Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Besic pirosMegaLOL
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
abszolút megérdemelt, józsi erőltetése meg teljesen hiteltelenné teszi lassan Monizt...(Szekeres tanári 😊)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Két helyzet két gól.a kurva anyjukat de utálom az ilyet, persze csak tőlünk fogják elvenni a pontokat, a vidinek, győrnek meg a lokikakinak lefekszenek. Csak ellenünk lő gólt cickafarok az tuti.
Hát persze, hogy ellenünk rúg két gólt először a szezonban a PAFC...Sinisa
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Két helyzet két gól.Hát persze, hogy ellenünk rúg két gólt először a szezonban a PAFC...
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
hat embert a csatárys molinó miatt tiltottak ki, most azokat azonosították be akik meccs közben mentek balhézni az újpestiek irányába, mi ezzel a gond? nem az ünneplőket baszogatják, nem kell sírni.
több mint 12 éve
Több tíz embert fordítottak vissza a Sóstói bejáratánál,elvették a szurkolói kártyájukat.Ennyit erről hogy 6an lettek kitiltva.Tapsoljatok csak a listás facebook gábornak...
Siralmas mi lett a Fradiból.
több mint 12 éve
ja, hát a kerítés alacsony volt. illetve nem is volt, mert közbeszerzésbe' pályázták meg, és ellopták az anyagot a sógorék. evvan'.Igen ez jogos. Csak ezt nem mindenki érti meg. pl: Egy 13-14 éves kisfiú teli irkálta Aleem fb-os képeit, hogy dögölj meg...A hajralilak.hu üzenete Akeemnek.ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy a sportban ellenfelek vannak, és nem ellenségek.slowmotion
Kiss
Kiss
nem érthetem meg, mert nem a kilencbe' meg a négybe' nőttem fel, de aki ennyire komolyan tud venni egy játékot... hát, csak sajnálni tudom. gyerekkorában mindig megverte azokat, akik legyőzték "ki nevet a végén"-ben?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Nikolics meg be sem mutatkozhatott még, pedig ha valaki megérdemelné az MB1ből az ő.a mostani két gólja előtt is egyetértettem volna ezzel, de sztem Rudi lesz ebből 😀
Hamár honosítva lett...Bazzani
több mint 12 éve
Nikolics meg be sem mutatkozhatott még, pedig ha valaki megérdemelné az MB1ből az ő.Szabics visszavonul, így egy óriási lyuk keletkezik az Amsterdamban "győzelemre törő" magyar labdarúgó válogatott rosterében. Vajon ki lesz szerethető az eddig meg nem hívottak közül? Vagy Faszrajzoló Sándorunk nem akarja megbontani a csapategységet, holmi nem szerethető behívásával?tüsi91azért az mennyire siralmas képest fest már a válogatási szisztémáról, hogy az a játékos szeptemberben még meghívót kaphatott, akivel augusztus óta már a klubjában sem számítottak és a visszavonuláson gondolkozott? micsoda "szakmai" munka ott, te jóisten
bár valószínűleg nem sokan mondhatják el magukról, hogy válogatott tétmeccsen léptek utoljára aktív labdarúgóként a pályárajjncaa
Hamár honosítva lett...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
diverdoc: igen, kicsivel később írtam, hogy nem csak most fordult meg a fejemben, fogok is adni. remélem nem találnak kizáró okot.
több mint 12 éve
Szabics visszavonul, így egy óriási lyuk keletkezik az Amsterdamban "győzelemre törő" magyar labdarúgó válogatott rosterében. Vajon ki lesz szerethető az eddig meg nem hívottak közül? Vagy Faszrajzoló Sándorunk nem akarja megbontani a csapategységet, holmi nem szerethető behívásával?tüsi91azért az mennyire siralmas képest fest már a válogatási szisztémáról, hogy az a játékos szeptemberben még meghívót kaphatott, akivel augusztus óta már a klubjában sem számítottak és a visszavonuláson gondolkozott? micsoda "szakmai" munka ott, te jóisten
bár valószínűleg nem sokan mondhatják el magukról, hogy válogatott tétmeccsen léptek utoljára aktív labdarúgóként a pályára

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
véradásról annyit,hogy éveken keresztül jártam rendszeresen,félévente mert mittom én mivel, de tőlem dupla adagot tudtak egyszerre levenni mert sűrű a vérem. Ez 2 évig volt ìgy,aztán kitalálták,hogy mivel már volt vérátömlesztésem ( kb 6 éve ) ezt már nem lehet, marad a sima véradás...oké az ment még egy évig, majd kitalálták h inkább ne is adjak vért mert van egy problémám ami kizáró ok. A vicc az egészben h ez a probléma kb 10 éve fentáll, csak hirtelen kizáró ok lett. Szóval ennyit arról mennyire kell a vér. Amúgy 0ás vérem van szóval eléggé használható ( volna ).ON-
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Azért ez sem rossz dolog, hogy egy magyar játékosra pályafutása után is számítanak egy külföldi klubnál. Igaz osztrák bajnokság sem világszínvonalú. Ilyen szempontból mondjuk Dárdai a csúcs, aki amúgy is százszor jobb volt néhány agyonsztárolt játékosunknál...
több mint 12 éve
A Sturm mindenesetre nem engedi el Imrét.Játékosmegfigyelőként alkalmazzák a klubnál, de valahol azt olvastam, hogy ez csak a kezdet.Hosszabb távon terveznek vele.Szabics visszavonul, így egy óriási lyuk keletkezik az Amsterdamban "győzelemre törő" magyar labdarúgó válogatott rosterében. Vajon ki lesz szerethető az eddig meg nem hívottak közül? Vagy Faszrajzoló Sándorunk nem akarja megbontani a csapategységet, holmi nem szerethető behívásával?tüsi91Erről lehet tudni valamit, hogy mi ez a hirtelen elhatározás?
Sérülés?Sinisa
Nálunk a cégnél rendszeresen szokott véradás lenni.
És, sajnos az a tapasztalat, hogy egyre kevesebben mennek el.Régebben volt kis csomagocska az akció után.Megszűnt.
Véradás után haza lehetett menni.Megszűnt.
Egyszer én is kipróbáltam, de puhapöcs voltam, és utánna beájultam.De a levett véremmel valakin segíteni tudtak, és ez jó dolog!
több mint 12 éve
Valaki tudja, hogy vidéken mely pontokon lehet vért adni Akeemnek? Nem hiszem, hogyha bemegyek a tarjáni kórházba azzal a kijelentéssel, hogy a vérem vigyétek Pestre, akkor tárt karokkal fogadnak majd.JC6Iszonyatos vérhiány van. Minden véradással segítesz valakin. Lehet hogy nem annak aki miatt megtennéd, hanem mondjuk egy 10 éves kissrácon, akit elütött az autó, egy 22 éves anyukán akinek szülés után atonias vérzése van, egy 35 éves végbéldaganatos apukának aki műtét után küzd az életéért, egy 50 éves tanárnőnek akit az iskolából vittek be a Szívcentrumba, vagy egy 22 éves focistának stb.stb. Nullás vér eléggé keresett.
Konkrét kérdésedre. Megyei Vérellátó Központokban mindenhol lehet adni.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 12 éve
Vagy mentek volna moziba, az is szórakoztató, és nem selejtes a végeredmény!És, gondolom, a kicsávó most nagyon büszke magára, hogy jómegmondtam a tutit.
több mint 12 éve
Szabics visszavonul, így egy óriási lyuk keletkezik az Amsterdamban "győzelemre törő" magyar labdarúgó válogatott rosterében. Vajon ki lesz szerethető az eddig meg nem hívottak közül? Vagy Faszrajzoló Sándorunk nem akarja megbontani a csapategységet, holmi nem szerethető behívásával?tüsi91Erről lehet tudni valamit, hogy mi ez a hirtelen elhatározás?
Sérülés?
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 12 éve
Némelyik emberrel az a baj, hogy a kocsmára nézett a gyerekszobájának az ablaka!laccoo74Inkább az, hogy az anyja nem lenyelte anno...
több mint 12 éve
Némelyik emberrel az a baj, hogy a kocsmára nézett a gyerekszobájának az ablaka!
több mint 12 éve
Igen ez jogos. Csak ezt nem mindenki érti meg. pl: Egy 13-14 éves kisfiú teli irkálta Aleem fb-os képeit, hogy dögölj meg...A hajralilak.hu üzenete Akeemnek.ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy a sportban ellenfelek vannak, és nem ellenségek.slowmotion
Kiss

Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
Szabics visszavonul, így egy óriási lyuk keletkezik az Amsterdamban "győzelemre törő" magyar labdarúgó válogatott rosterében. Vajon ki lesz szerethető az eddig meg nem hívottak közül? Vagy Faszrajzoló Sándorunk nem akarja megbontani a csapategységet, holmi nem szerethető behívásával?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
tudom, máskor is lehetne adni és fogok is... de mi Akeem vércsoportja? lehet elkerülte a figyelmem...Valaki tudja, hogy vidéken mely pontokon lehet vért adni Akeemnek? Nem hiszem, hogyha bemegyek a tarjáni kórházba azzal a kijelentéssel, hogy a vérem vigyétek Pestre, akkor tárt karokkal fogadnak majd.JC6lehet, hogy nem is jó a vércsoportod, mint valószínűleg a véradó szurkolók 80 százalékának. szóval a gesztus számít, úgysem öntik ki a lefolyóba a véredet, csak ha előtte annyit iszol, hogy cefreszaga lesz.slowmotion
nekem 0+, bár ebben sem vagyok biztos, rég műtöttek s vették le a vérem...na majd megkeresem a papírokat.
több mint 12 éve
Valaki tudja, hogy vidéken mely pontokon lehet vért adni Akeemnek? Nem hiszem, hogyha bemegyek a tarjáni kórházba azzal a kijelentéssel, hogy a vérem vigyétek Pestre, akkor tárt karokkal fogadnak majd.JC6lehet, hogy nem is jó a vércsoportod, mint valószínűleg a véradó szurkolók 80 százalékának. szóval a gesztus számít, úgysem öntik ki a lefolyóba a véredet, csak ha előtte annyit iszol, hogy cefreszaga lesz.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Valaki tudja, hogy vidéken mely pontokon lehet vért adni Akeemnek? Nem hiszem, hogyha bemegyek a tarjáni kórházba azzal a kijelentéssel, hogy a vérem vigyétek Pestre, akkor tárt karokkal fogadnak majd.
több mint 12 éve
Véber György, a Mezőkövesd vezetőedzője nem nyilatkozott a mérkőzést közvetítő Duna Televíziónak, majd a mérkőzést követő sajtótájékoztatóra sem ment el. A Nemzeti Sport helyszínen tartózkodó tudósítójának annyit mondott, hogy „én is meghülyültem, mint a Détári”.beteg... 😊
|