Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
mer az ilyen meccseken szoktunk kikapni vmi fos góllalszar meccs 0-0, legalább nem kaptunk kimiért, kellett volna? De Gea mindig kikapar ellenünk három labdát, amit mások nem tudnának, csak most nem sikerült emellé még kettőt hozzátenni.
Negritis
slowmotion
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
szar meccs 0-0, legalább nem kaptunk kimiért, kellett volna? De Gea mindig kikapar ellenünk három labdát, amit mások nem tudnának, csak most nem sikerült emellé még kettőt hozzátenni.
Negritis
több mint 9 éve
szar meccs 0-0, legalább nem kaptunk ki
több mint 9 éve
Elég tili-toli a meccs eddig.jaja
Coolearie
és rühellem de gea-t ellenünk mindig túl jó
több mint 9 éve
Elég tili-toli a meccs eddig.
több mint 9 éve
Gerán kívül hiányzott valaki?Doll szépen lesüllyedt a magyar szintre, mindenki hibás, csak ő nem. Borzasztó..attól eltekintve,hogy nem tud összerakni egy épkézláb taktikát és nem tud motiválni teljesen igaza a szünetet illetően.
JC6
Kenny
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
de mi a rossz a szünetben? amelyik csapatnak megy a szünet előtt, már nem kell mennie a szünet után?Doll szépen lesüllyedt a magyar szintre, mindenki hibás, csak ő nem. Borzasztó..attól eltekintve,hogy nem tud összerakni egy épkézláb taktikát és nem tud motiválni teljesen igaza a szünetet illetően.
JC6
Kenny
hát amelyiknek nem megy, nem jön jól a szünet? nem értem.
3 hét pont elég arra, hogy összerázd a csapatot, kitalálj valami újat esetleg és azt gyakorold be.
nem, Doll nem ezt teszi. itt az eredménye.
több mint 9 éve
Doll szépen lesüllyedt a magyar szintre, mindenki hibás, csak ő nem. Borzasztó..attól eltekintve,hogy nem tud összerakni egy épkézláb taktikát és nem tud motiválni teljesen igaza a szünetet illetően.
JC6
több mint 9 éve
abba bele se menjünk, hogy nyár óta a válogatottban sem volt értelmes megmozdulása. de legalább már nem nyilatkozgat akkora arccal, mint eddig.Dzsudzsi számomra lassan példakép lesz: keres egy távolról, szabad szemmel is jól látható összeget, mindezért pedig semmit nem csinál, és ez lassan 8 éve kiválóan működik nála. Mindezt kellemes klímájú országokban.Lehet hogy jól is csinálja. Nem szakad meg, nem kockáztatja magát a sérülésektől, még így is számítanak rá a válogatottban, kellemes helyen van, és kb telibe keres mindent.. Ezt az életet én is élném.
bergerdani
Coolearie
Mindig jövőre
több mint 9 éve
Lehet hogy jól is csinálja. Nem szakad meg, nem kockáztatja magát a sérülésektől, még így is számítanak rá a válogatottban, kellemes helyen van, és kb telibe keres mindent.. Ezt az életet én is élném.Dzsudzsák végigjátszotta első meccsét az Al Wahdában, akik első győzelmüket szerezték.Dzsudzsi számomra lassan példakép lesz: keres egy távolról, szabad szemmel is jól látható összeget, minde3zért pedig semmit nem csinál, és ez lassan 8 éve kiválóan működik nála. Mindezt kellemes klímájú országokban.
Ja nem, végig a padon ücsörgött.
😀
Mikey
bergerdani
több mint 9 éve
Dzsudzsák végigjátszotta első meccsét az Al Wahdában, akik első győzelmüket szerezték.Dzsudzsi számomra lassan példakép lesz: keres egy távolról, szabad szemmel is jól látható összeget, minde3zért pedig semmit nem csinál, és ez lassan 8 éve kiválóan működik nála. Mindezt kellemes klímájú országokban.
Ja nem, végig a padon ücsörgött.
😀
Mikey
Mindig jövőre
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Doll szépen lesüllyedt a magyar szintre, mindenki hibás, csak ő nem. Borzasztó..
több mint 9 éve
kit érdekel? VEZET MÉG MINDIG A VASAS!!!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
YoungZeeZee
9 412
Azert az durva, hogy a goool cimu musorban teljes MTK stadion tour van 😕 m4A fradi vagyis Doll.... vmi nagyon elromlott. Doll meg panaszkodik a hosszu szunetre.Pont lenne ideje osszekapni a csapatot , uj elemeket beepiteni,mivel igen hektikusak. A vidinek, gyirmotnak rosszabbkor jott, mivel lenduletben voltak.
Pinyo meg meg a rovid felkeszulesrol beszel. volt 2 valogatott szunet. KB 1 honap 😀
Oriasi a magyar foci 😀, de a mienk.
több mint 9 éve
Bologna=Gyirmót
több mint 9 éve
a lényeg továbbra is: HAJRÁ MTK!!Bruschi feltörte a nicked Csaba?
eaglesmcnabb

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Dzsudzsák végigjátszotta első meccsét az Al Wahdában, akik első győzelmüket szerezték.Ja nem, végig a padon ücsörgött.
😀
Szerkesztette: Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
jó ez, éreztem, hogy a Bájernre nem kell ma pénzt tenni. Carlo raus, Ami?
több mint 9 éve
Az a 24 MTK-bérletes úgyis fütyül magától. Minek fektessenek még belétek is?!A fütyülők 1200 forintot kaptak.a rohadékok, nekem nem adtak semennyit : ( Pedig én fütyültem mindenkit, aki beszélt, kár hogy Domonyait nem lehetett :d
Sobri Jóska
srác meg tuti betanulta, az kizárt hogy érdekli a foci, és tud 1-2 pluszinfot!!!!
A fal engem egyáltalán nem zavar, viszont túl sok a skybox és a páholy a kutya nem fog oda jegyet venni, azokat ha leszámítjuk és a vendéget marad kb 3000 hely, ennél lehetett volna kicsivel nagyobb kb 7-8 ezres, merjünk nagyot álmodni! De nem gáz így se, örülök az új stadionnak, és a lényeg továbbra is: HAJRÁ MTK!!
eaglesmcnabb
Ha majd egyszer játszik valami értékelhető csapattal valami kupában az MTK (2025-2030 között esetleg), akkor kimegyünk egy skyboxba, és nyomjuk a habzsidőzsit.
Én életemben először focimeccsen az MTK-stadionban voltam ezer éve (Zsiborás, Híres, Boda, Talapa, Katzenbach 😊 ), szóval egyszer még a következő ezerben kimegyek egyszer.
több mint 9 éve
Luxus ez a két kihagyott tizi..
több mint 9 éve
Évek óta bevett gyakorlat.ez komoly?😊Érdekes volt a fiatal srác, mintha betanulta volna...900as órabérért voltak kint tapsolni.
JC6
Kenny
ZoliMP
több mint 9 éve
A bádogos foltozgatja a fazekakat. Mivan? 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
A fütyülők 1200 forintot kaptak.a rohadékok, nekem nem adtak semennyit : ( Pedig én fütyültem mindenkit, aki beszélt, kár hogy Domonyait nem lehetett :d
Sobri Jóska
srác meg tuti betanulta, az kizárt hogy érdekli a foci, és tud 1-2 pluszinfot!!!!
A fal engem egyáltalán nem zavar, viszont túl sok a skybox és a páholy a kutya nem fog oda jegyet venni, azokat ha leszámítjuk és a vendéget marad kb 3000 hely, ennél lehetett volna kicsivel nagyobb kb 7-8 ezres, merjünk nagyot álmodni! De nem gáz így se, örülök az új stadionnak, és a lényeg továbbra is: HAJRÁ MTK!!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
én se. inkább húsz perc rendes meló, mint egy óra szenvedés 😊hát, 900ért én se dolgoznék nekik óránként .DAkkor valahogy nagyon elrontották a tapsot, mert a fél net kifütyülésről mesél 😀Érdekes volt a fiatal srác, mintha betanulta volna...900as órabérért voltak kint tapsolni.
JC6
Kenny
Ettemlevest
Negritis
egyébként ez a kilencszáz per óra a közmunkához hogyan viszonyul?
több mint 9 éve
hát, 900ért én se dolgoznék nekik óránként .DAkkor valahogy nagyon elrontották a tapsot, mert a fél net kifütyülésről mesél 😀Érdekes volt a fiatal srác, mintha betanulta volna...900as órabérért voltak kint tapsolni.
JC6
Kenny
Ettemlevest