Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
szépen blokkolták egymást belső védőinkamúgy nem látom a tüzet
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 12 éve
vezetnek a törökök, mondtam már múltkor, hogy ők lesznek a nevető 3.
több mint 12 éve
Atyaisten, minden védő áll és nézi, hogy gólt kapunk-e
több mint 12 éve
hollandok kb lötyögnek...nem kérdőjelezhető meg az előrelépés.
megjegyzem volt egy szögletünk és 2 jó helyről jövő szabadrugásunk, Dzsudzsi iszonyatos hatékonysággal oldotta meg mind a 3-at😊NB2
Mindig jövőre
több mint 12 éve
Plusz amikor egy védő 3 méterrel a támadó mellett legelészik, nem pedig szorosan fogja.ez milyen gól volt baszki....gabokockaSajnos ez van mikor egy kapus hibázik.Matthew99
több mint 12 éve
hollandok kb lötyögnek...megjegyzem volt egy szögletünk és 2 jó helyről jövő szabadrugásunk, Dzsudzsi iszonyatos hatékonysággal oldotta meg mind a 3-at😊
több mint 12 éve
ez milyen gól volt baszki....gabokockaSajnos ez van mikor egy kapus hibázik.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
ez milyen gól volt baszki....
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
Ez egy edzőmeccs a hollandoknak. Bogdán is vastagon benne volt, baromi lassan hullott a labda a kapuba.
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Mennyit fizetett a védelem hogy olyan jó helyről nézhessék a gólt ?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Vigyázzatok, mert nem szabad levegősen védekezni...
több mint 12 éve
Dzsudzsák bazmeg, miért is passzolt volna?
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Gundi vagy a jövőbe lát vagy a kettő ugyanaz 😀Elég idegesítő hogy késik a kép...JayBÉrdekes, nálam a hang jön hamarabb 😊Jakehomer
több mint 12 éve
Elég idegesítő hogy késik a kép...JayBÉrdekes, nálam a hang jön hamarabb 😊
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Elég idegesítő hogy késik a kép...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Szerintem meg Simon Attilát és Radót meg kellett volna hívni a válogatottba, legalább a keretbe! Mindkettő bombaformában van, és cserekét megtörték volna a kezdők által lestrapált holland védőket. 😀😀😀Egy - két 11-est biztos csinálna úgyis, hogy nincs a közelében holland 😀 már ezért megérné betenni 😀
Viccet félretéve Radó tényleg bombaformában van, vele legalább csereként én számoltam volna.iktriad
több mint 12 éve
Szerintem meg Simon Attilát és Radót meg kellett volna hívni a válogatottba, legalább a keretbe! Mindkettő bombaformában van, és cserekét megtörték volna a kezdők által lestrapált holland védőket. 😀😀😀"Németh Krisztián pótolja Szalait a válogatott kezdőjében"Na mondjuk ebbe belekötni nem lehet... Egyrészt Nikolics a magyar bajnokságban vitézkedik, míg Németh Krisztián a hollandba, szerintem érzed a különbséget. Másrészt Németh pont most lendült formába, ugyanis 3 gól rúgott 3 forduló alatt. Ezenkívül Nikolics az utóbbi hetet kihagyta betegség miatt, nem biztos, hogy 100%-os. És igen Egervárinak nincs nagy taktikája, de Németh akkor is jobban ismerei a "rendszert", mint Nikolics.
NK 4 gól
Nikolic 10 gól
Végülis..Nembaj Egervári favorizáld csak Némócskát,remélem mindkettőtöknek van még két meccse a válogatottban aztán viszlát.Kenny
Szóval lehet Egervárit kritizálni nagyon sok mindenért, de ezért éppenséggel nem kell. 😉Jughead
Viccet félretéve Radó tényleg bombaformában van, vele legalább csereként én számoltam volna.
több mint 12 éve
Lassan mondom hogy külföldi is megértse 😀

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Távol álljon tőlem, hogy ebből is poént csináljak, de 0:19 EPIC.Mint valami élőhalott.
több mint 12 éve
Hát én ezen meghaltam 😀Csak el ne küld az NSO-nak mert komolyan veszik és lehozzák hogy nagyképűek a hollandok 😀
Így nyilatkoztak a holland válogatott játékosai a ma esti meccsről:
Robin van Persie:
"- Tisztában vagyok vele, hogy életem eddigi legfontosabb meccsét játszom, ha pályára kerülök. A magyar válogatottnak gólt lőni szinte lehetetlen, de ha mégis sikerülne, a legboldogabb ember lennék világon. Bödével szeretnék mezet cserélni."
Wesley Sneijder:
"- Még taktikánk sincs. Fogalmam sincs, hogyan kerüljük el az őrületes magyar rohamokat. Személy szerint egy döntetlennel kiegyeznék, de tudom, hogy ezért 110%-ot kell nyújtanunk."
Dirk Kuyt:
"- Sajnos, ma lesz két éve, hogy nem lőttem gólt és ha most valakinek azt mondom, ez most éppen a magyarok ellen változik... kinevet. Játszanánk a brazilok vagy a spanyolok ellen, de pont Guzmicsék érkeznek hozzánk. Hát ilyen peches vagyok."
Nigel de Jong:
"- Nem semmi visszatérés lesz. Nagyon várom a találkozót, bár tudom, hogy nem lesz könnyű pontot csenni a magyaroktól. Középpályán nagyon kemények, félek, hogy lepattanok róluk."
Arjen Robben:
"- Jól ismerem a magyarokat. Fifában mindig velük vagyok és az elmúlt 3 meccsen 22 gólt lőttem Torghellével. Igaz, hogy amatőr szinten játszok és Sanyi sem lesz itt, de a fodrászommal fogadtam, ha nyerünk, akkor ingyen kapok egy göndörítést."
Jeremain Lens:
"- Dzsudzsákot nagyon jól ismerem a PSV-ből, ültem már mellette autóban és be kell valljam, rettegek, ha meglátom. Próbáltam sérültet jelenteni, de a posztomon mindenki megelőzött."Duff
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Hollandia, az utca embere:"Mit vár a mai meccsel kapcsolatban?"
"Hiszek Cristiano Ronaldóban, és remélem, megszerezzük a három pontot Németországban."
(kezében meg füves cigi)
😀