NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Karácsonyi tripla
481
35
2:15, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Nem tudja valaki, hogy mikor lesz a Magyar Kupa következő fordulójának sorsolása?október 26
A Vásárhely kiverte az újhullámos Fidesz kedvenc Kisvárdát és várjuk a következő áldozatot.
Bazzani

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
A Vásárhely kiverte az újhullámos Fidesz kedvenc KisvárdátJó, hát nektek megbocsájtják
Bazzani
több mint 9 éve
Nem tudja valaki, hogy mikor lesz a Magyar Kupa következő fordulójának sorsolása?A Vásárhely kiverte az újhullámos Fidesz kedvenc Kisvárdát és várjuk a következő áldozatot.
több mint 9 éve
Nagy Ádi megint szépen lehozta, volt róla egy kiállítás is, és megint standing ovation kapott mikor lekapták.Kíváncsi leszek holnap mit alkot az Inter ellen. 😛
JayB
több mint 9 éve
index.hu/sport/sportgeza/2016/09/23/birosag_nyiregyhaza_mlsz_kizaras_nbi_per/mondanám, hogy ilyen is csak kis hazánkban, de hát a taljánoknál is ott a Juventus ügye, ahol politikai okokból nem fog sose kimondatni se az igazságos, se a jogos döntés
több mint 9 éve
lehet, hogy olyan jól tolta, hogy jutalomból kerítettek neki egy magyar-olasz tolmácsot 😊Nagy nyilatkozik a meccs után a BFC1909 saját hlapjának... (magyarul vazzek ... én régebben mintha azt olvastam volna, hogy angolul mintha tudna vlmt)Leigazolása utáni sajtótájékoztatón angolul nyomta.
remélhetőleg ebben is előrelép, és egy fél év múlva már olaszul is tudni fogja a sablon paneleket 😊
...nagyon úgy tűnik h jó helyre került.
www.bolognafc.it/nagy-lo-spirito-di-squadra-la-nostra-arma-vincente/
ozibozi
JayB
több mint 9 éve
Pár meccs..Football League Cup 4th round draw
- Man U v Man City
- Liverpool v Tottenham
- West Ham v Chelsea
- Arsenal v Reading
több mint 9 éve
Nagy nyilatkozik a meccs után a BFC1909 saját hlapjának... (magyarul vazzek ... én régebben mintha azt olvastam volna, hogy angolul mintha tudna vlmt)Leigazolása utáni sajtótájékoztatón angolul nyomta.
remélhetőleg ebben is előrelép, és egy fél év múlva már olaszul is tudni fogja a sablon paneleket 😊
ozibozi
több mint 9 éve
magyarul vazzek ... én régebben mintha azt olvastam volna, hogy angolul mintha tudna vlmtMivel olaszul nem tud így felesleges angolul nyilatkoznia, hiszen úgyis feliratozni kéne. Szóval akkor már inkább mondja el az anyanyelvén, amit akar, mert azon tényleg tökéletesen kifejezheti magát. 😉
ozibozi
több mint 9 éve
Nagy nyilatkozik a meccs után a BFC1909 saját hlapjának... (magyarul vazzek ... én régebben mintha azt olvastam volna, hogy angolul mintha tudna vlmt)remélhetőleg ebben is előrelép, és egy fél év múlva már olaszul is tudni fogja a sablon paneleket 😊
Szerkesztette: ozibozi
több mint 9 éve
lolmi? miben nyomják a Fehérvárt? hogy rugdosódnak a bambiszemű zöldek és kapják a sárgákat? megsúgom mind jogos volt mindkét oldalra.a fradi oriasi....egy dimenzios foci a pad meg rovid. Nagyon beragadtak.nagyon érzékelhető,hogy amennyire tavaly nyomtak minket,idén annyira nyomják a Fehérvárt.Andó Szabó úgy fúj,hogy ezért megyébe nyakmerevítőbe vinnék le a pályáról.
ZoliMP
Szarok vagyunk,de amit művel az ember,az felháborító.
Kenny
fos volt mindkét csapat.
több mint 9 éve
a fradi oriasi....egy dimenzios foci a pad meg rovid. Nagyon beragadtak.nagyon érzékelhető,hogy amennyire tavaly nyomtak minket,idén annyira nyomják a Fehérvárt.Andó Szabó úgy fúj,hogy ezért megyébe nyakmerevítőbe vinnék le a pályáról.
ZoliMP
Szarok vagyunk,de amit művel az ember,az felháborító.
több mint 9 éve
YoungZeeZee
9 412
a fradi oriasi....egy dimenzios foci a pad meg rovid. Nagyon beragadtak.
több mint 9 éve
Nagy Ádi megint szépen lehozta, volt róla egy kiállítás is, és megint standing ovation kapott mikor lekapták.
több mint 9 éve
persze. de akkor is róla pattant.na, Lang úton a Gyepes 2.0 státusz felé...Mondjuk sok köze volt a gólhoz. Előbb vennèm elő a kapust mint Langot.
slowmotion
FViktor93
Gyepes sem akart annyi öngólt rúgni, aztán mégis sikerült.
több mint 9 éve
KIKNEK????!!!!Azt hiszem az NSO rakerdezett az m4nel. A valasz:Jogos. Az volt a delutan meccse😊Ott sok gól volt, de a Hali-Vasason az első játszott a 3.-kal... Én azt adtam volna...paks gyirmót a TV-ben, miközben van honvéd mtk és dózsa vidi.....Sztem is az ujpest vidi volt a rangado..nem is ertem...3-4 lett, tehat meg golok is voltak.
gabokocka
Mondjuk stream adjak az osszes meccset😊
ZoliMP
NB2
ZoliMP
Mindenkit meg akarnak mutatni a rajongoknak.
ZoliMP
Más: Niang 5 percen belül 2 régi magyar futballbölcsességet is eszembe juttatott. Az egyik az üres kapura nem illik, a másik a jó lövés, bedobás.
több mint 9 éve
na, Lang úton a Gyepes 2.0 státusz felé...Mondjuk sok köze volt a gólhoz. Előbb vennèm elő a kapust mint Langot.
slowmotion
több mint 9 éve
na, Lang úton a Gyepes 2.0 státusz felé...
több mint 9 éve
vannak rajongók?! 😀Azt hiszem az NSO rakerdezett az m4nel. A valasz:Jogos. Az volt a delutan meccse😊Ott sok gól volt, de a Hali-Vasason az első játszott a 3.-kal... Én azt adtam volna...paks gyirmót a TV-ben, miközben van honvéd mtk és dózsa vidi.....Sztem is az ujpest vidi volt a rangado..nem is ertem...3-4 lett, tehat meg golok is voltak.
gabokocka
ZoliMP
NB2
ZoliMP
ZoliMP
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
YoungZeeZee
9 412
Azt hiszem az NSO rakerdezett az m4nel. A valasz:Jogos. Az volt a delutan meccse😊Ott sok gól volt, de a Hali-Vasason az első játszott a 3.-kal... Én azt adtam volna...paks gyirmót a TV-ben, miközben van honvéd mtk és dózsa vidi.....Sztem is az ujpest vidi volt a rangado..nem is ertem...3-4 lett, tehat meg golok is voltak.
gabokocka
ZoliMP
NB2
ZoliMP
több mint 9 éve
a legtöbb haszna aszem a Porto-nak van évek óta a transferek egyenlegébőlEbben az évtizedben legtöbbet költött klubok listája:twitter.com/SkyKaveh/status/777865551012044800
A top 10-ben két olyan klubot találunk, amelyik nem jutott BL-döntőig, és bajnoki címet sem nyert a vizsgált időszakban (Roma, Liverpool).
www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/atigazolasok-csak-egy-klub-koltott-1-milliard-euro-felett-2010-ota-2525609
ozibozi
alatriste
több mint 9 éve
Most nézem a Taliga összefoglalót, Aduriz 2. gólja az igencsak wow.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
INTER !!! 8-) :- D
több mint 9 éve
Ebben az évtizedben legtöbbet költött klubok listája:twitter.com/SkyKaveh/status/777865551012044800
A top 10-ben két olyan klubot találunk, amelyik nem jutott BL-döntőig, és bajnoki címet sem nyert a vizsgált időszakban (Roma, Liverpool).
www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/atigazolasok-csak-egy-klub-koltott-1-milliard-euro-felett-2010-ota-2525609
ozibozi
Szerkesztette: alatriste

Liverpool Fc