Soccer

41 feliratkozó

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Beszarok ezen a Milánon.
88. percben 3-1 a Bolognának, 90. perc 3-3.
Vajon a 87.percben mennyit írt a bwin az X-re?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Abortusz? Tényleg? Ilyenkor forr a vérem...
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 207
Bayern szappanopera II. rész

Iktriad még biztos emlékszik, hogy írtam a Mario Gomez - Sarah Brandner (Schweinsteiger ex?-barátnője) afférról, ami közrejátszott Gomez eladásában. Nos, ha minden igaz, nem csak affér volt, hanem sikerült teherbe esnie a hölgynek (Gomeztől), aminek abortusz lett a vége.
több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
Az én kártyám majd két éves 😛 és még fradi fun sem vok...jót akartak kérdezni 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 319 — "Grammar maci"
Napoli a legnagyobb király, de szerettem anno CMben velük lenni, akkor még a harmadosztályban voltak - de ott 20 ezer fölötti átlagnézővel... 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
A Bayern-nek kézzel is ér a gól 😀JC6
Kezd beérni a katalán munkája. Majd jöhetnek a színészkedések is...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 360 — Omar's Coming Yo!

több mint 12 éve
Kiss New Orleans Saints 2 151 — Who Dat Nation
és az a 2 ezer divat fog dönteni aki a derby előtt regisztrált és 1 évben egyszer használja a kártyát?
hagyjuk már,nevetséges.az is nevetséges hogy facebook gáboron kívül mindenki kiállt a tábor mellett.Kenny
Szerintem csak így akarják bizonygatni, hogy ők mindent megtesznek, hogy ne legyen belőle baj. Vagy újabb listázás?!

Bode
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
A Bayern-nek kézzel is ér a gól 😀
több mint 12 éve
és az a 2 ezer divat fog dönteni aki a derby előtt regisztrált és 1 évben egyszer használja a kártyát?
hagyjuk már,nevetséges.az is nevetséges hogy facebook gáboron kívül mindenki kiállt a tábor mellett.

több mint 12 éve
Bazz, nekem is van kártyám kb egy órája hìvtak rejtett számról ( az ilyet nem veszem fel ) akkor engem is az ftc hìvott? lol 😀peach
Lehetséges. Rejtett számon hívnak..

Bode
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
Bazz, nekem is van kártyám kb egy órája hìvtak rejtett számról ( az ilyet nem veszem fel ) akkor engem is az ftc hìvott? lol 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
csörög a telóm,hív a Fradi erre megkérdezi, hogy szerintem mit tegyen a Club: megbüntesse a rendbontókat (nyomja meg az egyes gombot), avagy álljon ki a szurkolók mellett(kettes gomb) XD
szerk.: szurkolói csoportban írták, szóval nem tudom, hogy kamu-eKiss
ez csak vicc ugye?Kenny
Nem. Most beszéltem pár közeli ismerősömmel és őket is hívták már.Kiss
Na,már csak ezért se lesz soha szurkolói kártyám,mi az hogy hívogatnak magánszámon?
Abszurdum..Kenny
Tavaly is hívtak a dózsa elleni meccs előtt. Csak akkor Pali, gépes duma volt, hogy adjunk bele mindent a stadion búcsúztatón. Közben a rendőrség házhoz megy ahhoz akit betudnak azonosítani.

Bode
Samaras játszott?
több mint 12 éve
csörög a telóm,hív a Fradi erre megkérdezi, hogy szerintem mit tegyen a Club: megbüntesse a rendbontókat (nyomja meg az egyes gombot), avagy álljon ki a szurkolók mellett(kettes gomb) XD
ez csak vicc ugye?Kenny
Nem. Most beszéltem pár közeli ismerősömmel és őket is hívták már.Kiss
Na,már csak ezért se lesz soha szurkolói kártyám,mi az hogy hívogatnak magánszámon?
Abszurdum..

több mint 12 éve
ez csak vicc ugye?Kenny
Nem. Most beszéltem pár közeli ismerősömmel és őket is hívták már.

Bode
Samaras játszott?
több mint 12 éve
ez csak vicc ugye?

több mint 12 éve
szerk.: szurkolói csoportban írták, szóval nem tudom, hogy kamu-e

Bode
Samaras játszott?
több mint 12 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 332 — no es importante
én nem hibáztatom a szurkolókat a meccs végi dologért, ez van, ha az ember túl sok college footballt néz :p 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan

ne csak a negatívumokról legyen szó!!! 😊
3:44 Böde beszól Kurucznak...óriási! 😀😀😀

|
több mint 12 éve
honvéd most tényleg igazolt még1 bundást? ezt még fel is függesztették...ilyen is csak nálunk kaphat játékengedélyt!!! gyerekek 😀Divat
Ki az - az a Job nevű arc, aki előbb játszott az mb1ben múlt hétvégén, minthogy a klub bemutatta?iktriad
aham

|
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 499 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
honvéd most tényleg igazolt még1 bundást? ezt még fel is függesztették...ilyen is csak nálunk kaphat játékengedélyt!!! gyerekek 😀Divat
Ki az - az a Job nevű arc, aki előbb játszott az mb1ben múlt hétvégén, minthogy a klub bemutatta?
több mint 12 éve
Divat! Naná hogy leszünk 15 ezren a Kispest ellen!!!

Bode
Samaras játszott?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Nem szeretném az indulatokat gerjeszteni, de ez a horogkeresztes zászló nálam kiverte a biztosítékot. Erre mi szükség van? Leszarom, hogy beszaladt 200 fogyatékkal élő zöld majom, sajnos a szurkolóik 85%-a ilyen, tisztelet a kivételnek (15%). Nem erre kellene figyelnie az MLSZ-nek, hanem a fénykép alapján beazonosítani ezeket a gyökereket. De amíg a "hazai" meccsek biztosítását is olyan "egységek" végzik, akik a háttérben újpesti szurkolókat rugdosnak meg a földön, úgysem lesz változás. Szégyen ez az ország, komolyan mondom, szégyen. Jöttetek itt az elmúlt hetekben azzal, hogy csak nálunk vannak ilyenek és Németországban meg Angliában nincsenek huligánok (természetesen itt az irónia és a szarkazmus kapott szerepet, hiszen videók is bizonyítják a gusztustalan szurkolói rigmusokat külhonban), de azért van egy határ. Mert ilyet az elmúlt években nem láttam egy angol stadionban sem.
A zászlóval túllőttek a célon. Ez már rég nem a futballról szól...
Szégyen...
több mint 12 éve
Sinisa New England Patriots 3 144 — Gràcies Pep!
2 milla. Ezek az igazi szurkolók. Segítenek költeni a pénzt.apeszos
Sinisa
Trollfoci jól tippelt... 😊

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
honvéd most tényleg igazolt még1 bundást? ezt még fel is függesztették...ilyen is csak nálunk kaphat játékengedélyt!!! gyerekek 😀

|