Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
nem akarom, hogy a Róma-'Pool vitából is azt hozza ki, hogy a BLdöntőben a Steelers elveri a Madridot.Már olyan rég olvastam az okfejtéseit a Bengals topikban, hogy muszáj, igen.muszáj Soldit megidézni?Az utobbó 10 oldal konklúziója: Pool drukkerekkel és Madrid haterekkel vitakozni kb annyi értelme van mint a Patsesekkel.A steelerseseket ne hagyd ki!
Matthew99
Mikey
Amadeus
Mikey
több mint 8 éve
Már olyan rég olvastam az okfejtéseit a Bengals topikban, hogy muszáj, igen.muszáj Soldit megidézni?Az utobbó 10 oldal konklúziója: Pool drukkerekkel és Madrid haterekkel vitakozni kb annyi értelme van mint a Patsesekkel.A steelerseseket ne hagyd ki!
Matthew99
Mikey
Amadeus
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
nézd meg Ronit, megint 10 gól felett van. Nem szeretem CR-t a stílusa miatt, de vitathatatlan, hogy klasszis és egyben vezére annak a csapatnak.én ezért mondom, hogy a Pool vigaszágon jutott be a döntőbe 😊Azért ízlelgessük kicsit micsoda veretes névsoron jutott túl a Pool idén:Na látod, ez egy tény. 😀
Sevilla, Maribor, Spartak Moszkva, Porto, Man City, Roma
flzoli
Bálesz
számomra az a szomorú, hogy biztosan nem lesz megint ilyen esélyünk, mert sztem a két manchesteri csapat, barcelona sem fog ilyen könnyen kiesni. ahhoz, hogy jövőre megint versenyképesek legyünk lehet komolyan bele kell fektetni a csapatba. Lewat le kell cserélni nem tudom én kire. azért az elgondolkoztató, hogy Mandzukic-csal tudtunk BL-t nyerni míg Lewandowskival még döntőt sem tudunk játszani. A horvát 2013ban 3 gólt lőtt az egyenes kieséses rendszerben pedig nem játszott minden meccsen, Gomezzel osztozkodtak a játékidőn és végig komoly ellenfeleink voltak. 2015ben Lewa lőtt 4 gólt, 2016-ban 2 gól, 2017-ben 3 gól, idén pedig 2 gól és nincs érdemi vetélytársa a posztban a csapatban. Ez édeskevés tőle összesítve.
csebi
több mint 8 éve
én ezért mondom, hogy a Pool vigaszágon jutott be a döntőbe 😊Azért ízlelgessük kicsit micsoda veretes névsoron jutott túl a Pool idén:Na látod, ez egy tény. 😀
flzoli
Bálesz
számomra az a szomorú, hogy biztosan nem lesz megint ilyen esélyünk, mert sztem a két manchesteri csapat, barcelona sem fog ilyen könnyen kiesni. ahhoz, hogy jövőre megint versenyképesek legyünk lehet komolyan bele kell fektetni a csapatba. Lewat le kell cserélni nem tudom én kire. azért az elgondolkoztató, hogy Mandzukic-csal tudtunk BL-t nyerni míg Lewandowskival még döntőt sem tudunk játszani. A horvát 2013ban 3 gólt lőtt az egyenes kieséses rendszerben pedig nem játszott minden meccsen, Gomezzel osztozkodtak a játékidőn és végig komoly ellenfeleink voltak. 2015ben Lewa lőtt 4 gólt, 2016-ban 2 gól, 2017-ben 3 gól, idén pedig 2 gól és nincs érdemi vetélytársa a posztban a csapatban. Ez édeskevés tőle összesítve.
Szerkesztette: csebi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 8 éve
muszáj Soldit megidézni?Az utobbó 10 oldal konklúziója: Pool drukkerekkel és Madrid haterekkel vitakozni kb annyi értelme van mint a Patsesekkel.A steelerseseket ne hagyd ki!
Matthew99
Mikey
több mint 8 éve
Az utobbó 10 oldal konklúziója: Pool drukkerekkel és Madrid haterekkel vitakozni kb annyi értelme van mint a Patsesekkel.A steelerseseket ne hagyd ki!
Matthew99
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
Ohh, értem. Akkor ez a korrekt megfogalmazás.DDR látta, csak messze volt, ezért megkérdezte Dzekot, h reklamáljon-e a bírónál, mint csk, de a bosnyák azt mondta szerinte nem volt kéz.Milyen érdekes, hogy nincs háborgás a tegnapi elmaradt tizi + piros kombó miatt.... 😊Ha jól tudom még
Ordas nagy csalás volt, nem létezik, hogy ezt 3-an is benézik a bírok közül.
Azért ízlelgessük kicsit micsoda veretes névsoron jutott túl a Pool idén:
flzoliEl ShaarawyDe Rossi is azt nyilatkozta, hogy Dzeko és Ő sem vette észre a kezezést. 😊
És azért nem háborognak annyira szerintem, mert, mint már írtam, Manét két kézzel lökték, sima 11es, Gini olyan bodicseket kapott, sima 11es (ha vonalon, vagy belül volt), éééés ráadásul Klavannál nem volt 11es a végén, vagy, ha igen, akkor Naingolannál is előtte 15 perccel 😊 (egész véletlen nem reklamálok miatta, mert nem volt büntető) Ugyanígy Kariusnál is 11es és TAA is 11es, egyik sem piros, konklúzió:
Roma büntető: kettő jogos elmaradt, egy jogtalan megadva
Liverpool büntető: kettő jogos elmaradt.
Ne ragozzuk. Fölösleges.
A City pedig jobb volt az összes csapatnál ebben a kiírásban (is) a mutatott teljesítmények alapján, ezt váltig állítom, kivéve a Poolt. 😊 De nem bánom az underdog szerepet, sőt.
kristóf17
Amúgy felesleges szócséplés az egész. A két meccsen nem egy, nem két óriási hibája volt a két bírói gárdának. Érzésre több kedvezett a Liverpoolnak, mégsem ebben érzem a vesztünk, hanem Juan Jesus besárgulása és a lecserelése közötti percekben voltunk méretes pecsek az első meccsen. 2x20 perc alatt azt csinált velünk a Liverpool, amit csak akart. Onnantól kezdve én végig azt éreztem a Liverpool visszament preventívbe. Láttunk korábban nfl-ben is ilyenen rajtavesztő csapatokat. Végül ezzel a hozzáállással is célt érték. Ha x gólt, 11-est megadják nekünk vagy a Poolnak nem az övéik közül, akkor gondolom váltottak volna. Egyedül ha dupla büntetést kaptak volna az angolok, akkor kérdéses számomra, ha nagyon szorult volna a kötél képesek lettek volna váltani? Passz. Mindenesetre én már annak is örülök, h van olyan narratíva, ha xy bírói ítélet másként történik a Lupi BL döntős lehetne. 😊 Ehhez azért még kell 6 pont a bajnokságban, különben vegyes érzéseim lesznek a szezonról.
dawyd728
Illetve egy ilyen párharc után, ami a foci ünnepe volt, - ide-oda tévedések, itt-ott egyéni hibák, nagy gólok, kiváló megmozdulások - nem biztos, hogy erről kellene szólnia a másnapoknak. Egyöntetű a tisztelgés a Roma előtt minden értelmes Pool drukkernél ahogy olvasom, nagyon helyesen. Ennek ez a lényege, és erre rá is szolgált mindkét csapat. Ninja meg hála az égnek, hogy varrt egy ekkora gólt. Imádom a srác stílusát, játékát.
több mint 8 éve
dawyd728
4 215
DDR látta, csak messze volt, ezért megkérdezte Dzekot, h reklamáljon-e a bírónál, mint csk, de a bosnyák azt mondta szerinte nem volt kéz.Milyen érdekes, hogy nincs háborgás a tegnapi elmaradt tizi + piros kombó miatt.... 😊Ha jól tudom még
flzoliEl ShaarawyDe Rossi is azt nyilatkozta, hogy Dzeko és Ő sem vette észre a kezezést. 😊
És azért nem háborognak annyira szerintem, mert, mint már írtam, Manét két kézzel lökték, sima 11es, Gini olyan bodicseket kapott, sima 11es (ha vonalon, vagy belül volt), éééés ráadásul Klavannál nem volt 11es a végén, vagy, ha igen, akkor Naingolannál is előtte 15 perccel 😊 (egész véletlen nem reklamálok miatta, mert nem volt büntető) Ugyanígy Kariusnál is 11es és TAA is 11es, egyik sem piros, konklúzió:
Ne ragozzuk. Fölösleges.
A City pedig jobb volt az összes csapatnál ebben a kiírásban (is) a mutatott teljesítmények alapján, ezt váltig állítom, kivéve a Poolt. 😊 De nem bánom az underdog szerepet, sőt.
kristóf17
Amúgy felesleges szócséplés az egész. A két meccsen nem egy, nem két óriási hibája volt a két bírói gárdának. Érzésre több kedvezett a Liverpoolnak, mégsem ebben érzem a vesztünk, hanem Juan Jesus besárgulása és a lecserelése közötti percekben voltunk méretes pecsek az első meccsen. 2x20 perc alatt azt csinált velünk a Liverpool, amit csak akart. Onnantól kezdve én végig azt éreztem a Liverpool visszament preventívbe. Láttunk korábban nfl-ben is ilyenen rajtavesztő csapatokat. Végül ezzel a hozzáállással is célt érték. Ha x gólt, 11-est megadják nekünk vagy a Poolnak nem az övéik közül, akkor gondolom váltottak volna. Egyedül ha dupla büntetést kaptak volna az angolok, akkor kérdéses számomra, ha nagyon szorult volna a kötél képesek lettek volna váltani? Passz. Mindenesetre én már annak is örülök, h van olyan narratíva, ha xy bírói ítélet másként történik a Lupi BL döntős lehetne. 😊 Ehhez azért még kell 6 pont a bajnokságban, különben vegyes érzéseim lesznek a szezonról.
több mint 8 éve
Azért ízlelgessük kicsit micsoda veretes névsoron jutott túl a Pool idén:Na látod, ez egy tény. 😀
flzoli

több mint 8 éve
Az utobbó 10 oldal konklúziója: Pool drukkerekkel és Madrid haterekkel vitakozni kb annyi értelme van mint a Patsesekkel.Mondjuk kristof minden csak nem madrid hater 😀 , igaz a Pool drukker az stimmel.
Matthew99
de a kettős mércét aláírom, ha ez a mi meccsünkön történt volna tuti kiakadt volna mindenki. (Ha a Roma helyében lettünk volna azért, ha a Pool helyében, akkor meg azért 😀)
én mostmár jobban drukkolok a döntőben a bírónak mint a saját csapatomnak, hogy nehogy véletlenül hibázzon a javunkra.
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Nem biztos hogy az a hibás, aki bárhová megy ontja a gólokat, csak a válogatottban nem.most rólam beszélsz? 😀
dande
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Az utóbbi 10 oldal konklúziója: Pool drukkerekkel és Madrid haterekkel vitakozni kb annyi értelme van mint a Patsesekkel.
Szerkesztette: Matthew99

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Milyen érdekes, hogy nincs háborgás a tegnapi elmaradt tizi + piros kombó miatt.... 😊Ha jól tudom még
flzoli
Ne ragozzuk. Fölösleges.
Szerkesztette: kristóf17
több mint 8 éve
Milyen érdekes, hogy nincs háborgás a tegnapi elmaradt tizi + piros kombó miatt.... 😊arany bogár, ha szerinted ezt három bíró nézte be, akkor ülj vissza általános iskola első osztályba.
flzoli
Skomina benézte, de ő nagyon. az egy. a többiek mind takarásban voltak, vagy félpályányi távolságban, vagy félpályányi távolságban takarásban.
sírás meg nem ment, nagyjából mindenki elismerte, hogy tizenegyes, narancssárga, de kb egyetlen szitut nem fújtak normálisan a két meccsen.
több mint 8 éve
Akkor most miert kell annyira vedeni meg siratni ha a valogatotthoz semmt nem tett hozza? Tobb kapitany alatt ugyanolyan gyenge volt mint a tobbi csatarunk.Ja végülis annyira jól állunk csatarokbol, hogy igen.Megértem Nikot. Felesleges hazautazás és visszautazással csak fecsérelni az erejét, egyben gáncsolja az egyéni karrierjét. Tetejében, amíg nincs középpályánk, addig nem sok hozzáadott értéke van a csapatban.Sokat nem vesztunk vele azert, valogatottban mindig szar es eredmenytelen volt o is, en nem sirok utana egyaltalan.
dawyd728
zavi27
Szalai eees ennyi.
Komolyan mondom annak ellenére hogy a valogatotthoz nem tudott sokat hozzátenni , aki ilyeneket ír megérdemli hogy Eppelt meg Bödét nézze csatarsorba.
Toca
több mint 8 éve
kar hogy ez mindig csak a magyar valogatott spilerekkel fordul csak elo...Nem biztos hogy az a hibás, aki bárhová megy ontja a gólokat, csak a válogatottban nem.Megértem Nikot. Felesleges hazautazás és visszautazással csak fecsérelni az erejét, egyben gáncsolja az egyéni karrierjét. Tetejében, amíg nincs középpályánk, addig nem sok hozzáadott értéke van a csapatban.Sokat nem vesztunk vele azert, valogatottban mindig szar es eredmenytelen volt o is, en nem sirok utana egyaltalan.
dawyd728
zavi27
dande
több mint 8 éve
Nem biztos hogy az a hibás, aki bárhová megy ontja a gólokat, csak a válogatottban nem.Megértem Nikot. Felesleges hazautazás és visszautazással csak fecsérelni az erejét, egyben gáncsolja az egyéni karrierjét. Tetejében, amíg nincs középpályánk, addig nem sok hozzáadott értéke van a csapatban.Sokat nem vesztunk vele azert, valogatottban mindig szar es eredmenytelen volt o is, en nem sirok utana egyaltalan.
dawyd728
zavi27
több mint 8 éve
Milyen érdekes, hogy nincs háborgás a tegnapi elmaradt tizi + piros kombó miatt.... 😊 Ordas nagy csalás volt, nem létezik, hogy ezt 3-an is benézik a bírok közül.
több mint 8 éve
Ja végülis annyira jól állunk csatarokbol, hogy igen.Megértem Nikot. Felesleges hazautazás és visszautazással csak fecsérelni az erejét, egyben gáncsolja az egyéni karrierjét. Tetejében, amíg nincs középpályánk, addig nem sok hozzáadott értéke van a csapatban.Sokat nem vesztunk vele azert, valogatottban mindig szar es eredmenytelen volt o is, en nem sirok utana egyaltalan.
dawyd728
zavi27
Szalai eees ennyi.
Komolyan mondom annak ellenére hogy a valogatotthoz nem tudott sokat hozzátenni , aki ilyeneket ír megérdemli hogy Eppelt meg Bödét nézze csatarsorba.
több mint 8 éve
Tejesember
256
Ilyen társakkal senki se lenne eredményesebb, vehetnéd az Argo2 példáját és magyar állampolgárságot adhatnál Ronaldonak meg Messinek ők se tudnának jobb teljesítményt produkálni, mint Niko, mert alig van olyan, aki ki tudná szolgálni őket.Megértem Nikot. Felesleges hazautazás és visszautazással csak fecsérelni az erejét, egyben gáncsolja az egyéni karrierjét. Tetejében, amíg nincs középpályánk, addig nem sok hozzáadott értéke van a csapatban.Sokat nem vesztunk vele azert, valogatottban mindig szar es eredmenytelen volt o is, en nem sirok utana egyaltalan.
dawyd728
zavi27
Meg lehet a válogatottnál nem produkált jó eredményeket (a fentebb írt okok miatt), de még mindig kiemelkedőbb teljesítményt nyújtott, mint sokan mások akik megfordulnak mindig a válogatottban.
több mint 8 éve
Megértem Nikot. Felesleges hazautazás és visszautazással csak fecsérelni az erejét, egyben gáncsolja az egyéni karrierjét. Tetejében, amíg nincs középpályánk, addig nem sok hozzáadott értéke van a csapatban.Sokat nem vesztunk vele azert, valogatottban mindig szar es eredmenytelen volt o is, en nem sirok utana egyaltalan.
dawyd728
több mint 8 éve
Szerintem felmérte hogy Leekenssel mi a perspektíva.... S így tényleg kár a gőzért....
több mint 8 éve
dawyd728
4 215
Megértem Nikot. Felesleges hazautazás és visszautazással csak fecsérelni az erejét, egyben gáncsolja az egyéni karrierjét. Tetejében, amíg nincs középpályánk, addig nem sok hozzáadott értéke van a csapatban.
több mint 8 éve
Rásózzuk a kopaszra, nyugiSzerintem azon fog múlni, hogy Klopp mennyire tudja fejben összeszedni a Poolt.én sosem fogadnék Zidane ellen. legjobb edző kieséses rendszerben. ha egyszer francia válogatott szöv. kapitány lesz, akkor sztem ott is komoly vérengzést fog csinálni a VB-n, EB-n. ennek ellenére Poolnak drukkolok még akkor is ha vigaszágról jutottak be 😊 viszont a Roma minden dicséretet megérdemel.
Egy meccsen nálam a Pool jobb is lehet, de azért a BL és döntő rutin nem náluk lesz.
Őrült meccs lesz, remelem a bíró nem lesz főszereplő.
Toca
Real drukkerek!: annak van esélye, hogy nyáron elviszitek minden lengyel Robertjét?
csebi
több mint 8 éve
Tejesember
256
Persze, hogy pont olyan hagyja ott a válogatottat, aki még tudott is focizni. 😕