Soccer

41 feliratkozó

több mint 7 éve
YoungZeeZee 9 634
A Hamburg meg kiesett a Bundásligából. Hát, nem lennék most a helyükbe, konkréten Hamburgot kikötőstül mindenestől felfogják gyújtani.
Coolearie
 www.youtube.com/watch?v=SauZfbUEmTo
több mint 7 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 469 — . . .
A Hamburg meg kiesett a Bundásligából. Hát, nem lennék most a helyükbe, konkréten Hamburgot kikötőstül mindenestől felfogják gyújtani.
több mint 7 éve
dawyd728 4 215
sírnom kell ha arra gondolok, hogy ez az Újpest vagy Felcsút nyáron nemzetközi kupában indul...
gordon
Miért egy Fradi vagy Videoton jobb lesz majd?
zavi27
Ők legalább az augusztust megélhetik. Az is valami. 😀
több mint 7 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 643 — Amerikai sportok rajongója
sírnom kell ha arra gondolok, hogy ez az Újpest vagy Felcsút nyáron nemzetközi kupában indul...
gordon
Miért egy Fradi vagy Videoton jobb lesz majd?
több mint 7 éve
dawyd728 4 215
Rég voltam nb1-es meccsen. Én a 800 Ft-os nb2-höz vagyok szokva. 3000Ft elvileg a jegy a kupadöntőre. Újpesti haverom kérdezte is vegyen-e nekem is jegyet. Btw 800-ért se mennék, de nem túl drága ez egy Felcsút-Újpest meccsre? Így lehet félház se lesz.
dawyd728
800? NB3 Jászberénybe 1100.
Coolearie
Budafok jobban teljesít. 😉
több mint 7 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 229 — Axel Foley
gordon
Ha mi nyerjük legalább kiderül végre, hogy a belga fasz hajandó e valóban megerősíteni a csapatot vagy marad továbbra is ez a "hozzunk egy halom játékost ingyen hátha egy beválik és el tudom adni" elv ami eddig is volt.
Mert ezekkel az Onovo, Diallo, Mohl stb játékosoknak nevezett valamikkel bárki ellen biztos a kudarc.

több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 956 — Így remélem megfelelek nektek.....
"Nyomorék" egerszegi véletlenül belebotlik a labdába persze hogy bemegy.......mondjuk még tudok izgulni egy Fradi bajnoki címért..talán nincs még minden veszve 😊

Szerkesztette: dande2
több mint 7 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 598 — JAFL Tampa GM
több mint 7 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
Rég voltam nb1-es meccsen. Én a 800 Ft-os nb2-höz vagyok szokva. 3000Ft elvileg a jegy a kupadöntőre. Újpesti haverom kérdezte is vegyen-e nekem is jegyet. Btw 800-ért se mennék, de nem túl drága ez egy Felcsút-Újpest meccsre? Így lehet félház se lesz.
dawyd728
Van 2000-es jegy is elméletileg.
Szerintem lófasz pénz. Én azt hittem 5 körül lesz.
Mondjuk kapják be, hogy szerdán van. Jobb lett volna hétvégén (nekem).
Bazzani
ja a kapuk mögé és az oldalsó szektorokba 2000 ft, kártya nélkül személyesen a Bálnánál lehet jegyet venni

micsoda dráma közben a fradi-vasason

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 469 — . . .
dawyd728
800? NB3 Jászberénybe 1100.
több mint 7 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 417 — Invisible man
ja es telt haz?
 www.mifocink.com/?p=6345
Szerda helyett szombatot kerik a szurkolok,mert akkor tobben mennenek ki...de nem lehet mert feszes a naptar.
DIKK milyen naptar 😀 3 honap edzotabor/teli szunet es a szombat-szombat ritmust nem lehet megvarialni, hogy kvazi egy foci unnep legyen a magyar kupa donto 😀
ZoliMP
Készülnek a vb-re | még a végén hirtelen ülnek le a tv elé és meghúzódnak | illetve a nemzetközi kupamenetelésre. Ezen mit nem lehet elfogadni? 😊

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
dawyd728
Van 2000-es jegy is elméletileg.
Szerintem lófasz pénz. Én azt hittem 5 körül lesz.
Mondjuk kapják be, hogy szerdán van. Jobb lett volna hétvégén (nekem).

több mint 7 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 157
dawyd728
biztos, hogy nem lesz félház se ilyen jegyárakkal, 3000 forintot én is sajnálnék érte, pedig terveztem menni
r.baggio
10 dolcsiért milyen futballt vártok el? Úgy mégis.
Amadeus
2014-ben és 15-ben voltam kupadöntőn, mindkétszer 1000 forintért és elég jó helyen. De hát a Felcsút nyilván olyan különleges rangot ad a meccsnek, amit meg kell fizetni.

By the way, Schiffer András ismét a Vasas-szektorban!!! Fókuszál rá a kamera, Hajdú B meg le se szarja 😀

több mint 7 éve
YoungZeeZee 9 634
dawyd728
biztos, hogy nem lesz félház se ilyen jegyárakkal, 3000 forintot én is sajnálnék érte, pedig terveztem menni
r.baggio
Nevetsege jegyarak e szinvonal mellett. Spanyol es Francia bajnoki meccsekre jutsz be ennyiert..vagy egy picivel tobbert.

ja es telt haz?
 www.mifocink.com/?p=6345
Szerda helyett szombatot kerik a szurkolok,mert akkor tobben mennenek ki...de nem lehet mert feszes a naptar.
DIKK milyen naptar 😀 3 honap edzotabor/teli szunet es a szombat-szombat ritmust nem lehet megvarialni, hogy kvazi egy foci unnep legyen a magyar kupa donto 😀
több mint 7 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 737
dawyd728
r.baggio
10 dolcsiért milyen futballt vártok el? Úgy mégis.
több mint 7 éve
dawyd728

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
dawyd728 4 215

Szerkesztette: dawyd728
több mint 7 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
A Puskás "Akadémia" 2 szektornyi jegyet igényelt a kupadöntőre.
Itt is buszoztatás lesz mint a szavazáson vagy magátol utazik fel mind a négy drukkerük kocsival?
Szánalmas.
Bazzani
majd leraknak addig egy sínpárt a kisvasútnak a Groupamáig 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
sajnalatos amiba hamburgnal van de bakker evek ota a kieses ellen kuzdottek szoval tehettek volna barmit.
ZoliMP
 twitter.com/BeardedGenius/status/995323833275043840

---
több mint 7 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 157
 www.csakfoci.hu/magyar-foci/nb-ii/interju-126-golt-lottem-megsem-szamitottak-ram-a-valogatottban-szivacs-volt-az-nb-i-korabbi-golkiralya
Leginkább Lothar Matthäus számolt veled.

– Igen, ő szerette a játékomat, de sajnos, nála sem tudtam kiteljesedni. Meghívott a németek elleni idegenbeli meccsre készülő keretbe, de pont akkor volt az esküvőm, ezért lemondtam. Ha egy csapattársamhoz hasonlóan, nekem is felajánlja, hogy kifizeti a lakodalmat, ha átrakom egy másik időpontra, gondolkodás nélkül belemegyek. Lehet, hogy akkor nem Torghelle, hanem én rúgok kettőt a németeknek. Sajnálom, hogy kihagytam azt a meccset, főleg úgy, hogy azóta elváltam…
Waltner Róbert. Minden szava arany.
Mikey
A berakott idézet annyira Kelet-Európa, hogy az elmondhatatlan.

több mint 7 éve
YoungZeeZee 9 634
sajnalatos amiba hamburgnal van de bakker evek ota a kieses ellen kuzdottek szoval tehettek volna barmit.
több mint 7 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 687 — Cowboys fan
Gondolom az utánpótlás játékosokat utaztatják fel egyenmelegítőben.
gordon
hadd lássák, melyik csapatban nem fognak egy percet sem játszani?
több mint 7 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 598 — JAFL Tampa GM
Itt is buszoztatás lesz mint a szavazáson vagy magátol utazik fel mind a négy drukkerük kocsival?
Szánalmas.
Bazzani
Gondolom az utánpótlás játékosokat utaztatják fel egyenmelegítőben.
Olyan ez mikor annak idején katonákat meg rendőröket vezényeltek ki a stadionokba..
több mint 7 éve
Szánalmas.

Szerkesztette: Bazzani

több mint 7 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 687 — Cowboys fan
 www.csakfoci.hu/magyar-foci/nb-ii/interju-126-golt-lottem-megsem-szamitottak-ram-a-valogatottban-szivacs-volt-az-nb-i-korabbi-golkiralya
Leginkább Lothar Matthäus számolt veled.

– Igen, ő szerette a játékomat, de sajnos, nála sem tudtam kiteljesedni. Meghívott a németek elleni idegenbeli meccsre készülő keretbe, de pont akkor volt az esküvőm, ezért lemondtam. Ha egy csapattársamhoz hasonlóan, nekem is felajánlja, hogy kifizeti a lakodalmat, ha átrakom egy másik időpontra, gondolkodás nélkül belemegyek. Lehet, hogy akkor nem Torghelle, hanem én rúgok kettőt a németeknek. Sajnálom, hogy kihagytam azt a meccset, főleg úgy, hogy azóta elváltam…
Waltner Róbert. Minden szava arany.
Mikey
de ő eljutott a bokazsuniorszba, Sanyi meg csak a Palackig. szerintem igaza van.