Soccer

41 feliratkozó

több mint 12 éve
Sinisa New England Patriots 3 144 — Gràcies Pep!
Besic piros
MegaLOL

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 333 — no es importante
abszolút megérdemelt, józsi erőltetése meg teljesen hiteltelenné teszi lassan Monizt...

(Szekeres tanári 😊)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 319 — "Grammar maci"
Két helyzet két gól.
Hát persze, hogy ellenünk rúg két gólt először a szezonban a PAFC...Sinisa
a kurva anyjukat de utálom az ilyet, persze csak tőlünk fogják elvenni a pontokat, a vidinek, győrnek meg a lokikakinak lefekszenek. Csak ellenünk lő gólt cickafarok az tuti.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Két helyzet két gól.
Hát persze, hogy ellenünk rúg két gólt először a szezonban a PAFC...

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
hat embert a csatárys molinó miatt tiltottak ki, most azokat azonosították be akik meccs közben mentek balhézni az újpestiek irányába, mi ezzel a gond? nem az ünneplőket baszogatják, nem kell sírni.
több mint 12 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 360 — Omar's Coming Yo!
Több tíz embert fordítottak vissza a Sóstói bejáratánál,elvették a szurkolói kártyájukat.Ennyit erről hogy 6an lettek kitiltva.
Tapsoljatok csak a listás facebook gábornak...
Siralmas mi lett a Fradiból.

több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 922 — Cowboys fan
A hajralilak.hu üzenete Akeemnek.
Kiss
ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy a sportban ellenfelek vannak, és nem ellenségek.slowmotion
Igen ez jogos. Csak ezt nem mindenki érti meg. pl: Egy 13-14 éves kisfiú teli irkálta Aleem fb-os képeit, hogy dögölj meg...
Kiss
ja, hát a kerítés alacsony volt. illetve nem is volt, mert közbeszerzésbe' pályázták meg, és ellopták az anyagot a sógorék. evvan'.
nem érthetem meg, mert nem a kilencbe' meg a négybe' nőttem fel, de aki ennyire komolyan tud venni egy játékot... hát, csak sajnálni tudom. gyerekkorában mindig megverte azokat, akik legyőzték "ki nevet a végén"-ben?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Nikolics meg be sem mutatkozhatott még, pedig ha valaki megérdemelné az MB1ből az ő.
Hamár honosítva lett...Bazzani
a mostani két gólja előtt is egyetértettem volna ezzel, de sztem Rudi lesz ebből 😀
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 019 — Axel Foley
Szabics visszavonul, így egy óriási lyuk keletkezik az Amsterdamban "győzelemre törő" magyar labdarúgó válogatott rosterében. Vajon ki lesz szerethető az eddig meg nem hívottak közül? Vagy Faszrajzoló Sándorunk nem akarja megbontani a csapategységet, holmi nem szerethető behívásával?tüsi91
azért az mennyire siralmas képest fest már a válogatási szisztémáról, hogy az a játékos szeptemberben még meghívót kaphatott, akivel augusztus óta már a klubjában sem számítottak és a visszavonuláson gondolkozott? micsoda "szakmai" munka ott, te jóisten

bár valószínűleg nem sokan mondhatják el magukról, hogy válogatott tétmeccsen léptek utoljára aktív labdarúgóként a pályárajjncaa
Nikolics meg be sem mutatkozhatott még, pedig ha valaki megérdemelné az MB1ből az ő.
Hamár honosítva lett...

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
diverdoc: igen, kicsivel később írtam, hogy nem csak most fordult meg a fejemben, fogok is adni. remélem nem találnak kizáró okot.
több mint 12 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 333 — no es importante
Szabics visszavonul, így egy óriási lyuk keletkezik az Amsterdamban "győzelemre törő" magyar labdarúgó válogatott rosterében. Vajon ki lesz szerethető az eddig meg nem hívottak közül? Vagy Faszrajzoló Sándorunk nem akarja megbontani a csapategységet, holmi nem szerethető behívásával?tüsi91
azért az mennyire siralmas képest fest már a válogatási szisztémáról, hogy az a játékos szeptemberben még meghívót kaphatott, akivel augusztus óta már a klubjában sem számítottak és a visszavonuláson gondolkozott? micsoda "szakmai" munka ott, te jóisten

bár valószínűleg nem sokan mondhatják el magukról, hogy válogatott tétmeccsen léptek utoljára aktív labdarúgóként a pályára

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
véradásról annyit,hogy éveken keresztül jártam rendszeresen,félévente mert mittom én mivel, de tőlem dupla adagot tudtak egyszerre levenni mert sűrű a vérem. Ez 2 évig volt ìgy,aztán kitalálták,hogy mivel már volt vérátömlesztésem ( kb 6 éve ) ezt már nem lehet, marad a sima véradás...oké az ment még egy évig, majd kitalálták h inkább ne is adjak vért mert van egy problémám ami kizáró ok. A vicc az egészben h ez a probléma kb 10 éve fentáll, csak hirtelen kizáró ok lett. Szóval ennyit arról mennyire kell a vér. Amúgy 0ás vérem van szóval eléggé használható ( volna ).

ON-

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Azért ez sem rossz dolog, hogy egy magyar játékosra pályafutása után is számítanak egy külföldi klubnál. Igaz osztrák bajnokság sem világszínvonalú. Ilyen szempontból mondjuk Dárdai a csúcs, aki amúgy is százszor jobb volt néhány agyonsztárolt játékosunknál...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Erről lehet tudni valamit, hogy mi ez a hirtelen elhatározás?
Sérülés?Sinisa
A Sturm mindenesetre nem engedi el Imrét.Játékosmegfigyelőként alkalmazzák a klubnál, de valahol azt olvastam, hogy ez csak a kezdet.Hosszabb távon terveznek vele.
Nálunk a cégnél rendszeresen szokott véradás lenni.
És, sajnos az a tapasztalat, hogy egyre kevesebben mennek el.Régebben volt kis csomagocska az akció után.Megszűnt.
Véradás után haza lehetett menni.Megszűnt.
Egyszer én is kipróbáltam, de puhapöcs voltam, és utánna beájultam.De a levett véremmel valakin segíteni tudtak, és ez jó dolog!
több mint 12 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Valaki tudja, hogy vidéken mely pontokon lehet vért adni Akeemnek? Nem hiszem, hogyha bemegyek a tarjáni kórházba azzal a kijelentéssel, hogy a vérem vigyétek Pestre, akkor tárt karokkal fogadnak majd.JC6
Iszonyatos vérhiány van. Minden véradással segítesz valakin. Lehet hogy nem annak aki miatt megtennéd, hanem mondjuk egy 10 éves kissrácon, akit elütött az autó, egy 22 éves anyukán akinek szülés után atonias vérzése van, egy 35 éves végbéldaganatos apukának aki műtét után küzd az életéért, egy 50 éves tanárnőnek akit az iskolából vittek be a Szívcentrumba, vagy egy 22 éves focistának stb.stb. Nullás vér eléggé keresett.
Konkrét kérdésedre. Megyei Vérellátó Központokban mindenhol lehet adni.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 12 éve
Vagy mentek volna moziba, az is szórakoztató, és nem selejtes a végeredmény!
És, gondolom, a kicsávó most nagyon büszke magára, hogy jómegmondtam a tutit.
több mint 12 éve
Erről lehet tudni valamit, hogy mi ez a hirtelen elhatározás?
Sérülés?

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

több mint 12 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 522 — Chiefs GM
Némelyik emberrel az a baj, hogy a kocsmára nézett a gyerekszobájának az ablaka!laccoo74
Inkább az, hogy az anyja nem lenyelte anno...

több mint 12 éve
Némelyik emberrel az a baj, hogy a kocsmára nézett a gyerekszobájának az ablaka!
több mint 12 éve
Kiss New Orleans Saints 2 151 — Who Dat Nation
A hajralilak.hu üzenete Akeemnek.
Kiss
ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy a sportban ellenfelek vannak, és nem ellenségek.slowmotion
Igen ez jogos. Csak ezt nem mindenki érti meg. pl: Egy 13-14 éves kisfiú teli irkálta Aleem fb-os képeit, hogy dögölj meg...

Bode
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Szabics visszavonul, így egy óriási lyuk keletkezik az Amsterdamban "győzelemre törő" magyar labdarúgó válogatott rosterében. Vajon ki lesz szerethető az eddig meg nem hívottak közül? Vagy Faszrajzoló Sándorunk nem akarja megbontani a csapategységet, holmi nem szerethető behívásával?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Valaki tudja, hogy vidéken mely pontokon lehet vért adni Akeemnek? Nem hiszem, hogyha bemegyek a tarjáni kórházba azzal a kijelentéssel, hogy a vérem vigyétek Pestre, akkor tárt karokkal fogadnak majd.JC6
lehet, hogy nem is jó a vércsoportod, mint valószínűleg a véradó szurkolók 80 százalékának. szóval a gesztus számít, úgysem öntik ki a lefolyóba a véredet, csak ha előtte annyit iszol, hogy cefreszaga lesz.slowmotion
tudom, máskor is lehetne adni és fogok is... de mi Akeem vércsoportja? lehet elkerülte a figyelmem...
nekem 0+, bár ebben sem vagyok biztos, rég műtöttek s vették le a vérem...na majd megkeresem a papírokat.
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 922 — Cowboys fan
lehet, hogy nem is jó a vércsoportod, mint valószínűleg a véradó szurkolók 80 százalékának. szóval a gesztus számít, úgysem öntik ki a lefolyóba a véredet, csak ha előtte annyit iszol, hogy cefreszaga lesz.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Valaki tudja, hogy vidéken mely pontokon lehet vért adni Akeemnek? Nem hiszem, hogyha bemegyek a tarjáni kórházba azzal a kijelentéssel, hogy a vérem vigyétek Pestre, akkor tárt karokkal fogadnak majd.
több mint 12 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Véber György, a Mezőkövesd vezetőedzője nem nyilatkozott a mérkőzést közvetítő Duna Televíziónak, majd a mérkőzést követő sajtótájékoztatóra sem ment el. A Nemzeti Sport helyszínen tartózkodó tudósítójának annyit mondott, hogy „én is meghülyültem, mint a Détári”.
beteg... 😊

|