Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
HAJRÁ VASAS. Németek is lerendezték
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
és rápakoltak mégegyet, már 1-3!Szegény vasas lehet bele fog nézni egy nagyobb pofonba, gyak. a 16oson belül csak nyomozzák labdát olyan sebesség és gondolkodás fölényben van a beitar. Az lehet a sanszuk ha bele tudnak menni egy adok-kapokba mert viszont a beitar kapujáig meglepően sokszor fel tudnak érni.reflexből jött is a vasas dupla 😉
peach
baggio
több mint 8 éve
Szegény vasas lehet bele fog nézni egy nagyobb pofonba, gyak. a 16oson belül csak nyomozzák labdát olyan sebesség és gondolkodás fölényben van a beitar. Az lehet a sanszuk ha bele tudnak menni egy adok-kapokba mert viszont a beitar kapujáig meglepően sokszor fel tudnak érni.reflexből jött is a vasas dupla 😉
peach

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Szegény vasas lehet bele fog nézni egy nagyobb pofonba, gyak. a 16oson belül csak nyomozzák labdát olyan sebesség és gondolkodás fölényben van a beitar. Az lehet a sanszuk ha bele tudnak menni egy adok-kapokba mert viszont a beitar kapujáig meglepően sokszor fel tudnak érni.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
scontent-frx5-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/19430033_1453263098073629_5297604954043886007_n.png?oh=b5463ba2de435b196a050558800eb957&oe=59D8F5A9Kennyami még durvább, hogy 33 ezren voltak kint Cincy-ben a meccsen, pedig nem is MLS csapat... mindezt úgy természetesen, hogy a színvonal alávaló volt, de hát a soccer nem az a sport, ahol ez látszólag egy pillanatig is zavarna akárkit is
már kezd körvonalazódni az az elméletem, hogy míg az amerikai futball a "legföldhözragadtabb" játék, addig a labdarúgás "költőisége" miatt ennek tökéletes ellenpárja

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Mondjuk az is vicces az mlsz től, hogy szombat vasárnap is van forduló de a kupaindulót beteszik szombatra😀
több mint 8 éve
Mondjuk a realnak..stb nem 18fős kerete van de mindegy..Ebből is látszik, hogy az nb1 fontosabb nekik mint a nemzetközi porond.
+2óra időeltolódás és 3óra repcsiút..
Nem tűnik leküzdhetetlennek.
Btw ha továbbjutnak akkor el sem indulnak ősszel a mennyeiben?😀
több mint 8 éve
kevered a dolgokat. tehát azt mondtad, hogy a real/barca sem játszik 2 nap pihenővel bajnokit bl meccs után, aztán kiderült h mégis. én úgy gondolom, hogy ennyire elől a selejtezőben egyszerűen röhej halasztást kérni. ugyanezt gondolnám, ha a Fradi tenné. ez a magyar labdarúgás tragikomikája. ezzel lehet egyet nem érteni, de attól még, amit először írtál példaként, az nem igaz. megjegyzem, nem kötelező elindulni a selejtezőben, vissza lehet lépni.Való igaz ha ha 1 hét múlva kedden van a visszavágó és szerdán van az első meccs sehova se tudod tolni mert sehogysem jön ki a matek :dmondjuk a real/barca, sőt semelyik angol csapat sem jatszik 2 nap pihenővel bajnokit bl meccs utan.mondjuk Bayern. április 12 FCB-Real, április 15 Leverkusen-FC, itt is 2 nap pihenő a bl NEGYEDDÖNTŐ után. sőt a Real is ugyanígy játszott 12-én Münchenben majd 15-én Gijonban. ha megnézném az angolokat akkor sztem ott is találnék. tehát ne hozzuk fel a hanyatló nyugatot példának.
kupameccs miatt szokott lenni ilyen, de bl meccs után mindig minimum 3 nap pihenő van
eaglesmcnabb
csebi
De ha kedden van az első meccs akkor mindig úgy rakják a bajnokit hogy 3 nap pihi meglegyen, éppen azért hogy tudjanak regenerálódni. (Itt meg ugye a Real-Bayern meccsel ellentétben, a visszavágó nem kedden hanem szerdán van.)Ha lehet nem basznak ki a saját nemzetük csapatával. Nálunk meg az sem fontos hogy most éppen Ázsiából kell hazarepülni.
eaglesmcnabb
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 8 éve
Való igaz ha ha 1 hét múlva kedden van a visszavágó és szerdán van az első meccs sehova se tudod tolni mert sehogysem jön ki a matek :dmondjuk a real/barca, sőt semelyik angol csapat sem jatszik 2 nap pihenővel bajnokit bl meccs utan.mondjuk Bayern. április 12 FCB-Real, április 15 Leverkusen-FC, itt is 2 nap pihenő a bl NEGYEDDÖNTŐ után. sőt a Real is ugyanígy játszott 12-én Münchenben majd 15-én Gijonban. ha megnézném az angolokat akkor sztem ott is találnék. tehát ne hozzuk fel a hanyatló nyugatot példának.
kupameccs miatt szokott lenni ilyen, de bl meccs után mindig minimum 3 nap pihenő van
eaglesmcnabb
csebi
De ha kedden van az első meccs akkor mindig úgy rakják a bajnokit hogy 3 nap pihi meglegyen, éppen azért hogy tudjanak regenerálódni. (Itt meg ugye a Real-Bayern meccsel ellentétben, a visszavágó nem kedden hanem szerdán van.)Ha lehet nem basznak ki a saját nemzetük csapatával. Nálunk meg az sem fontos hogy most éppen Ázsiából kell hazarepülni.
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
mondjuk a real/barca, sőt semelyik angol csapat sem jatszik 2 nap pihenővel bajnokit bl meccs utan.mondjuk Bayern. április 12 FCB-Real, április 15 Leverkusen-FC, itt is 2 nap pihenő a bl NEGYEDDÖNTŐ után. sőt a Real is ugyanígy játszott 12-én Münchenben majd 15-én Gijonban. ha megnézném az angolokat akkor sztem ott is találnék. tehát ne hozzuk fel a hanyatló nyugatot példának.
eaglesmcnabb
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 8 éve
mondjuk a real/barca, sőt semelyik angol csapat sem jatszik 2 nap pihenővel bajnokit bl meccs utan. kupameccs miatt szokott lenni ilyen, de bl meccs után mindig minimum 3 nap pihenő van
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-a-honved-halasztast-kert-a-bl-selejtezo-miatt-2577785ezt amúgy nem hiszem el. de komolyan. bezárhat a trollfoci és a hírcsárda is.
Szegény Chelsea is biztos kér majd egész évre halasztást, a Real-Barca duóról már nem is beszélve...
NB2
több mint 8 éve
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-a-honved-halasztast-kert-a-bl-selejtezo-miatt-2577785Szegény Chelsea is biztos kér majd egész évre halasztást, a Real-Barca duóról már nem is beszélve...
több mint 8 éve
nyugi srácok ha a bronzmeccsen lesz tizenegyespárbaj CR biztosan nem fog rúgni.
több mint 8 éve
50-50. de inkább 25-75.Persze, ez is benne van, de sztetek azért rúg ötödikként cr7, vagy azért amit én írtam....Vki edző mondta 1x, hogy a 11-es párbajban a legjobb rúgókat elsőnek és utolsónak kell tenni. Az első megdobja az utánajövők morálját, míg ha eljutnak az utolsóig akkor ott lesz a legnagyobb a nyomás, így oda is kell a biztos láb. Vannak dolgok, amikért lehet ekézni CR-t, ez sztem nem ilyen.pontosan.
empty taxi
ráadásul a tizenegyespárbaj is olyan, hogy csak akkor van igaza az edzőnek, ha továbbjutnak. ha nem, akkor bármit csinált, az rossz volt.
slowmotion
gabokocka
természetesen van benne egy (nem kis) adag ego is, de mégis inkább ő rúgja, mint más. általában úgyis ő viszi a csapatot a hátán, szóval neki a leginkább elnézhető, ha esetleg kihagyja.
több mint 8 éve
Persze, ez is benne van, de sztetek azért rúg ötödikként cr7, vagy azért amit én írtam....Vki edző mondta 1x, hogy a 11-es párbajban a legjobb rúgókat elsőnek és utolsónak kell tenni. Az első megdobja az utánajövők morálját, míg ha eljutnak az utolsóig akkor ott lesz a legnagyobb a nyomás, így oda is kell a biztos láb. Vannak dolgok, amikért lehet ekézni CR-t, ez sztem nem ilyen.pontosan.
empty taxi
ráadásul a tizenegyespárbaj is olyan, hogy csak akkor van igaza az edzőnek, ha továbbjutnak. ha nem, akkor bármit csinált, az rossz volt.
slowmotion
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Pont hogy általánosságban azért kell hogy az 5.rugód a legjobb legyen mert általában az a legkiélezettebb kör, ha van előny azt a végén kell biztossá tenni vagy ha nem hibázott még senki akkor az is hatalmas nyomásNa jó, de ha nem a legjobbat rakod előre, könnyebben előfordulhat, hogy el se jutsz az 5. körig.
davemayer
több mint 8 éve
Vki edző mondta 1x, hogy a 11-es párbajban a legjobb rúgókat elsőnek és utolsónak kell tenni. Az első megdobja az utánajövők morálját, míg ha eljutnak az utolsóig akkor ott lesz a legnagyobb a nyomás, így oda is kell a biztos láb. Vannak dolgok, amikért lehet ekézni CR-t, ez sztem nem ilyen.pontosan.
empty taxi
több mint 8 éve
Vki edző mondta 1x, hogy a 11-es párbajban a legjobb rúgókat elsőnek és utolsónak kell tenni. Az első megdobja az utánajövők morálját, míg ha eljutnak az utolsóig akkor ott lesz a legnagyobb a nyomás, így oda is kell a biztos láb. Vannak dolgok, amikért lehet ekézni CR-t, ez sztem nem ilyen.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Pont hogy általánosságban azért kell hogy az 5.rugód a legjobb legyen mert általában az a legkiélezettebb kör, ha van előny azt a végén kell biztossá tenni vagy ha nem hibázott még senki akkor az is hatalmas nyomás
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 8 éve
Megy ám a Gossip Girls 😀 A 11es rúgás pont az, ahova kis túlzással én is odaállhatnék. Hagyott már ki ő is fontos tizit (mint sok nagy játékos)
több mint 8 éve
Ha elsőként rúg, akkor biztos nem az ő lövése lesz az utolsó. Az egója pedig megköveteli, hogy ő lője tovább a csapatot. Ennyi. Eljátszotta ezt már korábban a spanyolok elleni elődöntőben, ott se került sorra.hát ezaz, neki kell lenni annak akinek a nyakába ugrik mindenki mikor belövi az utolsót. és a médiában is az lesz hogy ő rugta tovább a csapatot, ő a király.
gabokocka
több mint 8 éve
Ha elsőként rúg, akkor biztos nem az ő lövése lesz az utolsó. Az egója pedig megköveteli, hogy ő lője tovább a csapatot. Ennyi. Eljátszotta ezt már korábban a spanyolok elleni elődöntőben, ott se került sorra.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.