Soccer
42 feliratkozó
több mint 7 éve
Na ma reggel megcsodáltam az épülő 2rule boltot. Minden reggel nyomon követhetem mostantól hogyan épül, szépül. 😀
több mint 7 éve
Ruszkipali max a szoliból jönne elő 😀Rebrovtól azt kérem mindössze, hogy a Doll-féle "buzizást" hagyja el, egy Paks ellen hazai pályán 1-0-nál ne vegyünk vissza.
Ja, és a játékosok a posztjuknak megfelelő helyen játsszanak 😀

több mint 7 éve
de előtte 1 hónapig a csapból is az folyna, hogy megvan a 3. csillag és Qbi meg Oroszpali előjönnek a barlangjukból és fennhangon hirdetik hogy most már TÉNYLEG a BL főtáblára jutnak. és most jön a te hsz-ed Sobri 😀Rebrov saját szemszögéből nézve jobbkor nem is jöhetne. Vidivel szemben 5 pont előny, Vidinek extra 8 az NB1-nél messze keményebb meccse ősszel, ki lehet építeni annyi előnyt, hogy tavasszal integetve beérjenek a célba.Aztán két laza formábahozó meccs júliusban egy örmény vagy albán csapattal, és nemzetközi szereplés is letudva, és már lehet újra a bajnokságra koncentrálni.
tüsi91
Sobri Jóska
több mint 7 éve
ismeri, de (pont ezért) vajon visszajönne ide?www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/20031223/pinter_attila_lett_a_fradi_edzojetrollfocin sokkal jobb volt, ahol a link-nél nem látszik, hogy 2003.12.23-i hír 😊
csi77
ma elvileg bejelentik, azért kíváncsi lennék, hogy ezzel a haladás döntetlennel milyen klauzula lett érvényes, ami alapján el lehetett küldeni? Rebrovnak nem tudom, hogy örüljek-e, talán Sousa jobb lenne, mert ismeri a közeget vagyis ezt a posványt.
csebi
plusz Kínában sokkal több pénzt keres, ráadásul az ottani BL-ben negyeddöntős.
több mint 7 éve
Mar az El-kieseskor elkezdtek keresni az uj edzot, tervezett volt a valtas.www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/20031223/pinter_attila_lett_a_fradi_edzojetrollfocin sokkal jobb volt, ahol a link-nél nem látszik, hogy 2003.12.23-i hír 😊
csi77
ma elvileg bejelentik, azért kíváncsi lennék, hogy ezzel a haladás döntetlennel milyen klauzula lett érvényes, ami alapján el lehetett küldeni? Rebrovnak nem tudom, hogy örüljek-e, talán Sousa jobb lenne, mert ismeri a közeget vagyis ezt a posványt.
csebi
több mint 7 éve
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/20031223/pinter_attila_lett_a_fradi_edzojetrollfocin sokkal jobb volt, ahol a link-nél nem látszik, hogy 2003.12.23-i hír 😊
csi77
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 7 éve
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/20031223/pinter_attila_lett_a_fradi_edzoje
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 7 éve
Rebrov saját szemszögéből nézve jobbkor nem is jöhetne. Vidivel szemben 5 pont előny, Vidinek extra 8 az NB1-nél messze keményebb meccse ősszel, ki lehet építeni annyi előnyt, hogy tavasszal integetve beérjenek a célba.Aztán két laza formábahozó meccs júliusban egy örmény vagy albán csapattal, és nemzetközi szereplés is letudva, és már lehet újra a bajnokságra koncentrálni.
tüsi91
több mint 7 éve
Rebrov saját szemszögéből nézve jobbkor nem is jöhetne. Vidivel szemben 5 pont előny, Vidinek extra 8 az NB1-nél messze keményebb meccse ősszel, ki lehet építeni annyi előnyt, hogy tavasszal integetve beérjenek a célba.
több mint 7 éve
Rebrovot az NSO is lehozta... hát... na mindegyNekem teljesen mindegy ki lesz az edző, csak Zolinak legyen helye a tűznél. Bár gondolom ezt Kubatovék kikötötték.
dande
És ugye mindenki tiszta lappal indul egy új edzőnél, szóval lesznek még itt finomságok.
több mint 7 éve
Rebrovot az NSO is lehozta... hát... na mindegy
több mint 7 éve
Én Sousa-ról hallottam. De nagyon úgy néz ki, hogy kacsa, mert Rebrov már Pesten is van.Capello? Klinsmann? 😊nem merem leírni frankón.mert szerintem ekkora kacsa nem létezik 😀Csak nem árulhatod el ? 😀Az a baj hogy most Kubi meg Ruszki hírzárlatot rendelt el, nem mondanak nekem se semmit (természetesen nem ők ketten).volt egy záradék a szerződésében amit nem teljesített és most lehetett kirakni.
Viszont ez most meglepett. Mondom, a kiesés után borítékolható volt, hogy megy, nem csak suttogták, de spanom azt mondta hogy ezt a fél évet még megkapja Kubibitól. Nem tudom mi történt, de nagyon fentről jött az ukáz... nagyon kiváncsi vagyok. Illetve arra, hogy tudták az utóddal való tárgyalásokat ennyire titokban tartani...
#JC6
Én hallottam egy nevet, de sírni fogok ha ő lesz 😀
Kenny
Toca
De ha ő lesz akkor szólok. Sőt, ha nem ő akkor elmondom én mit hallottam.
Kenny
slowmotion
több mint 7 éve
Capello? Klinsmann? 😊nem merem leírni frankón.mert szerintem ekkora kacsa nem létezik 😀Csak nem árulhatod el ? 😀Az a baj hogy most Kubi meg Ruszki hírzárlatot rendelt el, nem mondanak nekem se semmit (természetesen nem ők ketten).volt egy záradék a szerződésében amit nem teljesített és most lehetett kirakni.
Viszont ez most meglepett. Mondom, a kiesés után borítékolható volt, hogy megy, nem csak suttogták, de spanom azt mondta hogy ezt a fél évet még megkapja Kubibitól. Nem tudom mi történt, de nagyon fentről jött az ukáz... nagyon kiváncsi vagyok. Illetve arra, hogy tudták az utóddal való tárgyalásokat ennyire titokban tartani...
#JC6
Kenny
Toca
Kenny
több mint 7 éve
Pont rá gondoltam én is😛 Amúgy Joset este kibsszák a Mutól s idág repül 😀Feldobhatnád itt mindenki napját, ha nem csak rébuszokban beszélnél. Amúgy legyen chank-jan-chi 😀nem merem leírni frankón.mert szerintem ekkora kacsa nem létezik 😀Csak nem árulhatod el ? 😀Az a baj hogy most Kubi meg Ruszki hírzárlatot rendelt el, nem mondanak nekem se semmit (természetesen nem ők ketten).volt egy záradék a szerződésében amit nem teljesített és most lehetett kirakni.
#JC6
Kenny
Toca
Kenny
peach
több mint 7 éve
Rebrov tuti játékos edző lenne, még így 45 fele is rúgna 20+ gólt... télig.Feldobhatnád itt mindenki napját, ha nem csak rébuszokban beszélnél. Amúgy legyen chank-jan-chi 😀nem merem leírni frankón.mert szerintem ekkora kacsa nem létezik 😀Csak nem árulhatod el ? 😀Az a baj hogy most Kubi meg Ruszki hírzárlatot rendelt el, nem mondanak nekem se semmit (természetesen nem ők ketten).volt egy záradék a szerződésében amit nem teljesített és most lehetett kirakni.
#JC6
Kenny
Toca
Kenny
peach
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Feldobhatnád itt mindenki napját, ha nem csak rébuszokban beszélnél. Amúgy legyen chank-jan-chi 😀nem merem leírni frankón.mert szerintem ekkora kacsa nem létezik 😀Csak nem árulhatod el ? 😀Az a baj hogy most Kubi meg Ruszki hírzárlatot rendelt el, nem mondanak nekem se semmit (természetesen nem ők ketten).volt egy záradék a szerződésében amit nem teljesített és most lehetett kirakni.
#JC6
Kenny
Toca
Kenny
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Mondjuk Rebrovot nem tudom honnan szalajtották, biztos Dzsudzsi ajánlotta be mert úgy látta a sejkeknél jo edző volt.nem merem leírni frankón.mert szerintem ekkora kacsa nem létezik 😀Csak nem árulhatod el ? 😀Az a baj hogy most Kubi meg Ruszki hírzárlatot rendelt el, nem mondanak nekem se semmit (természetesen nem ők ketten).volt egy záradék a szerződésében amit nem teljesített és most lehetett kirakni.
#JC6
Kenny
Toca
Kenny
több mint 7 éve
nem merem leírni frankón.mert szerintem ekkora kacsa nem létezik 😀Csak nem árulhatod el ? 😀Az a baj hogy most Kubi meg Ruszki hírzárlatot rendelt el, nem mondanak nekem se semmit (természetesen nem ők ketten).volt egy záradék a szerződésében amit nem teljesített és most lehetett kirakni.
#JC6
Kenny
Toca
több mint 7 éve
Csak nem árulhatod el ? 😀Az a baj hogy most Kubi meg Ruszki hírzárlatot rendelt el, nem mondanak nekem se semmit (természetesen nem ők ketten).volt egy záradék a szerződésében amit nem teljesített és most lehetett kirakni.
#JC6
Kenny
több mint 7 éve
Szerhij Rebrov....vagy ez csak pletyka?
több mint 7 éve
Az a baj hogy most Kubi meg Ruszki hírzárlatot rendelt el, nem mondanak nekem se semmit (természetesen nem ők ketten).volt egy záradék a szerződésében amit nem teljesített és most lehetett kirakni.
#JC6
több mint 7 éve
csipkelli
4 010
Illdtve ha még nyernek kettőt mikor váltanak? Vagy 5 W után kibasszák? 😂Megvártuk, hogy pontelőnnyel vezessük a bajnokságot.
gabokocka
több mint 7 éve
Illdtve ha még nyernek kettőt mikor váltanak? Vagy 5 W után kibasszák? 😂
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Az a baj hogy most Kubi meg Ruszki hírzárlatot rendelt el, nem mondanak nekem se semmit (természetesen nem ők ketten). Viszont ez most meglepett. Mondom, a kiesés után borítékolható volt, hogy megy, nem csak suttogták, de spanom azt mondta hogy ezt a fél évet még megkapja Kubibitól. Nem tudom mi történt, de nagyon fentről jött az ukáz... nagyon kiváncsi vagyok. Illetve arra, hogy tudták az utóddal való tárgyalásokat ennyire titokban tartani...