Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
mármint hogy a csapat fele sugallta ezt gondolom 😀Kire gondolsz?Meg a '14-es vb győztes csapat keretének a feléről...Örülök, hogy csak tőlem hallod. Akkor lehet, hogy te nem böngészgeted a híreket. Én sportújságíró lévén megteszem, az már más kérdés, hogy az ilyen pletykákból melyik igaz és melyik nem, Lahmmal kapcsolatban viszont sok éve pletykálják, hogy meleg.A faszira nem lehet rosszat mondani egyszerűen, semmilyen téren sem. Az mellékes, hogy szerintem Lahm visszafogott, langyos, visszafogott stílusában szerepet játszik az is, hogy valójában meleg – amit mind a mai napig pletykálnak is vele kapcsolatban–, de ez semmit sem von le az érdemeiből. Sőt, ha ez igaz, és ezt többen is tudják, mégis mindezek ellenére ekkora tisztelet övezi őt, akkor még nagyobb teljesítmény, ameddig felküzdötte magát.Imádom ezeket a "Stez infókat", amiket mindig kizárólag csak tőled hallok 😀
Stez
dugo93
Stez
peach
Én Lahmon kívül egyedül Özilről hallottam ugyanezt.
empty taxi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Kire gondolsz?Meg a '14-es vb győztes csapat keretének a feléről...Örülök, hogy csak tőlem hallod. Akkor lehet, hogy te nem böngészgeted a híreket. Én sportújságíró lévén megteszem, az már más kérdés, hogy az ilyen pletykákból melyik igaz és melyik nem, Lahmmal kapcsolatban viszont sok éve pletykálják, hogy meleg.A faszira nem lehet rosszat mondani egyszerűen, semmilyen téren sem. Az mellékes, hogy szerintem Lahm visszafogott, langyos, visszafogott stílusában szerepet játszik az is, hogy valójában meleg – amit mind a mai napig pletykálnak is vele kapcsolatban–, de ez semmit sem von le az érdemeiből. Sőt, ha ez igaz, és ezt többen is tudják, mégis mindezek ellenére ekkora tisztelet övezi őt, akkor még nagyobb teljesítmény, ameddig felküzdötte magát.Imádom ezeket a "Stez infókat", amiket mindig kizárólag csak tőled hallok 😀
Stez
dugo93
Stez
peach
Én Lahmon kívül egyedül Özilről hallottam ugyanezt.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Meg a '14-es vb győztes csapat keretének a feléről...Örülök, hogy csak tőlem hallod. Akkor lehet, hogy te nem böngészgeted a híreket. Én sportújságíró lévén megteszem, az már más kérdés, hogy az ilyen pletykákból melyik igaz és melyik nem, Lahmmal kapcsolatban viszont sok éve pletykálják, hogy meleg.A faszira nem lehet rosszat mondani egyszerűen, semmilyen téren sem. Az mellékes, hogy szerintem Lahm visszafogott, langyos, visszafogott stílusában szerepet játszik az is, hogy valójában meleg – amit mind a mai napig pletykálnak is vele kapcsolatban–, de ez semmit sem von le az érdemeiből. Sőt, ha ez igaz, és ezt többen is tudják, mégis mindezek ellenére ekkora tisztelet övezi őt, akkor még nagyobb teljesítmény, ameddig felküzdötte magát.Imádom ezeket a "Stez infókat", amiket mindig kizárólag csak tőled hallok 😀
Stez
dugo93
Stez
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Örülök, hogy csak tőlem hallod. Akkor lehet, hogy te nem böngészgeted a híreket. Én sportújságíró lévén megteszem, az már más kérdés, hogy az ilyen pletykákból melyik igaz és melyik nem, Lahmmal kapcsolatban viszont sok éve pletykálják, hogy meleg.A faszira nem lehet rosszat mondani egyszerűen, semmilyen téren sem. Az mellékes, hogy szerintem Lahm visszafogott, langyos, visszafogott stílusában szerepet játszik az is, hogy valójában meleg – amit mind a mai napig pletykálnak is vele kapcsolatban–, de ez semmit sem von le az érdemeiből. Sőt, ha ez igaz, és ezt többen is tudják, mégis mindezek ellenére ekkora tisztelet övezi őt, akkor még nagyobb teljesítmény, ameddig felküzdötte magát.Imádom ezeket a "Stez infókat", amiket mindig kizárólag csak tőled hallok 😀
Stez
dugo93
több mint 9 éve
Egyébként, hogy témába is vágjak, azért a válogatottról készült dokumentumfilm és az eb alapján nálam Bazsi megérdemli a csk szalagot. Mondjuk utána lehetett benne csalódni rendesen, de ha eltekintünk a klub focitól és csak a válogatottat nézzük, akkor azt lehet látni, hogy hajt a gyerek, sőt szerintem kapitányként is viselkedik az öltözőben. Az már más kérdés, hogy milyen játékot ad elő a pályán.
több mint 9 éve
A faszira nem lehet rosszat mondani egyszerűen, semmilyen téren sem. Az mellékes, hogy szerintem Lahm visszafogott, langyos, visszafogott stílusában szerepet játszik az is, hogy valójában meleg – amit mind a mai napig pletykálnak is vele kapcsolatban–, de ez semmit sem von le az érdemeiből. Sőt, ha ez igaz, és ezt többen is tudják, mégis mindezek ellenére ekkora tisztelet övezi őt, akkor még nagyobb teljesítmény, ameddig felküzdötte magát.Imádom ezeket a "Stez infókat", amiket mindig kizárólag csak tőled hallok 😀
Stez
több mint 9 éve
Mondjuk Lahm szerintem a bayernben is vezér már elég sok ideje, teszem hozzá, számomra az ő személye alapból meglepetés. Egy vezér szerepében általában a nagyhangú, szószólók tűnnek fel, akikre a hangjuk mellett a teljesítményük, alázatuk miatt is felnéznek a társak. Lahmnál utóbbiak megvoltak mindig is, de hang, szócső? Ő mindig is csöndes típus volt, mondjuk én ezért is tisztelem ennyire, mert ő mindenféle médiafelhajtás és pofa nélkül, kussban téve a dolgát igazi vezérré emelkedett fel.Az sem véletlen, hogy zsuzsi soha sehol semmilyen csapatánál nem töltött be vezér szerepet, akire hallgatnak a többiek, mert egyszerűen nem alkalmas rá... Amikor a PSV-nél ment neki, majd a legdrágább legtöbbet kereső magyar lett, elvárták tőle, sőt kötelező lett neki itthon a 'vezérnek lennie'. A menedzsere által fizetett sajtósok pedig az aktuális nagy csapatok érdeklődése mellett kész tényként írták hogy ő a vezér az öltözőben, a pályán, a fiatalok példaképe stb,stb, amit ha jól emlékszünk néhány megsértődéses kiborulásos nyilatkozattal próbált alátámasztani anno mikor nem ment a csapatnak se. Nem nagyon tudok olyan másik csk-t aki lenyom egy évtizedet úgy, hogy azokban a csapatokban ahol játszik nem domináns az öltözőben, de a válogatottjában meg hirtelen vezér lesz... Nem kell a legjobbnak lenned a csapatodban hogy jó csk legyél, de a közösség bizalmát bírni szokás.Lahm.
ozibozi
Sobri Jóska
A faszira nem lehet rosszat mondani egyszerűen, semmilyen téren sem. Az mellékes, hogy szerintem Lahm visszafogott, langyos, visszafogott stílusában szerepet játszik az is, hogy valójában meleg – amit mind a mai napig pletykálnak is vele kapcsolatban–, de ez semmit sem von le az érdemeiből. Sőt, ha ez igaz, és ezt többen is tudják, mégis mindezek ellenére ekkora tisztelet övezi őt, akkor még nagyobb teljesítmény, ameddig felküzdötte magát.
Szerkesztette: Stez
több mint 9 éve
index.hu/sport/futball/2016/10/09/szalai_besiktas_svajc_golok/

Madden hates me.
több mint 9 éve
int.soccerway.com/international/africa/wc-qualifying-africa/2018-russia/4th-round/r31502/ez az afrikai vb selejtezős csoportok mik?! egy csoportban algéria, nigéria és kamerun? másikban meg egy kemény kongó-tunézia, vagy szenegál és dél-afrika. elég szerencsétlenre sikerüt
több mint 9 éve
nekem mondjuk többek között ezen ment el az egyik szelvényem, na meg a három perces agyfasz miatt.jah😊 2-1-ről az utsó 15 percben megfordították a digók 2-3-ra, a 95. percben jött egy macedón szabi, amiből vissza kontráztak az olaszok, 4 a 2-be mentek, meg kellett volna állni és lepasszolni, inkább húzott egy cselt és felrúgtákEder mekkora önző volt, 3 csapattársa robog, erre ő nekiáll cselezni...mi volt, hol volt? kurva digók rúghattak volna még egyet a végén, vagy mi?
NB2
slowmotion
mondjuk nem oszt nem szoroz, de én utálom az önző focistákat😊
NB2
több mint 9 éve
jah😊 2-1-ről az utsó 15 percben megfordították a digók 2-3-ra, a 95. percben jött egy macedón szabi, amiből vissza kontráztak az olaszok, 4 a 2-be mentek, meg kellett volna állni és lepasszolni, inkább húzott egy cselt és felrúgtákEder mekkora önző volt, 3 csapattársa robog, erre ő nekiáll cselezni...mi volt, hol volt? kurva digók rúghattak volna még egyet a végén, vagy mi?
NB2
slowmotion
mondjuk nem oszt nem szoroz, de én utálom az önző focistákat😊
több mint 9 éve
Eder mekkora önző volt, 3 csapattársa robog, erre ő nekiáll cselezni...mi volt, hol volt? kurva digók rúghattak volna még egyet a végén, vagy mi?
NB2
több mint 9 éve
Eder mekkora önző volt, 3 csapattársa robog, erre ő nekiáll cselezni...
több mint 9 éve
immobile akárhányszor szóba kerül nem tudom túltenni magam azon ahogy bajner bálint nyilatkozott és elfog a röhögőgörcs
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Az sem véletlen, hogy zsuzsi soha sehol semmilyen csapatánál nem töltött be vezér szerepet, akire hallgatnak a többiek, mert egyszerűen nem alkalmas rá... Amikor a PSV-nél ment neki, majd a legdrágább legtöbbet kereső magyar lett, elvárták tőle, sőt kötelező lett neki itthon a 'vezérnek lennie'. A menedzsere által fizetett sajtósok pedig az aktuális nagy csapatok érdeklődése mellett kész tényként írták hogy ő a vezér az öltözőben, a pályán, a fiatalok példaképe stb,stb, amit ha jól emlékszünk néhány megsértődéses kiborulásos nyilatkozattal próbált alátámasztani anno mikor nem ment a csapatnak se. Nem nagyon tudok olyan másik csk-t aki lenyom egy évtizedet úgy, hogy azokban a csapatokban ahol játszik nem domináns az öltözőben, de a válogatottjában meg hirtelen vezér lesz... Nem kell a legjobbnak lenned a csapatodban hogy jó csk legyél, de a közösség bizalmát bírni szokás.Lahm.
ozibozi
több mint 9 éve
Az sem véletlen, hogy zsuzsi soha sehol semmilyen csapatánál nem töltött be vezér szerepet, akire hallgatnak a többiek, mert egyszerűen nem alkalmas rá... Amikor a PSV-nél ment neki, majd a legdrágább legtöbbet kereső magyar lett, elvárták tőle, sőt kötelező lett neki itthon a 'vezérnek lennie'. A menedzsere által fizetett sajtósok pedig az aktuális nagy csapatok érdeklődése mellett kész tényként írták hogy ő a vezér az öltözőben, a pályán, a fiatalok példaképe stb,stb, amit ha jól emlékszünk néhány megsértődéses kiborulásos nyilatkozattal próbált alátámasztani anno mikor nem ment a csapatnak se. Nem nagyon tudok olyan másik csk-t aki lenyom egy évtizedet úgy, hogy azokban a csapatokban ahol játszik nem domináns az öltözőben, de a válogatottjában meg hirtelen vezér lesz... Nem kell a legjobbnak lenned a csapatodban hogy jó csk legyél, de a közösség bizalmát bírni szokás.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 9 éve
Dzsudzsák a csk dologra egy gondolat: mondjatok megfelelőbbet.Szalai.A legutóbbi meccs utáni nyilatkozata után meg pláne.
empty taxi
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Lehet, hogy Gera nem 90 perces, de Zsuzsi is eltűnik 10-20 percekre, szóval mindegy. Attól még, hogy az oldalvonal mellett egy teljesen esélytelen szitunál becsúszva kirúgja a labdát a pályáról, még nem mondhatják rá, hogy küzd. Mert ugye ezt hozták fel nála 1-2 meccsen, hogy akar, meg hajt, csúszik - mászik. Feröer ellen siralmas volt látni, hogy egy becsúszása se sikerült, és minden második labdát az ellenfélnek adott. Svájc ellen is, amikor meg tudott volna indulni, egy cselt képtelen volt megcsinálni, csak tolta volna előre, és könnyedén szerelték. De nagyon okos gyerek, mert a CB-ot megnyerte magának, pontosan tudja, hogy kell manipulálni, hogy akkor se kezdjék ki, ha 90 percet alibizik. Szomorú, hogy így elcseszte a karrierjét, sokkal több volt benne. Totálisan látni, hogy leeresztett, és ereje sincs már. A szabadrúgásoktól meg a nézők jobban félnek, mint az ellen kapusa... Szerintem alkalmatlan csapatkapitánynak, mert semmi sincs meg benne, ami méltóvá tenné őt a nemzeti 11 vezetésére.
több mint 9 éve
Vakok között a félszemű is király, persze, de az még -- szerintem -- nem teszi csékáságra alkalmassá.Viszont illik figyelembe venni a kontextust a válaszadásnál 😊Dzsudzsák a csk dologra egy gondolat: mondjatok megfelelőbbet.Az alapkérdés nem az volt, hogy van-e nála megfelelőbb. 😊
empty taxi
Mikey
empty taxi
De vannak még példák arra, amikor egy játékos csak azért lehet C, mert ő a legkevésbé rossz választás, szóval nincs ezzel baj.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
Viszont illik figyelembe venni a kontextust a válaszadásnál 😊Dzsudzsák a csk dologra egy gondolat: mondjatok megfelelőbbet.Az alapkérdés nem az volt, hogy van-e nála megfelelőbb. 😊
empty taxi
Mikey

Madden hates me.
több mint 9 éve
Dzsudzsák a csk dologra egy gondolat: mondjatok megfelelőbbet.Az alapkérdés nem az volt, hogy van-e nála megfelelőbb. 😊
empty taxi
több mint 9 éve
Hasonlóképpen látom, gondolom mivel Gera jelen állapotában már nem 90 perces játékos nemzetközi szinten nem nagyon akarják nekiadni a karszalagot.Dzsudzsák a csk dologra egy gondolat: mondjatok megfelelőbbet.A mostani keretből én is csak Gerát tartom nála (sokkal) méltóbbnak, később majd talán Nagy Ádám is az lehet.
empty taxi
Kampman
Ádám lehet valóban a köv. csk sztem is, csak ugye 21 éves gyerekek meg nem nagyon szoktak nemzeti csapatok kapitányai lenni.

Madden hates me.
több mint 9 éve
Dzsudzsák a csk dologra egy gondolat: mondjatok megfelelőbbet.A mostani keretből én is csak Gerát tartom nála (sokkal) méltóbbnak, később majd talán Nagy Ádám is az lehet.
empty taxi
több mint 9 éve
Dzsudzsák a csk dologra egy gondolat: mondjatok megfelelőbbet.

Madden hates me.
több mint 9 éve
Nagyon sok kommentet elolvastam és a ti véleményetek is érdekelne. Dzsudzsák méltó a CSK szalagra?Egyáltalán nem.
JC6