Soccer

41 feliratkozó

több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 319 — "Grammar maci"
Lemaradtam róla, de most mondta muterom, hogy még a nevét is bemondták xD de büszke vagyok rá, hogy ncaa-s pulóverben került képernyőre xDjjncaa
anyukáddal együtt (vagy ő egyedül...?!) nézel nb1es meccset? omg

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve

😀FViktor93
CSÜRHE! 😛 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173

😀
több mint 12 éve
bálnalekvár Washington Commanders 696
Köteles elég nagyot játszott.Kiss
fura, hogy csak ennyi szó esett róla a topikban. Rég nem láttam magyar játékost ennyire átszellemülten, önkívületi állapotban játszani, akár klub, akár válogatott meccsekről is van szó. A 93. percben akkorát védett, nem hittem el, hogy ezt meg lehet fogni. És ez a srác nem válogatott szint.

akkorisredskins
több mint 12 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
 www.rangado.hu/tartalom/cikk/250882_lovrencsics_baki

ezek után csoda, h nem játszik a válogatottba? 😛 😊

|
több mint 12 éve
Sinisa New England Patriots 3 144 — Gràcies Pep!
Totti sztem is egy igazi ikon, kevés olyan játékost tudnék mondani aki hasonlóan testesít meg egy klubot.Bazzani
+1
Írom ezt annak ellenére, hogy a Lazio-nak szurkolok.
Az eddig felsoroltakon kívül, néhány év múlva remélem Puyol és Xavi is ez a kategória lesz.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 332 — no es importante
Lemaradtam róla, de most mondta muterom, hogy még a nevét is bemondták xD de büszke vagyok rá, hogy ncaa-s pulóverben került képernyőre xD

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Pölöskei 11esből ki akarta lőni Hurkát a tömegből 😀 😀 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 018 — Axel Foley
Ott is hagyta mindkettő a picsába az Arsenalt. Totti sztem is egy igazi ikon, kevés olyan játékost tudnék mondani aki hasonlóan testesít meg egy klubot.

több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 583 — Tyrone Creek
Jól láttam fél szemmel, hogy a pápai szurkolón UCLA felső volt? 😊Wyatt
majd elmondja, ha hazaért 😀
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Jól láttam fél szemmel, hogy a pápai szurkolón UCLA felső volt? 😊

több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
volt ő bajnok a Romaval, nem lehet azt mondani hogy az eredménytelenség ellenére kitart a csapata mellett. Ha innen nézzük akkor Fabregas meg RvP volt a legnagyobb király az Arsenallal 😛

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 213
Egy jó ideje gondolkozok azon, hogy miért nem vezetik be a tiszta játékidőt a soccerben is, ahelyett, hogy látszólag "játszanának" 2x 45 percet (amelyben könnyedén lehet időt hűzni, van értelmes színészkedni stb.). Én egy ilyen 2x 30 perces tiszta játékidőt képzeltem el, és éppen ezért a keddi Galatasaray - Real Madrid meccsen fogtam egy stoppert, és lemértem mennyit játszottak a csapatok. Megállítottam mindenegyes "holtidőnél", tehát onnantól, míg ki ment a labda és be nem dobták/rúgták (akár a kapus kirúgásként, akár szögletként), a szabálytalanság és a les pillanatától a szabadrúgás idejéig, csere, gólöröm és sérülés miatt, mikor szintén áll a játék. Érdekes eredmények születtek... 😉 😀

10 percenként írnám le mikor mennyit játszottak (perc:másodperc.századmásodperc):
1-10. perc: 08:06.94
11-20. perc: 04:27.76 (itt volt Casillas ápolása)
21-30. perc: 05:02.68
31-40. perc: 05:08.20
41-45. perc + 5 perc 52 mp hosszabbítás: 06:01.97 (ez az 5 perc meglepő volt, de üdvözöltem az ötletet)
Teljes 1. félidő: 28:47.55 az 50 perc 52 másodperces hivatalos játékidőből

Jöjjön a 2. félidő:
45-55. perc: 05:01.79
55-65. perc: 05:43.33
65-75. perc: 05:51.93
75-85. perc: 06:19.11
85-90. perc: 03:49.82
3 perces hosszabbítás: 1:41.32
A 2. félidőben összesen 28:27.30 volt a játékidő az eltelt 48 perc alatt.

Az egész meccs tehát real time-ban 98 perc és 52 másodperc volt, amiből játékkal töltöttek 57 perc 14 másodpercet, ami egy kicsivel kevesebb, mint 58%-a az egésznek. 😉 Mindezt egy olyan meccsen, amin nem volt színészkedés, se időhúzás, se sok szabálytalanság, se sok les, csak a 7 gól meg Casillas sérülése volt nem átlagos.

Na ezek után ugyanzt lemértem az MTK – ETO meccset is, ott nem írnék komolyabb méréseket csak azt, hogy az 1. félidőben 26 perc 3 másodperc volt a játékidő (hosszabbítás nélkül), míg a másodikban csak a 60. perctől figyeltem, itt a 3 perces hosszabbítással 16 perc volt a játék.

Na már csak egy kérdésem van: jó ez a 90 perc valamire azon kívül, hogy ad lehetőséget arra, hogy húzzák az időt, de 60 percet sehol se játszanak le (milyen lehet a stat egy szoros meccsen?) 😀

www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/roma-totti-2016-ig-hosszabbitott-hivatalos-2281213

Róla lehetne megmintázni a klubhűség szobrát!laccoo74
és én még azt hittem, hogy azt már rég megmintázták Paolo Maldiniről... 😊slowmotion
vagy esetleg Ryan Giggsről és Paul Scholesról 😀davemayer
Szép dolog az is, amit ők csinálnak/tak, de azért Totti Rómáját ne hasonlítsuk össze se a Milánnal, se a Manchester Uniteddal, mert azért utóbbi kettőhöz nem nehéz hűséges lenni, míg előbbihez egy ekkora játékosnak, mint Totti jóval nehezebb szerintem. 😉
több mint 12 éve
jól gondolom, hogy Hurka van most egyedül a Pécs - Pápa meccsen a vendégszektorban? 😀
jjncaa
kristof
elég szolid volt a gólöröme 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Fradi sör.
Egy kis idő és jön a Fradi-óvszer.JC6
Diósgyőrben a sör mellett van kávé, víz, energiaital, ropi meg még ki tudja mi 😀kristof
nálunk is van még whisky, meg snack is... 😛

|
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Fradi sör.
Egy kis idő és jön a Fradi-óvszer.JC6
Diósgyőrben a sör mellett van kávé, víz, energiaital, ropi meg még ki tudja mi 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Fradi sör.
Egy kis idő és jön a Fradi-óvszer.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
jól gondolom, hogy Hurka van most egyedül a Pécs - Pápa meccsen a vendégszektorban? 😀
jjncaa
több mint 12 éve
Nem tudtam,hogy vadócz épp oadozik, de az elmúlt évben mssszìvan jól tolta az odenseben,amit dobogóra vártak tavaly is csak vmi kompletten nem ment ott....peach
Mondjuk engem rohadtul nem érdekel hogy melyik középpályás nem játszik a sok ugyanolyan szürke ember közül akiket a csapattársaik emelnek ki. Husztin kívül mondjuk. Amíg a védősort nem tudom úgy felolvasni hogy a 2. név után nem tudom hogy sírjak vagy nevessek sokat ne várjunk.Toca
+1
a mai labdarúgás a stabil védekezésre épül, amíg mi TUDATOSAN nem nevelünk ki védőket addig ez így lesz. Ha döntéshozó lennék minden olyan gyereket megtaníttatnék focizni aki megnőhet 190 centi környékére, aztán ha pár tényleg meg is tanul legalább védekezni már jó. De hát amíg a védekezés jön magától ugyebár...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 117 — Vikings fan
Nem tudtam,hogy vadócz épp oadozik, de az elmúlt évben mssszìvan jól tolta az odenseben,amit dobogóra vártak tavaly is csak vmi kompletten nem ment ott....peach
Mondjuk engem rohadtul nem érdekel hogy melyik középpályás nem játszik a sok ugyanolyan szürke ember közül akiket a csapattársaik emelnek ki. Husztin kívül mondjuk. Amíg a védősort nem tudom úgy felolvasni hogy a 2. név után nem tudom hogy sírjak vagy nevessek sokat ne várjunk.
több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
Nem tudtam,hogy vadócz épp oadozik, de az elmúlt évben mssszìvan jól tolta az odenseben,amit dobogóra vártak tavaly is csak vmi kompletten nem ment ott....

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 922 — Cowboys fan
 www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/roma-totti-2016-ig-hosszabbitott-hivatalos-2281213

és én még azt hittem, hogy azt már rég megmintázták Paolo Maldiniről... 😊slowmotion
Vagy Ibrahimovicsról.Bazzani
akkor már inkább Análkát mondtam volna, érted... 😊
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 922 — Cowboys fan
Semekkora után
.... Vadócz,huszti,szalai,leandro stb.... 4 a jelenlegi legjobb 10 magyar futbalistából,akik ilyen-olyan okok miatt nem szerethetőek. De nem baj, a lényeg a győztes mentalitású közösség....peach
Lol, Vadócz. 😀
Egy dán középcsapatban melegíti masszívan a kispadot éppen. Tudjuk, mindig az a jó, aki éppen nincs, de legalább értelmes példákkal jöjjünk már. 😊Schleck
amióta kispadozik, azóta szopnak keményen 😊
több mint 12 éve
Sinisa New England Patriots 3 144 — Gràcies Pep!

Vagy Ibrahimovicsról.Bazzani
Olasz példa kell...
Cassano
😊

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.