Soccer

41 feliratkozó

több mint 8 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 481 — The Mathematician
Rokonom balmazújvárosi, tesója az újvárosi fociban közreműködik.
Azt mondja Horváth Feri annyira szarik bele hogy nem kért lakást Újvároson, hanem minden nap kocsival ingázik Szigetszentmiklós és Balmaz között.
Azért ez meleg 😀
JC6
azért napi 5 óra autó nemtom mennyire beleszarás 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 665 — "Montoya por favor!"
Mint Cal szurker ezt muszáj belinkelnem:  index.hu/sport/futball/2017/06/21/dardaiek_klinsmann_fiat_tesztelik/
empty taxi
nem is védett rosszul az U20as VBén, vagy csak olyan kevés meccsét láttam hogy kimaradtak a hibák 😉

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Rokonom balmazújvárosi, tesója az újvárosi fociban közreműködik.
Azt mondja Horváth Feri annyira szarik bele hogy nem kért lakást Újvároson, hanem minden nap kocsival ingázik Szigetszentmiklós és Balmaz között.
Azért ez meleg 😀
több mint 8 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 499
Az benne a szomorú, hogy úgy fog megmaradni, mint egy one hit wonder, aki lőtt egy gólt Oslóban és kész.
Kampman
Mert az is. Középpályás létére meglehetősen alacsony a játékintelligenciája, így meg nagyon nehéz. A gyerek semmi mást nem tud, mint futni és nagyot rúgni a labdába. Ha 15 centivel magasabb lenne és 15 kilóval izmosabb, akkor azt mondanám, hogy beférhetne egy bundesliga 2-es csapatba verőembernek a középpályára. Így viszont nagyjából a helyére kerül. Mindent elmond róla, hogy az Nb1-ben sem volt egy jó pillanata, pedig itt aztán mindenki kitűnik, aki tud futni 20 métert a labdával orraesés nélkül és eléri az iq-ja a marék hangya szintjét.
több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 228 — NFL bracket champion '26
Mint Cal szurker ezt muszáj belinkelnem:  index.hu/sport/futball/2017/06/21/dardaiek_klinsmann_fiat_tesztelik/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 231 — Cowboys fan
Mohamed Salah úton /pontosabban repülőn/ van Liverpool felé. Nem tudom eldönteni, hogy a megbízható források szerinti 35 millió font + opciós vételára nem sok-e érte. Ahogy arra se jövök rá, hogy kinek a helyén fog játszani.
Mikey
depth-nek kell a rotációba. alapból úgy készülünk, hogy most több meccset játszunk, mint tavaly, és látszott, mi történik, ha nincs Coutinho, Mané, Lallana vagy bármilyen kombinációjuk.

szerk: neki még amúgy is szoknia kell Klopp taktikáját, tehát nem is lenne egyből kezdő valószínűleg. de azért lesz megterhelő szakasza a bajnokságnak, úgyhogy fog játszani eleget.
slowmotion
óóó akkor itt most rengeteg Liverpool mez lesz az utcán, egyiptomi aranyifjú után. sztem amúgy nem jó vétel oda, de ez csak az én magán véleményem. az angol bajnokság össze fogja törni, és a gyorsaságát sem tudja majd kamatoztatni, amit Olaszországban sikerült neki.
csebi
Pont a gyorsasága lehet nagy előnye, Mané tavaly megmutatta hogy mennyit számít.

@slo-mo: persze, kell a depth, de nekem még mindig nehéz magamelőtt látnom, hogy egy bónuszokkal együtt 40+ milliós játékos Liverpoolban padozzon.
Mikey
bocs, nálam a padozás azt jelenti, hogy alig pár meccsen kezd, és max 20-30 perceket játszik. nem erre vennénk a csávót.

szerintem a tavalyi szezon a napnál is világosabban megmutatta, hogy kell a rotálás. a depth hiánya miatt szívtunk:
- balbunkóban (mert Milly sem balhátvéd, három nap pihenővel meg pláne nem bír végigátszani 180 percet, év végére szépen el is szállt a maradék kreativitás, és már csak a malteroskanál csattogott);
- jobbhátvédben (AA-t továbbra is fenntartással kezeli Klopp, úgyhogy Clyne még mindig vagy 5-10 meccsel többet játszik az ideálisnál)
- vkp-ban (Hendo helyére nem volt alternatíva, mert Lucas már iszonyat lassú, Can meg elég sokára jött rá, hogy mit is kéne csinálnia)
- szélsőben (meg lehet nézni, mi lett a játékkal, amikor 1, Cou még nem kapta el a fonalat a sérülése után, Mané meg Afrikában bohóckodott; 2, Mané megsérült, eltűnt a sebesség a jobb oldalról)
- csatárban (Stu állandóan sérült, Ings a pályát is csak a kórházi tévében látta, Origi meg a köcsög argentín belépője óta csak keresgélte önmagát, Firmino meg annyira elfáradt szezon végére fizikálisan és fejben is, hogy taszította a jó megoldásokat, mint két mágnes azonos pólusa egymást)

kell a sebesség. így a front sixre lenne Hendo/Can - Gini, Laller - Cou, Mané/Salah, Bobby/Stu, plusznak Origi meg esetleg még egy érkező csatár, betanult Grujic, érlelődik Woody.

de szerintem még mindig az lesz a cél a szezonban, hogy a 38 bajnoki mellett menjen még legalább 3-3 meccs a Mikiegérben meg a Tusfürdőben, 2 selejtező + 6 csoportmeccs a BL-ben, meg onnan minimum egy csoportharmadik hely, tehát még minimum 2 meccs. és ezt úgy kellene abszolválni, hogy ne fogyjunk el, és ebben nincsenek benne az esetleges újrajátszások sem.

kell a csávó.
több mint 8 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 481 — The Mathematician
Salah érkezése sztem kilővi Markovic esélyeit
valamint van egy olyan érzésem h Stu is távozik

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 033
Mohamed Salah úton /pontosabban repülőn/ van Liverpool felé. Nem tudom eldönteni, hogy a megbízható források szerinti 35 millió font + opciós vételára nem sok-e érte. Ahogy arra se jövök rá, hogy kinek a helyén fog játszani.
Mikey
depth-nek kell a rotációba. alapból úgy készülünk, hogy most több meccset játszunk, mint tavaly, és látszott, mi történik, ha nincs Coutinho, Mané, Lallana vagy bármilyen kombinációjuk.

szerk: neki még amúgy is szoknia kell Klopp taktikáját, tehát nem is lenne egyből kezdő valószínűleg. de azért lesz megterhelő szakasza a bajnokságnak, úgyhogy fog játszani eleget.
slowmotion
óóó akkor itt most rengeteg Liverpool mez lesz az utcán, egyiptomi aranyifjú után. sztem amúgy nem jó vétel oda, de ez csak az én magán véleményem. az angol bajnokság össze fogja törni, és a gyorsaságát sem tudja majd kamatoztatni, amit Olaszországban sikerült neki.
csebi
Pont a gyorsasága lehet nagy előnye, Mané tavaly megmutatta hogy mennyit számít.

@slo-mo: persze, kell a depth, de nekem még mindig nehéz magamelőtt látnom, hogy egy bónuszokkal együtt 40+ milliós játékos Liverpoolban padozzon.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 648 — Lucas Scott
Mikey

slowmotion

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 8 éve
Mikey

Szerkesztette: slowmotion
több mint 8 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 033

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 223 — Keep pounding
Az, hogy nem beszéli az adott ország nyelvét, még nem lenne akkora probléma. Tele vannak az amerikai ligák is olyan külföldiekkel, akik nem, vagy csak alig beszélik az angolt (oroszok az NHL-ben, kelet-ázsiaiak és latinók az MLB-ben). De ezt csak akkor nézik el, ha elég jók ahhoz, hogy a képességeikkel kompenzáljanak. Kleinheislernél is az volt a fő probléma, hogy nem ütötte meg a Bundesliga szintjét. A tökéletes némettudása abban segítette volna, hogy Kazahsztán helyett most Svájcba vagy Ausztriába adták volna kölcsön.

Az benne a szomorú, hogy úgy fog megmaradni, mint egy one hit wonder, aki lőtt egy gólt Oslóban és kész. Pedig az azt követő meccseken és az EB-n is baromi jó volt, én tényleg hittem benne.
Kampman
+ Még az is lehet, h segítettek volna a hiányosságai egy részének kijavításában. Csak ugye kézzel lábbal kommunikálva nehéz.
dawyd728
A politika topikra rímelve:
A Bremen keretéből a szenegáli Sané, a szerb Veljkovic, a bosnyák Hajrovic, a malii Yatabaré, a gambiai Manneh mind képes volt megtanulni alapszinten németül a jobb élet, a siker, a több pénz reményében. A magyar Kleinheisler meg nem.
Nem lehetőség nincs, hanem ambíció, eltökéltség, szorgalom.
Sobri Jóska
Vagy lehet hogy ők tudnak fodballozni és leszarják, hogy milyen nyelven brekegnek?

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 058 — #NoStress
Az, hogy nem beszéli az adott ország nyelvét, még nem lenne akkora probléma. Tele vannak az amerikai ligák is olyan külföldiekkel, akik nem, vagy csak alig beszélik az angolt (oroszok az NHL-ben, kelet-ázsiaiak és latinók az MLB-ben). De ezt csak akkor nézik el, ha elég jók ahhoz, hogy a képességeikkel kompenzáljanak. Kleinheislernél is az volt a fő probléma, hogy nem ütötte meg a Bundesliga szintjét. A tökéletes némettudása abban segítette volna, hogy Kazahsztán helyett most Svájcba vagy Ausztriába adták volna kölcsön.

Az benne a szomorú, hogy úgy fog megmaradni, mint egy one hit wonder, aki lőtt egy gólt Oslóban és kész. Pedig az azt követő meccseken és az EB-n is baromi jó volt, én tényleg hittem benne.
Kampman
+ Még az is lehet, h segítettek volna a hiányosságai egy részének kijavításában. Csak ugye kézzel lábbal kommunikálva nehéz.
dawyd728
A politika topikra rímelve:
A Bremen keretéből a szenegáli Sané, a szerb Veljkovic, a bosnyák Hajrovic, a malii Yatabaré, a gambiai Manneh mind képes volt megtanulni alapszinten németül a jobb élet, a siker, a több pénz reményében. A magyar Kleinheisler meg nem.
Nem lehetőség nincs, hanem ambíció, eltökéltség, szorgalom.

több mint 8 éve
dawyd728 4 110

Kampman
több mint 8 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 843 — Colts Fan
A csávónak itt volt a lehetőség,hogy Bundes2, osztrák v svájci liga, esetleg 1 Darmstadt szerű bundes1es csapatban mutassa meg magát, megkapta azt a sanszot amit a magyar futball közegből nem sokan: felnőttként top bajnokságba igazolni.
És nem tanul nyelvet??? Nem hiszem,hogy az emelt szintű nyelvvizsgát kérték tőle,de még ebbe is bele szart...
És akkor pályája csúcsa: Kazahsztán,
Ha tele lesz a zseb, jöhet haza, nincs hova buknia, évi 100-150 millát itt is megkeresi felcsúton tutira.
Zéró szakmai ambíció. Zéró alázat.
több mint 8 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 649

több mint 8 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 729 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Kazahoknál milyen nyelven fog beszélni? Feczesinűl ? Mindegy, több esélye van ott ELben játszani.
Heisman Trophy
Majd ő is kér tolmácsot, mint anno Vida Ildikó. 😊
több mint 8 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 665 — "Montoya por favor!"
Kazahoknál milyen nyelven fog beszélni? Feczesinűl ? Mindegy, több esélye van ott ELben játszani.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 130 — Chiefs GM
A Videoton továbbmegy, a másik 3 kiesik rögtön
Kampman
sztem is. a lett csapat a Fradinál, tavaly kiverte a slovant 3-0val
csebi
Fehérvár lemákolta a második kört.Legalább ők játszanak majd július közepén 😀

ezzel egy időben mit meg beszoptuk a Midtjyllandot.
Kenny
Kis optimista. 😊

több mint 8 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 729 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Szeretnék néha magyar játékosoktól olyan cseleket látni, amiket az ausztrálok csináltak a németek ellen.
Kampman
Én meg olyan magyar A csapatot, mint amilyen a német B volt(mínusz Leno). 😊
több mint 8 éve
peach Atlanta Falcons 15 783 — a new hope (again)
Elsőre elírtam, mea culpa. Arra akartam csak kilyukadni, hogy kleini is focizni még csak-csak tudna viszont fejben mind a pályán, mind azon kívül alkalmatlan a tudásához méltó karrier befutására. Ezért hoztam a vincze pilus párhuzamot, mert több ésszel, jobb hozzáállással ő aztán végképp sokra vihette volna...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 103 — je suis poloska
azért ha feczesin angol tudása elég (márpedig elég, hiszen külföldön volt évekig, most is ott van), akkor kleinheisler fejében nagy bajok lehetnek, ha olyan szintre se sikerült jutnia az évek során. Ezek után nem csodálom, hogy a focihoz is buta mint a föld

a kleini váczi zoli hasonlat meg megalol kategória, szeretne valaha azon a szinten focizni a gyufa

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 649
Szeretnék néha magyar játékosoktól olyan cseleket látni, amiket az ausztrálok csináltak a németek ellen.

több mint 8 éve
dawyd728 4 110
A Románál új edző van plusz volt egy raklap kölcsönjátékos a legutóbbi keretben, ki tudja most hogy lesz...empty taxi
Kíváncsian várom, hogy EDF mit alkot a Rómával, de sztem úgy beég, mint a ház. Salah távozása pedig érzékenyen érintheti őket.
Beki
+ még Manolas-Rüdiger páros valamelyikét is pénzé fogja tenni Monchi, h egálba kerüljön a FFP.
Egyedül Monchiban minden bizodalmam, h minden parlagon heverő értéket felszed, amiről csak tud és azok majd hasznot termelnek. Mondjuk Moreno eddig oké.
Új edző, 2-3 kezdő távozása és a BL terhelés félő sok lesz jövőre. Ha top4-ben fordulunk télen, én már akkor örülni fogok.
több mint 8 éve
Werder Bremen: "Kleinhesler nem tanult meg németül és nem tud angolul, ismét kölcsön adjuk."

Nem tudom sírjak-e vagy nevessek 😀 😀 😀

szerk: Kazahsztán 😀
JC6
A 21. Század váczi zolija...
peach
ahhoz a státushoz azért több kellene egy szerencsésen eltalált lövésnél