Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
isten irgalmazz! "követtünk el mi is hibákat, de túl nagyokat nem...Kisebbeket igen, ami érhet akár vereséget is" bazmeg, akkor mi a nagy hiba? 😀😀www.csakfoci.hu/node/149874#add_new_comment
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Bassza meg....szegény csávó...
AMPUTÁLNI KELLETT A FRADI FOCISTÁJÁNAK LÁBÁT
Újabb életmentő műtét a Fradi-védőnapeszos
több mint 12 éve
Bassza meg....AMPUTÁLNI KELLETT A FRADI FOCISTÁJÁNAK LÁBÁT
Újabb életmentő műtét a Fradi-védőn
több mint 12 éve
egy nyilatkozatstopnak jobban örültem volna, mert amilyen kommentek mennek az elmúlt napokban (is), lassan elérik, hogy az ellenfélnek szurkoljak... ennyi hülyeséget összehordani, nem hiszem el, hogy nincs egy kommunikációs vezető, aki azt mondja, hogy akkor most kuss van a meccsig (ha már értelmes, nézőket nem felbőszítő gondolat nem képes elhagyni a szájukat)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Ez lesz: van gaal szerint a magyar csapat továbbra is szervezetlen.E.sanyi: továbbra sem tartom etikusnak a kollegától,hogy a másik csapat szakmai stábját kritizálja,de hát ő ilyen, ismerjük, ezért hìvják van gaalnak...
😀 😀 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Csúnyán néztek ránk a románok, ezért kaptunk ki. Aha.Már várom, mi lesz pénteken meccs után:
"Köztudott, hogy Romániában a hatalmas gyűlölet és a románok negatív hozzáállása zavarta meg a csapatot. Azonban Hollandiában sokkal több szeretet fogadta a szerethető válogatottat, amit sajnos nem tudtak a srácok hova tenni, helyén kezelni. Ez meg is látszódott a teljesítményen. Habár most nem 5-3-ra, csak 3-1-re kaptunk ki, ezt a szakmai stáb - Bognár Györggyel az élen, aki remekül feltérképezte a hollandus válogatottat - mindenféleképp előrelépésnek tekinti. Bizakodva tekintek, tekintünk a jövőbe és remélem még vagy 20 évig a szurkolók képébe hazudhatjuk, hogy mi vagyunk a legjobbak, mindenkit szeretünk és mindenki szerethető, ráadásul nagyon jó úton haladunk. Éljen a vezér és a párt!"
Én nem szoktam embereket kigúnyolni, de Sanyinak még a szeme sem áll jól...
több mint 12 éve
Bazzeg Sanyi bá sírok:Az a furcsa hogy nem rögtön. Bazzeg és ez az edző, sírni volna kedvem.
„Kétségtelen, hogy a bukaresti hangulatban annyi negatívum, gyűlölet volt a játékosok felé, amit nem tudtunk megoldani. A tény az, hogy ez megzavarta a csapatot, ez okozhatta a vereséget. Ezzel szemben hozzáértő, futballt szerető ötvenezer ember várható Amszterdamban, öröm lesz játszani ott, hiszem, hogy ez a játékunkban is meg fog jelenni. A hollandoknál minden meccs népünnepély, biztos vagyok benne, hogy a profikat, a támadók között klasszisokat felvonultató holland csapat mindig a legjobbra törekszik, így nagyon jó ellenfélre számítok."
És megmagyarázza 😀Toca
Mindig jövőre
több mint 12 éve
Bazzeg Sanyi bá sírok:„Kétségtelen, hogy a bukaresti hangulatban annyi negatívum, gyűlölet volt a játékosok felé, amit nem tudtunk megoldani. A tény az, hogy ez megzavarta a csapatot, ez okozhatta a vereséget. Ezzel szemben hozzáértő, futballt szerető ötvenezer ember várható Amszterdamban, öröm lesz játszani ott, hiszem, hogy ez a játékunkban is meg fog jelenni. A hollandoknál minden meccs népünnepély, biztos vagyok benne, hogy a profikat, a támadók között klasszisokat felvonultató holland csapat mindig a legjobbra törekszik, így nagyon jó ellenfélre számítok."
És megmagyarázza 😀
több mint 12 éve
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/dvtk-brit-tipusu-15-ezres-stadiont-kap-a-klub-fotok-2285985Nem vagyok híve a stadionépítéseknek, de abban biztos vagyok hogy ez legalább mindig tömve lesz!
több mint 12 éve
milyen jól is tettétek! szétbasztátok a vörösmartyt, napokig nem lehetett arra menni normálisan. biztos az étteremtulajok meg az újságárusok is gecire örültek nektek.A Millwall szurkolói Európa-szerte rettegett pszichopata állatok, alkoholista, vörösfejű bunkók. Nem egyszer merült már fel, hogy a tizedosztályig lezavarja őket a szövetség a barom szurkolóik miatt.azért tőlünk megkapták...Divat
Ilyet szeretnél itthon is?berger90
Mindig jövőre
több mint 12 éve
A Millwall szurkolói Európa-szerte rettegett pszichopata állatok, alkoholista, vörösfejű bunkók. Nem egyszer merült már fel, hogy a tizedosztályig lezavarja őket a szövetség a barom szurkolóik miatt.azért tőlünk megkapták...
Ilyet szeretnél itthon is?berger90
mféleképpen, sőőt csak ilyet! HOOLIGANS!!!
|
több mint 12 éve
YoungZeeZee
9 407
Ebben a könyvebn lehet olvasni a milwallról.www.libri.hu/konyv/james_bannon.a-beepitett-huligan.html
és itt egy interjú az illetővel.
www.origo.hu/sport/focivilag/20130911-nem-vagyok-halott-nem-vagyok-bortonben.html
több mint 12 éve
A Millwall szurkolói Európa-szerte rettegett pszichopata állatok, alkoholista, vörösfejű bunkók. Nem egyszer merült már fel, hogy a tizedosztályig lezavarja őket a szövetség a barom szurkolóik miatt.
bónusz (ahol megoldották):
Millwall gólöröm: 5M+szektorbezárás...Divat
Ilyet szeretnél itthon is?
Mindig jövőre
több mint 12 éve
www.nemzetisport.hu/foci_vb_2014/vb-2014-a-romanok-megusztak-penzbirsaggal-2285857ki gondolta volna...
|
több mint 12 éve

bónusz (

Millwall gólöröm: 5M+szektorbezárás...
|
több mint 12 éve
Megint megvertük magunkat.Sajnos fejben nagyon kevesek vagyunk..
több mint 12 éve
jó lesz ez az Újpest. jövőre 😀Sajnos az Állami FC padja is erősebb mint a mi kezdőnk.
Ik, nemsokára ti lesztek terítéken nálunk 😉petey
több mint 12 éve
jó lesz ez az Újpest. jövőre 😀Ik, nemsokára ti lesztek terítéken nálunk 😉
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
második helyen a Diósgyőr, csodálatos 😊
több mint 12 éve
Szégyen...
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
Szép volt fiúk! 😀😀 😀😀
több mint 12 éve
"Moniz legnagyobb baja, hogy még nem találta meg az állandó kezdő 11ét". Jaj Gundi. Mert a Honvédnál aztán kőbe vannak vésve a kezdőjátékosok. Ez a Godoy-Daud-Job 3as 3 hete talán még itt se volt. Ma mindhárom kezdett...
több mint 12 éve
Szeretem az ilyen kommentátort, aki őszintén meglepődik egy Józsi-Valpoort csere után, hogy Gyömbér megy Józsi helyére és Somalia megy hátra...
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
Ahhoz képest, hogy az első 15 percben kinézett a Honvédnak egy méretes zakó, most valahogy mégis vezetünk. 😀😀 Fingom sincs, hogy lehetséges ez, de most már tartsuk meg az előnyt valahogy....
több mint 12 éve
Végre megint lecseréli józsit, mint írtam ezt is sokszor, amíg ő a pályán ténfereg, teljesen hiteltelen Monizjjncaaés Holmant mi tartja a pályán? szó szerint nincs egy párharc amit megnyerne, kb 20szor elvesztette már a labdát
BEARS BABY!
Sir Alex immortal