Soccer

41 feliratkozó

több mint 8 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 246 — Invisible man
Ne vicceljetek velem, ez a fizetési lista gusztustalan.

Éveken át tanultam, több szakmát elsajátítottam, 12 órákat dolgozok naponta, próbálok több látom állni, mégis 20 év alatt fogom megkeresni azt, amit ők 3 év alatt.

Ez borzalmas...
JC6
Kicsit szurkalodos leszek...
rossz szakmakat tanultal.
ZoliMP
Vagyis. Minek tanultál, lehettél volna focista is!? 😊

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 231 — Cowboys fan

Éveken át tanultam, több szakmát elsajátítottam, 12 órákat dolgozok naponta, próbálok több látom állni, mégis 20 év alatt fogom megkeresni azt, amit ők 3 év alatt.

Ez borzalmas...
JC6
látod itt basztad el, focistának kellett volna állnod...
több mint 8 éve
YoungZeeZee 9 505

Ez borzalmas...
JC6
Kicsit szurkalodos leszek...
rossz szakmakat tanultal.
több mint 8 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

Ez borzalmas...
JC6
Azért 20 év alatt annyira nem borzalmas az a 300 millió 😊

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
Törölt felhasználó

Ez borzalmas...
több mint 8 éve
YoungZeeZee 9 505
folytassuk:

"De akkor mit mondjanak a kritikusok például a Mezőkövesdre? Arra a milliárdos csapatra, amelyiknek az lenne a dolga egy értelmezhető futballkultúrában, hogy a város mérete és múltja alapján a harmadosztályban játszva összegyűjtse a helyi és környékbeli fiatalokat, ahogy régen is volt. És aztán a tehetségeseket pedig továbbadják Egernek, majd Diósgyőrnek. Ehelyett a nevelőmunka nagyjából eltűnt, a klub zsoldosokkal felvértezve bennmaradt. És erre kontráz Pintér Attila, aki áhítattal emlegette, mennyit tesznek a városban a labdarúgásért."

"És akkor Balmazújvárosról még nem is beszéltünk, amelynek Debrecen kiszolgálása lenne az alapfeladata."

Osszessegeben nekem nincs azzal nagy bajom, hogy ezek a csapatok ott vannak ahol, persze a tradicio mast diktalna. A Hoffenheim sem volt egy orok bundesligas csapat.
Produkalni kene dolgokat, de a langyos vizben nem nagyon kell illetve eddig nem nagyon tettek le sokat. A Mezokovesd kiesett, most maradt elso osztalyu. Balmaz Horvath Ferivel is kerdeses. A Puskas meg volt es kiesett, most valoszinuleg maradni fog.

Amugy megreformalnam a bajnoksagot ugy, hogy az nb1-bol 1 direkt kieeso lenne az utolso elotti meg jatszana egy 2 mecces derbit a feljutasert/kiesesert. Az NB2-bol altalban 1.5 csapat akar feljutni.
több mint 8 éve
Otigba is szépen felmondta a leckét:
"Thomas Doll személyében felkészült német edző irányítja a csapatot. Beszéltünk egymással, jók az elképzelései, meggyőző volt, abszolút pozitív benyomást tett rám. Jó érzés volt, hogy engem akart a csapatában látni. Az pedig mondanom sem kell, hogy Magyarország kiemelkedő klubjáról van szó, a Ferencváros az Ferencváros."
"Jó bajnokságokban szerepeltem kiváló játékosokkal, de amikor a Heerenveen tartalékcsapatával megnyertük a bajnokságot, tudtam, az kell nekem, hogy mindig a győzelemért játsszak. Hollandiában és Törökországban viszont a topcsapatok mögötti helyekért küzdöttünk, ha egy élcsapattal döntetlent játszottunk, már jó eredménynek számított. A Fradinál viszont a bajnoki címért lehet küzdeni, és ez nagy motiváció. Magyarország legnagyobb csapatáról van szó, amelyet mindenki tisztel, és csak a győzelem lehet a cél. Ráadásul az sem hátrány, hogy lehetőség van a nemzetközi kupaszereplésre. "

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 231 — Cowboys fan
Ne vicceljetek már😊 Az egész galeri egy 0-val túl van fizetve! Azért annyit nem tesznek le az asztalra, hogy majd 100 milliót keressen valaki. Ne CR-hez hasonlítsuk a fizut, hanem a mutatott teljesítményhez!
NB2
 index.hu/gazdasag/ado_es_koltsegvetes/2017/06/13/evi_250_milliot_is_kereshet_mar_nalunk_egy_focista/
ZoliMP
Orvos? Tanár? Mérnök? Autóbusz vezető? Pék? Ács? ....?? Gázszerelő? Jah, az nem!
zemanla
nana, azért (papíron) egy (papíron) gázszerelő az ország egyik leggazdagabb embere
több mint 8 éve
Ne vicceljetek már😊 Az egész galeri egy 0-val túl van fizetve! Azért annyit nem tesznek le az asztalra, hogy majd 100 milliót keressen valaki. Ne CR-hez hasonlítsuk a fizut, hanem a mutatott teljesítményhez!
NB2
 index.hu/gazdasag/ado_es_koltsegvetes/2017/06/13/evi_250_milliot_is_kereshet_mar_nalunk_egy_focista/
ZoliMP
Orvos? Tanár? Mérnök? Autóbusz vezető? Pék? Ács? ....?? Gázszerelő? Jah, az nem!
zemanla
Nem is vonzanak annyi nézőt és nem is adnak annyi örömet. Ööö várjunk csak... 😀

több mint 8 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 406 — Do Your Job
NB2
ZoliMP

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 8 éve
YoungZeeZee 9 505
NB2
több mint 8 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 102 — je suis poloska
előbbi három mit tett le az aszalra?Leandro BL csoportkörös volt a Nicosiaval,Lovrencsics az EB-re kijutott válogatott alapembere volt.Böde pedig többszörös gólkirály nem mellesleg ő is EB résztvevő.Előbbi kettő külföldön is letette a névjegyét míg a három Fehérvári gyakorlatilag semmit nem tud felmutatni.
Ha valakit sokallok a Fradiból az Pintér.
Kenny
ja úgy oké, én nem a múltra értettem hanem a mutatott teljesítményre...
leandro lovrencsics, mind nagy multtal rendelkeznek, de ha az idei teljesítmenyt nezzük ( már amennyit én láttam belőle, patkai szintjén nincsenek) mondjuk kiskoko se, az más kérdés :d. de akkor juhasz is vicc, nagy kedvencem volt, és Mo legjobbja volt vagy 5 évig a szememben, de a mostani játéka... hát... repülőgép anyahajó gyorsabban fordul

Szerkesztette: eaglesmcnabb

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 28 128 — nabege2@yahoo.com
több mint 8 éve
Akkor úgy írom:
Fizetés PLUSZ az "eredményességi prémium"
Az alap sem kevés, de még hozzá a prémium...vazzz ez már lassan bank igazgatói lóvé! 😀

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 8 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 728 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
 scontent.ftsr1-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/19145925_1701102403238084_4982290473327420863_n.jpg?oh=8b553a0d5bb821fb083c509bba311ef9&oe=59D45AF0
NB2
Én a Felcsútiak fizetésére lennék kíváncsi. Amúgy a Pancho környéki "akadémia" továbbra is baszolt jól termeli a tehetségeket, mert a hírek szerint bejelentkeztek Kamberért meg Lanzafamért. Félek van az az összeg, amiért Hemibá túladna mindkettőn, hogy aztán megint a kiesés ellen harcoljon a Honvéd bajnokcsapatként... Bár egye-fene, ha ellenértékként belemennek, hogy újra Felcsút SE lesz mostantól a klub neve, csináljuk. De akkor, és CSAK akkor.

Szerkesztette: iktriad
több mint 8 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 499 — Omar's Coming Yo!
Simon,Pátka,Kovács vicc kategória,a többi szerintem rendben van.
Kenny
igazi fradista, a vidisek vicc a többi rendben van :d

ha pátkai vicc, akkor szvsz vicc az összes fradista is előtte, lovrencsiccsel, leandroval és bödével az élen :d
eaglesmcnabb
előbbi három mit tett le az aszalra?Leandro BL csoportkörös volt a Nicosiaval,Lovrencsics az EB-re kijutott válogatott alapembere volt.Böde pedig többszörös gólkirály nem mellesleg ő is EB résztvevő.Előbbi kettő külföldön is letette a névjegyét míg a három Fehérvári gyakorlatilag semmit nem tud felmutatni.
Ha valakit sokallok a Fradiból az Pintér.

Szerkesztette: Kenny

több mint 8 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 102 — je suis poloska
Kenny
igazi fradista, a vidisek vicc a többi rendben van :d

ha pátkai vicc, akkor szvsz vicc az összes fradista is előtte, lovrencsiccsel, leandroval és bödével az élen :d

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
 scontent.ftsr1-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/19145925_1701102403238084_4982290473327420863_n.jpg?oh=8b553a0d5bb821fb083c509bba311ef9&oe=59D45AF0
NB2
"Eredményességi prémium"!!😀
zemanla

több mint 8 éve
NB2
"Eredményességi prémium"!!😀

több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 28 128 — nabege2@yahoo.com
több mint 8 éve
 www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/otigba-elmeselte-miert-nem-elt-dardai-valogatott-meghivojaval-2574765
Így már érthető a válasza.Valami azt súgja nekem,hogy az év igazolása lesz itthon a fiú.

több mint 8 éve
ozibozi New York Giants 20 926
Mondjuk van egy apróság, mégpedig aAz Észak Írek most is a továbbjutásért küzdenek. Az az eredmény nem is akkora blama így utólag visszanézve. Ettől független hülyeség volt a kinevezése. Számtalan klubszinten eredményes edző bukott már meg szöviként, az emberi kvalitásaitól függetlenül.
több mint 8 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 665 — "Montoya por favor!"
jön Wenger miután kirúgták végre, vagy Véber hozza az NB2es futballistákat

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 499
Viszont ha német vonal marad akkor Tuchelnek tudnék örülni, kérdés mire menne ebben a közegben.
dande
Aha, ha Storck másfél millás fizuja gond a magyar közvéleménynek, akkor Tuchel 6-8 millió eurós/éve mi lesz? Ha ébren vagy ne álmodj
több mint 8 éve
Ha LCS lesz a szövkap akkor többet nem nézek válogatott meccset amíg ő irányít az tuti 😀
Kenny
miért, Pintér alatt sem néztél?
slowmotion
másfél meccset néztem Pintérből.Az első félidőt amit meccselt és az Észak Írek elleni teljes meccset.Sok is volt.