Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Ez egy kurva jó El Classico volt amíg a tirpák bíró el nem kúrta...TocaMondjuk ez most elég egyértelmű tizi volt. A másik kettőt inkább hagyjuk.
több mint 11 éve
Ez egy kurva jó El Classico volt amíg a tirpák bíró el nem kúrta...
több mint 11 éve
ennyi buzi c...nykodó műesést mint amit ez a Real-Barca hoz...
több mint 11 éve
Micsoda puncik ezek, 16-os közelében rögtön esik az összes, a spori meg mindent bekajál. 😀Mondjuk Ronaldonál jogos volt a fújás, csak épp nem volt büntető. 😀
több mint 11 éve
Aranyos ez a Barca támadósor, csak azzal, hogy Xavi, Iniesta és Favregas is egyszerre van a pályán, a középpálya tiszta átjáróház, mivel Fabregas nem védekezik túlságosan hatékonyan, Busquets meg egyedül marad. Ezzel a Piqué-Mascherano duóval meg esély sincsen megállítani a Madridot. Piqué kezdi megmutatni az utóbbi 1-2 évben, hogy tulajdonképpen eddig csak abból élt, hogy volt mellette egy jó középhátvéd, aki kisegítette és elvégezte a nagy melót.Steza Piqué-Mascherano duóval nem csak a Madridot nincs esély megállítani...
több mint 11 éve
YoungZeeZee
9 505
veber gyuriban is van potencial.sztem a focirol alkotott "filozofiaja" eloremutato itthon.Akarast is latok rajta.
több mint 11 éve
Aranyos ez a Barca támadósor, csak azzal, hogy Xavi, Iniesta és Favregas is egyszerre van a pályán, a középpálya tiszta átjáróház, mivel Fabregas nem védekezik túlságosan hatékonyan, Busquets meg egyedül marad. Ezzel a Piqué-Mascherano duóval meg esély sincsen megállítani a Madridot. Piqué kezdi megmutatni az utóbbi 1-2 évben, hogy tulajdonképpen eddig csak abból élt, hogy volt mellette egy jó középhátvéd, aki kisegítette és elvégezte a nagy melót.
több mint 11 éve
bírom amikor Neymar nekiáll pörögni-forogni... mondjuk sajnos Ronaldo is ilyen! 😀
több mint 11 éve
Én kedvelem Benzema játékát.nem könyökli le az ellenfelet? 😉
Nem egy Tchibuabua de nem ügyetlen.Bazzani
több mint 11 éve
Én kedvelem Benzema játékát.Nem egy Tchibuabua de nem ügyetlen.
több mint 11 éve
első két évben a Real-szurkolók 95 százaléka a halál faszára akarta küldeni a csávót, most meg a legfontosabb meccset hozhatja a Margitnak. mondjuk már akkor sem értettem az egészet...
több mint 11 éve
BENZEMA TE ARANYEMBER!!!!Sugar611Mosmi?
Aranyfaszú ember?
több mint 11 éve
BENZEMA TE ARANYEMBER!!!!
több mint 11 éve
a színre céloztál? 😉épp én is linkelni akartam 😀 hatalmas ez az ember, az a szomorú, hogy igaza is van...csebiKedvenc játékosom volt.
Teljesen igaza van. Nagytöbbségben mindenki az edzőt hülyézi, a játékos meg többmilláért tökönrúgja magát a pályán.
Más.
Újra van ilyen Doria mez. Idősebbek még emlékezhetnek rá:
Mattia Lombardo első meccse a csapatnál.Bazzani
kicsit azért furcsa az a 31-es szám...
több mint 11 éve
Hegyi Iván szerint minden idők 3 legjobb csatára: Pele, Messi, (síma)Ronaldo. Én azért beszorítottam volna oda Puskást hamár magyarok vagyunk.Bazzanijogos!
több mint 11 éve
Hegyi Iván szerint minden idők 3 legjobb csatára: Pele, Messi, (síma)Ronaldo. Én azért beszorítottam volna oda Puskást hamár magyarok vagyunk.
több mint 11 éve
Benzema te fasz!!!!
több mint 11 éve
Micsoda győzelmet arattunk, nagy gratula a fiúknak!
több mint 11 éve
Edddig kifejezetten jo!:-P.....mert aaaaaaaaki diosgyooooooori....az ma szomoru lesz! 8-) :-PYD
több mint 11 éve
utolsó nb1-es meccsüket eléggé megnyomják a város szélén.Kennynaná, mindenki szeretne jó szerződést kapni máshol.
Mindig jövőre
több mint 11 éve
utolsó nb1-es meccsüket eléggé megnyomják a város szélén.
több mint 11 éve
épp én is linkelni akartam 😀 hatalmas ez az ember, az a szomorú, hogy igaza is van...csebiKedvenc játékosom volt.
Teljesen igaza van. Nagytöbbségben mindenki az edzőt hülyézi, a játékos meg többmilláért tökönrúgja magát a pályán.
Más.
Újra van ilyen Doria mez. Idősebbek még emlékezhetnek rá:

Mattia Lombardo első meccse a csapatnál.
több mint 11 éve
épp én is linkelni akartam 😀 hatalmas ez az ember, az a szomorú, hogy igaza is van...csebinehogy mlsz-elnök legyen belőle egy szebb világban. 😀
Mindig jövőre
több mint 11 éve
épp én is linkelni akartam 😀 hatalmas ez az ember, az a szomorú, hogy igaza is van...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 11 éve
Nagy kedvencem volt mindig is!
hát igen.Amadeus91