Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Vagy Ibrahimovicsról.vagy esetleg Ryan Giggsről és Paul Scholesról 😀davemayerwww.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/roma-totti-2016-ig-hosszabbitott-hivatalos-2281213és én még azt hittem, hogy azt már rég megmintázták Paolo Maldiniről... 😊slowmotion
Róla lehetne megmintázni a klubhűség szobrát!laccoo74
több mint 12 éve
vagy esetleg Ryan Giggsről és Paul Scholesról 😀www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/roma-totti-2016-ig-hosszabbitott-hivatalos-2281213és én még azt hittem, hogy azt már rég megmintázták Paolo Maldiniről... 😊slowmotion
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Semekkora utánLol, Vadócz. 😀
.... Vadócz,huszti,szalai,leandro stb.... 4 a jelenlegi legjobb 10 magyar futbalistából,akik ilyen-olyan okok miatt nem szerethetőek. De nem baj, a lényeg a győztes mentalitású közösség....peach
Egy dán középcsapatban melegíti masszívan a kispadot éppen. Tudjuk, mindig az a jó, aki éppen nincs, de legalább értelmes példákkal jöjjünk már. 😊
több mint 12 éve
www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/roma-totti-2016-ig-hosszabbitott-hivatalos-2281213és én még azt hittem, hogy azt már rég megmintázták Paolo Maldiniről... 😊
több mint 12 éve
na majd somostól várunk pár inszájder infót is 😊Remélem nekünk nem kell majd ilyen szemetet szállítani. Fel is mondok azonnal. 😀
jjncaa
több mint 12 éve
na majd somostól várunk pár inszájder infót is 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/roma-totti-2016-ig-hosszabbitott-hivatalos-2281213Róla lehetne megmintázni a klubhűség szobrát!
több mint 12 éve
Pedig kezdtem reménykedni,hogy ha máshogy nem megy, legalább a játékosok eltakarìtják az útból....peachki? Voli, Liktáp és társai? 😀
sajnos nincs mkinek ahhoz töke, meg hát akkor nem lennének szerethetőek... 😕
de szvsz hiába takarítanák el, jönne egy újabb báb..fejétől bűzlik ez a hal is sajnos!!!
|
több mint 12 éve
Pedig kezdtem reménykedni,hogy ha máshogy nem megy, legalább a játékosok eltakarìtják az útból....
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
itt is a rekontra:www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/szalai-adam-nem-mondta-le-a-valogatottsagot-2281157
én természetesen a bmlsznek hiszek!!! megint szegény Sanyibát akarják csak besározni, és persze teljesen oktalanul...nem is értem h engedhették meg h zsindex lehozzon egy ilyen cikket!! 😕
|
több mint 12 éve
Steaua vagy Dinamo Bukarest?Semekkora utánközben Vladan a digisporton már azt nyilatkozta, hogy Guzmics januárban biztosan külföldre szerződik 😊jjncaa
.... Vadócz,huszti,szalai,leandro stb.... 4 a jelenlegi legjobb 10 magyar futbalistából,akik ilyen-olyan okok miatt nem szerethetőek. De nem baj, a lényeg a győztes mentalitású közösség....peach
több mint 12 éve
Semekkora utánközben Vladan a digisporton már azt nyilatkozta, hogy Guzmics januárban biztosan külföldre szerződik 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
És ez még csak most jut el hozzám 😀
több mint 12 éve
Semekkora után.... Vadócz,huszti,szalai,leandro stb.... 4 a jelenlegi legjobb 10 magyar futbalistából,akik ilyen-olyan okok miatt nem szerethetőek. De nem baj, a lényeg a győztes mentalitású közösség....
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
De mindenki tudja, hogy a magyar válogatottba 99%-ban a haverok és csókosok kapnak meghívót, nem újkeletű a dolog, azért tartunk ott, ahol. Leválthatják Egervárit (amit én már nagyon régóta szeretnék, sőt, véleményem szerint ki sem kellett volna nevezni), de kétlem, hogy a SZAKMA beenged majd egy IGAZI szakembert, aki nem Mezey jobb vagy bal keze. Lehet itt ámítani az országot, de hála Istennek egyre több és több ember és játékos szeme nyílik fel, talán míg e földön leszek lehet megélem, hogy kijutunk egy VB-re vagy EB-re. Mert ne legyenek illúzióink, az elkövetkezendő nagy megmérettetéseken akkor sem leszünk ott, ha az első kalapból húzzák ki a HUNGARY cetlit.
Nem tudom mekkora pofon után állna fel Sanyi, Gyuri, Csányi vagy Vitya és mondaná: sorry.
több mint 12 éve
sportgeza.hu/futball/2013/09/20/szalai_nem_jon_tobbe_egervarihozs/kíváncsi vagyok, hogy őt is leárulózzák-e majd mint Husztit anno.
Hát ha ez igaz.... 😀zolika26
Amúgy nem fura, hogy Huszti, Tőzsér és Szalai sincs jóban Szerethető Sándorunkkal?
több mint 12 éve
sportgeza.hu/futball/2013/09/20/szalai_nem_jon_tobbe_egervarihozs/Hát ha ez igaz.... 😀

http://insidehandoff.com/
több mint 12 éve
kár h az ideit kihagyom... már jó régen voltam derbyn, még Mezey volt az edző az ellenfélnél, bár stílusosan kapu mögé vettem a jegyet 😀
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 12 éve
ofc...kúrtissal együtt nézzük majd! 😀Dehogy! Te lilában leszel a Vikes tiszteletére? 😛GergőbácsiTe is vendégbe jössz nem? 😀😀😀Divatderby utáni büntetésre nem lehet vhol fogadni? 2M+zártkapu 1.20-ért megérné... 😊jelenGergőbácsi
vki jön amúgy innen? mi Jocival ott leszünk!! 😛Divat
|
több mint 12 éve
Biztonságtechnikai okokból csak 22 ezren láthatják a derbit...fészbúk gábor 28-at írt ki....de szép is lenne megdőlne a Feyenoord elleni nézőszám!!!
Pedig megnéztem volna a "telt házat", nem beszélve arról, hogyha rég elkezdtek volna foglalkozni a Puskással 70 ezer néző lehetett volna jelen.
Szép álom, igaz?JC6
|
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Biztonságtechnikai okokból csak 22 ezren láthatják a derbit...Pedig megnéztem volna a "telt házat", nem beszélve arról, hogyha rég elkezdtek volna foglalkozni a Puskással 70 ezer néző lehetett volna jelen.
Szép álom, igaz?
több mint 12 éve
Dehogy! Te lilában leszel a Vikes tiszteletére? 😛Te is vendégbe jössz nem? 😀😀😀Divatderby utáni büntetésre nem lehet vhol fogadni? 2M+zártkapu 1.20-ért megérné... 😊jelenGergőbácsi
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 12 éve
Te is vendégbe jössz nem? 😀😀😀derby utáni büntetésre nem lehet vhol fogadni? 2M+zártkapu 1.20-ért megérné... 😊jelenGergőbácsi
|
több mint 12 éve

talán normálisan kéne fújni, és nem ez lenne...bár a vendégek nem szokták meg, h nem nekik kedveznek! szal.. 😊
|
több mint 12 éve
derby utáni büntetésre nem lehet vhol fogadni? 2M+zártkapu 1.20-ért megérné... 😊jelen
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.