NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Karácsonyi tripla
449
33
2:15, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Favágó Watford...Mondjuk az első félidőben a sporinak is jár a nagy "pirospont"nem ti szívtok végül is 3 meccs óta.
dugo93
több mint 9 éve
Mennyeib2, szeol-csaba 0:3Volt ott székdobálás is, meg 1-3 miközben 0-3 lett XD
Ami rohadt érdekes volt, ilyet még nem láttam:
1. félidő 44:54 a szeol játékos átveszi a labdát arcnak a csabai kapuval kb 30 méterre. 44:56 a szeol játékos tol egyet a labdán ezzel kb 5-7 métert nyerve. 44:58. A szeol játékos tisztán lövő helyzetben van szemben a csabai kapuval kb 23-25 méterre. 44:59 a szeol játékos lába lövésre lendül. 45:00 a játékvezető lefújja az első félidőt 😀
peach
több mint 9 éve
Mennyeib2, szeol-csaba 0:3Ami rohadt érdekes volt, ilyet még nem láttam:
1. félidő 44:54 a szeol játékos átveszi a labdát arcnak a csabai kapuval kb 30 méterre. 44:56 a szeol játékos tol egyet a labdán ezzel kb 5-7 métert nyerve. 44:58. A szeol játékos tisztán lövő helyzetben van szemben a csabai kapuval kb 23-25 méterre. 44:59 a szeol játékos lába lövésre lendül. 45:00 a játékvezető lefújja az első félidőt 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Az semmit nem változtat azon, amit csináltak egész meccsen, plusz ahogy Martialt leaprították.Favágó Watford...Mondjuk az első félidőben a sporinak is jár a nagy "pirospont"Favágó Favágó de nagy nehezen lehozta a meccset W-vel.
dugo93
Coolearie
több mint 9 éve
Favágó Watford...Mondjuk az első félidőben a sporinak is jár a nagy "pirospont"Favágó Favágó de nagy nehezen lehozta a meccset W-vel.
dugo93
több mint 9 éve
Palermonal rajottek hogy a ket magyarbol melyik tud focizni.
több mint 9 éve
Favágó Watford...Mondjuk az első félidőben a sporinak is jár a nagy "pirospont"
több mint 9 éve
YoungZeeZee
9 412
Jogos. Az volt a delutan meccse😊Ott sok gól volt, de a Hali-Vasason az első játszott a 3.-kal... Én azt adtam volna...paks gyirmót a TV-ben, miközben van honvéd mtk és dózsa vidi.....Sztem is az ujpest vidi volt a rangado..nem is ertem...3-4 lett, tehat meg golok is voltak.
gabokocka
Mondjuk stream adjak az osszes meccset😊
ZoliMP
NB2
több mint 9 éve
A tegnapi bődületesen nagy Nagy Ádi gólpaszt meg senki meg se említi? o.OAnnyi sikeres magyar van külföldön, hogy ő már nem fér bele... 😊
alatriste
több mint 9 éve
paks gyirmót a TV-ben, miközben van honvéd mtk és dózsa vidi.....Itt tényleg jogos a kérdés, hogy vajon a
gabokocka
több mint 9 éve
Ott sok gól volt, de a Hali-Vasason az első játszott a 3.-kal... Én azt adtam volna...paks gyirmót a TV-ben, miközben van honvéd mtk és dózsa vidi.....Sztem is az ujpest vidi volt a rangado..nem is ertem...3-4 lett, tehat meg golok is voltak.
gabokocka
ZoliMP
több mint 9 éve
A tegnapi bődületesen nagy Nagy Ádi gólpaszt meg senki meg se említi? o.O

Liverpool Fc
több mint 9 éve
YoungZeeZee
9 412
paks gyirmót a TV-ben, miközben van honvéd mtk és dózsa vidi.....Sztem is az ujpest vidi volt a rangado..nem is ertem...3-4 lett, tehat meg golok is voltak.
gabokocka
több mint 9 éve
paks gyirmót a TV-ben, miközben van honvéd mtk és dózsa vidi.....
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
YoungZeeZee
9 412
m4...."hazudnák."sportriporter, 2016.
Oriasi, rangado megy.
Paks - Gyirmot.
több mint 9 éve
XDwolfsburg simán megnyeri a ligát, hajrá wölfeSimánAkár tetszik, akár nem 1-2 év múlva a Bayern München és a Dortmund fő kihívói lesznek.Jugheadhát... nem.
slowmotion
Amadeus91
Heisman Trophy
több mint 9 éve
wolfsburg simán megnyeri a ligát, hajrá wölfeSimánAkár tetszik, akár nem 1-2 év múlva a Bayern München és a Dortmund fő kihívói lesznek.Jugheadhát... nem.
slowmotion
Amadeus91
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
SimánAkár tetszik, akár nem 1-2 év múlva a Bayern München és a Dortmund fő kihívói lesznek.Jugheadhát... nem.
slowmotion
több mint 9 éve
Meglátjuk. Eddig 3 meccs alapján az se lehetetlen, hogy már idén is ott lesznek (a Hoffenheim ellen is ők irányítottak, igaz a végén ők örültek az 1 pontnak).Akár tetszik, akár nem 1-2 év múlva a Bayern München és a Dortmund fő kihívói lesznek.Jugheadhát... nem.
slowmotion
több mint 9 éve
vezet az Arsenal a Hull City ellen, Iwobi szerezte, igaz megpattant egy védőn. jobban játszanak eddig az ágyúsokszerk. : Iwobi lövése megpattant Sanchezen, övé a találat
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
Dinamo (PL), hétközben Derby (EPL), hétvégén Hull (PL)3×90?????igen.igen, de ha az lenne most őszintén, meglepődnél?nah és akkor következő kiesőjelöl ellen jöhet a 3-0s zakóazé' otthon csúnya lenne
Negritis
slowmotion
Negritis
persze az a kulcs, hogy Milner ne játsszon a Mikiegér-kupában most hétközben, mert egy hét alatt 3x90 percet nem bír végig balhátvédben.
slowmotion
Milyen liga ez?
Coolearie
több mint 9 éve
3×90?????igen.igen, de ha az lenne most őszintén, meglepődnél?nah és akkor következő kiesőjelöl ellen jöhet a 3-0s zakóazé' otthon csúnya lenne
Negritis
slowmotion
Negritis
persze az a kulcs, hogy Milner ne játsszon a Mikiegér-kupában most hétközben, mert egy hét alatt 3x90 percet nem bír végig balhátvédben.
slowmotion
Milyen liga ez?
több mint 9 éve
igen.igen, de ha az lenne most őszintén, meglepődnél?nah és akkor következő kiesőjelöl ellen jöhet a 3-0s zakóazé' otthon csúnya lenne
Negritis
slowmotion
Negritis
több mint 9 éve
igen, de ha az lenne most őszintén, meglepődnél?nah és akkor következő kiesőjelöl ellen jöhet a 3-0s zakóazé' otthon csúnya lenne
Negritis
slowmotion
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!