Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Nem akarom sajnáltatni magunkat XD
több mint 12 éve
Elmúlt nyócév után az új szlogen az elmúlt három év lesz?
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
Látom a szalagcímeket, saját kezünkben a sorsunk meg simán ki is juthatunk stb.Egervári meg kijött ami Romániában bennünk maradt, hát kenheted a hajadra...
több mint 12 éve
Szerethető Sanyi bá mindjárt sír, ő most tényleg totálisan büszke magára.
több mint 12 éve
Ez most szép volt, azért az észtek nem Andorra.
több mint 12 éve
már megint a matematikusok meg a számolgatás, meg hogy nem kerültünk közelebb, agyhalál...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
😀 direkt nem lőtte erősen nehogy mellépattanjon, mekkora zseni 😀Szerintem még én is jobban lőttem volna ezt a szabadot 😊FViktor93Ennél jobban hogy?
Gól lett...
😀Sinisa
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Ugye nem azt akarjátok mondani, hgoy a szurkolók pacsizni akarnak???
több mint 12 éve
láttátok azt az önelégült fejet?peachérthető, wild card meccs jön a pótselejtezőért egy bye weekes ellen

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Konkrétan mi jártunk jól azzal, hogy nem kapott pirosat az észt. Így legalább nem lesz eltiltva a törökök ellen, ami akár még számíthat is.SchleckNa, valaki megírta előttem! 😊
több mint 12 éve
Szerintem még én is jobban lőttem volna ezt a szabadot 😊FViktor93Ennél jobban hogy?
Gól lett...
😀
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
láttátok azt az önelégült fejet?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Bödének helye van a válogatottban,Gyömbérnek nincs.Még mindig nem fér a fejembe hogy két szombathelyi van a csapatban😀Kennylegalább van két fradista is.deyell
több mint 12 éve
Még mindig nem fér a fejembe hogy két szombathelyi van a csapatban😀Kennyna igen, Halmosi is kéne
több mint 12 éve
Még mindig nem fér a fejembe hogy két szombathelyi van a csapatban😀Kennylegalább van két fradista is.
buhloone mindstate
több mint 12 éve
Még mindig nem fér a fejembe hogy két szombathelyi van a csapatban😀
több mint 12 éve
Tiszta Barcás a játékunk 😀
több mint 12 éve
Szerintem még én is jobban lőttem volna ezt a szabadot 😊
több mint 12 éve
Németh lejön, áh, már nincs értelme tovább néznem😕eaglesmcnabbSanyi bácsi volt MTK-s, nézd miatta 😛
több mint 12 éve
Konkrétan mi jártunk jól azzal, hogy nem kapott pirosat az észt. Így legalább nem lesz eltiltva a törökök ellen, ami akár még számíthat is.
több mint 12 éve
Németh lejön, áh, már nincs értelme tovább néznem😕
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Dani a csapat legjobbja.nem hiszem, csak épp sérült lesz a hollandok elleni meccs hetében
Am nem lennek meglepve ha holnap Szalai szépen csendben lemondaná a válogatottságot..Kenny

---
több mint 12 éve
ezmiez? 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...