Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
BigBen7
1 223
már 12 ponttal megy a United a City előtt 😉
több mint 11 éve
Szalai gól ,ezzel megvan döntve Döme rekordja!KissHány fröccsöt ivott? 😮 😀
több mint 11 éve
Szalai gól ,ezzel megvan döntve Döme rekordja!
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 11 éve
Roma is behúzva. Delio Rossi egy legenda, Icardi meg az új argentin csillag lehet.
több mint 11 éve
Na azért ez a valami:www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/fogadasi-botrany-gyanus-az-mu-zte-merkozes-is-2216425
Az első meccsen még kint voltam én is. A kommentek is szórakoztatóak végre nem mocskolódás megy azokban hanem az ide illő irónia.
😀 😀 😀
több mint 11 éve
vassadi
15 617
http://i.minus.com/ibcG3aYEcSudZM.gifA Pool ellen Zabaletának majdnem sikerült összehoznia egy jóval viccesebb öngólt, de ez is tetszetős. 😛
city(Y)Kiss
több mint 11 éve
city(Y)
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 11 éve
Schalke 40 lett a meccs végére a nevük 😀Okké, dort. mund megverve, most be kell húzni a Schalke elleni meccset, és akkor még hidegebb lesz a sárgák városában Double BBayern-Schalke 04... 😀 ez mindent elmond!!!Kroos
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Okké, dort. mund megverve, most be kell húzni a Schalke elleni meccset, és akkor még hidegebb lesz a sárgák városában Double BBayern-Schalke 04... 😀 ez mindent elmond!!!
több mint 11 éve
van der vaart egy primadonna..elképesztő milyen hisztiket le tud vágni...nem csoda,hogy ott akarja hagyni az asszony.
Samaras játszott?
több mint 11 éve
Okké, dort. mund megverve, most be kell húzni a Schalke elleni meccset, és akkor még hidegebb lesz a sárgák városában
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
fantasztikus szakmai elemzés, értem már miért olyan nehéz a pro licence...azért Malagában akadt 1-2 kaszinó is meg nyerőgép.
www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-a-romanok-nem-titkoljak-nyerni-jonnek-bognar-2215763peach
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
fantasztikus szakmai elemzés, értem már miért olyan nehéz a pro licence...www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-a-romanok-nem-titkoljak-nyerni-jonnek-bognar-2215763
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Mikey
18 752
Carragher a szezon végén visszavonul. Éppen jókor teszi. Számomra örökké a #1 középső védő lesz.
több mint 11 éve
egy cikknek csak a címét kopizni felér egy hazugsággal.
child please!
több mint 11 éve
igaza van, mert a dopping nem a jelen található hanem jóval azon túl... azt nem értem miért nem lehet csendben maradni, vagy ez csak egy újabb gumicsont?"C. Ronaldo: A futballban nincs jelen a dopping"Én elhiszem neki. Majdnem.Mikey
😊Amadeus91
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Mikey
18 752
"C. Ronaldo: A futballban nincs jelen a dopping"Én elhiszem neki. Majdnem.
😊Amadeus91
több mint 11 éve
Nincs tétje a barátságos válogatott meccseknek?Évben van 1 -2 ilyen kör amikor vannak nagymeccsek. A többinek meg annyi értelme mint a magyar-fehérorsoznak tét szempontjából.
Az angol - brazilon úgy örültek a góloknak, mintha ezen múlt volna a vb szereplés.
Csupa nagy párosítások voltak, mondjuk ehhez a szinthez el kell jutni..
___
zééZoliMP
Mondjuk sokmindent tudunk már és fejlődtünk télen kurvasokat ez látszik Sanyi bának 😀
több mint 11 éve
YoungZeeZee
8 561
Nincs tétje a barátságos válogatott meccseknek?Az angol - brazilon úgy örültek a góloknak, mintha ezen múlt volna a vb szereplés.
Csupa nagy párosítások voltak, mondjuk ehhez a szinthez el kell jutni..
___
zéé
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
"C. Ronaldo: A futballban nincs jelen a dopping"Csak a bundázás. xD
😊Amadeus91
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
"C. Ronaldo: A futballban nincs jelen a dopping"😊
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
írja a bild, hogy az első német győzelem a mai 1935 óta Franciaországban. Erre jön egy kommentelő: "*1941". 😂
több mint 11 éve
Simán jó lenne ez a Burkina Faso-Ghána meccs, ha nem ezen a minősíthetetlen pályán játszanák.
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
„Magas fordulatszámú mérkőzés volt, az első félidőben meghatározóbb játékot tudtunk produkálni, és vezetést is tudtunk szerezni, aztán a második félidőben kiegyenlítettebbé vált a játék. Mindkét csapat győzelemre törekedett, így élvezetes meccs kerekedett belőle” – adott gyorsértékelést a Nemzeti Sport Belekben tartózkodó munkatársának Egervári Sándor szövetségi kapitány.nem tudtam, hogy gasztroenterológusok is dolgoznak az NSO-nál.
A szakember szerint az első félidőben a széleket is jobban tudta megjátszani a válogatott, ez a második félidőben már nem működött annyira.
„A hozzáállás teljesen rendben volt, de az kiderült, hogy néhány játékos a felkészülés kellős közepén van, ezért többen tompábban, fáradtabban mozogtak, ez azonban teljesen érthető. Úgy láttam, jól reagáltak a játékosok a cserékre is, hamar tudtunk váltani a második félidő második felében, amikor Hajnalt mélységbe visszavontuk, illetve Böde beállt. Az első félidőben többet tudtunk a széleken játszani, ez a folytatásban nem sikerült annyira, mindenesetre az biztos, hogy nem volt haszontalan a meccs, kaptunk néhány plusz információt a későbbiekre” – összegzett Egervári.
ennyi... 😀Divat