Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Remélem nem térünk le a jó útról.kristóf17
Miért, már rátértünk?Mikey
Igen!
több mint 11 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 752
Remélem nem térünk le a jó útról.kristóf17
Miért, már rátértünk?
több mint 11 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Na király, holnaptól lehet csak a minél jobb bajnoki helyezés elérésére koncentrálni. 😊Mikey
Carragher minden kívánságod így teljesíti ?😊Toca
Mire gondolsz? (Meccset nem láttam.)Mikey
Nézd meg Hulk gólját ráfogsz jönni 😀Toca
Azért büszke vagyok a csapatra. 😀 Remélem nem térünk le a jó útról.
több mint 11 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
egy kis off itt a nagy BL témában:
aláírt Leonardo és Aborah is!!! jók leszünk ződ tezsvíreim!

Divat
Derbyn kint leszel? 😊Kiss
tervbe van, no meg persze Valcea ellen is...szép kis hétvége lesz! 😊

időközbe feltűnt egy holland válogatott is...vki csípjen meg, mert tuti álmodok!

|
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 19 379 — Vikings fan
Na király, holnaptól lehet csak a minél jobb bajnoki helyezés elérésére koncentrálni. 😊Mikey
Mire gondolsz? (Meccset nem láttam.)Mikey
Nézd meg Hulk gólját ráfogsz jönni 😀
több mint 11 éve
Mire gondolsz? (Meccset nem láttam.)
több mint 11 éve
Kiss New Orleans Saints 2 151 — Who Dat Nation

Divat
Derbyn kint leszel? 😊

Bode
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 11 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan

|
több mint 11 éve
Carragher minden kívánságod így teljesíti ?😊
több mint 11 éve
Zolika Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 911
Azért kár érte... 😕

több mint 11 éve
Na király, holnaptól lehet csak a minél jobb bajnoki helyezés elérésére koncentrálni. 😊
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 400 — Lájkold a zsűrit!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 738 — Így remélem megfelelek nektek.....
Fogadjunk, hogy 3-1 lesz a vége a 93.percben Sharawy lövi az idegenben lőtt gólt lepattanóból 😛 ahogy ismerem magunkat. Már ha képesek leszünk 3 gólt lőni.... 😀
több mint 11 éve
biztos voltam benne, hogy Balo alkotni fog még a pálya mellől is 😀

„I didn't participate today because of the laws of the CL but I do not know why Messi didn't participate.” 😀

AKkora egy köcsög, hogy az már fáj 😀Stez
vannak gyökér dolgai de ezen tényleg tudok nevetni, ez jó 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 788 — Bears & Illinois fan
Jól van, nem kell beszarni, tényleg jobb volt a Milan, a második gól előtti szitut én szabálytalannak láttam,, ennyi.....
Hogy méltóképpen lezárjam, grat a Milannak, ezt a kétgólos hátrányt kell ledolgozni, ami rohadtul nem könnyű, de egy Barcanak nem lehetetlen!

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
biztos voltam benne, hogy Balo alkotni fog még a pálya mellől is 😀

„I didn't participate today because of the laws of the CL but I do not know why Messi didn't participate.” 😀

AKkora egy köcsög, hogy az már fáj 😀

több mint 11 éve
sok hülye barca-s meg fogja be...
fura, hogy azok a játékosok, akik tisztán látták, reklamáltak egyből... biztos tanfolyamon tanítják ezt is...

www.origo.hu/sport/focivilag/bajnokokligaja/20130221-nem-volt-kezezes-zapatanal-boateng-goljanal-a-milanbarcelonan.htmlcsebi
Eloszor nekem is ugy tunt, de tobb kamerallasbol mezve a karjahoz is hozzaert szerintem
több mint 11 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 944 — Lucas Scott
sok hülye barca-s meg fogja be...
fura, hogy azok a játékosok, akik tisztán látták, reklamáltak egyből... biztos tanfolyamon tanítják ezt is...

www.origo.hu/sport/focivilag/bajnokokligaja/20130221-nem-volt-kezezes-zapatanal-boateng-goljanal-a-milanbarcelonan.html

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 906
Mi lenne ha még itt lenne JC6 is... 😀 😀Asbee
halálba szivatnám az Anzsival.Höri
Freiheit für JCSechs!

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Muszáj ennyi idézet?Asbee
En mondtam anno hogy szerintem sok es idegesito akkor mindenki lehurrogott hogy igy szep meg atlathato meg igy lehet jol vitazni , szoval azota nyugodtan idezgetek 200adjara is 😊
több mint 11 éve
Muszáj ennyi idézet?Asbee
én ezért írtam külön 😀

Remélem ma nyer a Hannover, Husztinak drukkolok hogy érjen el valami hasonlót mint Gera a Fulhammel (bár az jobb csapat volt mint ez a H96)

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Muszáj ennyi idézet?

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
A második majland gól szabályos volt?
Amúgy tényleg tetszett az olaszok játéka, de a fenti kérdésre válaszoljatok lécci.....csi77
Mi a negédes farkam lett volna benne szabálytalan?Duff
A lökés???csi77
Mi a faszom ez flag football ?Toca
A cselzi is csak így nyerhetett Bl-t.
Tényleg jobb volt a Milan, de nem mindegy, hogy 1 v 2-0 odacsi77
a barca drukkereket inkább az érdekelje hogy miért nem akart futballozni a csapatuk. Azt hiszem a meddő mezőnyfölény szót eléggé kimerítette a Barca játéka ma, várták a végét már az elejétől, ment a tili-toli de még csak nem is olyan gyorsasággal ahogy azt szokták hanem úgy mint akinek jó az adott eredmény. Megérdemelt vereség.davemayer
Így van, a vereség megérdemelt, ezt senki sem vitatta, de a második gól nem volt szabályos, így a vereség mértéke már vitatható (legalább is nálam).....csi77
Ha még az első gólt vitatnád azt mondom, de hogy a másodikat.. Az aztán tényleg teljesen szabályos volt.Toca
A 16-oson belül fellökték Puyolt, ráadásul kézzel, ez mindössze két passzal a gól előtt volt. Tiszta szabálytalanság.....Nézd meg.csi77
Jezusom. Hogy te Niangra gondoltal , Puyol megette a cselet volt nem kezfogas/testi kontakt de Puyol azert esett el mert tulfutott. Ha ez neked szabalytalan tenyleg nezz flafootballt. Meg Puyol meg egyik Barcas sem reklamalt ami nagy szo 😊
Akkor mar inkabb az elso gol, mondjuk ott meg Zapata mindent megtett hogy elugorjon a labda elol, szandekos kezezes nem volt, ha ugy vesszuk meg termeszetes is volt a tartasa( hogy ugrasz el a labda elol leszoritott kezzel ?😊 ), raadasul Barcasrol csapodott oda nagyon hirtelen. Mondjuk ez meg inkabb fujhato volt mint hogy Puyol lepattant...
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Mi lenne ha még itt lenne JC6 is... 😀 😀Asbee
halálba szivatnám az Anzsival.