Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Rooney nélkül kezd a United... ezt nem hiszem el, adja valaki oda az Öregnek a gyógyszerét!
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/a-szegyenteljes-paks-elleni-vereseg-daerden-allasaba-kerult-2223499sztem a legelszomorítóbb ebben, hogy a szezon felénél tartva már 9 csapatnál volt edző váltás. komikum... 😊
lehet nem annak szánták (nekem azért egy kicsit gyanús) de bejöttdavemayer
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
pont a Pakssal volt azt hiszem hogy a "korszakos" edzőjüket kb 2 éve meccs nélkül rúgták ki nyáron (ha jól emlékszem).www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/a-szegyenteljes-paks-elleni-vereseg-daerden-allasaba-kerult-2223499kemény, sajnálom h nem bírta ki kövi fordulóig legalább...volt már ilyen, h vkit egyből első forduló után kivágtak?
Divat
Bicskeinek is azt hiszem talán 1-2 meccse volt + a vaduzi ugyebár az UTE-nál.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/a-szegyenteljes-paks-elleni-vereseg-daerden-allasaba-kerult-2223499kemény, sajnálom h nem bírta ki kövi fordulóig legalább...volt már ilyen, h vkit egyből első forduló után kivágtak?
|
több mint 11 éve
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/a-szegyenteljes-paks-elleni-vereseg-daerden-allasaba-kerult-2223499lehet nem annak szánták (nekem azért egy kicsit gyanús) de bejött
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Tud valaki egy király oldalt, ahol minden top bajnokság aktuális eltiltottjait, sérültjeit nyomon lehet követni? Előre is köszi.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Nyugi, Forever in our Shadow!! 😊
Ne is álmodjatok csirkék! 😀 5pur2!!! 😉krixtofer
Cubehor
+ egy kis ráadás
www.haveyoueverseentottenhamwintheleague.com/
több mint 11 éve
Sajnos én is szinte biztos vagyok benne.Ha 3 alatt megússzuk akkor már örülhetünk.Szerintem teljesen megérdemeltük a hat kapott gólt.Elaltattuk a zöldeket köv hétre😊zavi27
Nem volt ez bunda, nem volt edzőbuktatás.
Egyszerűen ennyit ér a sztáredzőnk által levezényelt 3 hónapos felkészülés és az edzőmeccs nélküli utolsó 3 hét.
Aki Proesmans és Remili szintű játékosokat a kezdőbe állít az ennyit érdemel.
Bazzani
Kiesett az egyetlen használható védőnk, az összes játékosunk olyan tompa mint egy edzőtábor közepén, Moraes még nem teljesértékű. Soroljam még?
Nem lesz vicces alighanem...Bazzani
több mint 11 éve
fel fog javulni az is. dobogó here we come 😊Kezdetnek nem is rossz teljesítmény eddig a Fraditól.Gergőbácsicsak a védelem lehetne acélosabb, szaladgálnak néha, mint pók a falon. ha Alempijevic visszatér az eltiltásából, valszeg jobbak leszünk hátul, de ez az új Junior eléggé emlékeztet a régire. nem látom, mitől jobb, mint Otten vagy Klein.deyell
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 11 éve
deyell
11 702
Kezdetnek nem is rossz teljesítmény eddig a Fraditól.Gergőbácsicsak a védelem lehetne acélosabb, szaladgálnak néha, mint pók a falon. ha Alempijevic visszatér az eltiltásából, valszeg jobbak leszünk hátul, de ez az új Junior eléggé emlékeztet a régire. nem látom, mitől jobb, mint Otten vagy Klein.
choose life
több mint 11 éve
Kezdetnek nem is rossz teljesítmény eddig a Fraditól.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 11 éve
Újra öröm Samp drukkernek lenni.Az új argentin csatárzseni Icardi góljával újabb győzelem, 1 kapott gól az utolsó 6 meccsen. El sem hiszem. Sokan azt mondják, hogy nem az edzőn múlik. Hát amióta Ferrara helyett Delio Rossi van egész más a világ. Új rendszer, egy küzdős hajtós csapat, győzelmek.
Éshogy mások számára is érdekes legyen ez a post: Icardi állítólag 14 milláért a nyártól az Interé, míg a B ligában remeklő kölcsönjátékosunk Zaza pedig a Milanba megy.
Zaza:
ilnostrocalcio.blog.nepsport.hu/archives/2013/02/21/Lehetsz_kiraly_-Simone_Zaza/
több mint 11 éve
Ha 3 alatt megússzuk akkor már örülhetünk.Szerintem teljesen megérdemeltük a hat kapott gólt.Elaltattuk a zöldeket köv hétre😊zavi27
Egyszerűen ennyit ér a sztáredzőnk által levezényelt 3 hónapos felkészülés és az edzőmeccs nélküli utolsó 3 hét.
Bazzani
Kiesett az egyetlen használható védőnk, az összes játékosunk olyan tompa mint egy edzőtábor közepén, Moraes még nem teljesértékű. Soroljam még?
Nem lesz vicces alighanem...
több mint 11 éve
Szerintem teljesen megérdemeltük a hat kapott gólt.Elaltattuk a zöldeket köv hétre😊
Bazzani
több mint 11 éve
Az szép lehetett, hogy a versenyidőszakban nem volt edzőmeccs.. Mert, ha még a tiszta és a formába hozó felkészülésbe nem tesz az oké. De a formában tartó és versenyidőszakban muszáj szerepelnie az edzőmeccsnek! Ezekszerint rendesen felforgatta, amit nem is értek. De hát meg is lett az eredménye, ahogy nézzük.
több mint 11 éve
Nem volt.Szerintem teljesen megérdemeltük a hat kapott gólt.miiiii??? nem volt edzőmeccs az utolsó 3 héten, ez komoly vagy túlzol?davemayer
Bazzani
Ha jól néztem akkor az Odessa ellen játszottunk utoljára február 14.én.
Ez volt az új szupertaktika, hogy kevés meccs az is erős külföldi csapatokkal.
több mint 11 éve
Szerintem teljesen megérdemeltük a hat kapott gólt.miiiii??? nem volt edzőmeccs az utolsó 3 héten, ez komoly vagy túlzol?
Bazzani
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Szerintem teljesen megérdemeltük a hat kapott gólt.Nem volt ez bunda, nem volt edzőbuktatás.
több mint 11 éve
szaba
10 547
Kit érdekel itt holmi el clasico mikor 6-ot vágtunk az Újpestnek 😊Matthew99Tegnapi meccsben ami a legjobban tetszett, hogy 5-0-nál, a 82. percben Vayer még rástartolt a tétovázó Balajczára, megküzdött a labdáért, és egy gólt ezzel előkészített. 35 éves magyar játékostól nem sűrűn látni hasonlót. 😊
több mint 11 éve
Ramost is megtanították nyilatkozni:„Nem tudom, hogy megvolt-e a kontakt közöttünk – utalt Ramos a barcelonaiak által kivétel nélkül vitatott esetről. – Véleményes eset volt, de ilyen akadt több is a mérkőzésen, nem hiszem, hogy ez döntően befolyásolta volna a végeredményt.”
😀 Arc 😀
több mint 11 éve
szerintem az Újpest részéről lehetett bunda egész nyugodtan, nem bírják az edzőt, ennyi elég is.Remélem ezt két jelt is látjátok 😉 😛 kb ennyire gondoltam komolyanPff leverjük szegény Újpestet mint a szöget aztán egyből bundát kiáltasz? Pedig csak egy gyanús meccsünk volt eddig... És szaba is tök későn szólt hogy utaljak neki pénzt mert hallott valamit 😀Kit érdekel itt holmi el clasico mikor 6-ot vágtunk az Újpestnek 😊Matthew99Na most kell ám a bundázást figyelő bizottságnak résen lennie 😛 😉 dande
Matthew99
Fradi drukkerként pláne gratulálok, aztán majd lehet mi is beleszaladunk hasonlóba. 😀dande
BEARS BABY!
Sir Alex immortal