NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Karácsonyi tripla
506
38
2:15, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
persze. csak valahogy úgy rémlik, hogy a Pep alatti első megingásnál jöttek az ugyemegmondtamok, meg a Pep raus.Már írtam: türelem. Ne kapkodjunk.nem is neked szólt, hanem a bájern fanoknak, de leginkább a mi kedvenc joghallgatónknakmost akkorKi az a Carlo Raus? Nem vágom.PepCarlo raus?
slowmotion
Coolearie
slowmotion
Amadeus91
több mint 9 éve
Már írtam: türelem. Ne kapkodjunk.nem is neked szólt, hanem a bájern fanoknak, de leginkább a mi kedvenc joghallgatónknakmost akkorKi az a Carlo Raus? Nem vágom.PepCarlo raus?
slowmotion
Coolearie
slowmotion
több mint 9 éve
Hagyjuk inkább megyek kocsmázni..😀
több mint 9 éve
Marco Reus művészneve..?most akkorKi az a Carlo Raus? Nem vágom.PepCarlo raus?
slowmotion
Coolearie
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
gondolom az hogy Ancelotti outmost akkorKi az a Carlo Raus? Nem vágom.PepCarlo raus?
slowmotion
Coolearie
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
nem is neked szólt, hanem a bájern fanoknak, de leginkább a mi kedvenc joghallgatónknakmost akkorKi az a Carlo Raus? Nem vágom.PepCarlo raus?
slowmotion
Coolearie
több mint 9 éve
most akkorKi az a Carlo Raus? Nem vágom.PepCarlo raus?
slowmotion
több mint 9 éve
Valamiért nagyon üresen maradt a csóka. De mellette is egy Swansea játékos volt.Azért van der Hoorn lábába ott maradt az 1 pont..A csapat szerencséje, hogy egy
Cooleariefalábúközépső védő került oda helyzetbe.
Mikey
több mint 9 éve
Azért van der Hoorn lábába ott maradt az 1 pont..A csapat szerencséje, hogy egy
Coolearie
több mint 9 éve
Azért van der Hoorn lábába ott maradt az 1 pont..
több mint 9 éve
nah végre van netem erre már 1-2 és vezet a poola gólokra kiváncsi vagyok
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
YoungZeeZee
9 412
Erdekes, nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele,de azt hittem h spanyolban azert van tisztelete a hazai csapatoknak.OK, a kollegam meselte, h spanyolban kb mindenki 2 csapatnak szurkol. A sajat varosnak es real madrid vagy barca..persze kis tulzas ez is, de eddig mindenhol kb real es barca mezes embereket lattam.
Sevilla foteren spanyol gyerkocok fociztak: Arsenal, francia dressz Drogbaval a hatan es Neymaros Barca mez. A tobbi sracon sima polo volt. Meglepett, mivel a sevillai csapatok szurkoli elegge szenvedelyesek.
Egy "real" sracot lattam csak. kb 4-5 eves volt Bacca mezben😀
Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 9 éve
Hopp. A Swansea vezet.
több mint 9 éve
Nézd, én elhiszem neki. 😀ja, egy másik univerzumban. vagy ezt a Deluded Brendan mondta? 😊és jó nagyot küzdenének a Championship tagságért.pedig Rodgers megmondta, hogy a PL-ben Top6 csapat lehetne a Celtic.
slowmotion
Mikey
slowmotion
- - -
Közben Harry Redknapp beállt a sorba és kezet fogott Allardyce-szal és Hasselbainkkel, ráadásként emelte a tétet egy kis fogadási csalással. Alakul a "ki a nagyobb kretén" verseny. 😊
több mint 9 éve
Griezmann megint kihagyott egy büntetőtNem értem miért Ő áll oda mindig...
Kampman
több mint 9 éve
ja, egy másik univerzumban. vagy ezt a Deluded Brendan mondta? 😊pedig Rodgers megmondta, hogy a PL-ben Top6 csapat lehetne a Celtic.persze.Nyíílván nem egy Barca szint de azért még mindig nagyobb klub mint a Zorya!azért a Celtic sem az a világverő társaság, simán fel kellett volna törölni velük a padlótBL..😊Mit szóltok hozzá hogy a United csak 1 góllal nyert?A City még annyival se 😉
Coolearie
dande
Van ez így.
Coolearie
slowmotion
Coolearie
és jó nagyot küzdenének a Championship tagságért.
slowmotion
Mikey
ez már akkor sem volt így, amikor azért a Rangers még európai kupadöntőt játszott, pedig már annak is lassan tíz éve.
azóta meg nem olló nyílt az EPL és a SPL között, hanem szakadék. a mostani Champo két topcsapata, a Norwich meg a Newcastle szénné picsázná a Celticet.
azért, mert találtak egy lesgólt, egy megpattanót meg Kolarov kompanyzott egyet, és valahogy csak három gólt kaptak, még nem lesznek jó csapat.
ha csak egy csapatot kellene mondani, amelyik tízből hatszor elpicsázza, egyszer döntetlenezik, és háromszor szűken veri őket, akkor én Rodgers excsapatát mondanám (nem a Swansea-t).
több mint 9 éve
Sőt, ha a Celticen kívül két csapat indulna a PL-ben, akkor talán a dobogó is meglenne.pedig Rodgers megmondta, hogy a PL-ben Top6 csapat lehetne a Celtic.persze.Nyíílván nem egy Barca szint de azért még mindig nagyobb klub mint a Zorya!azért a Celtic sem az a világverő társaság, simán fel kellett volna törölni velük a padlótBL..😊Mit szóltok hozzá hogy a United csak 1 góllal nyert?A City még annyival se 😉
Coolearie
dande
Van ez így.
Coolearie
slowmotion
Coolearie
slowmotion
Mikey
több mint 9 éve
pedig Rodgers megmondta, hogy a PL-ben Top6 csapat lehetne a Celtic.persze.Nyíílván nem egy Barca szint de azért még mindig nagyobb klub mint a Zorya!azért a Celtic sem az a világverő társaság, simán fel kellett volna törölni velük a padlótBL..😊Mit szóltok hozzá hogy a United csak 1 góllal nyert?A City még annyival se 😉
Coolearie
dande
Van ez így.
Coolearie
slowmotion
Coolearie
slowmotion
több mint 9 éve
persze.Nyíílván nem egy Barca szint de azért még mindig nagyobb klub mint a Zorya!azért a Celtic sem az a világverő társaság, simán fel kellett volna törölni velük a padlótBL..😊Mit szóltok hozzá hogy a United csak 1 góllal nyert?A City még annyival se 😉
Coolearie
dande
Van ez így.
Coolearie
slowmotion
Coolearie
több mint 9 éve
Nyíílván nem egy Barca szint de azért még mindig nagyobb klub mint a Zorya!azért a Celtic sem az a világverő társaság, simán fel kellett volna törölni velük a padlótBL..😊Mit szóltok hozzá hogy a United csak 1 góllal nyert?A City még annyival se 😉
Coolearie
dande
Van ez így.
Coolearie
slowmotion
Szerkesztette: Coolearie
több mint 9 éve
azért a Celtic sem az a világverő társaság, simán fel kellett volna törölni velük a padlótBL..😊Mit szóltok hozzá hogy a United csak 1 góllal nyert?A City még annyival se 😉
Coolearie
dande
Van ez így.
Coolearie
több mint 9 éve
empty taxiOlcsó poén, de esküszöm, bearanyozta a napom. Lefejeltem az asztalt...

Liverpool Fc