Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
james így elég olcsón megy, bár ugye ekkora költségvetésnél ez nem oszt nem szoroz, és úgy sem kapott volna elég lehetőséget nálunk sajna. már csak Moratát kéne elpasszolni valahova+Mbappét megszerezni (bár ő ráérne jövőre is), és kezdődhet a szezon!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Indokolatlanul korai ilyenkor tippelni, de egye fene.1. Chelsea
2. Liverpool
3. Man Utd
4. Man City
5. Tottenham
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
1. Arsenal 2. MU
3. Pool
4. Chelsea
5. Spurs
6. City
bár ezek nagyon papírforma tippek, szóval lehet nem ez lesz, de ez a legvalószínűbb :d
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
1. CityNa egy nagyon korai top5 PL bold tip?Csak neked csak most egy nagyon bold:
Coolearie
1. Tottenham
2. Man City
3. Man Utd
4. Arsenal
5. Chelsea
empty taxi
2. MU
3. Chelsea
4. Spurs
4. Arsenal
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
1. ChelseaNa egy nagyon korai top5 PL bold tip?Csak neked csak most egy nagyon bold:
Coolearie
1. Tottenham
2. Man City
3. Man Utd
4. Arsenal
5. Chelsea
empty taxi
2. United
3. City
4. Arsenal
5. Spurs
több mint 8 éve
Na egy nagyon korai top5 PL bold tip?Csak neked csak most egy nagyon bold:
Coolearie
1. Tottenham
2. Man City
3. Man Utd
4. Arsenal
5. Chelsea

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Mondjuk Valverde miatt épp jöhetett is volna.meg is tették: Carrick a CSK, Herrera a helyettese. Nagyon sokszor lenyilatkozta hogy mennyire szeret a Unitednál és hogy komoly sikereket akar itt elérni. Szerencsére nem Barca nevelés hanem Bilbao így nem tudják csak úgy visszacsábítani mint Pique-t akit a klub meg akart tartani de ő visszament.Áááá. Teljesen kizárt. Az egész csapat legszenvedélyesebb játékosa. Én CSK-nak is megtenném. Nem is emiatt írtam, hogy kellene egy KP, csak ugye leginkább a 4-3-3 ment idén és oda elég sovány a 4 ember (főleg, hogy az egyik Fellaini 😀). Mondjuk ha ennyi védő van, akár Blindet ki is lehetne próbálni az eredeti posztján VKP-ként.Lukakunál nem igazán tudott volna jobb csatárt igazolni a MU. Jobb lesz ő mintha Grizit vagy Moratát hoztuk volna el. Kéne még egy KP és meg is lennénk.Herrerával mi lesz? Megy Barcelonába?
Rooneyt sajnálom, de sajnos nagyon lelassult. Köszi mindent mester.
dugo93
Matthew99
dugo93
davemayer
több mint 8 éve
Na egy nagyon korai top5 PL bold tip?
több mint 8 éve
Így akkor eladhatnák nekünk Renatot 😀 Ott úgy sem pletykáltak nagy lóvékról
több mint 8 éve
A Bayern FB oldalára is kitették, szóval akkor valszeg igaz... 😊twitter.com/SquawkaNews/status/884737026267983872Ha ez igaz, akkor keményen jól járt a Bayern. Persze ki tudja mennyi az az opcionális ár.
Mikey
dugo93

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 8 éve
twitter.com/SquawkaNews/status/884737026267983872Ha ez igaz, akkor keményen jól járt a Bayern. Persze ki tudja mennyi az az opcionális ár.
Mikey
több mint 8 éve
twitter.com/SquawkaNews/status/884737026267983872
több mint 8 éve
Kíváncsian várom, hogy mikor megy Koeman a Barcelonához.
több mint 8 éve
Neked nem szóltak, hogy erről nem lehet? 😀 Egyébként nekem az előző jobban tetszett. Mondjuk nem is értem, hogy egy 5 éves klub hova cserélgeti a címert.A BL labda nekem is eros, de abszolut jo az uj logo. Nekem az ujpestivel sincs nagy bajom..Mindenhol ezt hozzák fel egyedüli hibaként. De ezen kívül szerintem tökéletes.Ugye, hogy lehet értelmesen is csinálni? Mondjuk a BL labda nem tetszik, de ha ezt nem szavazzák meg akkor kórházat a stadion helyére 😀azért a bal oldali verzión az a labda az kísértetiesen emlékeztet a BL-logóra. csak nem tudnak valamit? 😊
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-ujabb-csapatnal-keszul-cimervaltas-a-szurkolok-szavazhatnak-2579849
Matthew99
slowmotion
Matthew99
errol nem is beszeltunk itt:
24.hu/sport/palyan-kivul/2017/06/21/uj-cimere-lett-az-nb-i-be-juto-csapatnak/
ZoliMP

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Nem lehetet megtartani Lukakut ahogy anno Suarezt sem. Van amikor olyan klubb kopogtat be, hogy csak az átigazolási díj a kérdéses, az nem, hogy megy vagy marad az ember. Suareznek a Barca hívó szava volt túl csábító (nem bátva ezzel őt), Lukakunak pedig tegye mindenki a szívére a kezét, nem egy Evertonban a helye. Így amikor meg van kötve a kezed legalább próbálj meg nem megfulladni... A kötelező távozón túl jól sáfárkodtak és fiatal, óriási tehetségeket hoztak a csapathoz. Valószínűleg persze a top6ba beférni nem fognak hacsak nem lesz valamelyik csapattól nagy betli, de angliában szerintem komoly érdem a mostani években 7.-nek is lenni, és odaérni a "kiscsapatok" bajnoki címére. Amihez jól erősítettek. Még egy csatár érkezését én is várom, de a mögöttes csapat nekem nagyon szimpatikus.In:persze. de ki fog gólt lőni?
Davy Klaassen MF 23M
Jordan Pickford GK 25M
Michael Keane CB 25M
Sandro Ramírez ST 5M
Wayne Rooney ST Free
+2 20év alatti tehetség
Out:
Gerard Deulofeu MF 10M
Romelu Lukaku ST 75M
Mondhat bárki bármit de eddig nálam az Everton a nyertese ennek az átig ablaknak. És nagyon szimpatikusan is csinálják mindezt.
(Bold):
Keane 3év múlva a legjobb angol CB lesz és a valaha volt legdrágább védő lesz akit elvisz a Dinamo vagy a $hiti.
Klaassen 2évet kap ebben a csapatban és 50-70M-ért viszi majd el valamelyik top5 gigász.
Pickford 1éven belül kezdő lesz a válogatottban, és még az öreg Rooney is szenvedélyből le fog tolni alázatosan 2 bivaly évet hazatérve.
Everton, ment a like!
alatriste
érted, Suarezért mi is kaptunk egy valag pénzt, lényegében abból hoztuk Lallert, Cant, Lovrent meg Origit, de Suarez góljait nem sikerült helyettesíteni. és nem, még akkor sem ment volna, ha Stu nem sérült lényegében egész szezonban.
Lukakuval ment az Everton góljainak fele. Sandro majd meglövi helyette? kétlem...
slowmotion

Liverpool Fc
több mint 8 éve
Daniel Weissről én legutóbb azt olvastam, hogy mégis nemet mondott a Citynek, és a PSG felé vette az irányt (lényeg h nem a della a lényeg)Costához közeli források (lul, hihető) szerint meg hajlandó lenne megküzdeni a csapatba kerülésért és bizonyítana is Contenek. Amikor fejben rendben volt, akkor a PL top 3 (Aguero + Lukaku mellett szvsz) és a világ top 10 csatárában volt. Kérdés, mennyire lesz motivált így? Morata nagyon remélem, hogy nem jön hozzánk. De annyira altatunk eddig, hogy én már tutira veszem a 150 millió fontos rekordvételt aug. 31.én Mbappéért, aki az új Drogba lesz. Ha marad Costa, akkor nem kell sztem másik csatár, Batman amikor megkapta a lehetőséget akkor mindig élt vele.
Costa > Morata/Aubamayang/Bellotti
Legalábbis ha a Chelsea (és Conte) hadrendjében szereplő csatárról van szó, akkor mindenképp.
Bakayoko már hetek óta orvosin van nálunk, egyre valószínűbb h abból a transzferből se lesz semmi, mondjuk nem bánnám azt se, nem feltétlen őt vinném a Monacoból. Főleg Kante mellé kvk nem kell másik, egyrészt ha védekezőleg állunk fel ott van Matic, másrészt meg Fabregas. Más helyét meg a 3-4-3 3-5-2ben nem tudná átvenni sztem.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
YoungZeeZee
9 506
A BL labda nekem is eros, de abszolut jo az uj logo. Nekem az ujpestivel sincs nagy bajom..Mindenhol ezt hozzák fel egyedüli hibaként. De ezen kívül szerintem tökéletes.Ugye, hogy lehet értelmesen is csinálni? Mondjuk a BL labda nem tetszik, de ha ezt nem szavazzák meg akkor kórházat a stadion helyére 😀azért a bal oldali verzión az a labda az kísértetiesen emlékeztet a BL-logóra. csak nem tudnak valamit? 😊
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-ujabb-csapatnal-keszul-cimervaltas-a-szurkolok-szavazhatnak-2579849
Matthew99
slowmotion
Matthew99
errol nem is beszeltunk itt:
24.hu/sport/palyan-kivul/2017/06/21/uj-cimere-lett-az-nb-i-be-juto-csapatnak/
Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 8 éve
Mindenhol ezt hozzák fel egyedüli hibaként. De ezen kívül szerintem tökéletes.Ugye, hogy lehet értelmesen is csinálni? Mondjuk a BL labda nem tetszik, de ha ezt nem szavazzák meg akkor kórházat a stadion helyére 😀azért a bal oldali verzión az a labda az kísértetiesen emlékeztet a BL-logóra. csak nem tudnak valamit? 😊
Matthew99
slowmotion

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Ugye, hogy lehet értelmesen is csinálni? Mondjuk a BL labda nem tetszik, de ha ezt nem szavazzák meg akkor kórházat a stadion helyére 😀azért a bal oldali verzión az a labda az kísértetiesen emlékeztet a BL-logóra. csak nem tudnak valamit? 😊
Matthew99
több mint 8 éve
In:persze. de ki fog gólt lőni?
Davy Klaassen MF 23M
Jordan Pickford GK 25M
Michael Keane CB 25M
Sandro Ramírez ST 5M
Wayne Rooney ST Free
+2 20év alatti tehetség
Out:
Gerard Deulofeu MF 10M
Romelu Lukaku ST 75M
Mondhat bárki bármit de eddig nálam az Everton a nyertese ennek az átig ablaknak. És nagyon szimpatikusan is csinálják mindezt.
(Bold):
Keane 3év múlva a legjobb angol CB lesz és a valaha volt legdrágább védő lesz akit elvisz a Dinamo vagy a $hiti.
Klaassen 2évet kap ebben a csapatban és 50-70M-ért viszi majd el valamelyik top5 gigász.
Pickford 1éven belül kezdő lesz a válogatottban, és még az öreg Rooney is szenvedélyből le fog tolni alázatosan 2 bivaly évet hazatérve.
Everton, ment a like!
alatriste
érted, Suarezért mi is kaptunk egy valag pénzt, lényegében abból hoztuk Lallert, Cant, Lovrent meg Origit, de Suarez góljait nem sikerült helyettesíteni. és nem, még akkor sem ment volna, ha Stu nem sérült lényegében egész szezonban.
Lukakuval ment az Everton góljainak fele. Sandro majd meglövi helyette? kétlem...
több mint 8 éve
Wayne Rooney ST FreeRooneynál nem úgy van, hogy nem hozták nyilvánosságra az összeget?
alatriste
több mint 8 éve
meg is tették: Carrick a CSK, Herrera a helyettese. Nagyon sokszor lenyilatkozta hogy mennyire szeret a Unitednál és hogy komoly sikereket akar itt elérni. Szerencsére nem Barca nevelés hanem Bilbao így nem tudják csak úgy visszacsábítani mint Pique-t akit a klub meg akart tartani de ő visszament.Áááá. Teljesen kizárt. Az egész csapat legszenvedélyesebb játékosa. Én CSK-nak is megtenném. Nem is emiatt írtam, hogy kellene egy KP, csak ugye leginkább a 4-3-3 ment idén és oda elég sovány a 4 ember (főleg, hogy az egyik Fellaini 😀). Mondjuk ha ennyi védő van, akár Blindet ki is lehetne próbálni az eredeti posztján VKP-ként.Lukakunál nem igazán tudott volna jobb csatárt igazolni a MU. Jobb lesz ő mintha Grizit vagy Moratát hoztuk volna el. Kéne még egy KP és meg is lennénk.Herrerával mi lesz? Megy Barcelonába?
Rooneyt sajnálom, de sajnos nagyon lelassult. Köszi mindent mester.
dugo93
Matthew99
dugo93
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 8 éve
Mondhat bárki bármit de eddig nálam az Everton a nyertese ennek az átig ablaknak.Jók is lesznek a 6-7. helyre. 😊
alatriste
több mint 8 éve
Ugye, hogy lehet értelmesen is csinálni? Mondjuk a BL labda nem tetszik, de ha ezt nem szavazzák meg akkor kórházat a stadion helyére 😀www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-ujabb-csapatnal-keszul-cimervaltas-a-szurkolok-szavazhatnak-2579849

több mint 8 éve
In:Davy Klaassen MF 23M
Jordan Pickford GK 25M
Michael Keane CB 25M
Sandro Ramírez ST 5M
Wayne Rooney ST Free
+2 20év alatti tehetség
Out:
Gerard Deulofeu MF 10M
Romelu Lukaku ST 75M
(Bold):
Everton, ment a like!

Liverpool Fc