Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
"A magyar válogatott egy helyet javítva a 43. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legfrissebb, csütörtökön nyilvánosságra hozott világranglistáján"Már csak 42 meccset kell elveszíteni sorozatban és elsők vagyunk. Bízunk bennetek!
az előrelépés megkérdőjelezhetetlen!Dexxter Tailor

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
"A magyar válogatott egy helyet javítva a 43. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legfrissebb, csütörtökön nyilvánosságra hozott világranglistáján"az előrelépés megkérdőjelezhetetlen!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Martino lép a szezon végén.Régen örültem ennyire hírnek a Barcelona kapcsán!új szezon = új edző
Villas Boas felkészül.Kenny
több mint 11 éve
Á Puyol megy a NYRB-hoz.Összeáll a Marquez-Puyol Henry hármas,továbbá az sem kizárt hogy Xavi is csatlakozik hozzájuk.Martino lép a szezon végén.Régen örültem ennyire hírnek a Barcelona kapcsán!Azért a visszavágót megvárhatták volna..... AVB pedig ne, amióta eljött a Portótól nem nagyon bizonyított. Fogalmam sincs ki lenne jó, esetleg Puyival egy gyorstalpaló, hátha még egyszer beválik a recept 😛dande
több mint 11 éve
15 néző ide, 15 néző oda: JÁTSZIK A LIBA!!!ezt amúgy speciel én sem értettem sose... nem lehet azt mondani, hogy elfogult lennék az Mtk-vel szemben, de sztem is Kanta simán válogatott szint, főleg most amikor kb a győri lakcímkártya is elég a behívóhoz....
Öröm nézni hogy Kanta még mindig a legjobb itthon, de sosem lesz már válogatotteaglesmcnabb
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 11 éve
15 néző ide, 15 néző oda: JÁTSZIK A LIBA!!! Öröm nézni hogy Kanta még mindig a legjobb itthon, de sosem lesz már válogatott
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Talán továbbmentünk!Idegenben jó ez a 3-1 😊
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Hát, ha a Barca szerencsétlenebbnél szerencsétlenebb éveket szeretne, akkor nyugodtan jöhet AvB...
több mint 11 éve
Martino lép a szezon végén.Régen örültem ennyire hírnek a Barcelona kapcsán!Azért a visszavágót megvárhatták volna..... AVB pedig ne, amióta eljött a Portótól nem nagyon bizonyított. Fogalmam sincs ki lenne jó, esetleg Puyival egy gyorstalpaló, hátha még egyszer beválik a recept 😛
több mint 11 éve
Martino lép a szezon végén.Régen örültem ennyire hírnek a Barcelona kapcsán!Villas Boas felkészül.
több mint 11 éve
ultrasliberi.hu/cristiano-ronaldo-kifizette-a-sulyos-beteg-kisfiu-18-millios-mutetjet/respect!
több mint 11 éve
Robbent egyszer valaki igazán belepasszírozhatná a földbe, ritka ellenszenves egy figura ezekkel a műesésekkel.Közben a Milannak reszeltek...
több mint 11 éve
Elég ahhoz, hogy nyerjen a csapatuk. 😉Ebből mennyi volt MTK drukker? 😊FViktor93"A FEB az MTK–FTC mérkőzéssel kapcsolatban az MTK-t, rendezési hiányosságok miatt, a soron következő hazai NB I-es bajnoki mérkőzésén a kötelezően előírt rendezői létszám 15 fővel történő felemelésére"jaja most is csak 5000-en voltunk 😊eaglesmcnabb
legalább ennek köszönhetően duplájára fog nőni a nézők száma...csebi
több mint 11 éve
dikkmámorecsájédicsakaztakurvabazmeg
több mint 11 éve
tekintve hogy 2997 férőhelyes a vendégszektor, és nem volt teljesen tömve, ez a képekről is látszik, illetve abból hogy maradt meg még jegy. Olyan 2600 körül voltak a fradisták.Ebből mennyi volt MTK drukker? 😊FViktor93"A FEB az MTK–FTC mérkőzéssel kapcsolatban az MTK-t, rendezési hiányosságok miatt, a soron következő hazai NB I-es bajnoki mérkőzésén a kötelezően előírt rendezői létszám 15 fővel történő felemelésére"jaja most is csak 5000-en voltunk 😊eaglesmcnabb
A hazaiban sok fradistát nem láttam, de biztos voltak, szóval legszarabb esetben voltunk 2000-en mi is.
a 15 sehogy se jön ki 😊 Sajnos vannak olyan emberek (nem is kevesen) akik csak gúnyolódni tudnak minden körülmények között... Leginkább olyan emberek szájából jó hallani (és most nem rátok fórumozókra értem) akik életükben 1 meccsen nem voltak, de gúnyolódni azt tudnak. 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
ROFL"A FEB az MTK–FTC mérkőzéssel kapcsolatban az MTK-t, rendezési hiányosságok miatt, a soron következő hazai NB I-es bajnoki mérkőzésén a kötelezően előírt rendezői létszám 15 fővel történő felemelésére"jaja most is csak 5000-en voltunk 😊eaglesmcnabb
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Ebből mennyi volt MTK drukker? 😊"A FEB az MTK–FTC mérkőzéssel kapcsolatban az MTK-t, rendezési hiányosságok miatt, a soron következő hazai NB I-es bajnoki mérkőzésén a kötelezően előírt rendezői létszám 15 fővel történő felemelésére"jaja most is csak 5000-en voltunk 😊eaglesmcnabb
több mint 11 éve
"A FEB az MTK–FTC mérkőzéssel kapcsolatban az MTK-t, rendezési hiányosságok miatt, a soron következő hazai NB I-es bajnoki mérkőzésén a kötelezően előírt rendezői létszám 15 fővel történő felemelésére"jaja most is csak 5000-en voltunk 😊
több mint 11 éve
"A FEB az MTK–FTC mérkőzéssel kapcsolatban az MTK-t, rendezési hiányosságok miatt, a soron következő hazai NB I-es bajnoki mérkőzésén a kötelezően előírt rendezői létszám 15 fővel történő felemelésére"legalább ennek köszönhetően duplájára fog nőni a nézők száma...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 11 éve
Szőlő pogácsát már rég fel kelett volna húzni egy fára, számomra a vezér legiritálóbb csahos,láncos kutyája...peachPedig nem kevés irritáló ökör veszi körül. De ez itt OFF.
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
Szőlő pogácsát már rég fel kelett volna húzni egy fára, számomra a vezér legiritálóbb csahos,láncos kutyája...peachEzek tényleg nem veszik észre, hogy ebből tényleg csak rosszul fognak kijönni?
Az FFTn reagáló levelük két része önmagában egy rohadt nagy vicc.
Egy politikai torzszülött klub sajátítaná ki Puskás nevét....Szerintem szinte mindenki egy másik jelenleg épp NB1es csapatra asszociálna ezekből a sorokból, pedig ezt a Honvédnak szánták.....
...Egy NB I-es magyar futballcsapat, amely egy politikusnak köszönheti a létét. Egy magyar futballklub, ellenszenves módon összelopott játékoskerettel. Egy mesterségesen fölfuttatott kiscsapat a futballbolond diktátor hátszelével.
Még a jó öreg Hemibá is csapata szurkolói mellett állt ki ma:
honvedfc.hu/hirek/10222
több mint 11 éve
Szőlő pogácsát már rég fel kelett volna húzni egy fára, számomra a vezér legiritálóbb csahos,láncos kutyája...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Na jó, ez már tényleg gyomorforgatóan undorító:sportgeza.hu/futball/2014/03/10/kispesti_puskas_molino_felcsuton/
444.hu/2014/03/10/van-lejjebb-felcsuton-de-ez-mar-tenyleg-valahol-a-legalja-lehet/
több mint 11 éve
SZERVUSZ LAJOS!SZERVUSZ LAJOS!Kennytrue legend. de igaza van.