Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
van Persie arra fogadott, hogy pontosan két góllal nyer az MU 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
Egy Zenit szurkoló napja. 😊

Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
A Juve mennyit keresett ma a szerencsejáték Zrtnek vajon? 😀😀😀DHannién a bwinnek adakoztam 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
A Juve mennyit keresett ma a szerencsejáték Zrtnek vajon? 😀😀😀D
több mint 12 éve
A mai 3,75-ös BL gólátlag korrekt azért.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Nem tudom miért, de ez az Ancelotti iszonyat ellenszenves...
több mint 12 éve
A Real csúnyán kivégezte a Galatat... 😊 (az első félidő pedig nagyon nem úgy festett, hogy ez lesz a vége)
több mint 12 éve
Vasárnapra is biztos megírták már a számlát.A Hali drukkerek egész meccsen nyomatták, hogy "Buzi MLSZ". Ők nem kaptak semmit.Bazzanigyőrbe is jól hallhatóan szép szavak mentek, láki-vidi szintén zenész...de neeeeem, csak és kizárólag nálunk ért büntit! ofc... 😀Divat

Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
A Hali drukkerek egész meccsen nyomatták, hogy "Buzi MLSZ". Ők nem kaptak semmit.Bazzanigyőrbe is jól hallhatóan szép szavak mentek, láki-vidi szintén zenész...de neeeeem, csak és kizárólag nálunk ért büntit! ofc... 😀
|
több mint 12 éve
A Hali drukkerek egész meccsen nyomatták, hogy "Buzi MLSZ". Ők nem kaptak semmit.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Marco Caneirát a magyar szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága, mivel a portugál légiós berúgta a debreceni öltözőajtót csapata 2–1-es veresége után. A légiósnak két meccset kell kihagynia. A testület 600 ezer forintos pénzbírságot szabott ki a Ferencvárosra, mivel – az indoklás szerint - a pápai meccsen szurkolói „jól hallhatóan, hosszabb ideig Romániával és az Újpesttel kapcsolatos gyűlölködő rigmusokat skandáltak."
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
több mint 12 éve
YoungZeeZee
9 407
m.origo.hu/sport/egyeb/roplabda/20130911-interju-meszaros-domotor-roplabdazoval.html#commentsa focirol is beszelt.
több mint 12 éve
de ahogy üvöltötte az ember,fákk ju boby,gó hóm!azért ebből pisont,cate,bölöni,lothar,bobby kb esélytelen.Kennypedig Bobby-t megnézném, amikor megint mennének a f**k you Bobbyk 😀csebi
😀
több mint 12 éve
azért ebből pisont,cate,bölöni,lothar,bobby kb esélytelen.Kennypedig Bobby-t megnézném, amikor megint mennének a f**k you Bobbyk 😀
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 12 éve
azért ebből pisont,cate,bölöni,lothar,bobby kb esélytelen.
több mint 12 éve

Lehet fogadni 😀

Samaras játszott?
több mint 12 éve
ha a stúdióban Carragher és Neville nem ért egyet, akkor meccs után az utcán egymásra csúsznak? 😊
több mint 12 éve
vótmár?

Samaras játszott?
több mint 12 éve
hát most őszintén, a lány vetkőzzön inkább vagy pl a hétvégén a derbin letoljátok az alsót?😊
több mint 12 éve
Nekem nagyobb a türelmem , de asszem lassan elfogy 😀Tocaakkor itt a probléma mert nekem olyanom nincs 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-a-fradi-meccsen-tobben-voltak-mint-a-tobbin-osszesen-2279749nc.....bmlsz el lehet gondolkodni miért van ez, és lehet h még se ultrák/hoolok miatt!!!
|