Soccer

41 feliratkozó

több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 231 — Cowboys fan
Főleg úgy, hogy ezzel gyengül az Everton. 😀Mikey
nem biztos, hogy ez jó, mindig jól jöhet, ha sikerül pontokat elvenniük a vetélytársainktól
több mint 8 éve
Atik15 Carolina Panthers LSU Tigers 195
Ennyit a válogatottságról:
 www.nemzetisport.hu/legiosok/legiosok-nikolics-bekerult-a-legjobbak-koze-jatszhat-a-real-ellen-2579157
Matthew99
Nagy like Nikónak, hihetetlen a pali, ahogy lövi a gólokat,nem csoda hogy bekerült. Remélem Storck ezek után elgondolkodik egy kicsit, mi lenne, ha elküldené neki azt a válogatott meghívót.
Atik15
Attól hogy gólokat lő még mindig rendszeridegen. Szalait nem fogja kiszorítani, 2 csatáros játékra és sok esélyt nem látok.
Toca
Azért nem fogja kiszorítani, mert Szalai egy tipikus erőcsatár akár még bírkózik is, hogy megszerezze a labdát, Nikónak pedig jó passzok kellenek, és rendes középpálya, ami jelenleg a magyar csapatnak nincs. Szóval Szalai a legjobb megoldás jelen esetben.
több mint 8 éve
Toca Minnesota Vikings 20 266 — Vikings fan
 www.nemzetisport.hu/legiosok/legiosok-nikolics-bekerult-a-legjobbak-koze-jatszhat-a-real-ellen-2579157
Matthew99
Nagy like Nikónak, hihetetlen a pali, ahogy lövi a gólokat,nem csoda hogy bekerült. Remélem Storck ezek után elgondolkodik egy kicsit, mi lenne, ha elküldené neki azt a válogatott meghívót.
Atik15
Attól hogy gólokat lő még mindig rendszeridegen. Szalait nem fogja kiszorítani, 2 csatáros játékra és sok esélyt nem látok.
több mint 8 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 033
Matthew99
Atik15
Dicséretes, hogy van, aki még mindig bízik ebben.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
Matthew99
több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 228 — NFL bracket champion '26
Fantasztikus motivátor lehet a faszi. Kaptak egy gólt a 10. percben és kész, vége.
Kampman
amúgy az a faszi a magyar bajnokság legjobb edzője.

attól függetlenül ragozhatja akárhogy, de nincs egy szinten a 2 csapat
eaglesmcnabb
Én készséggel elhiszem, hogy ő a legjobb edző a mennyeiben, de most képzeld már el, hogy Belichick azt nyilatkozza egy vereség után, hogy "az első negyedben bekaptunk egy TD-t, utána pedig ez végig benne volt a fejekben és hát az NFL meccsek fejben dőlnek el".
Kampman
Azért Belichicknek sem kell a szomszédba menni a BS generátorért 1-1 sajtótájékoztatón...
Mócsa Úrnál a pont, a nyilatkozat hülyeség, de jó edző.

Oenningről mág annyit h egy olyan nevenincs lósz@r mondta h pályafutása során az egyik legtöbbet tőle kapta mint Ilkay Gündogan, akinek ifistaként HC-je volt.

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Fantasztikus motivátor lehet a faszi. Kaptak egy gólt a 10. percben és kész, vége.
Kampman

eaglesmcnabb
Én készséggel elhiszem, hogy ő a legjobb edző a mennyeiben, de most képzeld már el, hogy Belichick azt nyilatkozza egy vereség után, hogy "az első negyedben bekaptunk egy TD-t, utána pedig ez végig benne volt a fejekben és hát az NFL meccsek fejben dőlnek el".
Kampman
azért azok a fiúk egy pöttyet profibbak, mint ezek az aranylábúak.
ha csak ligaátlag szint lenne bármelyik játékos, akkor a posztjukon a világ top 20-ában lennének. szerintem a Vasas játékosai mibe férnek bele a posztjukon? top 200? nem ugyanaz a nagyságrend.
több mint 8 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 104 — je suis poloska
Én meg a céges csapatom legjobb edzője vagyok. Akkor már nyilatkozhatok faszságot ?
Toca
A nyilatkozat faszság, azzal egyetértek, de ezt írtam én is. A "fantasztikus motivátor lehet a faszi"-ra reagáltam. Szeritnem nincs összefüggésben a kettő.

Szerkesztette: eaglesmcnabb

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 649
Kampman

eaglesmcnabb

több mint 8 éve
Kampman

eaglesmcnabb
Én meg a céges csapatom legjobb edzője vagyok. Akkor már nyilatkozhatok faszságot ?
több mint 8 éve
Kampman

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 649
"Bár jól kezdtük a mérkőzést, kulcsmomentumnak bizonyult, hogy összehoztunk egy szerencsétlen tizenegyest – kezdte az értékelést Michael Oenning, a Vasas vezetőedzője. − Ezt Nagy Gergő védte, aztán szöglethelyzetből kaptunk egy még szerencsétlenebb gólt. Ez a szituáció pedig a folytatásban benne maradt a fejekben, márpedig a nemzetközi mérkőzések legtöbbször fejben dőlnek el."

Megint a szerencse, nem hiszem el, hogy sose áll a klubjaink mellett ...
Toca

több mint 8 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 250 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
"Bár jól kezdtük a mérkőzést, kulcsmomentumnak bizonyult, hogy összehoztunk egy szerencsétlen tizenegyest – kezdte az értékelést Michael Oenning, a Vasas vezetőedzője. − Ezt Nagy Gergő védte, aztán szöglethelyzetből kaptunk egy még szerencsétlenebb gólt. Ez a szituáció pedig a folytatásban benne maradt a fejekben, márpedig a nemzetközi mérkőzések legtöbbször fejben dőlnek el."

Megint a szerencse, nem hiszem el, hogy sose áll a klubjaink mellett ...
több mint 8 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 033
Kommentár nélkül:
Everton have accepted a £75m bid from Manchester United for Romelu Lukaku, Sky sources understand.
Mikey
ér ennyit ez a gyerek?
Kenny
Ha azt nézem, milyen összegekért váltanak manapság csapatot a jobb játékosok, akkor igen, ér ennyit. Főleg úgy, hogy ezzel gyengül az Everton. 😀

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
Ja és a Videoton az észt Kaljuval fog játszani.
több mint 8 éve
OMG, ezzel a Fradi meccsel vallatni lehetett volna...
JC6
De legalább behúzták, grat nekik, picit könnyebb útjuk lenne idén, ha ezt megteszik a Zseljo és a Partizani ellen az elmúlt években.
Ellenben a Vasasnak reális esélye nem volt, sztem akkor is kiesnek, ha megőrzik az előnyüket kinn, más szintű csapat volt a Beitar.
gabokocka
A Fradi a Midtjyllanddal csap majd össze a következő fordulóban, hát elég nehéz dolguk lesz. Bár mondjuk tavaly a Vidinek majdnem megvolt ellenük a továbbjutás.
több mint 8 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 224 — Keep pounding
JC6
De legalább behúzták, grat nekik, picit könnyebb útjuk lenne idén, ha ezt megteszik a Zseljo és a Partizani ellen az elmúlt években.
Ellenben a Vasasnak reális esélye nem volt, sztem akkor is kiesnek, ha megőrzik az előnyüket kinn, más szintű csapat volt a Beitar.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
ozibozi New York Giants 20 926
Kommentár nélkül:
Everton have accepted a £75m bid from Manchester United for Romelu Lukaku, Sky sources understand.
Mikey
ér ennyit ez a gyerek?
Kenny
Kommentár nélkül:
Mikey
ér ennyit ez a gyerek?
Kenny
azzal 'vádolják', hogy csak a kis csapatok ellen tud gókokat szerezni. Az akár elég is lehet ha csak az idei döntetleneket nézem... 😊
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
több mint 8 éve
Kommentár nélkül:
Mikey
ér ennyit ez a gyerek?
Kenny
jobb mint morata

több mint 8 éve
alatriste Green Bay Packers 11 835 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Kommentár nélkül:
Mikey
ér ennyit ez a gyerek?
Kenny
ennyit nyilván nem, de ugye mesterségesen felhajtott árak vannak. csak rendszeridegen.
slowmotion
Hozzá kell szokni, hogy főleg angliában a brutális TV-s pénzek miatt ilyen árak vannak. Nincs értelme összehasonlítani korábbi évek, játékosmozgások költséeivel, mert teljesen megváltoztak a viszonyok, nem jó irányba. Egymáshoz lehet esetleg viszonyítani az adott átig ablak árait akkor kaphatsz némi sorrendet, hogy ki érte inkább meg és ki nem, de egy tavalyi vagy akár 2 évvel ezelőtti pénzekhez ezeket már teljesen fölösleges egybe nézni.
Btw Mourinhonak szerintem kell Lukaku mint egy falat kenyér. Ha azt akarja játszani amit anno is nagyon szeretett, ahhoz kell egy új Drogba. Lukakunál pedig nem tudom ki hasonlít jobban rá...

Liverpool Fc
több mint 8 éve
Kommentár nélkül:
Mikey
ér ennyit ez a gyerek?
Kenny
ennyit nyilván nem, de ugye mesterségesen felhajtott árak vannak. csak rendszeridegen.
több mint 8 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 486 — The Mathematician
Kommentár nélkül:
Mikey
ér ennyit ez a gyerek?
Kenny
mindenki annyit ér amennyit adnak érte
reálisan nézve senki nem ér 30m+t

és nem vagyok meggyőzve arról h épp Lukaku a megoldás a MU problémáira, aztán majd elválik

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 499 — Omar's Coming Yo!
Kommentár nélkül:
Mikey
ér ennyit ez a gyerek?