NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Sehol nem volt a Reál a piros ig sehol...Blevikeresték a játékukat, Mou is csak üldögélt. Erre a paraszt egy ilyet csinál...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Sehol nem volt a Reál a piros ig sehol...
több mint 11 éve
Ramos (vagy a spori) legalább intézett egy jó meccset 😊gamerkrUnited drukker vagyok de szerintem most a semleges nézőktől is elvettek egy jó meccset.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
és megfordítják beszarok, a spori csak hazavágta a MU-nak a meccset...
több mint 11 éve
na akkor kiesett a United, ezt a köcsögöt meg remélem szétkapják a reptéren. Aki ilyet benéz az ne vezessen többet meccset. Ennyi. És 5 bírói szempár ezt piros lapnak ítélte meg... Fifa elmehet a kurva anyjába. Ezt a meccset hogy lehet elcseszni...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Ramos (vagy a spori) legalább intézett egy jó meccset 😊
több mint 11 éve
Na, ez szép volt! 😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
atyaég, kurva szép gól.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 11 éve
közben a másik meccsen a Dortmund kivégzi a Sahtart..
több mint 11 éve
Lehet vissza adta ez meg kéz gyanús.
több mint 11 éve
BS call, ezzel együtt nem nézem ki a Realból, hogy továbbmegy
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 11 éve
Kamu piros.. Szegény Reált megint szivatja a spori 😥
több mint 11 éve
persze, úgy van , NYÚLJ BELE TE GYÖKÉR
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
én bizony nem ekézném őket, kifejezetten örülnék, hogy láthattam negyedóra futballt, itthon. Pusztán azért, hogy magyar pályán, magyar csapatoktól ilyet láthatok. Ki tudja, hátha a sok szakértő is feladná a szerethetőséget és az alibizést. Node ez álom, tudom.Jól pezseg a meccs, csak így tovább. Istenem, ha ilyen játék (inkább pörgés, iram) lenne csak egyszer, 15 percig az nb1-ben....Gergőbácsiakkor mi lenne? lehetne ekézni hogy negyed óra után meghalnak a pályán és még gólt se rúgtakHöri
több mint 11 éve
Jól pezseg a meccs, csak így tovább. Istenem, ha ilyen játék (inkább pörgés, iram) lenne csak egyszer, 15 percig az nb1-ben....Gergőbácsiakkor mi lenne? lehetne ekézni hogy negyed óra után meghalnak a pályán és még gólt se rúgtak
több mint 11 éve
Jól pezseg a meccs, csak így tovább. Istenem, ha ilyen játék (inkább pörgés, iram) lenne csak egyszer, 15 percig az nb1-ben....
több mint 11 éve
Tökkel hárított a Madrid portása, szép mozdulat.
több mint 11 éve
Végre látok egy ilyen nagy meccset élőben is, és szurkolhatok a 2.kedvenc csapatomnak. Go Madrid! 😊
több mint 11 éve
Rooney nélkül kezd a United... ezt nem hiszem el, adja valaki oda az Öregnek a gyógyszerét!davemayernálunk se kezd a legjobb, Pepe is pados.
nem akarja, hogy a negyeddöntőben fáradt legyenHörinyugi azt mi se akarjuk
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Rooney nélkül kezd a United... ezt nem hiszem el, adja valaki oda az Öregnek a gyógyszerét!davemayernem akarja, hogy a negyeddöntőben fáradt legyen
több mint 11 éve
VÉBER GYURIT VISSZA ÚJPESTRE!BazzaniNagyon örülnék én is, de amíg a belgák vannak nem hiszem hogy lesz rá esély.