Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Vidic atyaúristen....davemayerMúltkor is nagyon benne volt az egyik gólotokban, mi van vele mostanában? Pedig az egyik kedvenc védőm annak ellenére, hogy MU-s.
több mint 12 éve
Nincs különbség, pont ezt magyarázzuk mindig...Régen láttam mezeket felt, de ez a várhidi féle mágnes táblázás azért elég erős volt... 😀peachCsak a szokásos...
Én ilyenkor egyből elkapcsolok / hangot le, mert annyira felháborít.
Senki nem veszi észre az illetékesek közül, hogy ez mennyire gáz?
Senki nem veszi észre a színvonal különbséget (szakkomentátorok) NFL/NBA(régebben NHL) vs. soccer???Sinisa

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Vidic atyaúristen....
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
nem is tudok egy embert kiemelni a Diósgyőrből, annyira egyben van most a társaság 😊)
több mint 12 éve
Régen láttam mezeket felt, de ez a várhidi féle mágnes táblázás azért elég erős volt... 😀peachCsak a szokásos...
Én ilyenkor egyből elkapcsolok / hangot le, mert annyira felháborít.
Senki nem veszi észre az illetékesek közül, hogy ez mennyire gáz?
Senki nem veszi észre a színvonal különbséget (szakkomentátorok) NFL/NBA(régebben NHL) vs. soccer???
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
Régen láttam mezeket felt, de ez a várhidi féle mágnes táblázás azért elég erős volt... 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Mert olyanok hivatalosan NEM IS LÉTEZNEK!
több mint 12 éve
www.police.hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/felhivasok/ki-ismeri-fel-oket-0A csoportosan támadó cigányhordákról miért nincs ilyen lista?
Most komolyan ez ekkora gáz???NB2
"Remélem" halálbüntetést kap mindenki aki bement ünnepelni a pályára, de legalább életfogytiglant.
Mosolyogva pályára szaladó lányokat is keresnek, nevetséges.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
A 005-ös Véber Gyuri, a 006-os meg Pepe 😀 Ki szeretne telefonálni? 😀103-as kép a legkeményebb, rendőrség oldalán az ACAB 😀
..én amúgy a 032-est ismerném meg szívesen 😀
több mint 12 éve
www.police.hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/felhivasok/ki-ismeri-fel-oket-0A 014-est például szívesen felismerném!
több mint 12 éve
a pályára való berohanásról annyit, hogy most olvastam, az USA-ban úgy van, ha SZERVEZETT keretek között rohannak be a győzelem után a diákok a pályára NCAA meccseken, akkor nincs gond, ellenben ha páran kifejezetten be akarnak törni (hogy majd a többiek úgy is követik őket), akkor az szinte minden esetben őrizetbe vétellel végződik

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
www.police.hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/felhivasok/ki-ismeri-fel-oket-0Mindenki, aki a meccs utáni ünneplésben résztvett?
Azok a képek a legjobbak, amelyiken kb. 7 ember...
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
www.police.hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/felhivasok/ki-ismeri-fel-oket-0Most komolyan ez ekkora gáz???
több mint 12 éve
www.pmfc.hu/hir/indul-a-jegyarusitas-1köszönöm
Jöhetsz nyugodtan. Nem tudom mivel jössz, de ha autóval ne a Szigetin akarj parkolni.
És vigyázz😊
www.police.hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/kozrendvedelem/fokozott-ellenorzes-pecsettNB2

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 12 éve
www.pmfc.hu/hir/indul-a-jegyarusitas-1Jöhetsz nyugodtan. Nem tudom mivel jössz, de ha autóval ne a Szigetin akarj parkolni.
És vigyázz😊
www.police.hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/kozrendvedelem/fokozott-ellenorzes-pecsett
több mint 12 éve
Összességében nem nagyon érdekel a magyar foci, de most hétvégén (ha jó idő lesz) kimennék meccsre. Mivel nem érdekel ezért nem nagyon követtem ezt a regisztrációs mizériát, ezért a kérdésem az lenne: Szombaton Pécs meccsre csak úgy, egyszerű pécsi polgárként hogy tudok bejutni? Régen ott helyben megvettem a jegyet azt annyi. Ezt most is lehet?

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 12 éve
balfaszok... 😀😀😀
Keresd a hibát 😀 😀 A Nemzeti sport mai száma 😀 😀Kiss
|
több mint 12 éve

Keresd a hibát 😀 😀 A Nemzeti sport mai száma 😀 😀

Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
magam sem tudom, miért lepődök meg itt még egyáltalán bármin is... 😀
|
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
De Divat, őszintén, mit kell ezen lovagolni hetekig? Úgysem tudsz rajta változtatni... Te is tudod, én is tudom, hogy mi a sz@r és min kéne tenni, csak hát pont azok nem akarják látni/tudni, akik változtathatnának. Ez van. Nem ér azonban ennyit ez a téma, hogy folyamatosan felhúzd magad rajta.
több mint 12 éve
magyar futballban, sőt magyarországon logika? C'mon maan....peachtudom, túl naiv vok...
|
több mint 12 éve
magyar futballban, sőt magyarországon logika? C'mon maan....
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
bmlsz megint alkotott:"Miért patkány már megint az MLSZ?
Először is azért, mert bár joguk lett volna akár 5000 jegyet is kérniük (ennyire nyilvánvalóan nem lett volna szükség – azért tegyük rögtön hozzá), de ezek saját maguk mondták, hogy elég lesz 700 (mi hétszázról tudunk, nem 770-ről). Meddig tartott volna kérni 2000-et, és ha csak 1200 fogy el, akkor visszaküldeni 800-at?!
Másodszor azért volt patkány, mert erről nem tájékoztatta a magyar szurkolókat. Egy szóval sem említették egyszer sem, hogy csak ennyi jegyet igényelnek. Egyetlen egy, szűkszavú közleményük volt a hollandiai jegyekkel kapcsolatban szeptember 12.-én, 5 nappal a bukaresti gyalázat után, amikor mindenki a pokolba küldte el a teljes magyar futballt. A közlemény ráadásul nem is jelent meg az országos médiában. Megnéztük a Googleban: egyedül az nb1.hu, az általunk soha nem hallott xlsport.hu és a topfoci.hu vette át az MLSZ közleményét. Még a Nemzeti Sport sem írta meg!
Harmadszor pedig azért volt patkány, mert egy szóval sem említették, hogy a jegyárusítás 10-12 nappal a mérkőzés előtt befejeződik. Sőt, ki tudja mikor ért véget már, mi hozzánk ezen a héten kedden érkezett az első jelzés a problémáról. Milyen megállapodásra hivatkoznak a két szövetség között? Hogy lehet így megállapodni, ami ennyire előnytelen az egyik fél számára?"
szerintem már biztos, h ezeknél a családbarát stadionok=ÜRES stadionok, így a családok szépen otthonról kényelmesen a kanapéba fekve nézhetik a remek meccseket! szépen tesznek is érte hétről hétre....vagy csak én nem látom a logikát benne??
|
több mint 12 éve
Hát őnem tudom ha visszatér is tavasszal,tud e ugyanolyan szinten játszani illetve a lába hogy fogja bírni.