Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 562 — Amerikai sportok rajongója
Pepe a világ legjobb hátvédje!
Aki kételkedik nézze vissza a meccset. Ha ő nincs kb 3-3 nem 3-0.eaglesmcnabb
Csak az elvakult haterek számára nem világos. Hihetetlen amit meccsről meccsre leművel, főleg ha azt nézem, hogy a szezon felében 2 ember munkáját végzi el, annyira értékelhetetlen tud lenni Ramos.FViktor93
Szakmailag ez igaz lehet, csak közben egy gusztustalan féreg játékos, szerintem ezért utálják sokan, nem a helyezkedési hibái, vagy erényei miatt😊zavi27
idén sok meccset láthattál, az atletico és a barca ellen színészkedett, azon kívül semmi kirívót nem csinált.
Pl. Ramossal ellentétben, aki egy alattomos féreg, (az ezer éve történt getafe elleni rugdosás miatt mégis Pepe a köcsög),
nem számít hogy a portugálnak idén valami 6 meccse volt egymás után hogy nem hogy sárgát nem kapott, hanem még szabálytalansága sem volt 😊, 3. éve nem kapott pirosat (Ramosnak csak idén van 3) 7 szezonból 7-ben volt kevesebb lapja mint Ramosnak, aki mellé még szar is. Sőt még az év csapatába is beválogatják mindig, holott az MTKba nem merném berakni VUkmir helyére 😀

A fentiek ellenére kettejük közül ki a "gusztustalan féreg"? Na hát persze hogy Pepe!eaglesmcnabb
Az egesz palyafutasara, amokfutasaira gondoltam, az hogy eppen meguszta lap nelkul az sokszor a szerencseje. Nyilvan egy Eche ellen 5-0nal nem fog lapokat kapni,szoval ki lehet itt ragadni utobbi 5-6 meccset, de nem errol van szo. Amugy a Costa orrlefujasa az mi volt pl? Ramos is nagyon gaz lett az utobbi evekben sajnos (realos vagyok amugy), de attol meg sajnos Pepe is jo nagy paraszt, es csak erre vilagitottam ra, hogy tudasa alapjan nagy klasszis, nyilvan nem jatszana akkor ott, csak leirtam hogy megertem hogy sokaknak miert nem lehet soha normalis, kedvelt jatekos, igy nekem se. Ugyanez Barcaban mondjuk Dani Alves pl. klasszis szelsohatvegd, de a mutogatasai, szineszkedesei miatt sokan nem birhatjak.
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 20 261 — Vikings fan
Megbélyegzett játékos csinálhat bármit, úgyis az marad. Törődj bele McNabb Pepe csak egy brutalis allat CR meg csak a hajaval torodik.
Haters gone hate!
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 100 — je suis poloska
Csak az elvakult haterek számára nem világos. Hihetetlen amit meccsről meccsre leművel, főleg ha azt nézem, hogy a szezon felében 2 ember munkáját végzi el, annyira értékelhetetlen tud lenni Ramos.FViktor93
Szakmailag ez igaz lehet, csak közben egy gusztustalan féreg játékos, szerintem ezért utálják sokan, nem a helyezkedési hibái, vagy erényei miatt😊zavi27
idén sok meccset láthattál, az atletico és a barca ellen színészkedett, azon kívül semmi kirívót nem csinált.
Pl. Ramossal ellentétben, aki egy alattomos féreg, (az ezer éve történt getafe elleni rugdosás miatt mégis Pepe a köcsög),
nem számít hogy a portugálnak idén valami 6 meccse volt egymás után hogy nem hogy sárgát nem kapott, hanem még szabálytalansága sem volt 😊, 3. éve nem kapott pirosat (Ramosnak csak idén van 3) 7 szezonból 7-ben volt kevesebb lapja mint Ramosnak, aki mellé még szar is. Sőt még az év csapatába is beválogatják mindig, holott az MTKba nem merném berakni VUkmir helyére 😀

A fentiek ellenére kettejük közül ki a "gusztustalan féreg"? Na hát persze hogy Pepe!

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 461 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
na ez a gól szépen feltette a koronát a védelem ma esti teljesítményre... szép lesz innen a továbbjutás, de nem lehetetlenDexxter Tailor
Az a durva, hogy lényegében nincs értékelhető csatárunk így Eto'o nélkül, mégis sikerült elbukni a meccset a hülye védelmi hibákon.Schleck
ami meg még viccesebb, hogy a Palace elleni meccsig ligaelit védelmünk volt, most meg 5 nap alatt elbukjuk a bajnokságot, meg a BL-ben is szopóágon vagyunk

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 562 — Amerikai sportok rajongója
Szakmailag ez igaz lehet, csak közben egy gusztustalan féreg játékos, szerintem ezért utálják sokan, nem a helyezkedési hibái, vagy erényei miatt😊
több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
na ez a gól szépen feltette a koronát a védelem ma esti teljesítményre... szép lesz innen a továbbjutás, de nem lehetetlenDexxter Tailor
Az a durva, hogy lényegében nincs értékelhető csatárunk így Eto'o nélkül, mégis sikerült elbukni a meccset a hülye védelmi hibákon.

több mint 11 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Csak az elvakult haterek számára nem világos. Hihetetlen amit meccsről meccsre leművel, főleg ha azt nézem, hogy a szezon felében 2 ember munkáját végzi el, annyira értékelhetetlen tud lenni Ramos.
több mint 11 éve
na ez a gól szépen feltette a koronát a védelem ma esti teljesítményre... szép lesz innen a továbbjutás, de nem lehetetlen

Don't blink!
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 100 — je suis poloska
Aki kételkedik nézze vissza a meccset. Ha ő nincs kb 3-3 nem 3-0.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 230 — Cowboys fan
Sőt akármilyen hihetetlen ugyanez a színészkedés megvan (majdnem) minden más sportágban isAsbee
De van ahol ezt nem díjazzák. Sem a közönség, sem az ellenfél.NB2
miért, a fociban igen?
több mint 11 éve
focisták akkora barmok, hogy a csapat sikerét simán hátrább sorolják a magukénál
Bale le nem passzolta volna a világ minden kincséjéért semNB2
Mert te a munkahelyed sikerességét ugye fontosabbnak tartod a sajátodénál, ugye?

több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 28 125 — nabege2@yahoo.com
focisták akkora barmok, hogy a csapat sikerét simán hátrább sorolják a magukénál
Bale le nem passzolta volna a világ minden kincséjéért sem
több mint 11 éve
Oscar-Lampard és Ramires még mindig a pályán? WTF? Annyira rossz nézni védekezésben is a játékát ma, hogy az hihetetlen.

több mint 11 éve
úgy tűnik ebben a fehér mezben a védőink öngólveszélyesek lesznek, hihetetlen...

Don't blink!
több mint 11 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 143 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
NEMANJA OOOOO NEMANJA OOOO

fél München tik-takot rág most, nem érdekel ha 5-1-el kiesnek ez akkor is mennyei 😊davemayer
Nemanja + mennyei, akkor ez csakis Nikolicsról szólhat 😀
több mint 11 éve
huhh, ez a PSG - Chelsea nagyon bénácska meccs... egy Ramires - Lampard csere kéne, és simán hozható lenneDexxter Tailor
Azzal egyetértek, hogy Ramirest le kell cserélni, de egy Ramires - Matic szerintem jobb lenne, hülye BL szabály. 😕Schleck
amúgy igen, Matic nagyon hiányzik, én is őt írtam volna, ha bevethető lenne...Dexxter Tailor
De maradt végül Ramires. Veszélyes lesz ez így.

szerk: Legalább játszana jól. De az sincs meg.

több mint 11 éve
huhh, ez a PSG - Chelsea nagyon bénácska meccs... egy Ramires - Lampard csere kéne, és simán hozható lenneDexxter Tailor
Azzal egyetértek, hogy Ramirest le kell cserélni, de egy Ramires - Matic szerintem jobb lenne, hülye BL szabály. 😕Schleck
amúgy igen, Matic nagyon hiányzik, én is őt írtam volna, ha bevethető lenne...

Don't blink!
több mint 11 éve
Azzal egyetértek, hogy Ramirest le kell cserélni, de egy Ramires - Matic szerintem jobb lenne, hülye BL szabály. 😕

több mint 11 éve
huhh, ez a PSG - Chelsea nagyon bénácska meccs... egy Ramires - Lampard csere kéne, és simán hozható lenne

Don't blink!
több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 28 125 — nabege2@yahoo.com
Sőt akármilyen hihetetlen ugyanez a színészkedés megvan (majdnem) minden más sportágban isAsbee
De van ahol ezt nem díjazzák. Sem a közönség, sem az ellenfél.
több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
HAHAHAHAHAHA Rooney gyorsan gyógyulgamerkr
Mondjuk ha kéne mondani egy játékost akinek nem szokása a színészkedés akkor lehet pont Rooneyt mondanám.dugo1993
mondjuk ha egy olyan játékos csinálja, akire nem jellemző, akkor az jobban feltűnik, mint ha mondjuk Ca$hley csinálta volna.

(egyébként meg minden játékos színészkedik legalább egyszer életében, én pl már láttam Rooney-halálugrást ajándék tiziért is - nem is egyet -, de pl Sturridge gyakrabban csinálja, úgyhogy inkább befogom a számat.)slowmotion
Sőt akármilyen hihetetlen ugyanez a színészkedés megvan (majdnem) minden más sportágban is

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 230 — Cowboys fan
HAHAHAHAHAHA Rooney gyorsan gyógyulgamerkr
Mondjuk ha kéne mondani egy játékost akinek nem szokása a színészkedés akkor lehet pont Rooneyt mondanám.dugo1993
mondjuk ha egy olyan játékos csinálja, akire nem jellemző, akkor az jobban feltűnik, mint ha mondjuk Ca$hley csinálta volna.

(egyébként meg minden játékos színészkedik legalább egyszer életében, én pl már láttam Rooney-halálugrást ajándék tiziért is - nem is egyet -, de pl Sturridge gyakrabban csinálja, úgyhogy inkább befogom a számat.)
több mint 11 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Ez ok, csak nem biztos hogy lenne visszatartó ereje. Pl. így simán bevállalna pár csapat olyat, hogy 2 átigazolásból kimaradjon, ha ezzel meg tudna szerezni egy kiemelkedő tehetséget.vandeminek
Ezek úgyis "befektetések", mert nem minden tehetségből lesz kezdő a felnőtt csapatban, sőt. Ha Neymar miatt megbüntetik a klubot, azt mondom tegyék, mert megérdemlik, ne igazolhassanak ez esetben. Viszont utánpótláskorú játékosok miatt (akik évekre vannak az első csapattól) büntetni az első keretet, necces.

Szerintem lesz fellebbezés és vagy enyhítenek, vagy a büntetés végrehajtását elhalasztják. Ha nem, akkor legalább a "B" csapat tagjai is kapnak lehetőséget.

csebi
Legyen igazad, mert nem voltam elég pontos, akkor ne igazolhasson az egész utánpótlás, ha így jobb a lelkednek. 😀
Bár meglepő, hogy nálad a 16, a 17 és a 18 éves külön-külön, egy-egy korcsoportnak számít. 😀
több mint 11 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
 www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/fifa-a-barcelonat-kizartak-ket-atigazolasi-idoszakbol-2326165

így nem lesz Valdes-nek utóda? LOLdavemayer
Ebből úgyis fellebbezés lesz, az meg hozhat még érdekességeket. Mondjuk klubtól eltekintvén baromi érdekes, hogy tinédzser kölykök igazolása (akik úgyis a korosztályos csapatba kerülnek külön szakmai stáb kezébe), miért hat ki a felnőtt csapat igazolási jogára?! Számomra úgy lenne törvényszerű, hogy ha ifjúságit igazoltak szabálytalanul, akkor abban a korcsoportban ne igazolhassanak, ha első keretbe igazoltak szabálytalanul, akkor ott legyen szankció.Tony
Ez ok, csak nem biztos hogy lenne visszatartó ereje. Pl. így simán bevállalna pár csapat olyat, hogy 2 átigazolásból kimaradjon, ha ezzel meg tudna szerezni egy kiemelkedő tehetséget.

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 641 — Lucas Scott
 www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/fifa-a-barcelonat-kizartak-ket-atigazolasi-idoszakbol-2326165

így nem lesz Valdes-nek utóda? LOLdavemayer
Ebből úgyis fellebbezés lesz, az meg hozhat még érdekességeket. Mondjuk klubtól eltekintvén baromi érdekes, hogy tinédzser kölykök igazolása (akik úgyis a korosztályos csapatba kerülnek külön szakmai stáb kezébe), miért hat ki a felnőtt csapat igazolási jogára?! Számomra úgy lenne törvényszerű, hogy ha ifjúságit igazoltak szabálytalanul, akkor abban a korcsoportban ne igazolhassanak, ha első keretbe igazoltak szabálytalanul, akkor ott legyen szankció.Tony
ez aztán igazán komoly büntetés lenne, hatalmas visszatartó ereje lenne, reszketne az összes klub, hogy mondjuk egy évig nem igazolhat 17 évest, csak 16-ot meg 18-at 😀

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.