Soccer

41 feliratkozó

több mint 8 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Ha LCS lesz a szövkap akkor többet nem nézek válogatott meccset amíg ő irányít az tuti 😀
Kenny
miért, Pintér alatt sem néztél?
slowmotion
Finn, Dán, Kazah, Albán meg Észak-Ír meccs volt Pinyővel, ráadásul csak az utolsó volt tétmeccs 😀 szerintem jobban járt aki nem nézte azokat

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 231 — Cowboys fan
Ha LCS lesz a szövkap akkor többet nem nézek válogatott meccset amíg ő irányít az tuti 😀
Kenny
miért, Pintér alatt sem néztél?
több mint 8 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 102 — je suis poloska
Kenny
megy Sepsibe nagy valószínűséggel, nem hinném hogy ő lenne az új kap, de én örülnék neki azért

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Viszont ha német vonal marad akkor Tuchelnek tudnék örülni, kérdés mire menne ebben a közegben.
dande
nyilván eljönne Magyarországra szövetségi kapitánynak 😀 Bundesliga 2-ben is jobban járna

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 284 — Így remélem megfelelek nektek.....
Viszont ha német vonal marad akkor Tuchelnek tudnék örülni, kérdés mire menne ebben a közegben.
több mint 8 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 499 — Omar's Coming Yo!

több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Az a durva, hogy az andorrai vereség a magyar NB1/NB2-t plusz pár edzőkolléga munkáját is szépen beárazta

"a német edző munkamániás. Ráadásul a szurkolóban a laktáttesztnapok (a Bernd Storck által favorizált kötelező felmérés, amely miatt a legendásan jól összezáró fociközegben volt már nemegyszer hőzöngés) azt az érzetet kelti, márpedig fontos az erőnlét, a munka, és hogy tényleg szükség lenne valamire, ami megmutatja, hol tartanak a fiúk edzésileg a klubjaikban"

Láthattuk 😀
több mint 8 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 160 — Csodabogár
 www.facebook.com/magyarinfo/videos/10155269528508467/

Szerkesztette: petey

több mint 8 éve
ozibozi New York Giants 20 926
A Dárdai csapat nem kap ki Andorrában az tuti, de vlsz, hogy gólokat se tudott volna lőni rendes csapatok ellen...anno,mikor átvette, ebben lett több a német fickó az ő csapatához képest...Ez veszett most oda... (amúgy szvsz idén már Dárdait se fogja megmenteni a 24 éves berlini múlt, főleg most a kupaindulással együtt...(ne legyen igazam, de sajna így lesz szerintem, hacsak nem igazolnak még fél tucat komoly játékost...)10-12 pont választotta el a kiesésért, vagy a kupaindulásért harcoló csapatokat, pl Wolfsburg?

Szerkesztette: ozibozi
több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 884
 www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/milan-alairt-a-klub-tortenetenek-2-legdragabb-igazolasa-hivatalos-2574629

Én örülök ennek a srácnak...jobban mint mondjuk Moratanak 60-ért
több mint 8 éve
Jack Zoltán Seattle Seahawks LSU Tigers 1 059
 www.eredmenyek.com/jatekos/gyokeres-viktor/zaBZ1xIk/

erről a srácról tud valaki valamit?
több mint 8 éve
Cancel Culture 1 649 — into the glory ride
Emlékezzünk 😊

www.youtube.com/watch?v=Ok2mwjKoGLI

Sending out an S.O.S
több mint 8 éve
Ez a patkány pont ugyanúgy hazudik, mint sok más témában. Egy alternatív valóságban él, a különbség csak annyi, hogy a hívei, a megmondó emberei egyedül a foci kapcsán kussolnak, minden más témában nekiállnak mantrázni a kiadott marhaságokat. Itt sokkal nehezebb, ezért sokkal kellemetlen is nekik mikor valamelyik ezt megpróbálja(nso, stb). Vlsz ezért van, hogy sokan nem szomorkodnak mikor ekkora blamázsokat szenved el a magyar foci, mert azorbán rendszer koporsójába vert szeget látják benne, amit jóval fontosabbnak ítélnek meg, mint a nemzetközi szinten nem létező sportág egy újjab tockosát.

444.hu/2017/06/12/orban-viktor-eppen-az-andorra-elleni-meccs-elott-beszelt-a-hamarosan-vilagszinvonalu-magyar-focirol

Szerkesztette: ozibozi
több mint 8 éve
YoungZeeZee 9 505
 m.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/a-csillagosvenytol-a-beka-combjaig-ballai-attila-publicisztikaja-2574481

ez egy vicc.😊
Ennyire komolyan venni vmit?!
több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 231 — Cowboys fan
megvettem a fifa 17et és a journey-t tolom 😀
van vmi vicces abba hogy pont Stu sérül le mikor be kell állni a helyére 😀
Negritis
úgy látszik, sikerült elég realisztikusra megalkotni
több mint 8 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 472 — The Mathematician
megvettem a fifa 17et és a journey-t tolom 😀
van vmi vicces abba hogy pont Stu sérül le mikor be kell állni a helyére 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 058 — #NoStress
Helyén kell kezelni Flóri szavait,de szerintem hasonló kaliberű ember kéne a válogatott élére,persze nem Urbán.
Kenny
Mármint sültbolond?
Vagy dilettáns?
Eredménytelen?
Tapasztalatlan?
Kommunikációra, együttműködésre képtelen?
Esetleg sík hülye?
Milyen kaliberében hasonló?

több mint 8 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 535 — Steelers fan
1. Ilyenkor előjönnek azok akik a Fideszbe is beleakarnak rúgni. (nem mintha szeretném őket 😊 )
2. Ilyenkor előjönnek olyanok, akik életükben élőben nem néztek meg egy magyar meccset
Nah én az ilyenek véleményére nagyon nem adok!
NB2
Akik nem akarnak belerúgni a Fideszbe és járnak meccsre, tehát adsz a véleményükre, azoknak mi a véleménye?
több mint 8 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 499 — Omar's Coming Yo!
Mindenki nyugodjon le a pi***ba, megvan a megmentőnk!
 www.origo.hu/sport/futball/20170611-urban-florian-egy-ev-alatt-ingyen-megvaltoztatom-a-magyar-futballt.html
Toca
Helyén kell kezelni Flóri szavait,de szerintem hasonló kaliberű ember kéne a válogatott élére,persze nem Urbán.

több mint 8 éve
Toca Minnesota Vikings 20 263 — Vikings fan
Mindenki nyugodjon le a pi***ba, megvan a megmentőnk!
 www.origo.hu/sport/futball/20170611-urban-florian-egy-ev-alatt-ingyen-megvaltoztatom-a-magyar-futballt.html
több mint 8 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 499
a foci pont úgy működik, ahogy minden amit a fidesz csinál. nézzél meg bármit, de tényleg bármit-- amihez közük van-- és vedd le az állami csöcsről...kb pont így fog működni... Az ügyesség az kimerül az állami pénzek korlátlan lenyúlásában. Nem 1 kertévét, bankot, újságot képtelenek veszteség nélkül működtetni, de egy qrva Kft-t is képtelenek lennének életben tartani. Aki a fideszbe akar belerúgni az pont talál a focin kívül többszáz más témát, csak az-mint látjuk*- senkit nem érdekelne pár napnál tovább. Ez legalább kitart még pár hetet, majd jön a kupa és lehet újra elővenni.
ozibozi
Lenyűgöző, hogy akármibe fognak, annak szar a vège.
több mint 8 éve
a foci pont úgy működik, ahogy minden amit a fidesz csinál. nézzél meg bármit, de tényleg bármit-- amihez közük van-- és vedd le az állami csöcsről...kb pont így fog működni... Az ügyesség az kimerül az állami pénzek korlátlan lenyúlásában. Nem 1 kertévét, bankot, újságot képtelenek veszteség nélkül működtetni, de egy qrva Kft-t is képtelenek lennének életben tartani. Aki a fideszbe akar belerúgni az pont talál a focin kívül többszáz más témát, csak az-mint látjuk*- senkit nem érdekelne pár napnál tovább. Ez legalább kitart még pár hetet, majd jön a kupa és lehet újra elővenni.
több mint 8 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 406 — Do Your Job
1. Ilyenkor előjönnek azok akik a Fideszbe is beleakarnak rúgni. (nem mintha szeretném őket 😊 )
2. Ilyenkor előjönnek olyanok, akik életükben élőben nem néztek meg egy magyar meccset
NB2
?
Azért a többség nem ezért fikázza a péntek esti "produktumot"

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 28 128 — nabege2@yahoo.com
több mint 8 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 499
 index.hu/velemeny/2017/06/11/andorra_magyarorszag/