Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
najó, a félidőben kikapcsoltam ezt a szart....zavi27Nem értem akik itt nagy rangadót vagy nagy focit vártak mire. Barcának tökmindegy, Realnak még sokkal tökmindegyebb (már ha van ilyen szó)
Ez csak szar meccs lehet
több mint 11 éve
najó, a félidőben kikapcsoltam ezt a szart....
több mint 11 éve
Neymar előbb utóbb elfog jönni braziliából és majd láthatod többször. 😀Szvsz jól tette hogy nem az első hype-pal jött így azért jobban feltud készülni. Sokan égtek már meg hogy rögtön átugrottak EU-ban.
több mint 11 éve
YoungZeeZee
8 561
Ronaldo tényleg minden idők legjobbja volt. Szinte megreformálta a cseleket, de hülyén hangzik ez😀. Szóval Ronaldinho boka mozdulati már jóval Roni után volt. Állítólag Neymar az aki egy magasabb szintet hozott, bár őt még nem nagyon láttam játszani😕
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 905
honvedfc.hu/hirek/9093hatalmas.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Giggs egy évet hosszabbított.
több mint 11 éve
több mint 11 éve
Nekem is a kedvenc játékosom. Egyik ha nem a legjobb befejező csatár ebben a játékban.Ő a legnagyobb.apeszosegyik csapatot sem szeretem amiben játszott de ez az ember...Számomra az örök kedvenc marad. Emlékszem mekkora öröm fogott el, amikor megdöntötte Gerd Müller gólrekordját 2006ban. FViktor93
www.youtube.com/watch?v=uVueW6X7TM0davemayer
több mint 11 éve
Ő a legnagyobb.egyik csapatot sem szeretem amiben játszott de ez az ember...Számomra az örök kedvenc marad. Emlékszem mekkora öröm fogott el, amikor megdöntötte Gerd Müller gólrekordját 2006ban. FViktor93
több mint 11 éve
FViktor93
2 173
egyik csapatot sem szeretem amiben játszott de ez az ember...Számomra az örök kedvenc marad. Emlékszem mekkora öröm fogott el, amikor megdöntötte Gerd Müller gólrekordját 2006ban.
több mint 11 éve
egyik csapatot sem szeretem amiben játszott de ez az ember... www.youtube.com/watch?v=uVueW6X7TM0
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 905
www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/rangers-a-bajnoki-cimek-maradnak-a-penz-ugrik-2222047csúnya is lett volna, ha egy ilyen legendás klubot eltörölnek.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Félre érthető volt a Barca ellen azóta megy a Realnak. Pep többször lemeccselte Mourinhot. Tetszik vagy sem.Azért ekkora baromságot is rég mondtál 😀TocaMondjuk én azért azon sem lepődnék meg, ha az irtózatos terhelés most jött volna ki Távolin, és egyszerűen elfáradt volna...Mindenki válságról beszél úgy hogy évek óta először ilyen szar a Barca (1-1,5 hónapja edző nélkül). Egyszerűen elfáradt Messi is. C is pihent hétvégén. Amúgy akik Guardiolat fikázták régen azok hol vannak? Mióta elment azóta megy a Madridnak is. Blevi
Lehet, hogy pihentetni kéne 1-2 hétig, mondjuk a Milan elleni visszavágóig. Stez
Értem amúgy hogy végre ki tudjak élni Madridban a sok éves frusztraciót, ettől legyenek idén a legboldogabbak. 😛
több mint 11 éve
miért, biztos már nem ér rá woodoo-zni és amiatt feltámadt a királyi gárdaAzért ekkora baromságot is rég mondtál 😀TocaMondjuk én azért azon sem lepődnék meg, ha az irtózatos terhelés most jött volna ki Távolin, és egyszerűen elfáradt volna...Mindenki válságról beszél úgy hogy évek óta először ilyen szar a Barca (1-1,5 hónapja edző nélkül). Egyszerűen elfáradt Messi is. C is pihent hétvégén. Amúgy akik Guardiolat fikázták régen azok hol vannak? Mióta elment azóta megy a Madridnak is. Blevi
Lehet, hogy pihentetni kéne 1-2 hétig, mondjuk a Milan elleni visszavágóig. Stez
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Azért ekkora baromságot is rég mondtál 😀Mondjuk én azért azon sem lepődnék meg, ha az irtózatos terhelés most jött volna ki Távolin, és egyszerűen elfáradt volna...Mindenki válságról beszél úgy hogy évek óta először ilyen szar a Barca (1-1,5 hónapja edző nélkül). Egyszerűen elfáradt Messi is. C is pihent hétvégén. Amúgy akik Guardiolat fikázták régen azok hol vannak? Mióta elment azóta megy a Madridnak is. Blevi
több mint 11 éve
ja, azóta nem megy nekik, hogy Pep lelécelt, azért is vezeti a Real ilyen simán a bajnokságot.Mondjuk én azért azon sem lepődnék meg, ha az irtózatos terhelés most jött volna ki Távolin, és egyszerűen elfáradt volna...Mindenki válságról beszél úgy hogy évek óta először ilyen szar a Barca (1-1,5 hónapja edző nélkül). Egyszerűen elfáradt Messi is. C is pihent hétvégén. Amúgy akik Guardiolat fikázták régen azok hol vannak? Mióta elment azóta megy a Madridnak is. Blevi
...ja várj
több mint 11 éve
Mondjuk én azért azon sem lepődnék meg, ha az irtózatos terhelés most jött volna ki Távolin, és egyszerűen elfáradt volna...Mindenki válságról beszél úgy hogy évek óta először ilyen szar a Barca (1-1,5 hónapja edző nélkül). Egyszerűen elfáradt Messi is. C is pihent hétvégén. Amúgy akik Guardiolat fikázták régen azok hol vannak? Mióta elment azóta megy a Madridnak is.
több mint 11 éve
Mondjuk én azért azon sem lepődnék meg, ha az irtózatos terhelés most jött volna ki Távolin, és egyszerűen elfáradt volna...Lehet, hogy pihentetni kéne 1-2 hétig, mondjuk a Milan elleni visszavágóig.
több mint 11 éve
Ha valaki talál Puyol lecsüccsentéséről Gif-et az legyen kedves ossza meg. Mindenidők :'DHanni
child please!
több mint 11 éve
Ha valaki talál Puyol lecsüccsentéséről Gif-et az legyen kedves ossza meg. Mindenidők :'D
több mint 11 éve
Nem túl bonyolult a válasz egyszerűen kiszedik. Bárka játékának az ellenszerére is rálehet jönni. Mou már rég rájött, így hogy edző sincs változtatni is nehéz. Milan is és egyébb csapatok is kezdik érezni mit kell játszani. A kis csapatoknak nincs még meghozzá az emberanyaguk ezért őket még meg lehet szórni, nagy csapatok ellen már úgy tűnik kevés az hogy felmennek és játszanak amit tudnak.Igen ez a legfájóbb így, én az elmúlt kb 5 évben ilyen kilátástalanul le se szrva az egészet nem láttam játszani őket bukjuk még el a bajnokságot is mert azt sem érdemeljük...dandeAz érdekesebb kérdés, hogy mi történt Mr Goldenball-al? A kis csapatokat megszórja, de az elmúlt 1,5 évben az igazi téttel bíró meccseken sehol sincs, csak lézeng a pályán. És döntő többségében ilyenkor szarul is játszik a Barca. FViktor93
Persze az is lehet hogy pont most, a legrosszabbkor jött be egy hullámvölgy ami 2 kupakiesésükbe kerülhet(az a Milan meccs még nem lefutott), de azért én kicsit már több problémát látok arra fele.
Madrid meg nem is tudom mikor játszott ilyen jól, bíztam benne hogy tavaszra beérnek csak a Manu meccset hozzuk le valahogy.
több mint 11 éve
FViktor93
2 173
Igen ez a legfájóbb így, én az elmúlt kb 5 évben ilyen kilátástalanul le se szrva az egészet nem láttam játszani őket bukjuk még el a bajnokságot is mert azt sem érdemeljük...dandeAz érdekesebb kérdés, hogy mi történt Mr Goldenball-al? A kis csapatokat megszórja, de az elmúlt 1,5 évben az igazi téttel bíró meccseken sehol sincs, csak lézeng a pályán. És döntő többségében ilyenkor szarul is játszik a Barca.
több mint 11 éve
Végre elpicsázták a Barcát! Már nagyon unalmas volt.