Soccer

41 feliratkozó

több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 20 259
Jogos, de ha a bíró befújja a11-est, ha nem adja meg a lesgólt, de mint tudjuk így nem kezdődik mondat...😊
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Realitás: Feröer ellen 2 Svájc ellen 1. Az nálam 3. Max pontszám az életben nem lesz meg a válogatottnak, akkor sem, ha első kalaposok leszünk..egyszer 😀
több mint 9 éve
5 pont az 3
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Szerintem ezeknek az összetartozásoknak egy lényege van: a jó csapatszellem. Két-három hét alatt olyan sok új elemet nem tudsz a csapatnak mutatni, inkább minél több edzéssel próbálod az erőnlétüket rendbe rakni, főleg hogy a fél keret nem kap megfelelő képzést csapatában vagy padozik. Igazság szerint - látva az U21-eseket és az utánuk következő generációt - egyszerűen nem tudtok más alternatívát mondani Gera vagy Dzsudzsák helyett, így valószínűleg ez a sorozat is velük fejeződik be. Én bízom abban, hogy jövőre egy jó taktikával a Portugálokat itthon meg tudjuk verni, illetve idegenben sem lehetetlen Svájcban meglepetést elérni. Nem írnám még le a csapatot, viszont az idáig elveszett 3 pont iszonyatosan hiányzik... Ha komolyak a céljaink és nagyok az álmaink, akkor innentől kezdve nem szabad hibázni. Meg kell tenni mindent, kihozni a maximumot, meglátjuk mire lesz elég.
több mint 9 éve
YoungZeeZee 9 412
Ferenczi Attila már megint fején találta a szöget:  24.hu/sport/foci/2016/10/11/valogatott-felerosodtek-a-bernd-storck-ellenes-hangok/
empty taxi
itt meg kb ugyanaz, csak videokent.
 www.youtube.com/watch?v=AS5XNp6W7tU
több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
Alli, pfff... 3v2 letámadás, Sturridge teljesen szabadon a jobb oldalon a kapu előtt, erre egy olyan mb1-es passzt ad, hogy a védő hat méteres hátrányból még be tud csúszni...
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 081 — Lájkold a zsűrit!
Ferenczi Attila már megint fején találta a szöget:  24.hu/sport/foci/2016/10/11/valogatott-felerosodtek-a-bernd-storck-ellenes-hangok/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 068
Esélytelen, ebben a csoportban az első kettő nem fog botlani az utolsó három ellen. Nekünk az x is édeskevés lett volna Svájc ellen itthon, szinte mindegy volt a végén bakapott gól, igazából a lelkeknek fájt csak. Annyi lehet most a reális elvárás, hogy a négy meccset a kicsik ellen hozzuk, a másik háromból meg legalább egyszer pontot szerezzünk. Ha ez megvalósul, sztem nem lehet panasz a szereplésre.
gabokocka
Úgy is fogalmazhatnánk, hogy az a cél, hogy megmaradjunk 3. kalaposak, mert különben ennél is nehezebb csoportokat fogunk kapni a jövőben

több mint 9 éve
Azoknak a játékosoknak van is reális esélye kiszerződni akiket a fricc kiválaszt a keretbe.
több mint 9 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 548 — Keep pounding
Ha azt sikerül elérni jövő őszre , hogy a portugálok ellen egy ütőképes, versenyképes csapat áll fel Gera és zsuzsi nélkül, már nem hiába lennének a 3 hetes összetartozások, mert tényszerűen a magyar bajnokság kevesebb embert érdekel hetente a 6 meccset figyelembe véve mint 1 vállogatott meccs.
ozibozi
Az igazi eredmény az lenne, ha nem lenne a válogatottban magyar bajnokságban játszó játékos, mert ezek szerint a télen sikerült még jó néhány embernek normális bajnokságba igazolnia.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Ha azt sikerül elérni jövő őszre , hogy a portugálok ellen egy ütőképes, versenyképes csapat áll fel Gera és zsuzsi nélkül, már nem hiába lennének a 3 hetes összetartozások, mert tényszerűen a magyar bajnokság kevesebb embert érdekel hetente a 6 meccset figyelembe véve mint 1 vállogatott meccs.
több mint 9 éve
Esélytelen, ebben a csoportban az első kettő nem fog botlani az utolsó három ellen. Nekünk az x is édeskevés lett volna Svájc ellen itthon, szinte mindegy volt a végén bakapott gól, igazából a lelkeknek fájt csak. Annyi lehet most a reális elvárás, hogy a négy meccset a kicsik ellen hozzuk, a másik háromból meg legalább egyszer pontot szerezzünk. Ha ez megvalósul, sztem nem lehet panasz a szereplésre.

több mint 9 éve
Szvsz Aki nem veri oda vissza a bálnavadászokat az nemigen mehet tovább.arról nem beszélve hogy Svájc már nem szerezhet kevesebb pontot se a portugálok ellen se ellenünk a két Win miatt.
A második helyért pedig oda vissza kellene verni a portugálokat a feröeri x miatt. Ez mondjuk feltételezi a többi papírforma eredményt...
több mint 9 éve
MAGYARORSZÁG: Gulácsi – Bese, Guzmics, Kádár, Korhut – Gyurcsó, Nagy A., Gera Dzsudzsák – Nikolics, Szalai

Hoppá, ez elég nagy változás. Végre Niko ott van a kezdőben, remélem bizonyít.
dugo93
annyira erős már a keret, hogy végre megtehetjük, hogy a hibázó játékosok helyett rendszeresen játszó idegenlégiósokat tegyünk be 😊
baggio
Igen, örömteli, hogy fel tudtunk állni tíz légióssal, akik általában pályát is látnak, csak akkor mi a faszomnak kell három hét szünet a bajnokságban? Gerát kell felhozni?

több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 222 — The Mathematician
tudom újdonság, de a svájc ellen eldobott két pont sokkal jobban hiányzik már most, mint a feröeri.
peach
Svájc ellen eldobott kettő? Váltottak a 3-1-0 rendszerről?
Gogo
Ott a válasz a kérdésedben. 3-1=2. Ennyivel lennénk közelebb svájchoz.
peach
ez milyen matematika szerint jön ki?
most 5 pontra vagyunk, ha az a meccs X akkor lennénk 2-re
ez nálam 3 pont
Negritis
Ha az a meccs x, akkor most úgy állnánk, hogy:
1. Svájc 7p
2. Portu 6p
3. Hungary 5p
peach
de nem annyival lennénk közelebb, mert ha azt a meccset nem bukjuk akkor 3ponttal vagyunk közelebb
most van 5 pont különbség, akkor lenne 2
5 - 2 = 3

nem árt pontosan megfogalmazni h mit is akarsz kihozni

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Te Svájc plusz két pontját fájlalod, vagy Magyarország elvesztett egy pontját. (A veszített pont mást jelent, mint amit te számolsz különbségként a tabellán.)

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 9 éve
peach Atlanta Falcons 15 612 — a new hope (again)
tudom újdonság, de a svájc ellen eldobott két pont sokkal jobban hiányzik már most, mint a feröeri.
peach
Gogo
peach
ez nálam 3 pont
Negritis
Ha az a meccs x, akkor most úgy állnánk, hogy:
1. Svájc 7p
2. Portu 6p
3. Hungary 5p

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
peach
Gogo
peach
ez nálam 3 pont

több mint 9 éve
peach
Gogo

több mint 9 éve
YoungZeeZee 9 412
a meccs kepe alapjan kb visszakaptuk azt amit svajc ellen elesztettunk.akkor lang luft, most lett ziccerek. Hogy is irtak?Lemakoltuk oket.

A vedelem volt a legerosebb reszunk,most meg a leggyengebb.nyiltabb taktika vagy Gulacsi nem iranyit ugy mint Kiraly?
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Ha nem Gula véd még Lettországban is meleg lett volna nagyon a pite. Érthetetlen néhány védő hozzáállása és játéka, nem tudom mi van velük, de ez nagyon nem oké.
Gera a 75. percig eszméletlen jól játszott, apróbb hibák mellett, persze. Direkt úgy ültem le meccset nézni, hogy nem leszek elfogult, de cáfoljatok meg, ameddig bírta, tartást adott a csapatnak... 37 éves, OMG..
Dzsudzsákot tényleg padoztatni kéne, kár hogy ezt még talán Orbán Vitya sem merné meghúzni... Kár érte, szépen lesüllyedt.
Ez a Kleinhesler úgy irritál, hogy nincs rá szó. Amikor meg lehet és kellene indulni, akkor lelassít, amikor lassítani kellene a játékot, akkor fejvesztve rohan. Lelkes, harcos, de olyan eszetlen, hogy rossz nézni. Őrület mikor a bíróval próbál beszélgetni. Vagy az ellenféllel. Egy mukkot sem ért 😀 😀 😀
több mint 9 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
peach

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 9 éve
tudom újdonság, de a svájc ellen eldobott két pont sokkal jobban hiányzik már most, mint a feröeri. szalai meg ékes példája, hogy ők is emberek, és az edzői bizalom meg a szurkolói hozzáállás mennyire is fontos egy játékosnak. eddig a selejtező mvp-je, nem csak a góljai miatt.

több mint 9 éve
elégedett vagyok a CSAPATtal, de zsuzsit le kéne ültetni a padra egy kicsit h valami legyen már vele

több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 27 469 — nabege2@yahoo.com
a hülyeségek megvoltak, csak szerencsére bénább volt az ellenfél😊 bár azért kézben volt a meccs, a második félidőben az első 5 percet leszámítva nem igazán éreztem, hogy benne van a gól a lettekben
mondjuk a 88. percben mikor láthatóan letámadnak a lettek miért kell Gulácsinak kigurítani a védőnek???