Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Igen!Remélem nem térünk le a jó útról.kristóf17Miért, már rátértünk?Mikey
több mint 11 éve
Azért büszke vagyok a csapatra. 😀 Remélem nem térünk le a jó útról.Nézd meg Hulk gólját ráfogsz jönni 😀TocaMire gondolsz? (Meccset nem láttam.)MikeyNa király, holnaptól lehet csak a minél jobb bajnoki helyezés elérésére koncentrálni. 😊MikeyCarragher minden kívánságod így teljesíti ?😊Toca
több mint 11 éve
tervbe van, no meg persze Valcea ellen is...szép kis hétvége lesz! 😊egy kis off itt a nagy BL témában:Derbyn kint leszel? 😊Kiss
aláírt Leonardo és Aborah is!!! jók leszünk ződ tezsvíreim!
Divat
időközbe feltűnt egy holland válogatott is...vki csípjen meg, mert tuti álmodok!
|
több mint 11 éve
Nézd meg Hulk gólját ráfogsz jönni 😀Mire gondolsz? (Meccset nem láttam.)MikeyNa király, holnaptól lehet csak a minél jobb bajnoki helyezés elérésére koncentrálni. 😊MikeyCarragher minden kívánságod így teljesíti ?😊Toca
több mint 11 éve
Mikey
18 752
Mire gondolsz? (Meccset nem láttam.)Na király, holnaptól lehet csak a minél jobb bajnoki helyezés elérésére koncentrálni. 😊MikeyCarragher minden kívánságod így teljesíti ?😊Toca
több mint 11 éve
egy kis off itt a nagy BL témában:Derbyn kint leszel? 😊
aláírt Leonardo és Aborah is!!! jók leszünk ződ tezsvíreim!
Divat
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 11 éve
egy kis off itt a nagy BL témában:aláírt Leonardo és Aborah is!!! jók leszünk ződ tezsvíreim!
|
több mint 11 éve
Na király, holnaptól lehet csak a minél jobb bajnoki helyezés elérésére koncentrálni. 😊MikeyCarragher minden kívánságod így teljesíti ?😊
több mint 11 éve
Zolika
911
Na király, holnaptól lehet csak a minél jobb bajnoki helyezés elérésére koncentrálni. 😊MikeyAzért kár érte... 😕
több mint 11 éve
Mikey
18 752
Na király, holnaptól lehet csak a minél jobb bajnoki helyezés elérésére koncentrálni. 😊
több mint 11 éve
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Fogadjunk, hogy 3-1 lesz a vége a 93.percben Sharawy lövi az idegenben lőtt gólt lepattanóból 😛 ahogy ismerem magunkat. Már ha képesek leszünk 3 gólt lőni.... 😀
több mint 11 éve
biztos voltam benne, hogy Balo alkotni fog még a pálya mellől is 😀vannak gyökér dolgai de ezen tényleg tudok nevetni, ez jó 😀
„I didn't participate today because of the laws of the CL but I do not know why Messi didn't participate.” 😀
AKkora egy köcsög, hogy az már fáj 😀Stez
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Jól van, nem kell beszarni, tényleg jobb volt a Milan, a második gól előtti szitut én szabálytalannak láttam,, ennyi.....Hogy méltóképpen lezárjam, grat a Milannak, ezt a kétgólos hátrányt kell ledolgozni, ami rohadtul nem könnyű, de egy Barcanak nem lehetetlen!
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
biztos voltam benne, hogy Balo alkotni fog még a pálya mellől is 😀„I didn't participate today because of the laws of the CL but I do not know why Messi didn't participate.” 😀
AKkora egy köcsög, hogy az már fáj 😀
több mint 11 éve
sok hülye barca-s meg fogja be...Eloszor nekem is ugy tunt, de tobb kamerallasbol mezve a karjahoz is hozzaert szerintem
fura, hogy azok a játékosok, akik tisztán látták, reklamáltak egyből... biztos tanfolyamon tanítják ezt is...
www.origo.hu/sport/focivilag/bajnokokligaja/20130221-nem-volt-kezezes-zapatanal-boateng-goljanal-a-milanbarcelonan.htmlcsebi
több mint 11 éve
sok hülye barca-s meg fogja be...fura, hogy azok a játékosok, akik tisztán látták, reklamáltak egyből... biztos tanfolyamon tanítják ezt is...
www.origo.hu/sport/focivilag/bajnokokligaja/20130221-nem-volt-kezezes-zapatanal-boateng-goljanal-a-milanbarcelonan.html
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 906
Freiheit für JCSechs!Mi lenne ha még itt lenne JC6 is... 😀 😀Asbeehalálba szivatnám az Anzsival.Höri
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Muszáj ennyi idézet?AsbeeEn mondtam anno hogy szerintem sok es idegesito akkor mindenki lehurrogott hogy igy szep meg atlathato meg igy lehet jol vitazni , szoval azota nyugodtan idezgetek 200adjara is 😊
több mint 11 éve
Muszáj ennyi idézet?Asbeeén ezért írtam külön 😀
Remélem ma nyer a Hannover, Husztinak drukkolok hogy érjen el valami hasonlót mint Gera a Fulhammel (bár az jobb csapat volt mint ez a H96)
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Muszáj ennyi idézet?
több mint 11 éve
Jezusom. Hogy te Niangra gondoltal , Puyol megette a cselet volt nem kezfogas/testi kontakt de Puyol azert esett el mert tulfutott. Ha ez neked szabalytalan tenyleg nezz flafootballt. Meg Puyol meg egyik Barcas sem reklamalt ami nagy szo 😊A 16-oson belül fellökték Puyolt, ráadásul kézzel, ez mindössze két passzal a gól előtt volt. Tiszta szabálytalanság.....Nézd meg.csi77Ha még az első gólt vitatnád azt mondom, de hogy a másodikat.. Az aztán tényleg teljesen szabályos volt.TocaÍgy van, a vereség megérdemelt, ezt senki sem vitatta, de a második gól nem volt szabályos, így a vereség mértéke már vitatható (legalább is nálam).....csi77a barca drukkereket inkább az érdekelje hogy miért nem akart futballozni a csapatuk. Azt hiszem a meddő mezőnyfölény szót eléggé kimerítette a Barca játéka ma, várták a végét már az elejétől, ment a tili-toli de még csak nem is olyan gyorsasággal ahogy azt szokták hanem úgy mint akinek jó az adott eredmény. Megérdemelt vereség.davemayerA cselzi is csak így nyerhetett Bl-t.Mi a faszom ez flag football ?TocaA lökés???csi77A második majland gól szabályos volt?Mi a negédes farkam lett volna benne szabálytalan?Duff
Amúgy tényleg tetszett az olaszok játéka, de a fenti kérdésre válaszoljatok lécci.....csi77
Tényleg jobb volt a Milan, de nem mindegy, hogy 1 v 2-0 odacsi77
Akkor mar inkabb az elso gol, mondjuk ott meg Zapata mindent megtett hogy elugorjon a labda elol, szandekos kezezes nem volt, ha ugy vesszuk meg termeszetes is volt a tartasa( hogy ugrasz el a labda elol leszoritott kezzel ?😊 ), raadasul Barcasrol csapodott oda nagyon hirtelen. Mondjuk ez meg inkabb fujhato volt mint hogy Puyol lepattant...
több mint 11 éve
Mi lenne ha még itt lenne JC6 is... 😀 😀Asbeehalálba szivatnám az Anzsival.