Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
Vagyis. Minek tanultál, lehettél volna focista is!? 😊Ne vicceljetek velem, ez a fizetési lista gusztustalan.Kicsit szurkalodos leszek...
Éveken át tanultam, több szakmát elsajátítottam, 12 órákat dolgozok naponta, próbálok több látom állni, mégis 20 év alatt fogom megkeresni azt, amit ők 3 év alatt.
Ez borzalmas...
JC6
rossz szakmakat tanultal.
ZoliMP

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Ne vicceljetek velem, ez a fizetési lista gusztustalan.látod itt basztad el, focistának kellett volna állnod...
Éveken át tanultam, több szakmát elsajátítottam, 12 órákat dolgozok naponta, próbálok több látom állni, mégis 20 év alatt fogom megkeresni azt, amit ők 3 év alatt.
Ez borzalmas...
JC6
több mint 8 éve
YoungZeeZee
9 505
Ne vicceljetek velem, ez a fizetési lista gusztustalan.Kicsit szurkalodos leszek...
Ez borzalmas...
JC6
rossz szakmakat tanultal.
több mint 8 éve
Ne vicceljetek velem, ez a fizetési lista gusztustalan.Azért 20 év alatt annyira nem borzalmas az a 300 millió 😊
Ez borzalmas...
JC6
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Ne vicceljetek velem, ez a fizetési lista gusztustalan.Éveken át tanultam, több szakmát elsajátítottam, 12 órákat dolgozok naponta, próbálok több látom állni, mégis 20 év alatt fogom megkeresni azt, amit ők 3 év alatt.
Ez borzalmas...
több mint 8 éve
YoungZeeZee
9 505
folytassuk:"De akkor mit mondjanak a kritikusok például a Mezőkövesdre? Arra a milliárdos csapatra, amelyiknek az lenne a dolga egy értelmezhető futballkultúrában, hogy a város mérete és múltja alapján a harmadosztályban játszva összegyűjtse a helyi és környékbeli fiatalokat, ahogy régen is volt. És aztán a tehetségeseket pedig továbbadják Egernek, majd Diósgyőrnek. Ehelyett a nevelőmunka nagyjából eltűnt, a klub zsoldosokkal felvértezve bennmaradt. És erre kontráz Pintér Attila, aki áhítattal emlegette, mennyit tesznek a városban a labdarúgásért."
"És akkor Balmazújvárosról még nem is beszéltünk, amelynek Debrecen kiszolgálása lenne az alapfeladata."
Osszessegeben nekem nincs azzal nagy bajom, hogy ezek a csapatok ott vannak ahol, persze a tradicio mast diktalna. A Hoffenheim sem volt egy orok bundesligas csapat.
Produkalni kene dolgokat, de a langyos vizben nem nagyon kell illetve eddig nem nagyon tettek le sokat. A Mezokovesd kiesett, most maradt elso osztalyu. Balmaz Horvath Ferivel is kerdeses. A Puskas meg volt es kiesett, most valoszinuleg maradni fog.
Amugy megreformalnam a bajnoksagot ugy, hogy az nb1-bol 1 direkt kieeso lenne az utolso elotti meg jatszana egy 2 mecces derbit a feljutasert/kiesesert. Az NB2-bol altalban 1.5 csapat akar feljutni.
több mint 8 éve
Otigba is szépen felmondta a leckét: "Thomas Doll személyében felkészült német edző irányítja a csapatot. Beszéltünk egymással, jók az elképzelései, meggyőző volt, abszolút pozitív benyomást tett rám. Jó érzés volt, hogy engem akart a csapatában látni. Az pedig mondanom sem kell, hogy Magyarország kiemelkedő klubjáról van szó, a Ferencváros az Ferencváros."
"Jó bajnokságokban szerepeltem kiváló játékosokkal, de amikor a Heerenveen tartalékcsapatával megnyertük a bajnokságot, tudtam, az kell nekem, hogy mindig a győzelemért játsszak. Hollandiában és Törökországban viszont a topcsapatok mögötti helyekért küzdöttünk, ha egy élcsapattal döntetlent játszottunk, már jó eredménynek számított. A Fradinál viszont a bajnoki címért lehet küzdeni, és ez nagy motiváció. Magyarország legnagyobb csapatáról van szó, amelyet mindenki tisztel, és csak a győzelem lehet a cél. Ráadásul az sem hátrány, hogy lehetőség van a nemzetközi kupaszereplésre. "

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
nana, azért (papíron) egy (papíron) gázszerelő az ország egyik leggazdagabb embereOrvos? Tanár? Mérnök? Autóbusz vezető? Pék? Ács? ....?? Gázszerelő? Jah, az nem!Ne vicceljetek már😊 Az egész galeri egy 0-val túl van fizetve! Azért annyit nem tesznek le az asztalra, hogy majd 100 milliót keressen valaki. Ne CR-hez hasonlítsuk a fizut, hanem a mutatott teljesítményhez!index.hu/gazdasag/ado_es_koltsegvetes/2017/06/13/evi_250_milliot_is_kereshet_mar_nalunk_egy_focista/
NB2
ZoliMP
zemanla
több mint 8 éve
Nem is vonzanak annyi nézőt és nem is adnak annyi örömet. Ööö várjunk csak... 😀Orvos? Tanár? Mérnök? Autóbusz vezető? Pék? Ács? ....?? Gázszerelő? Jah, az nem!Ne vicceljetek már😊 Az egész galeri egy 0-val túl van fizetve! Azért annyit nem tesznek le az asztalra, hogy majd 100 milliót keressen valaki. Ne CR-hez hasonlítsuk a fizut, hanem a mutatott teljesítményhez!index.hu/gazdasag/ado_es_koltsegvetes/2017/06/13/evi_250_milliot_is_kereshet_mar_nalunk_egy_focista/
NB2
ZoliMP
zemanla

több mint 8 éve
Orvos? Tanár? Mérnök? Autóbusz vezető? Pék? Ács? ....?? Gázszerelő? Jah, az nem!Ne vicceljetek már😊 Az egész galeri egy 0-val túl van fizetve! Azért annyit nem tesznek le az asztalra, hogy majd 100 milliót keressen valaki. Ne CR-hez hasonlítsuk a fizut, hanem a mutatott teljesítményhez!index.hu/gazdasag/ado_es_koltsegvetes/2017/06/13/evi_250_milliot_is_kereshet_mar_nalunk_egy_focista/
NB2
ZoliMP

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 8 éve
YoungZeeZee
9 505
Ne vicceljetek már😊 Az egész galeri egy 0-val túl van fizetve! Azért annyit nem tesznek le az asztalra, hogy majd 100 milliót keressen valaki. Ne CR-hez hasonlítsuk a fizut, hanem a mutatott teljesítményhez!index.hu/gazdasag/ado_es_koltsegvetes/2017/06/13/evi_250_milliot_is_kereshet_mar_nalunk_egy_focista/
NB2
több mint 8 éve
előbbi három mit tett le az aszalra?Leandro BL csoportkörös volt a Nicosiaval,Lovrencsics az EB-re kijutott válogatott alapembere volt.Böde pedig többszörös gólkirály nem mellesleg ő is EB résztvevő.Előbbi kettő külföldön is letette a névjegyét míg a három Fehérvári gyakorlatilag semmit nem tud felmutatni.ja úgy oké, én nem a múltra értettem hanem a mutatott teljesítményre...
Ha valakit sokallok a Fradiból az Pintér.
Kenny
leandro lovrencsics, mind nagy multtal rendelkeznek, de ha az idei teljesítmenyt nezzük ( már amennyit én láttam belőle, patkai szintjén nincsenek) mondjuk kiskoko se, az más kérdés :d. de akkor juhasz is vicc, nagy kedvencem volt, és Mo legjobbja volt vagy 5 évig a szememben, de a mostani játéka... hát... repülőgép anyahajó gyorsabban fordul
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Ne vicceljetek már😊 Az egész galeri egy 0-val túl van fizetve! Azért annyit nem tesznek le az asztalra, hogy majd 100 milliót keressen valaki. Ne CR-hez hasonlítsuk a fizut, hanem a mutatott teljesítményhez!
több mint 8 éve
Akkor úgy írom:Fizetés PLUSZ az "eredményességi prémium"
Az alap sem kevés, de még hozzá a prémium...vazzz ez már lassan bank igazgatói lóvé! 😀

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 8 éve
scontent.ftsr1-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/19145925_1701102403238084_4982290473327420863_n.jpg?oh=8b553a0d5bb821fb083c509bba311ef9&oe=59D45AF0Én a Felcsútiak fizetésére lennék kíváncsi. Amúgy a Pancho környéki "akadémia" továbbra is baszolt jól termeli a tehetségeket, mert a hírek szerint bejelentkeztek Kamberért meg Lanzafamért. Félek van az az összeg, amiért Hemibá túladna mindkettőn, hogy aztán megint a kiesés ellen harcoljon a Honvéd bajnokcsapatként... Bár egye-fene, ha ellenértékként belemennek, hogy újra Felcsút SE lesz mostantól a klub neve, csináljuk. De akkor, és CSAK akkor.
NB2
Szerkesztette: iktriad
több mint 8 éve
előbbi három mit tett le az aszalra?Leandro BL csoportkörös volt a Nicosiaval,Lovrencsics az EB-re kijutott válogatott alapembere volt.Böde pedig többszörös gólkirály nem mellesleg ő is EB résztvevő.Előbbi kettő külföldön is letette a névjegyét míg a három Fehérvári gyakorlatilag semmit nem tud felmutatni.Simon,Pátka,Kovács vicc kategória,a többi szerintem rendben van.igazi fradista, a vidisek vicc a többi rendben van :d
Kenny
ha pátkai vicc, akkor szvsz vicc az összes fradista is előtte, lovrencsiccsel, leandroval és bödével az élen :d
eaglesmcnabb
Ha valakit sokallok a Fradiból az Pintér.
Szerkesztette: Kenny
több mint 8 éve
Simon,Pátka,Kovács vicc kategória,a többi szerintem rendben van.igazi fradista, a vidisek vicc a többi rendben van :d
Kenny
ha pátkai vicc, akkor szvsz vicc az összes fradista is előtte, lovrencsiccsel, leandroval és bödével az élen :d
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Simon,Pátka,Kovács vicc kategória,a többi szerintem rendben van.scontent.ftsr1-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/19145925_1701102403238084_4982290473327420863_n.jpg?oh=8b553a0d5bb821fb083c509bba311ef9&oe=59D45AF0"Eredményességi prémium"!!😀
NB2
zemanla
több mint 8 éve
scontent.ftsr1-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/19145925_1701102403238084_4982290473327420863_n.jpg?oh=8b553a0d5bb821fb083c509bba311ef9&oe=59D45AF0"Eredményességi prémium"!!😀
NB2

több mint 8 éve
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/otigba-elmeselte-miert-nem-elt-dardai-valogatott-meghivojaval-2574765Így már érthető a válasza.Valami azt súgja nekem,hogy az év igazolása lesz itthon a fiú.
több mint 8 éve
Mondjuk van egy apróság, mégpedig aAz Észak Írek most is a továbbjutásért küzdenek. Az az eredmény nem is akkora blama így utólag visszanézve. Ettől független hülyeség volt a kinevezése. Számtalan klubszinten eredményes edző bukott már meg szöviként, az emberi kvalitásaitól függetlenül.
több mint 8 éve
jön Wenger miután kirúgták végre, vagy Véber hozza az NB2es futballistákat
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Viszont ha német vonal marad akkor Tuchelnek tudnék örülni, kérdés mire menne ebben a közegben.Aha, ha Storck másfél millás fizuja gond a magyar közvéleménynek, akkor Tuchel 6-8 millió eurós/éve mi lesz? Ha ébren vagy ne álmodj
dande
több mint 8 éve
másfél meccset néztem Pintérből.Az első félidőt amit meccselt és az Észak Írek elleni teljes meccset.Sok is volt.Ha LCS lesz a szövkap akkor többet nem nézek válogatott meccset amíg ő irányít az tuti 😀miért, Pintér alatt sem néztél?
Kenny
slowmotion