Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
nagy kép, szerintem is jöhetne vissza, nálunk jobban megbecsülik az ilyen tehetségeket 😛
visszavárunk!
(én legalábbis mindenképpen)gabtsi
hogy egy kicsit zsidó legyek - legyen mondjuk 40M Euro 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Megyek!
(Csak még van pár fontosabb dolgom.)
több mint 11 éve
visszavárunk!
(én legalábbis mindenképpen)
ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
ramos a CSK... mindent elmond ez a csapatunkról. szánalom, egy ekkora balfaszon fog elmenni a párharc. CRen kívül talán varane és coentrao ért valamit. talán. nem is értem miért baszom fel magam minden héten. eaglesmcnabbezt nem nagyon értem, benne volt a gólban amit kaptatok vagy mi? amúgy mutatták hogy nem is szögletnek kellett volna jönnie a MU góljánál mert rárúgta Kagawa-ra a labdát és úgy ment ki, más kérdés hogy nincs az a spori aki kiszúrta volna élőben. Jó meccs volt, jó lesz a visszavágó is.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
ramos a CSK... mindent elmond ez a csapatunkról. szánalom, egy ekkora balfaszon fog elmenni a párharc. CRen kívül talán varane és coentrao ért valamit. talán. nem is értem miért baszom fel magam minden héten.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
nagyon jó lesz a visszavágó, szerintem az év meccse lesz. Biztos vagyok benne hogy fog gólt kapni a United szóval ez az egy idegenbeli gól könnyen kiegyenlítődhet, csak azt remélem hogy mondjuk nem 2-2 lesz, egy ilyen párharc ne idegenbeli góllal dőljön el... hosszú idő óta az első olyan soccer meccs amit tényleg várok 😀RvP brutál kapufa, majd majdnem luft... de kellett volna pedig te jó ég... fogadjunk hogy így már nyer a Real 😕davemayerJo kis derby volt ez.A visszavago is izgalmas lehet,ha Mourinho ki tud talalni valami jatekot a felallt vedelem ellen.A sporinak mondjuk voltak igy is meccset befolyasolo hibai(elso felido tizi,masodik felido Varane piros)JoeyPorter
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
JoeyPorter
2 630
RvP brutál kapufa, majd majdnem luft... de kellett volna pedig te jó ég... fogadjunk hogy így már nyer a Real 😕davemayerJo kis derby volt ez.A visszavago is izgalmas lehet,ha Mourinho ki tud talalni valami jatekot a felallt vedelem ellen.A sporinak mondjuk voltak igy is meccset befolyasolo hibai(elso felido tizi,masodik felido Varane piros)
több mint 11 éve
RvP brutál kapufa, majd majdnem luft... de kellett volna pedig te jó ég... fogadjunk hogy így már nyer a Real 😕
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
JoeyPorter
2 630
Kicsit erdekes felfogasban vezette ez a nemet az elso felidot :rolleyes:
több mint 11 éve
kovi470
1 343
Ez angliában nem opció, börtönnel büntetik az utcai illegális jegyárusítást. És vevést 😀hát a jegyár nagyon függ attól, hogy hol veszed, milyen úton. Ha megveszed rögtön miután kibocsátják - neten, kártyás fizetéssel és helyszíni átvétellel - akkor mondjuk 55 euró/fő. Ha kimész és helyben akarsz jegyet vadászni valami üzértől, akkor ennek a négyszerese is lehet.Hát attól függ.. A Manutd.com sorsol jegyeket, szóval legjobb esetben az 40 font. Repjegy oda vissza 20ezer, 1 éjre szállás 10ezer.készüljetek fel hogy k..rva drága lesz... azért ha egyik csapatnak se drukkolsz én nem fizetnék ezért ennyit az tuti.davemayerMindkét csapatot ÚÚÚtálom! 😀Üdv!Hát, én azért a meccsért biztos nem vállalnám be az anált. 😀Stez
Kérdés lenne, jegyirodákkal kapcsolatban. Manchester-Real Madridra vadászunk jegyeket, minnál olcsóbb Anál jobb, of course 😊
Tapasztalatok, melyik iroda a legolcsóbb? 😊
Köszönömkovi470
Meg is jegyezték, hogy Juventus drukkerként MU-REálra menni annyira szélsőséges mint szaráshoz frakkot húzni.. DEhát ha baráti társaság megy nincs mit tenni 😀kovi470
Szóval legjobb esetben 50 ezerből meg lenne 3 nap.
Aztán ha shit happens, akkor a meccsjegy felmehet 100ezerig, azzal jelentősen nőnének a költségek 😀 Úgy nem is biztos hogy megyünk 😉
Február 14.én derül ki hogy kisorsoltak-e a jegyre 😊kovi470
most általánosságban. Amadeus91
Igen, de azért nem mindegy hogy a jegyirodától veszed, aki rárak 3-4szeres hasznot, vagy a csapattól.
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."
www.twitter.com/m87k
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 908
hát a jegyár nagyon függ attól, hogy hol veszed, milyen úton. Ha megveszed rögtön miután kibocsátják - neten, kártyás fizetéssel és helyszíni átvétellel - akkor mondjuk 55 euró/fő. Ha kimész és helyben akarsz jegyet vadászni valami üzértől, akkor ennek a négyszerese is lehet.Hát attól függ.. A Manutd.com sorsol jegyeket, szóval legjobb esetben az 40 font. Repjegy oda vissza 20ezer, 1 éjre szállás 10ezer.készüljetek fel hogy k..rva drága lesz... azért ha egyik csapatnak se drukkolsz én nem fizetnék ezért ennyit az tuti.davemayerMindkét csapatot ÚÚÚtálom! 😀Üdv!Hát, én azért a meccsért biztos nem vállalnám be az anált. 😀Stez
Kérdés lenne, jegyirodákkal kapcsolatban. Manchester-Real Madridra vadászunk jegyeket, minnál olcsóbb Anál jobb, of course 😊
Köszönömkovi470
Meg is jegyezték, hogy Juventus drukkerként MU-REálra menni annyira szélsőséges mint szaráshoz frakkot húzni.. DEhát ha baráti társaság megy nincs mit tenni 😀kovi470
Aztán ha shit happens, akkor a meccsjegy felmehet 100ezerig, azzal jelentősen nőnének a költségek 😀 Úgy nem is biztos hogy megyünk 😉
Február 14.én derül ki hogy kisorsoltak-e a jegyre 😊kovi470
most általánosságban.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
kovi470
1 343
Vidal igazán felrughatott volna valakit egy sárgáért, a visszavágó úgyis csak formalitás..
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."
www.twitter.com/m87k
több mint 11 éve
azért ha a Juve így fog játszani egy komolyabb csapat ellen abból zakó lesz, más csapat nem hagy ki ennyi helyzetet - Ambrose fejesénél már konkrétan felnevettem hogy ez biztos egy vicc.davemayerHiányzott Samaras...
több mint 11 éve
azért ha a Juve így fog játszani egy komolyabb csapat ellen abból zakó lesz, más csapat nem hagy ki ennyi helyzetet - Ambrose fejesénél már konkrétan felnevettem hogy ez biztos egy vicc.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
kovi470
1 343
Hát attól függ.. A Manutd.com sorsol jegyeket, szóval legjobb esetben az 40 font. Repjegy oda vissza 20ezer, 1 éjre szállás 10ezer.készüljetek fel hogy k..rva drága lesz... azért ha egyik csapatnak se drukkolsz én nem fizetnék ezért ennyit az tuti.davemayerMindkét csapatot ÚÚÚtálom! 😀Üdv!Hát, én azért a meccsért biztos nem vállalnám be az anált. 😀Stez
Köszönömkovi470
Február 14.én derül ki hogy kisorsoltak-e a jegyre 😊
www.twitter.com/m87k
több mint 11 éve
készüljetek fel hogy k..rva drága lesz... azért ha egyik csapatnak se drukkolsz én nem fizetnék ezért ennyit az tuti.Mindkét csapatot ÚÚÚtálom! 😀Üdv!Hát, én azért a meccsért biztos nem vállalnám be az anált. 😀Stez
Köszönömkovi470
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
kovi470
1 343
Mindkét csapatot ÚÚÚtálom! 😀Üdv!Hát, én azért a meccsért biztos nem vállalnám be az anált. 😀Stez
Köszönömkovi470
Meg is jegyezték, hogy Juventus drukkerként MU-REálra menni annyira szélsőséges mint szaráshoz frakkot húzni.. DEhát ha baráti társaság megy nincs mit tenni 😀
www.twitter.com/m87k
több mint 11 éve
Üdv!Hát, én azért a meccsért biztos nem vállalnám be az anált. 😀
Köszönömkovi470
több mint 11 éve
kovi470
1 343
Üdv!Kérdés lenne, jegyirodákkal kapcsolatban. Manchester-Real Madridra vadászunk jegyeket, minnál olcsóbb Anál jobb, of course 😊
Köszönöm
www.twitter.com/m87k
több mint 11 éve
Szalai gól ,ezzel megvan döntve Döme rekordja!KissHány fröccsöt ivott? 😮 😀Asbee
am biztos nem 1-et..1 fröccs nem fröccs 😀
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 11 éve
BigBen7
1 223
már 12 ponttal megy a United a City előtt 😉
több mint 11 éve
Szalai gól ,ezzel megvan döntve Döme rekordja!KissHány fröccsöt ivott? 😮 😀
több mint 11 éve
Szalai gól ,ezzel megvan döntve Döme rekordja!
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 11 éve
Roma is behúzva. Delio Rossi egy legenda, Icardi meg az új argentin csillag lehet.