nőt látott, mint a stadion együtt (Bödöcs után szabadon).

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
6 hónapja
kittli Pittsburgh Steelers 2 778 — Steelers fan
Bode keedes, ha mar enniyre nincs csatar akkor miert ne lehetne a padon vagy keretben, beallna 10, 15 percben.
nincs kozepcsatar.
nem hiszem hogy a 20-25 fos keretbe ne erne be olyan aki idosebb es hiany va na posztjan es pont "forro a keze".

amikor jatszott akkor szerbiat legyoztuk majd izland ellen elvitte az embert szobi elol.

foleg h pl gazdag is csak repul, biztos osszejott neki a wizz aranykartya vagy mi
YoungZeeZee
Ezt kerdezd meg Rossitol, mert ez a harmadik kerethirdetes kb, ahol elegge meglepve kerdezi mindenki, miert nincs ott Bode, majd Rossi oriasi felhaborodassal eloadast tart rola folyamatosan, hogy az NB I nem egy olyan bajnoksag, hogy a golkiraly automatikusan meghivot kapjon. Elso izben. Mert legutobb, par hete konkretan kiosztotta az errol kerdezo riportert, hogy o a kapitany, majd o eldonti, kit hiv meg, es o nem fogja meghivni tobbet Bodet, tiszteli, meg nagy dolog, amit elert, de akkor sem fogja meghivni 38 evesen.
Stez
Mondjuk ebben speciel Rossinak igaza van. Böde már nem az a szint hogy behivjuk.
csebi
Én azért óvatosabban fogalmaznék meg egy ilyen véleményt.
Böde Dani igazi harcos! Magyarországért harcol. A pályán és azon kívül is. Ha belekötsz, úgy jársz, mint a norvég.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
6 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 932 — Lucas Scott
nincs kozepcsatar.

YoungZeeZee
Stez

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
6 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 359 — Omar's Coming Yo!
Azért az nem mindegy, hogy lepottyant-e egy szurkoló, vagy ledobott valamit.
nagylaza, főpohárnok
azt irjak 2,5 merert zuhant es a betontalapzatra zuhant, probaltak ujraeleszteni de nem tudtak.

6 hónapja
ozibozi New York Giants 20 211
Szét fogjuk szopatni a portugálokat a Puszkaszban, nem szeretnék a helyükben lenni.
nagylaza, főpohárnok
Az a csodálatos, fantasztikus magyar tábor már hangol a szokásos Ronaldo homoszexual rigmussal a bemelegítesnél ahogy mindig tették az elmúlt években.
ozibozi
davemayer
Lesz ott Messizés is,
6 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 908 — Cowboys fan
Sajnálom őket, nekem annyira calcio core memory Robby Baggio abba hülye V alakú csíkozású hosszujjú mezben, a kis Pirloval...😕
Tony Adams
Hát még nekem, Baggio utolsó szezonja óta nem követem intenzíven a labdarúgást, közvetlen a visszavonulását követően váltottam át az amfocira (döntésemet rögtön meg is támogatta anno a görögök eb győzelme).
r.baggio
Előtte volt két hónappal Józsi BL győzelme a Portoval Deschamp ellen.
Sixo
A BL-döntő Baggio utolsó meccse után volt, szerintem már azt se néztem (arra biztosan emlékszem, hogy az eb is csak háttérzajnak ment, miközben heroes 2-3 csatákat nyomtunk vagy havernál pingpongoztunk). 😊

Az első magyar NFL közvetítés ugye 2004 februárjában történt.
r.baggio
2004? Korábbra tippeltem volna... bár asszem a Pecc játszott a döntőben, és az 2001, 2003, 2004-es szezonban volt, és a 2001-esre meg tutira nem készítették fel Baló Györgyöt meg a Faragó Ricsit Kovács Zsoltiék
slowmotion
DSF-en volt korábban, de szerintem az nem magyar nyelven ment.
Őszentsége Sobri Jóska
Sőt még az ORF is adta a döntőket.
6 hónapja
davemayer Chicago Bears 15 296 — "Grammar maci"
nagylaza, főpohárnok
ozibozi

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
6 hónapja
Toto21 Chicago Bears 7 413
Ronaldo vs Yamal 1-0 😀 Akkor Ronaldóé az Aranylabda?
6 hónapja
nagylaza, főpohárnok
6 hónapja
Spanyol masterclass, hogy a vilag egyik legnagyobb choker csavojat odarakod negyedik rugonak. 😀

6 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 651 — beers & Packers
6 hónapja
rob3r7o Denver Broncos 4 745
Örülök, h a szarfaszu Morata miatt kaptak ki a spanyolok. 😀

Megérdemli az a kis fasz.

„History is a set of lies agreed upon.”
6 hónapja
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 12 961
Emlékeim szerint Moratanak már volt jópár kihagyott 11-ese. Miért erőltetik?
6 hónapja
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
meglepi
6 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 972 — The Mathematician
Morata az, akirol fixen tudtad, hogy elbassza 😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Stez
tv go csúszik 😊
de ettől még egyértelmű volt

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
6 hónapja
Morata az, akirol fixen tudtad, hogy elbassza 😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

6 hónapja
Mit mondtam 😀
6 hónapja
Morata kihagyja
6 hónapja
mindenki szarjon szart

6 hónapja
Kár hogy nem a franciák jutottak be a döntőbe, ma megint felgyújthatták volna Párizst, ha nyertek volna ha nem.✌️
6 hónapja
Eddig a kapusok 4ből 4x jobbra ugrottak
6 hónapja
jó szar volt ez az első bünti, de elmozdult a kapus

6 hónapja
Az nyer, akinek nem lesz embere, aki kirúgja a stadionbú
6 hónapja
Sirok, annyira rossz meccs ez az elso felido ota.
Stez
dolgozol legalább?

én mondjuk az Arcadiant néztem meg a rendes játékidő helyett, nemtom jobban jártam e
Negritis, a vajda
jajaja, irtam is az iment, sajnos beszoptam ezt a szart 😀
Stez
nem figyeltem annyira a topicot 😊