Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
Kiváncsi vagyok a legújabb Ronci hisztiből lesz e vmi (már hatényleg igaz) vagy csak felfújt sztori az egész...Egy OJ Simpson-féle autós üldözéses menekülést tudok elképzelni, ahogy CR Pepe (vagy Benzema) segítségével az utolsó csepp benzinnel próbálja elérni a portugál (vagy a francia) határt.
dande
több mint 8 éve
Izlandot oda-vissza? Az izlandi vereség volt Irapuato után a következő | (az első a rendszerváltás után) | Mohács kb 5-6 évvél később. Ott még mintha a bundás szövetségi kapitány meg is pofozta v lefejelte volna a későbbi bundás, öngyilkos sportújságírót.Bölöni meg edzőként pont annyit ért el, hogy most is a helyén van. Megkapta a lehetőséget anno ő sok helyen. (Amúgy)Vlsz nem kapott volna ő sem nagyobb támogatást Mo-on, mint pl. Jenei Imre, vagy bárki aki magyar, mégha csak erdélyi is...ezért is kell a külföldi szövi... (a "szakma"miatt)
Szerkesztette: ozibozi
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Szélesi egy paraszt. Nem is érdemel több szót. Az, aki élő műsorban káromkodik és köpköd, az nem edző. Lehet, hogy egy fiatalabb generációval el tud érni egy "világraszóló" sikert, mint mondjuk Storck, mivel a fiataloknál még nincs akkora szakadék, mint a felnőttek között, de szerintem szakmailag sincs a topon. Tipikus magyar edző ő is, akit a belterjes közeg nevelt, mint pl Horváth Feri. Biztos vagyok benne, hogy az egyik legrosszabb választás lett volna.A válogatottal kapcsolatban sajnos megbarátkozhatunk azzal a gondolattal, hogy egy darabig az esélytelenek nyugalmával készülhetünk bárki ellen, mivel nincs megfelelő játékosállományunk. A legfájóbb pont a védelem és hogy nincs egy irányító középpályásunk.
Hatalmas szívfájdalom látni, megélni, hogy egy pici ország, mint Izland, ma szarrá verne, pedig 10 éve még ütöttük őket, ha nem is simán, de mindig oda - vissza.
Ők akkor elkezdtek egy folyamatot, olvastam egy tanulmányt is róla, miként feküdtek rá az UP-ra, edzőképzésre és a többire úgy, hogy nem dőlt a lé az adófizetők pénzéből és az államkasszából.
Nézzétek meg, verték a horvátokat és a 2. helyen állnak velük a csoportban.
szerk.: vagy ott vannak a svédek..úgy váltottak generációt, hogy talán egy nagy torna maradt ki nekik. Úgy elvertek mint a szart, pár hónapja, csak nyomoztuk a labdát.
Amikor az MLSZ talán 8 éve megkereste Bölönit, akkor ő egy 8-10 éves tervet tett le az asztalra (angol, német, holland mintára megreformált UP, edzők külföldi szakképesítése, tanulmányutak, feltérképezések, kooperációk, együttműködések, a belterjes rendszer kibelezése, semmit el nem érő vezetők elküldése, egy új rendszer felépítése, klubok 5-10 éves reformja, megreformálása, stb.), amiből a mi vezéreink nem kértek, nekik azonnali tűzoltásra volt szükségük.
Azóta is egy helyben állunk és csodára várunk...
....és úgy néz ki, sokáig várhatunk tovább.
több mint 8 éve
Kiváncsi vagyok a legújabb Ronci hisztiből lesz e vmi (már hatényleg igaz) vagy csak felfújt sztori az egész...
több mint 8 éve
Nem azért mondom, de szerintem normális szélsőnk sincs, aki egy valamire való csapat ellen képes egy az egyben egy csellel levenni az ellenfelét. Nagy Ádám egy láthatatlan szűrő középpályás, aki előrefele szintén nem tud sokat, irányítónk nincs (illetve Gera, de vegyünk olyanokat,a kik közelebb vannak a 35-höz, mint a 40-hez). Nikolics csapatba követelése pedig nagy sláger meg minden, de ő meg akkor él ha kiszolgálják. Na nekünk se szélén, se középen nincs ilyen emberünk. Nekünk nincs olyan játékosunk, aki a top 5-6 bajnokságban húzóember lenne a csapatában. Egy sincs. Ha most ránézünk az összes többi válogatottra, akikkel mi kvázi egyazon kalibernek tekintjük magunkat, akkor egész biztos vagyok benne, hogy mást látunk.
több mint 8 éve
Én is az olvastam, hogy 1milla volt a kettő és 300ezerért jött Tischler.Baloghnak 4 éves szerződése volt, szerintem csak egyedül ő volt annyi. :dNa BaloghBubut csak elcsábították Felcsútra, ment vele Heris is meg PoórPatrik tőlünk.ez három igen komoly igazolás.Heris a liga egyik legjobb védője.Szivesen néztem volna nálunk is.Balogh-Heris duo amugy 1 millió euró volt 😀
Hiába a kieső tv-s jogdíjakat gyorsba be kell szedni játékoseladásból.
eaglesmcnabb
Kenny
egyébként közben rájöttem hogy Storck magyarországi pályafutása eddig egy az egyben Chip Kelly philadelphiai karrierje.
Az elején jó eredmények, mindenki hepi, és bízakodó, közben teljhatalom, utána égés és 3 kidobott év :d
eaglesmcnabb
Baloghért nem kár, Heris jó játékos igaz minden második meccsen csinál egy buta tizit☺
több mint 8 éve
0. egyedül tényleg Nagy Ádi van a rombusz alján és kész. Dzsudzsákot szörnyű látni itt néha a bein-en, hogy mit művel. sosem volt egy védő géniusz, de amit itt az araboknál művel, annak meg is vannak a hosszú távú hatásai, eredménye. sosem fut vissza komolyan, csak sétál, saját térfelén alig látom stb. egyszerűen ezt teszi vele, hogy elkényelmesedik, és akkor csodálkozik, hogy egy Andorra ellen nem tud helyzetbe kerülni. tudom, ő legalább ott volt, meg sírdogált is utána, de tegye fel a kezét az, aki emlékszik tőle az utóbbi 3-4 évben jó meccsre. portugál meccs nem ér, azért mert 2 labdája megpattan, és a hálóban köt ki, attól még nem játszott jól. neki kellene példát mutatnia amúgy a fiataloknak, hogy azok még egy Andorra meccset is komolyan vegyenek.Ha rombuszban állnánk fel nem kéne tőzsér. 😀 az a baj amúgy, hogy pont egy klasszikus 10es hiányzik nagyon aki betudná püfölni a labdákat a résekbe ahova nikolics sűrűn tökéletesen bemozog míg szalai leköti a belső védőket. A két szélre is védekezni tudó emberek kellenének akiknek a fő feladatuk szintén a két csatár kiszolgálása lenne támadásban. Nah ebből a háromból mennyi is van nekünk? 😊Egyebként középpályán ti Nagy Ádin kívül kit képzetek el a jövőben.Per pill egyébként szvsz klasszik 4-4-2-t kellene a válogatottnál játszatni, arra a legalkalmasabb az emberanyag.
Halvány lila gőzöm sincs ki fog itt irányítani, legyen bárki a kapitány.
Toca
Szélsők és csatárok terén aránylag nagy most a merítési lehetőség, klasszikus 10-esünk viszont nincs. Persze nyilván az is sok mindent elárul a magyar utánpótlásról h 4-4-2-ben Nagy Ádi mellé legjobb opció jelenleg a 32 éves Tőzsér lenne...
empty taxi
peach
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 8 éve
Ha rombuszban állnánk fel nem kéne tőzsér. 😀 az a baj amúgy, hogy pont egy klasszikus 10es hiányzik nagyon aki betudná püfölni a labdákat a résekbe ahova nikolics sűrűn tökéletesen bemozog míg szalai leköti a belső védőket. A két szélre is védekezni tudó emberek kellenének akiknek a fő feladatuk szintén a két csatár kiszolgálása lenne támadásban. Nah ebből a háromból mennyi is van nekünk? 😊Egyebként középpályán ti Nagy Ádin kívül kit képzetek el a jövőben.Per pill egyébként szvsz klasszik 4-4-2-t kellene a válogatottnál játszatni, arra a legalkalmasabb az emberanyag.
Toca
Szélsők és csatárok terén aránylag nagy most a merítési lehetőség, klasszikus 10-esünk viszont nincs. Persze nyilván az is sok mindent elárul a magyar utánpótlásról h 4-4-2-ben Nagy Ádi mellé legjobb opció jelenleg a 32 éves Tőzsér lenne...
empty taxi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Egyebként középpályán ti Nagy Ádin kívül kit képzetek el a jövőben.Per pill egyébként szvsz klasszik 4-4-2-t kellene a válogatottnál játszatni, arra a legalkalmasabb az emberanyag.
Toca

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Egyebként középpályán ti Nagy Ádin kívül kit képzetek el a jövőben.Halvány lila gőzöm sincs ki fog itt irányítani, legyen bárki a kapitány.
több mint 8 éve
YoungZeeZee
9 505
Szelesi lehetett volna igaz, de nem tudjuk milyen karakter.Lownek nincs igazi tapasztalata, tudom Dardainak se volt, viszont karakanabb szemelyiseg.Ti kit hoztatok volna Storck helyett?Érdekes kérdés.A hátralévő meccsekre én bedobtam volna Szélesit. Lett volna fél év találni egy tökéletes edzőt.(hozzáteszem ez a folyamat szerintem már elindult hétfőn)
ZoliMP
Külföldről azért nem tudok nevet mondani,mert nem tudom mekkora büdzsé.Ha már német vonal akkor egy Lőw Zsoltot meg lehetne próbálni.Igaz neki sincs vezetőedzői tapasztalata.
Kenny
Aki nem zsakbamacska az Rossi, de elvittek illetve Herceg Andras az aki meg eredmenyt ert el.Ok nem is megosztoak mint Penter.
Laszlo Csabanak jo eredmenyei voltak, de skocia utan semmit nem ert el.
A kerdes az h a jatekosok mikent fognak viszonyulni Storckhoz.
több mint 8 éve
Baloghnak 4 éves szerződése volt, szerintem csak egyedül ő volt annyi. :dNa BaloghBubut csak elcsábították Felcsútra, ment vele Heris is meg PoórPatrik tőlünk.ez három igen komoly igazolás.Heris a liga egyik legjobb védője.Szivesen néztem volna nálunk is.Balogh-Heris duo amugy 1 millió euró volt 😀
eaglesmcnabb
Kenny
egyébként közben rájöttem hogy Storck magyarországi pályafutása eddig egy az egyben Chip Kelly philadelphiai karrierje.
Az elején jó eredmények, mindenki hepi, és bízakodó, közben teljhatalom, utána égés és 3 kidobott év :d
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Ti kit hoztatok volna Storck helyett?Érdekes kérdés.A hátralévő meccsekre én bedobtam volna Szélesit. Lett volna fél év találni egy tökéletes edzőt.(hozzáteszem ez a folyamat szerintem már elindult hétfőn)
ZoliMP
Külföldről azért nem tudok nevet mondani,mert nem tudom mekkora büdzsé.Ha már német vonal akkor egy Lőw Zsoltot meg lehetne próbálni.Igaz neki sincs vezetőedzői tapasztalata.
több mint 8 éve
YoungZeeZee
9 505
Ti kit hoztatok volna Storck helyett?
több mint 8 éve
Na BaloghBubut csak elcsábították Felcsútra, ment vele Heris is meg PoórPatrik tőlünk.ez három igen komoly igazolás.Heris a liga egyik legjobb védője.Szivesen néztem volna nálunk is.Balogh-Heris duo amugy 1 millió euró volt 😀
eaglesmcnabb
Szerkesztette: Kenny
több mint 8 éve
ja, értem....😊www.google.hu/search?safe=off&hl=hu&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1366&bih=608&q=ufc&oq=ufc&gs_l=img.3..0l10.1224.2178.0.2313.3.3.0.0.0.0.238.448.1j1j1.3.0....0...1.1.64.img..0.3.446.K1cKbUEODlgEzt most nem értem, vagy inkább ne akarjam érteni?de a kisebbik lányom óvodájában is van heti egy focioktatás, ahová a helyi csapat az UFC tagjai járnak be megtartani a foglalkozást.Biztos, hogy ott foci megy?
csi77
Kampman
csi77
Kampman
Amúgy: szufc.hu
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
Mindenkinek, aki minimálisan is érdekelt a magántulajdonra épülő társadalomban. Végülis Sztálin Szovjetúniójában is voltak milliók, akiknek megfelelt a szitu, ahogy Rákosi Magyarországán szintúgy.kinek is?, nekem, neked biztos. csak van még pár millió létbizonytalanságban tengődő, napról-napra élő család, akit nem nagyon zavarna ha pl újra "téeszesítenének", kiszámítható jövőben élhetne, és tudná, hogy a gyerekeinek sem lesz gondja, ha dolgoznak, tanulnak, stb...szóval az, hogy kinek van jó világ, azt tőlük is meg lehetne kérdezni, csak mi nem találkozunk velük...A kapitalizmusban az ember a saját pénzén kurvázik. Engem nem zavar ha valaki kurvázik, csak ha az én pénzemen helyettem qr, azon elgondolkozom.Ha már nála van (ellopta, elvette, megkereste, megszerezte, stb.) akkor az övé.
ozibozi
Nem a tied.
Ha a magadénak érzed, akkor ne add oda, ne hagyd, hogy ellopja, elvegye, stb.
Ha meg nem tudod ezt megtenni, akkor magadat csapod be, ha a magadénak érzed.
Ennyit tudok segíteni a valóság értelmezésében.
(És érdemes olvasni a kisajátításokról, államosításokról, téeszesítésekről, és máris úgy fogod látni, hogy most egy nagyon nagyon jó világ van.)
Sobri Jóska
ozibozi
Én személy szerint örülök, hogy ezekből a bulikból kimaradtam.
több mint 8 éve
kinek is?, nekem, neked biztos. csak van még pár millió létbizonytalanságban tengődő, napról-napra élő család, akit nem nagyon zavarna ha pl újra "téeszesítenének", kiszámítható jövőben élhetne, és tudná, hogy a gyerekeinek sem lesz gondja, ha dolgoznak, tanulnak, stb...szóval az, hogy kinek van jó világ, azt tőlük is meg lehetne kérdezni, csak mi nem találkozunk velük...A kapitalizmusban az ember a saját pénzén kurvázik. Engem nem zavar ha valaki kurvázik, csak ha az én pénzemen helyettem qr, azon elgondolkozom.Ha már nála van (ellopta, elvette, megkereste, megszerezte, stb.) akkor az övé.
ozibozi
Nem a tied.
(És érdemes olvasni a kisajátításokról, államosításokról, téeszesítésekről, és máris úgy fogod látni, hogy most egy nagyon nagyon jó világ van.)
Sobri Jóska
több mint 8 éve
Na BaloghBubut csak elcsábították Felcsútra, ment vele Heris is meg PoórPatrik tőlünk.Hiába a kieső tv-s jogdíjakat gyorsba be kell szedni játékoseladásból.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
A kapitalizmusban az ember a saját pénzén kurvázik. Engem nem zavar ha valaki kurvázik, csak ha az én pénzemen helyettem qr, azon elgondolkozom.Ha már nála van (ellopta, elvette, megkereste, megszerezte, stb.) akkor az övé.
ozibozi
Nem a tied.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Eszméletlen szórakoztató az NSO fórum. Akik tavaly a körúton buliztak, ma anyázzák Storck-ot 😀
több mint 8 éve
„Storck mindkét pozícióját megtartja. Ennek az az oka, hogy nemcsak szövetségi kapitányként, hanem sportigazgatóként is kiváló teljesítményt nyújt”
több mint 8 éve
Csányi azt mondta, hogy a magyar labdarúgás nem ott tart, ahol az Andorra elleni történelmi vereség alapján látszik.->
"Ezeken lovagol maga? Amit a vaksi szemével lát? A süket fülével hall? A tompa agyával gondol? Azt hiszi, fölér az a mi nagy céljaink igazságához?!"
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
www.google.hu/search?safe=off&hl=hu&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1366&bih=608&q=ufc&oq=ufc&gs_l=img.3..0l10.1224.2178.0.2313.3.3.0.0.0.0.238.448.1j1j1.3.0....0...1.1.64.img..0.3.446.K1cKbUEODlgEzt most nem értem, vagy inkább ne akarjam érteni?de a kisebbik lányom óvodájában is van heti egy focioktatás, ahová a helyi csapat az UFC tagjai járnak be megtartani a foglalkozást.Biztos, hogy ott foci megy?
csi77
Kampman
csi77