Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
dawyd728
4 111
Az, hogy nem beszéli az adott ország nyelvét, még nem lenne akkora probléma. Tele vannak az amerikai ligák is olyan külföldiekkel, akik nem, vagy csak alig beszélik az angolt (oroszok az NHL-ben, kelet-ázsiaiak és latinók az MLB-ben). De ezt csak akkor nézik el, ha elég jók ahhoz, hogy a képességeikkel kompenzáljanak. Kleinheislernél is az volt a fő probléma, hogy nem ütötte meg a Bundesliga szintjét. A tökéletes némettudása abban segítette volna, hogy Kazahsztán helyett most Svájcba vagy Ausztriába adták volna kölcsön.+ Még az is lehet, h segítettek volna a hiányosságai egy részének kijavításában. Csak ugye kézzel lábbal kommunikálva nehéz.
Az benne a szomorú, hogy úgy fog megmaradni, mint egy one hit wonder, aki lőtt egy gólt Oslóban és kész. Pedig az azt követő meccseken és az EB-n is baromi jó volt, én tényleg hittem benne.
Kampman
több mint 8 éve
A csávónak itt volt a lehetőség,hogy Bundes2, osztrák v svájci liga, esetleg 1 Darmstadt szerű bundes1es csapatban mutassa meg magát, megkapta azt a sanszot amit a magyar futball közegből nem sokan: felnőttként top bajnokságba igazolni.És nem tanul nyelvet??? Nem hiszem,hogy az emelt szintű nyelvvizsgát kérték tőle,de még ebbe is bele szart...
És akkor pályája csúcsa: Kazahsztán,
Ha tele lesz a zseb, jöhet haza, nincs hova buknia, évi 100-150 millát itt is megkeresi felcsúton tutira.
Zéró szakmai ambíció. Zéró alázat.
több mint 8 éve
Az, hogy nem beszéli az adott ország nyelvét, még nem lenne akkora probléma. Tele vannak az amerikai ligák is olyan külföldiekkel, akik nem, vagy csak alig beszélik az angolt (oroszok az NHL-ben, kelet-ázsiaiak és latinók az MLB-ben). De ezt csak akkor nézik el, ha elég jók ahhoz, hogy a képességeikkel kompenzáljanak. Kleinheislernél is az volt a fő probléma, hogy nem ütötte meg a Bundesliga szintjét. A tökéletes némettudása abban segítette volna, hogy Kazahsztán helyett most Svájcba vagy Ausztriába adták volna kölcsön.Az benne a szomorú, hogy úgy fog megmaradni, mint egy one hit wonder, aki lőtt egy gólt Oslóban és kész. Pedig az azt követő meccseken és az EB-n is baromi jó volt, én tényleg hittem benne.
több mint 8 éve
Kazahoknál milyen nyelven fog beszélni? Feczesinűl ? Mindegy, több esélye van ott ELben játszani.Majd ő is kér tolmácsot, mint anno Vida Ildikó. 😊
Heisman Trophy
több mint 8 éve
Kazahoknál milyen nyelven fog beszélni? Feczesinűl ? Mindegy, több esélye van ott ELben játszani.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Kis optimista. 😊Fehérvár lemákolta a második kört.Legalább ők játszanak majd július közepén 😀A Videoton továbbmegy, a másik 3 kiesik rögtönsztem is. a lett csapat a Fradinál, tavaly kiverte a slovant 3-0val
Kampman
csebi
ezzel egy időben mit meg beszoptuk a Midtjyllandot.
Kenny
több mint 8 éve
Szeretnék néha magyar játékosoktól olyan cseleket látni, amiket az ausztrálok csináltak a németek ellen.Én meg olyan magyar A csapatot, mint amilyen a német B volt(mínusz Leno). 😊
Kampman
több mint 8 éve
Elsőre elírtam, mea culpa. Arra akartam csak kilyukadni, hogy kleini is focizni még csak-csak tudna viszont fejben mind a pályán, mind azon kívül alkalmatlan a tudásához méltó karrier befutására. Ezért hoztam a vincze pilus párhuzamot, mert több ésszel, jobb hozzáállással ő aztán végképp sokra vihette volna...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
azért ha feczesin angol tudása elég (márpedig elég, hiszen külföldön volt évekig, most is ott van), akkor kleinheisler fejében nagy bajok lehetnek, ha olyan szintre se sikerült jutnia az évek során. Ezek után nem csodálom, hogy a focihoz is buta mint a földa kleini váczi zoli hasonlat meg megalol kategória, szeretne valaha azon a szinten focizni a gyufa
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Szeretnék néha magyar játékosoktól olyan cseleket látni, amiket az ausztrálok csináltak a németek ellen.
több mint 8 éve
dawyd728
4 111
+ még Manolas-Rüdiger páros valamelyikét is pénzé fogja tenni Monchi, h egálba kerüljön a FFP.A Románál új edző van plusz volt egy raklap kölcsönjátékos a legutóbbi keretben, ki tudja most hogy lesz...empty taxiKíváncsian várom, hogy EDF mit alkot a Rómával, de sztem úgy beég, mint a ház. Salah távozása pedig érzékenyen érintheti őket.
Beki
Egyedül Monchiban minden bizodalmam, h minden parlagon heverő értéket felszed, amiről csak tud és azok majd hasznot termelnek. Mondjuk Moreno eddig oké.
Új edző, 2-3 kezdő távozása és a BL terhelés félő sok lesz jövőre. Ha top4-ben fordulunk télen, én már akkor örülni fogok.
több mint 8 éve
ahhoz a státushoz azért több kellene egy szerencsésen eltalált lövésnélWerder Bremen: "Kleinhesler nem tanult meg németül és nem tud angolul, ismét kölcsön adjuk."A 21. Század váczi zolija...
Nem tudom sírjak-e vagy nevessek 😀 😀 😀
szerk: Kazahsztán 😀
JC6
peach
több mint 8 éve
Werder Bremen: "Kleinhesler nem tanult meg németül és nem tud angolul, ismét kölcsön adjuk."A 21. Század
JC6
Szerk. Vincze Pilura gondoltam 😀
Szerkesztette: peach
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Werder Bremen: "Kleinhesler nem tanult meg németül és nem tud angolul, ismét kölcsön adjuk."megmondta, hogy nem nyelvet tanulni jött Magyarországra. tartotta a szavát legalább.
JC6
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
A Románál új edző van plusz volt egy raklap kölcsönjátékos a legutóbbi keretben, ki tudja most hogy lesz...empty taxiKíváncsian várom, hogy EDF mit alkot a Rómával, de sztem úgy beég, mint a ház. Salah távozása pedig érzékenyen érintheti őket.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Werder Bremen: "Kleinhesler nem tanult meg németül és nem tud angolul, ismét kölcsön adjuk."Nem tudom sírjak-e vagy nevessek 😀 😀 😀
több mint 8 éve
Az egész Donnarummás diskurzusból nekem az volt a tanulság, hogy ez a Raiola kurva jól csinálja, amit csinál.
több mint 8 éve
FreddyD épp tegnap beszélt a Forever Pure dokumentumfilmről, mely a Beitarról szól, ajánlom megtekintésre 😊 Remili nem biztos, hogy bevállalja majd az idegenbeli meccset...Majd kapnak az ultráik egy
baggio
több mint 8 éve
Fehérvár lemákolta a második kört.Legalább ők játszanak majd július közepén 😀A Videoton továbbmegy, a másik 3 kiesik rögtönsztem is. a lett csapat a Fradinál, tavaly kiverte a slovant 3-0val
Kampman
csebi
ezzel egy időben mit meg beszoptuk a Midtjyllandot.
Szerkesztette: Kenny
több mint 8 éve
FreddyD épp tegnap beszélt a Forever Pure dokumentumfilmről, mely a Beitarról szól, ajánlom megtekintésre 😊 Remili nem biztos, hogy bevállalja majd az idegenbeli meccset...
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Mármint a 2018/19-es BL főtábla már ez a szisztéma alapján készül, szal már a köv. szezonban is elég lehet a 4. hely 😉ezt nem tudtam, köszi az infót. így lehet, hogy 2 év múlva egy negyedik hellyel bedöcög a Milan a csoportkörbe 😊Nyet. www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/bl-2018-tol-a-4-topliga-4-csapata-automatikusan-csoportkoros-25224572013-ban 14 éves volt. szted azt ő döntötte el anno? kizártnak tartom.vki felhozta Buffont és a másodosztályt.én voltam.
2006-ban sorolták vissza őket: addig ő nyert a juvéval 4 bajnoki címet (abból kettőt elvettek később) azért ez más színt. jelenleg a Milan még a másodosztályban is izzadna a győzelemért kis túlzással.
én megértem a srácot. nem akarom ott megrohadni, főleg hogy a Milan elképesztő kivásárlási árat akar megszabni. az röhej, hogy dobálják neki a játékpénzt, mert viszonylag jó fizetést ajánlottak neki, nem azon bukott el az üzlet.
csebi
Igen, Totti is ezt tette, hiszen nem akart megrohadni egy gyenge Rómáb... ja várjá, mégse :d
Mondjuk elvileg ez már nem újkori dolog nála:
"Amint megláttam azt a kis srácot Nápolyban, azonnal hívtam az Inter vezetőségét. Három és fél évig, egészen 2013-ig az Internél volt és többször is szerepelt ott próbajátékon. Minden rendben ment mindaddig a pillanatig, amíg nem tették elé az írásos szerződést. Azon a délutánon mindenben megegyeztünk vele, az édesanyjával és az édesapjával is. Azonban másnap reggel megállapodott a Milannal, tisztességtelenül és minden figyelmeztetés nélkül."
Természetesen Donnarummáról van szó :d
Amúgy ZoiMP-nek igaza van, azt csinál amit akar, senkinek semmi köze. Csak ugye kibaszott röhejes hogy előtte meg a címert csókolgatta. Ezért tartom egy kibaszott nagy Bohócnak. Emiatt azt is meg lehet érteni amit a szurkolók csináltak a minap.
eaglesmcnabb
empty: 3 új igazolás jó valóban, de azért ez még nem az igazi keret. Bigliát remélem nem viszitek el tőlünk, James meg sztem nem fog odamenni, vagyis nagyon meglepődnék. ráadásul rohadt sokba fog kerülni. Deoulofu és Kalinic leigazolását sztem megbánnátok, de Belottiban van fantázia. ráadásul dobogó kellene BL-hez, mert Olaszország még mindig 4. én továbbra sem látom, hogy a Milanból a következő 2 évben dobogós lenne, így BL sem lenne.
csebi
empty taxi
csebi
Egyébként meg a Juve és a Nápoly az, akik egyértelműen a Milan előtt vannak csak Olaszországban.
A Románál új edző van plusz volt egy raklap kölcsönjátékos a legutóbbi keretben, ki tudja most hogy lesz, az Internél mondjuk Spalletti lesz az edző, szal ők még kompetitívek is lehetnek, de eddig inkább a távozókról mintsem az érkezőkről van szó a Merdánál. A Lazionál eddig nagyon csendes az offseason, de ugye ellenük a legutóbbi szezonban is 2:0-ra nyerünk otthon, idegenben meg 1-1 lett. A Fiorentina Piolival nem reménytelen, de egyelőre nem túl mély az a a keret, jön egy sérüléshullám azt kakukk.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
A Videoton továbbmegy, a másik 3 kiesik rögtönsztem is. a lett csapat a Fradinál, tavaly kiverte a slovant 3-0val
Kampman
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 8 éve
ezt nem tudtam, köszi az infót. így lehet, hogy 2 év múlva egy negyedik hellyel bedöcög a Milan a csoportkörbe 😊Nyet. www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/bl-2018-tol-a-4-topliga-4-csapata-automatikusan-csoportkoros-25224572013-ban 14 éves volt. szted azt ő döntötte el anno? kizártnak tartom.vki felhozta Buffont és a másodosztályt.én voltam.
2006-ban sorolták vissza őket: addig ő nyert a juvéval 4 bajnoki címet (abból kettőt elvettek később) azért ez más színt. jelenleg a Milan még a másodosztályban is izzadna a győzelemért kis túlzással.
én megértem a srácot. nem akarom ott megrohadni, főleg hogy a Milan elképesztő kivásárlási árat akar megszabni. az röhej, hogy dobálják neki a játékpénzt, mert viszonylag jó fizetést ajánlottak neki, nem azon bukott el az üzlet.
csebi
Igen, Totti is ezt tette, hiszen nem akart megrohadni egy gyenge Rómáb... ja várjá, mégse :d
"Amint megláttam azt a kis srácot Nápolyban, azonnal hívtam az Inter vezetőségét. Három és fél évig, egészen 2013-ig az Internél volt és többször is szerepelt ott próbajátékon. Minden rendben ment mindaddig a pillanatig, amíg nem tették elé az írásos szerződést. Azon a délutánon mindenben megegyeztünk vele, az édesanyjával és az édesapjával is. Azonban másnap reggel megállapodott a Milannal, tisztességtelenül és minden figyelmeztetés nélkül."
Amúgy ZoiMP-nek igaza van, azt csinál amit akar, senkinek semmi köze. Csak ugye kibaszott röhejes hogy előtte meg a címert csókolgatta. Ezért tartom egy kibaszott nagy Bohócnak. Emiatt azt is meg lehet érteni amit a szurkolók csináltak a minap.
eaglesmcnabb
empty: 3 új igazolás jó valóban, de azért ez még nem az igazi keret. Bigliát remélem nem viszitek el tőlünk, James meg sztem nem fog odamenni, vagyis nagyon meglepődnék. ráadásul rohadt sokba fog kerülni. Deoulofu és Kalinic leigazolását sztem megbánnátok, de Belottiban van fantázia. ráadásul dobogó kellene BL-hez, mert Olaszország még mindig 4. én továbbra sem látom, hogy a Milanból a következő 2 évben dobogós lenne, így BL sem lenne.
csebi
empty taxi
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Deoulofu és Kalinic leigazolását sztem megbánnátok, de Belottiban van fantázia. ráadásul dobogó kellene BL-hez, mert Olaszország még mindig 4. én továbbra sem látom, hogy a Milanból a következő 2 évben dobogós lenne, így BL sem lenne.csebiBelottiban valóban van fantázia, de kb mozdíthatatlan, mert a Toro kitart a 100 misis árnál.
Előbbi sztem nem lenne rossz a Milannak, de Keita sem a legrosszabb opciók közé tartozik látva h kb kik mozdíthatóak, azonban ha már Kalinic, inkább tartsák meg Baccát.
Ugyan még hivatalosan el sem kezdődött az átigazolási időszak és messze is a vége, de a Róma szvsz abszolút fogható lesz és ha Dzeko kiesik/nem tudja tartani a formáját komoly gondban lehetnek. 4. hely abszolút jolly joker perpill a Serie A-ban és simán odaérhet a Milan, ami azonnali BL csoportkört ér.
több mint 8 éve
Nyet. www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/bl-2018-tol-a-4-topliga-4-csapata-automatikusan-csoportkoros-25224572013-ban 14 éves volt. szted azt ő döntötte el anno? kizártnak tartom.vki felhozta Buffont és a másodosztályt.én voltam.
csebi
eaglesmcnabb
csebi
Jamest 1 az 1-ben Donnarummára, probléma megoldva 😉
CF igazolásnál meg én abban reménykedem h Bacca vagy Lapadula marad és akkor nem kell semelyik sem.
Deulofeu kapcsán az előző felszezonban erősen indított, aztán visszaesett, mivel Nutella maradt a HC, így továbbra is valszeg 4-3-3 lesz a base felállás és most elvileg jobb társai lesznek, így talán ink a február-márciusi játéka köszönne vissza jövőre, így őt én annyira nem bánnám, de nem is érzem jobb igazolásnak akár Baldénél vagy Forsbergnél, meglátjuk mi lesz.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...