NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 12 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 119 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
jól toljuk a diósgyőr ellen 😀eaglesmcnabb
Taktikus úr is alig bírja elemezni 😀

Viszont Diallo rendben volt a Tatabánya ellen (2:23-tól):
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 670 — je suis poloska
jól toljuk a diósgyőr ellen 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
"A magyar labdarúgás nem jó irányba halad, merthogy a legképzettebb labdarúgónk sem tud átlagon felüli teljesítményt nyújtani, ha nincs benne a játékában a szíve. És van egy másik dolog, ami engem kiborít: a játékosok még véletlenül se higgyék azt, hogy ők tisztelik meg a közönséget, hanem éppen fordítva. A játékos érezze magát megtisztelve, hogy egy nemzet színeit képviselheti a nagyvilágban. Ez egy íratlan törvénye a közösség képviseletének, és ez nemcsak a sportra, hanem a világon minden másra igaz. Nem mindenkinek adatik meg, hogy egy országot képviselhet a nemzetközi színtéren."

Grosics Gyula
2013-09-11
több mint 12 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 331 — no es importante
ez akkor is nonszensz

másra nem tudok gondolni, mintsem arra, hogy felülről ki lett adva az ukáz, tartsuk ezúttal az elvárásokat a minimális szinten (az se véletlen, hogy épp most lebegtetik be a lehetséges új kapitányok neveit), tegyünk úgy, mintha már semmi esély nem lenne, aztán "fű alatt" hátha sikerül valami, ha nem, akkor meg senkit nem ér váratlanul...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 892
az mondjuk hihetetlen gáz, hogy még ebben a cikkben is matematikai esélyről értekeznek, mikor a válogatottnak a saját kezében van a sorsa, "csak" meg kell nyerni a hollandok elleni meccset...jjncaa
Ez itt a fő gond Jay.
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 117 — Vikings fan
Minden esély matematikai 😀
több mint 12 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 331 — no es importante
az mondjuk hihetetlen gáz, hogy még ebben a cikkben is matematikai esélyről értekeznek, mikor a válogatottnak a saját kezében van a sorsa, "csak" meg kell nyerni a hollandok elleni meccset...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 934 — Lucas Scott
 www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/valogatott-izraelben-ugy-tudjak-sousa-a-nyaron-magyar-kapitany-lesz-2278863

a román meccs után először ő jutott eszembe, ha nem magyart akarnak, őt idehozzák... el is ért eredményt itthon meg nem is... egy biztos valamivel markánsabb kapitány lenne, mint a mostani

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 018 — Axel Foley
Nesztek nektek,valaki úgyis őt akarta:
 www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/valogatott-izraelben-ugy-tudjak-sousa-a-nyaron-magyar-kapitany-lesz-2278863Toca
Én mondtam, hogy őt választanám.
Jól járnánk vele szerintem.

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Majd honosítjuk Viniciust meg Caneirát. Sebők Vini és Róbert Capaneira 😀
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
 sports.walla.co.il/?w=/7/2677634
ha valaki nemértené, Agrbri kapitányról csak a kampány (VB-selejtező) után várható döntés. Urban min.elnök már egyszer akarta a Paolót. Jó véleménnyel van a Boidaoton klub vezénylése kapcsán 😉 pisz

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 521 — Chiefs GM
 www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/valogatott-izraelben-ugy-tudjak-sousa-a-nyaron-magyar-kapitany-lesz-2278863Toca
Rá lehet kenni sok szart, és az is igaz, hogy zömében idegenlégiósokkal ért el sikereket Európában, de ELÉRT!!!

Kegyetlenül fúrnák mondjuk. Igaz Lipták nem lenne válogatott az biztos.tüsi91
És valószínűleg kaszinós Gyuri is megszűnne, mint az ellenfeleket feltérképező szakértői segítség. 😀

több mint 12 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Szerintem nála jobb választás nem lehet. Tudja mi vár rá, a idejön akkor nem fogják tudni elzavarni. Lenne védelem, mert azt nagyon jót csinált Vidiben.Toca
Kár, hogy egy magyar sem volt 😊. Mondjuk a miértjét is értem.
több mint 12 éve
Szerintem nála jobb választás nem lehet. Tudja mi vár rá, a idejön akkor nem fogják tudni elzavarni. Lenne védelem, mert azt nagyon jót csinált Vidiben.
több mint 12 éve
YoungZeeZee 9 406
JC6:
OK, vhol itt írta vki, de ha nem volt akkor visszavonva😉

Sousa, én azt mondom, h jó választás lenne.
Kíváncsi vagyok mit hozna ki. Ismeri a közeget és a játékosokat is.
több mint 12 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Rá lehet kenni sok szart, és az is igaz, hogy zömében idegenlégiósokkal ért el sikereket Európában, de ELÉRT!!!

Kegyetlenül fúrnák mondjuk. Igaz Lipták nem lenne válogatott az biztos.
több mint 12 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
A legjobb választás lenne.
több mint 12 éve
 www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/valogatott-izraelben-ugy-tudjak-sousa-a-nyaron-magyar-kapitany-lesz-2278863
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Azért álljunk már meg egy szóra, mert itt valami nem tiszta.
Semmilyen fenyegetésről nem tudok! Erről a fórumról sok ember sok csapat ultráját ismeri. Én pl a Felvidéki Harcosokat. A román meccs után egyetlen oldalról, fórumról, helyről sem jött az, hogy:

"kedden megdöglötök"
"végetek van nektek is meg a családotoknak is"
"ki lesztek a nyírva a román vereség miatt"
"megyünk az edzésetekre, bújjatok el, mert ha nem..."

...és a többi. Mert nálam ez jelenti azt: fenyegetés.

Ehelyett 10-ből 9 ember azt írta, hogy:

"mélységesen csalódtunk bennetek"
"szégyelljétek magatokat"
"többet én meccsre nem megyek"
"szembeköptetek"
"hazaárulók"
stb.

Ezért kellettek a rendőrök, biztonsági őrök? Ki tudja, talán még a TEK is kivonult, csak azt már nem merte mondani Balázska.
Érdekes, hogy a többi válogatott közül egy sem említette meg ezt a dolgot.

Akkor most ki a hülye?
több mint 12 éve
YoungZeeZee 9 406
Természetesen tudom a történelmünket, sztem mindenki ismeri.
Ahogy írtam vmelyik topikban minden ember más, így felesleges bármit is írni.
Hiszem azt hogy régiókként van olyan objektív 'jó" "vélemény" Régiókat értem ez alatt, Közel-Kelet EU stb....

Kérdés: a hollandok ellen mikor kikaptunk otthon 4-1-re tavaly, pedig ott is jó nagy fosok voltak volt ekkora "balhé" vagy málta ellen?
Nem.
Felfújták, felfújtátok, hogy ROMÁNIA, ahogy írtad, nem is érdekelt a selejtező csak ez a meccs. Örök ellenség!!
Akkor örök életedre boldog lettél volna, mert legyőztük volna Romániát. Ha ennyi is elég!
Lehet szerencsés fickó vagyok. Van Román ismerősöm is és semmi bajom nincs vele. 8 kerben nőttem fel, de sose volt balhém, sőt.
Hiszek abban, hogy ha tiszteletet adsz akkor kapsz is és nem lesz bajod. Többször megtapasztaltam már, "idegenként".

Szőrös talpú gecik?! Feltűnt mikor Komán összeesett a görcstől 4 perc után. Egy magyar sem ment oda segíteni neki? A "szemét" román feszítette vissza a lábát. Sztem ez sok mindent elmond.

Én még mindig baromságnak tartom ezt a fajta hozzáállást, levetkőztetnek, elveszik a karszalagot, fenyegetnek, ja és ami a dynamonál volt. Ez normális dolog?!Késelés Ukrajnában...
Arról senki nem tehet, hogy vki belelát/ víziónál olyan dolgokat a sportba ami nem odatartozik.

Azért a két dolog között sztem van különbség, h kikap a csapatod szaros gatyával illetve megfenyegetnek.

Ennél többet nem tudok írni.
több mint 12 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 426 — Anthony Richardson fan
Köszönjük Attila! 😀😀 xD

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 46 837 — Whoops, looks like something went wrong.
Látom nem sikerült megfogni a leglényegesebb dolgokat. Ne szurkoljunk és engem csak a kenyér ára érdekel.
Ja és soha senkinek szurkoltam.

Nem beszélt magasztos dolgokról, de az írások tartalma, hangneme igencsak arra hagy következtetni.

Nem ezt írtam, persze örültem volna ha nyerünk és tök mindegy ki lett volna az ellenfél pénteken. Örültem volna, mert szeretem a sportot és sikert😊, de ennél többet nem ér semmilyen sport. Max akkor ha a részese vagy bent a pályán vagy kispadon. De ezek mind múló dolgok és nem befolyásolják a mindennapi életet.ZoliMP
Az a probléma, hogy Te sem értetted meg a leglényegesebb dolgokat.
Soha senki sem szidta a magyar csapatot azért, mert kikapott, HA/amennyiben küzdött és mindent megtett a sikerért. Ahogy most sem azért szidják a magyarokat, hogy kikaptak, hanem ahogy kikaptak.
És a tegnapi vitát sem a pénteki vereség robbantotta ki, hanem a kedves Balázs nyilatkozata. Az a nyilatkozat, amelyből pont az látszik, amit Te az itteni fórumozókban vélsz felfedezni, mégpedig a tisztelet hiánya. Sőt, konkrétan olyan szintű nagyképűség és az emberek lenézése tükröződik belőle, ami nem csoda, hogy ilyen feszültséget robbantott ki.
Mert ne felejtsd el, hogy Juják azt a közönséget, azt a szurkolótábort oltja, amely sok éve folyamatosan, szinte mindenhová követi őket, hogy bíztassák a csapatot és erőt adjanak a fiúknak. És igen, ez a tábor tele van Debreceniekkel például, akik már akkor az ő nevét skandálták, amikor még a tojáshéj a seggén volt és itthon szopta a faszt.
Tudod ez egy olyan dolog, hogy ne szarjál oda, ahonnan eszel, vagy ha megteszed, ne csodálkozz, ha ferde szemmel néznek majd rád.
Rendben, ez talán kicsit erős volt, mert nem a szurkolóktól kapja a pénzt Juják, de ettől függetlenül a jó szurkolótábor még mindig a 12. embere a csapatnak. Az az ember, amelyik olyan erőt ad sok esetben egy csapatnak, amit még az edző sem tud, amikor mentálisan felkészíti a játékosokat.

Rendben van, Juják megteheti, amit tett? Megteheti. Nekem jobb lesz attól, hogy szitkozódom? Nem lesz jobb. Meggyógyul a beteg rokonom? Nem gyógyul meg. De attól még megtehetem, hogy ez zavarjon, hogy egy állítólag profi sportoló, aki mindenki számára példaként kéne, hogy eljárjon, ilyeneket nyilatkozik ország-világ előtt és valljuk be, ő konkrétan pontosan azokba rúgott bele, akik őt támogatták.

És egyébként mindezt úgy mondom, és mindez úgy háborít fel engem, hogy én egyáltalán nem vagyok ilyen homer magyar szurkoló, aki nyáladzik arra, hogy magyar. Sőt, magyar focit már jó ideje nem is nézek, ha nyerünk, ha kikapunk, nem fesztiválozom rajta.
Ettől függetlenül viszont megértem azt is, aki imád egy csapatot, imádja a nemzetét és neki fontos, hogy azokat a játékosokat lássa címeres mezben, akik nem leszarják az egészet, hanem esetleg hajlandóak megmozdulni is, nem pedig alibiznek 90 percet boldogan, hogy hurrá, a lefújás után megkapjuk az X pénzünket a fellépésért.

Ez a különbség a zsoldos és a focista között. És igen, a pénz elbaszta ezt a sportot is, mint ahogy mindent és mindenkit tönkretesz.

Attól még, hogy a Mennyi bajnokság egy rakat fos, -amit én is sok-sok éve így gondolok és csak röhögök az egészen- attól még igenis lehet drukkolni.
És igenis vannak elvárások. Nem véletlen, hogy akárhányszor kikapott a magyar csapat, sosem kapott hatalmas fikázást, ha legalább küzdve-hajtva tette ezt meg. Ezek az elvárások. Szerintem nem nagy. Kikaphatunk 16-0-ra is a Hollandoktól, ha legalább küzd és hajt mindenki, engem akkor sem fog érdekelni a vereség.

És minden sportban vannak elvárások. Sőt, a munka is tele van elvárásokkal. Az egész élet tele van azokkal. Mégsem kezdek el rinyálni azért, ha tojtam megcsinálni a tojtam megcsinálni a tegnapi elemzést, aztán idejön a főnök, hogy hahó, szedjem össze magam. (Jah, jó esetben, egyébként a legtöbb helyről úgy kivágnak, hogy a lábam sem éri a földet.)
És igen, itt jön be az, hogy mi motiválja Jujákot? Oda is szarhat a pályára, még meg is lesz simogatva a buksija, hogy milyen szép barnát fosott. Mert nem merik megtenni ott fent, hogy akkor azt mondják, hogy köszönjük szépen, akinek ennyit jelent a válogatottság, az nem kell a csapatba. Pedig ezt kéne. E helyett pedig ha valaki nyíltan ki meri mondani a problémát, azt kibasszák, holott jelenleg szerény hazánk legjobb játékosa/játékosai.
Ez is egy olyan dolog, hogy olyan lesz a banda, amilyenek a "vezetői". Juják pofája pedig fertőző, úgy látszik.
(Bár teszem hozzá, hogy tegnap egyébként sokakat meginterjúztattak a meccs után és egyedül Juják nyilatkozta azt, hogy neki aztán rettegnie kellett, mindenki más azt mondta, hogy semmi sem érződött és csak biztonsági intézkedés miatt pakoltak melléjük testőröket.
Na de akkor itt valami nem stimmel. 😊 Ez Balázs. Addig jó vagy, amíg kinyalod a valagát és a nevét skandálod, de ha már megkérdőjelezed a teljesítményét, akkor gyilkosnak leszel kikiáltva, akitől neki félnie kell.

Azért sem fogom magam szégyellni, mert igen, naív vagyok bevallom, de én még mindig azt keresem a fociban, mint ami régen volt. Hogy a játék szeretetéért és egy csapat szeretetéért játsszon valaki. Sajnos ezt már alig látom, de attól még most én egy ilyen barom vagyok emiatt?
Akkor most Bazzani egy hülye fasz, mert van pofája felemlegetni Sanderst, vagy a 20 évvel ezelőtti Lionst?
Vagy a Kovács Sanyi egy gyökér, mert őt zavarja a sok flag és állandóan azt hangoztatja, hogy na bezzeg 10-20-30 éve még milyen zúzások voltak?

Szerintem nem.

De mostantól akkor kérjünk már halálbüntetést azokra, akik az Aranycsapatot meg merik említeni.
És akkor legközelebb JJ Te se hangoztasd, hogy a kedvenc mexikói válogatottad nem ugyanazt a focit játssza, mint amit régen. Mert ugye most a Konföderációs-kupánál jól emlékszem, hogy ezt hányszor említetted meg. 😊

több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 670 — je suis poloska
Nos, Dub, Asbee, Toca, eagles, Divat, én és még sokan mások itt a fórumon pontosan így viseltettünk feléjük péntekig. Bíztunk bennünk. Bíztunk abban, hogy MOST végre megmutatják.
JC6
hany evesek vagytok, h hisztek meg a mesekben, hany evesek voltatok 99ben es mi valtozott 99 ota ? semmi.
egyertelmu volt, h ezek is teleszart nadraggal fognak kimenni, ami barmilyen sportban elore boritekolja a szopoagat. fogalmam sincs egyebkent, h mit kell ennyire megorulni a kibaszott fociert. ha annyira a magyar valogatott szinek szamitanak, menj ki a Maty-erre alkalom adtan, nezz vivast, judot, uszoversenyeket, nem sorolom tovabb. fociban miert ubermenschebb dolog elverni barmilyen szomszed nemzetet, mint mas sportban ?MMMS
egyébként én egyáltalán nem bíztam abban hogy nyerünk. Fel is tettem a kérdést hogy mi alapján gondolják egyesek hogy nyerhetünk amikor 30egynehány éve nem sikerült 😀 de még klubszinten sem emlékszem mikor nyertünk román csapat ellen. Ettől függetlenül még szurkoltam persze.

Mint már említettem: foci, torna, rögbi, súlyemelés, síugrás, sífutás, szánkó, bob, evezés. kosárlabda??? Ennyi sport jut eszembe amiben jobbak nálunk, el kell fogadni. A többi sportban jobbak vagyunk mint a Románok. (1-2 lehet kimaradt a felsorolásból, azokért bocsánat.)

Ettől függetlenül tényleg szánalmas, és röhejes volt a nyilatkozat 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 921 — Cowboys fan
Sobri Jóska
tudod, amikor valakit behívnak a válogatottba, akkor elég gyakran csinálnak velük interjút, és egytől egyig mindegyikük azt nyilatkozza, hogy úúú, ez mekkora megtiszteltetés, meg áááá, elsírtam magam, amikor először öltöttem magamra a mezt.

na akkor nekem csak annyi lenne a kérésem, hogy ha tényleg így gondolják, akkor cselekedjenek is aképpen, ha pedig már nem érzik akkora megtiszteltetésnek, akkor legyenek szívesek szólni a kapitánynak, hogy akkor már nem is hajtanának annyira, és válogasson be olyan játékosokat, akik még éhesek a sikerre és az elismerésre.

de nem ezt teszik, mert ha esetleg nem válogatnák be őket, akkor egyből menne a sírás, hogy ezt így mégis hogy, hát ez mekkora köcsögség, hát nekik jár a válogatott mez.

talán fel kellene őket világosítani, hogy "...nem kisapám, a válogatott mez nem jár. azt ki kell érdemelni minden egyes alkalommal." olyan nincs, hogy nincs kedvem játszani, de felmegyek, mert én vagyok a sztár.

ez kicsit olyan, mint amikor valaki kezet fog veled, a képedbe mosolyog bólogatva, aztán az ajtód elé szarik. csak nem mindegy, hogy éppen úgy sikerült, hogy rájön a hasmenés, és nincs más választása, meg más az, amikor direkt szarik oda, mert éppen ahhoz volt kedve.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Dzsudzsák Balázs feldúltan nyilatkozott az észtek elleni meccs után: azt mondta, fájt a csapatnak, amit a románok elleni meccs után kapott a magyar szurkolóktól. Hogy a rendőri felügyelet, hogy az ország gondjai a nyakukban, meg ilyenek. Valóban, Balázs, sokan elküldtünk benneteket a p.csába a bukaresti semmit látva. Sokan voltunk, vagyunk dühösek, sokan gúnyolódtunk a románok elleni fityfirittyen, el is hisszük, hogy rosszul esett nektek az a sok hányadék, ami elegáns gallérokba zúgott. Sz.r érzés ez, nem kétséges, igen keménynek kell lenni ahhoz az embernek, hogy bírja a súlyos kritikát, pláne így, hogy teljesen jogos. Ti pedig nem tűntök keménynek. De fel lehet oldani a könnyes problémagócot, van kiút.

Verjétek meg a hollandokat idegenben, győzzétek le mondjuk a franciákat vagy az angolokat a pótselejtezőn, csaknem 30 év után juttassátok ki Magyarországot a labdarúgó-világbajnokságra, aztán nem feledve a bukaresti átkokat küldjetek el minket a bús p.csába. Igen, akkor igazatok lesz, akkor majd lehettek sértettek, akkor jogosan lesztek dühösek, akkor nektek ér majd rajtunk gúnyolódni. Hidd el, Balázs, a világ összes magyarja azt szeretné, hogy ez így történjen, hogy a világbajnokságon mondjuk a brazilokkal csatázó magyar fociválogatott tagjai sértődötten fikázzák a szurkolóikat, amiért nem családtagként szeretik őket. Legyen így, kemény a magyar dolgozó, ki fogja bírni. De addig nem kellenek az érzelmek, csend legyen: biztosan te is tudod, hogy sírni is csak a győztesnek szabad.