Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
nem is a válogatottról beszéltem.www.tempofradi.hu/miert-eppen-a-futball-mukodne-beszelgetes-nyilas-elekkelJaj, hagyjuk már ezt. Az a Fradié ugyanúgy kifutott eredmény volt, mint a Debrecené. És ez igaz még akkor is, ha az tény kérdés, hogy akkoriban a selejtezési szisztéma miatt nehezebb volt bekerülni, de cserébe még nem voltak kőgazdak ukrán csapatok stb. Elég megnézni a válogatott eredményeit, a 90-es években semmivel sem voltunk jobbak, mint most. Sőt. hu.wikipedia.org/wiki/A_magyar_labdarúgó-válogatott_mérkőzései_1990–2009Schleck
érdemes azt a fradit visszanézni youtube-on, főleg aki rég látta, az még futball volt. Valahogy sokkal kevésbé látszódott a már akkor is meglévő szakadék. Pedig hogy szidtuk őket már akkor is és hol vagyunk most attól...davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
www.tempofradi.hu/miert-eppen-a-futball-mukodne-beszelgetes-nyilas-elekkelJaj, hagyjuk már ezt. Az a Fradié ugyanúgy kifutott eredmény volt, mint a Debrecené. És ez igaz még akkor is, ha az tény kérdés, hogy akkoriban a selejtezési szisztéma miatt nehezebb volt bekerülni, de cserébe még nem voltak kőgazdak ukrán csapatok stb. Elég megnézni a válogatott eredményeit, a 90-es években semmivel sem voltunk jobbak, mint most. Sőt. hu.wikipedia.org/wiki/A_magyar_labdarúgó-válogatott_mérkőzései_1990–2009
érdemes azt a fradit visszanézni youtube-on, főleg aki rég látta, az még futball volt. Valahogy sokkal kevésbé látszódott a már akkor is meglévő szakadék. Pedig hogy szidtuk őket már akkor is és hol vagyunk most attól...davemayer
több mint 12 éve
www.tempofradi.hu/miert-eppen-a-futball-mukodne-beszelgetes-nyilas-elekkelérdemes azt a fradit visszanézni youtube-on, főleg aki rég látta, az még futball volt. Valahogy sokkal kevésbé látszódott a már akkor is meglévő szakadék. Pedig hogy szidtuk őket már akkor is és hol vagyunk most attól...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
bowl.hu mindenhol!Én vagyok, tegnap mentünk haverral és gondoltam feldobom kicsit a látogatást.RajnaRajnaez Rajna vagy egy hasonmás?
www.facebook.com/photo.php?fbid=563933647006583&set=a.398396820226934.89024.398390086894274&type=3&src=https%3A%2F%2Fscontent-b-ams.xx.fbcdn.net%2Fhphotos-frc3%2F1374809_563933647006583_762023845_n.jpg&size=960%2C641braxa88
Mindig jövőre
több mint 12 éve
Én vagyok, tegnap mentünk haverral és gondoltam feldobom kicsit a látogatást.Rajnaez Rajna vagy egy hasonmás?
www.facebook.com/photo.php?fbid=563933647006583&set=a.398396820226934.89024.398390086894274&type=3&src=https%3A%2F%2Fscontent-b-ams.xx.fbcdn.net%2Fhphotos-frc3%2F1374809_563933647006583_762023845_n.jpg&size=960%2C641braxa88
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
megirigyelte Hurka Trollfoci sztárságát 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Bazza, eskü magamat nyírom, mikor leülök Újpest meccset nézni. Te hogy bírod ezt a szenvedést? 😀 Pedig Isten a tanúm, még szorítok is nektek...
több mint 12 éve
divide et imperaEzt merre olvastad Divat? 😮Kissfészen, meg üllőin is...
update:
"Kubatov bepánikolt!
Jelezte a csoportoknak a tegnapi eset a Fradi secu magánakcioja volt, õ errõl nem tudott...A kártya vissza lett juttatva a kitiltottaknak...
Eközben a secu: a kitiltás felsõb utasításra történt... "
itt vmi nem kerek..Divat
több mint 12 éve
Ezt merre olvastad Divat? 😮Kissfészen, meg üllőin is...
update:
"Kubatov bepánikolt!
Jelezte a csoportoknak a tegnapi eset a Fradi secu magánakcioja volt, õ errõl nem tudott...A kártya vissza lett juttatva a kitiltottaknak...
Eközben a secu: a kitiltás felsõb utasításra történt... "
itt vmi nem kerek..
|
több mint 12 éve
Úgy kompletten szar az egész. A támadójáték nagyon impotens, Ronaldo nem találja a helyét ebben a rendszerben. Teljesen elveszett a Real elmúlt évekbeli legnagyobb fegyvere, a gyors kontra játék.Siralmas ez a játék amit a Real csinál 😕 Nem látom, hogy támadásban mit akarna játszatni Carlo. A védelem meg úgy szar ahogy van.FViktor93szar a védelem is ez nem vitás, de az impotens támadójáték szerintem aggasztóbb. 1-1 bekapott gól meccseként beleférne, de az hogy egyet sem tudunk gólt lőni, ez Real szinten tök8 ki az ellenfél szégyen. Még akkor is ha az Atleti' kurva jó csapat.eaglesmcnabb
A védelemnél bele férne 1-1 gól meccsenként, de nem ez a jellemző. Inkább Lopeznek köszönhető, hogy nem 3-4 bekapott góllal végezzük. Ilyen Arbeloa féle embereket el kéne felejtenie Carlonak.
Tudom, hogy még csak a szezon eleje van, és kell idő, hogy összeálljon a csapat, csak mire összeáll, addigra megint olyan hátrányt szedünk össze, hogy már mind1 lesz.
Az Athletico viszont nagyon jó lesz idén, remélem el kapják majd a Barcát is.
több mint 12 éve
Siralmas ez a játék amit a Real csinál 😕 Nem látom, hogy támadásban mit akarna játszatni Carlo. A védelem meg úgy szar ahogy van.FViktor93szar a védelem is ez nem vitás, de az impotens támadójáték szerintem aggasztóbb. 1-1 bekapott gól meccseként beleférne, de az hogy egyet sem tudunk gólt lőni, ez Real szinten tök8 ki az ellenfél szégyen. Még akkor is ha az Atleti' kurva jó csapat.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Siralmas ez a játék amit a Real csinál 😕 Nem látom, hogy támadásban mit akarna játszatni Carlo. A védelem meg úgy szar ahogy van.
több mint 12 éve
Ezt merre olvastad Divat? 😮hat embert a csatárys molinó miatt tiltottak ki, most azokat azonosították be akik meccs közben mentek balhézni az újpestiek irányába, mi ezzel a gond? nem az ünneplőket baszogatják, nem kell sírni.kristof"A mai napon kiderült, hogy a vezetőség hazudott a szurkolók illetve a közvélemény felé.
Nem csak a derby alatt a kordont bedöntők kaptak kitiltást, hanem a meccs végén a futópályán ünneplők közül is jópáraknak ma Fehérváron elvették a szurkolói kártyáját és kitiltották a Fradi meccseiről. Pedig Kubatov Gábor a szerdai sajtótájékoztatón azt mondta, hogy ezt csak az eufóriának tudják be, nem büntetnek érte. Úgy néz ki mégis megtették!
Nem a ma mutatott játék miatt anyázzák az elnököt, hanem ezért a tettéért!
Eme igazságtalanság miatt ma a csoportok nem szurkoltak, a drapik levételre kerültek. Nem a csapatot, nem Akeem Adams-et akarják ezzel büntetni.
A továbbiakról a jövő hét folyamán adnak tájékoztatást a csoportok!
Igazságot az ártatlanoknak!"
parancsolsz??Divat

Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
Jó nagyot égtünk a puskás ellen, még szerencse, hogy minden pénzem elbasztam a dózsa ellen, így már nem fért bele ez a túra....

Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
sokadik kapufája a "vezérünknek", de szvsz most telt be a pohár...ennek csúnya következményei lesznek!!parancsolsz??Divathát akkor ez mellément, grat kubatovnak.kristof
|
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
parancsolsz??Divathát akkor ez mellément, grat kubatovnak.
több mint 12 éve
hat embert a csatárys molinó miatt tiltottak ki, most azokat azonosították be akik meccs közben mentek balhézni az újpestiek irányába, mi ezzel a gond? nem az ünneplőket baszogatják, nem kell sírni.kristof"A mai napon kiderült, hogy a vezetőség hazudott a szurkolók illetve a közvélemény felé.
Nem csak a derby alatt a kordont bedöntők kaptak kitiltást, hanem a meccs végén a futópályán ünneplők közül is jópáraknak ma Fehérváron elvették a szurkolói kártyáját és kitiltották a Fradi meccseiről. Pedig Kubatov Gábor a szerdai sajtótájékoztatón azt mondta, hogy ezt csak az eufóriának tudják be, nem büntetnek érte. Úgy néz ki mégis megtették!
Nem a ma mutatott játék miatt anyázzák az elnököt, hanem ezért a tettéért!
Eme igazságtalanság miatt ma a csoportok nem szurkoltak, a drapik levételre kerültek. Nem a csapatot, nem Akeem Adams-et akarják ezzel büntetni.
A továbbiakról a jövő hét folyamán adnak tájékoztatást a csoportok!
Igazságot az ártatlanoknak!"
parancsolsz??
|
több mint 12 éve
remélem Akeem ennél sokkal, de sokkal többet tesz a győzelemért!!! hihetetlen milyen impotensek voltunk.Mume kiállítás meg egy vicc volt, Sóstón belefér...
a Tábor pedig csatlakozott a bojkottáló csoportokhoz, csányi dörzsölheti a tenyerét! előre az üres stadionokért!
egy darab mlsz szidás volt, kiv leszek mennyit fog érni! fél misi?
|
több mint 12 éve
Ma van a Fidesz kongresszus, ezért a Nagy Vezér Faluja kötelezően nyert. Kubatov megkapta a parancsot.
több mint 12 éve
sikerült kikapni az "akadémistáktól".a felcsúti 4-es számú játékos hatalmas nagy spíler volt ott hátul 1az1be levett bárkit a pályáról aki szembejött vele.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
nem is értem miért ez a téma, a Diósgyőr öt meccs óta 100%-os, ráadásul még gólt sem kaptunk 8-)
több mint 12 éve
5 perce nézem, de a Fradi már simán kiegyenlíthetett volna...
több mint 12 éve
Király.A szimpatikus Lencse dupláz...
Ellenünk javítanak gólarányt is.
Közben a 14 PAFC szurkoló "Jaj szegény Fradi..."
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
ilyen a labdarúgás, mindig ezt magyarázom 😊 pontosan ugyanolyan retorziót ér, ha egy ideges játékos földhöz vágja a labdát, mint mikor valaki hátulról szándékosan törlesztve térdhajlaton rúgja ellenfelét...hajrá PAFC!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal