Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
"Détári a bundázással kapcsolatban az olyan klubvezetők felelősségét is felveti, akik nem fizetik meg a beígért juttatásokat. „Ha a játékos két-három-négy hónapja egy kanyit sem kap, akkor miből fizeti a gázszámlát, miből törleszti a lakáshitelt, egyáltalán, miből vesz vacsorát a gyerekének? Az ilyen játékosokból válik szabad préda…”"www.origo.hu/sport/focivilag/20130926-ha-megtudom-hogy-valaki-eladta-a-meccset-megolom.html?sec-2
több mint 12 éve
A legfontosabb, hogy meggyógyuljon. Hétvégén az eredmény sokadrangú dolog lesz......
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
AKEEM!!!basszus ez hihetetlen, végre együtt vagyunk szinte minden szinten, eredmények is jönnek...erre történik egy ilyen! q.va sok kedvem lenne bármihez is, ha ez történne egy csapattársammal, barátommal!!! és csak 22 éves, ezt komolyan nem hiszem...kész vagyok, teljesen lesokkolt! 😕 😥
|
több mint 12 éve
Én sajnos tudom mit él át. Remélem megmaradt a harcossága, és megküzd vele. Most csak ez a lényeg. A túlélés. Szurkoljunk neki, mint ahogy a táborotok szokta. Sikerülni fog.
több mint 12 éve
Nincs jól a trinidadi harcos..Kár érte,remélem átvészeli.Kitartást!
több mint 12 éve
Engem sem hívtak, sőt elég sok ismerősömet nem. azért a B-középbe elég sok ember tartozik+ ott vannak a 2-es szektor tagjai...fura, ha őket is hívták és ők lennének a 20% pff kamu az egész. Most meg megy a széthúzás a tábor közt, hogy bazdmeeg ki volt az a köcsög aki 1-est nyomott.Nem,azzal nincs bajom ha azokat zárja ki akik berohantak a pályára,kordont törtek.Bizonyos részben velük is egyetértek,mert nem értenek egyet a jelenkori vezetéssel,de talán nem ez a legmegfelelőbb módja ennek a közlésének.Kurva anyját mert kizárja a rendbontókat , ez most komoly ?TocaMár leírtam tegnap,mi az hogy telefonálgat?Meg azt is kötve hiszem hogy ~80% az 1-esre nyomott volna.KennyHát a kurvaanyádat,de komolyan.Kennymiért is?kristof
Azzal van problémám hogy listáz.A maradék 20%-nak szerinted milyen hátrányai lesznek abból hogy a kettesre szavazott?Kenny
szerk.: Gyógyulj meg Adams!Az egész Fradi család mögötted áll és imádkozik érted!!

Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
iszonyat :-/ ...vívd meg a harcot, gyógyulj meg!Basszus, Akeem 😕 22 évesen, egy élsportolónál, kemény 😕nagyon durva, én az indexen olvastam, megdöbbentő.davemayer
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ftc-a-trinidadi-vedo-varatlanul-szivinfarktust-kapott-2282877Bálesz
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 12 éve
Ezért nem kell megadni a telefonszámodat és nem hívogatnak. 😊 Nem volt kötelező megadni regisztrációkor.Van mérlegelési lehetősége? A mellettük állókat csak nem zárhatja ki, hogy "biztos ti adtátok a kezükbe". Ha meg olyan ostobák voltak, hogy tartották, akkor meg is érdemlik.
A Csatáry-molinóért is kitiltottak két emberkét, akiknek sanszos, hogy semmi közük nem volt a kiíráshoz. Aki volt már meccsen az tudja, hogy nem feltétlenül azok tartják az ilyet, akik készítik. Ezt vajon mérlegelte a listás?Bálesz
több mint 12 éve
Ezért nem kell megadni a telefonszámodat és nem hívogatnak. 😊 Nem volt kötelező megadni regisztrációkor.A Csatáry-molinóért is kitiltottak két emberkét, akiknek sanszos, hogy semmi közük nem volt a kiíráshoz. Aki volt már meccsen az tudja, hogy nem feltétlenül azok tartják az ilyet, akik készítik. Ezt vajon mérlegelte a listás?

több mint 12 éve
Nem,azzal nincs bajom ha azokat zárja ki akik berohantak a pályára,kordont törtek.Bizonyos részben velük is egyetértek,mert nem értenek egyet a jelenkori vezetéssel,de talán nem ez a legmegfelelőbb módja ennek a közlésének.Kurva anyját mert kizárja a rendbontókat , ez most komoly ?TocaMár leírtam tegnap,mi az hogy telefonálgat?Meg azt is kötve hiszem hogy ~80% az 1-esre nyomott volna.KennyHát a kurvaanyádat,de komolyan.Kennymiért is?kristof
Azzal van problémám hogy listáz.A maradék 20%-nak szerinted milyen hátrányai lesznek abból hogy a kettesre szavazott?
több mint 12 éve
Kurva anyját mert kizárja a rendbontókat , ez most komoly ?Már leírtam tegnap,mi az hogy telefonálgat?Meg azt is kötve hiszem hogy ~80% az 1-esre nyomott volna.KennyHát a kurvaanyádat,de komolyan.Kennymiért is?kristof
több mint 12 éve
Már leírtam tegnap,mi az hogy telefonálgat?Meg azt is kötve hiszem hogy ~80% az 1-esre nyomott volna.Hát a kurvaanyádat,de komolyan.Kennymiért is?kristof
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Hát a kurvaanyádat,de komolyan.Kennymiért is?
több mint 12 éve
"Végeztünk egy közvélemény kutatást a szurkolói kártyával rendlekezők között telefonon. 27672 ember adott választ, ezeknek 82.1%-a azt kérte, zárjuk ki a rendbontókat. Nekem, mint az FTC elnöke, kötelességem így tennem. "akkor ezért hívtak ma... én kinyomtam a gépi hang hallatán egyből 😀
Hát a kurvaanyádat,de komolyan.Kenny
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 12 éve
"Végeztünk egy közvélemény kutatást a szurkolói kártyával rendlekezők között telefonon. 27672 ember adott választ, ezeknek 82.1%-a azt kérte, zárjuk ki a rendbontókat. Nekem, mint az FTC elnöke, kötelességem így tennem. "Hát a kurvaanyádat,de komolyan.
több mint 12 éve
Basszus, Akeem 😕 22 évesen, egy élsportolónál, kemény 😕nagyon durva, én az indexen olvastam, megdöbbentő.
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ftc-a-trinidadi-vedo-varatlanul-szivinfarktust-kapott-2282877Bálesz
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Basszus, Akeem 😕 22 évesen, egy élsportolónál, kemény 😕www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ftc-a-trinidadi-vedo-varatlanul-szivinfarktust-kapott-2282877

több mint 12 éve
csakh gerjesszem az elaludt tűzet: "Nem indított nyomozást a rendőrség az augusztus 17-ei FTC–MTK labdarúgó-mérkőzésen kifeszített, a nemrég elhunyt, háborús bűnökkel vádolt Csatáry Lászlóra emlékező molinó ügyében – tudta meg a Magyar Hírlap."köszönjük... 😛 😊
|
több mint 12 éve
Ez lett a spanyol bajnokságból.A Real és a Barca seggében van az összes játékvezető, nyilván ők járnak jól mindig.
Én nálam mondjuk azért elég rövid idő után betelne a pohár a kiscsapatok vezetői helyében és balhét csinálnék.
Az egészben az a legvérlázítóbb, hogy ez a két csapat papíron a folyamatos kamufújások nélkül is sokkal, de sokkal jobb a többieknél és legtöbbször nincs is szüksége ezekre a segítségekre a 3 ponthoz.
És akkor így jutunk el oda, hogy már a bajnokság 2/3-ánál nonsense az egész, úgy elhúzott az a 2 csapat a többitől.
Pont, hogy azzal járnának jobban, ha a bajnokság végig nyílt lenne és esetleg meg tudnák szorongatni a Barcát és a Madridot.
több mint 12 éve
96. percben kamutizi, ha nem látom akkor is tudom, hogy Real Madrid meccs 😀JC6ja mert a barcára ez sohasem volt jellemző
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
96. percben kamutizi, ha nem látom akkor is tudom, hogy Real Madrid meccs 😀
több mint 12 éve
na a nagyképű ramosról csak beszoptunk egy gólt, ki is lehetett volna állítani egyébként már az első játékrészben, már-már súrotla a szar a seggünket, aztán megint jött PEPE.. .Isten az az ember én mondom nektek!Ancelotti meg monnyon le! Pepe az jó, a többi egy nagy szar!
Milan meccs meg várható volt hogy x lesz, Robinhó végigtolta gól +assist. Roma meccs is 0-0, Totti beáll oszt egyből nyernek 2-0-ra 😀 vezetik is abajnokságot 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
sportgeza.hu/futball/2013/09/25/beijesztos_szabad/hatalmas. majdnem, mint Chip Kelly 3x3-as felállása. egyszer ez is bejött...
több mint 12 éve
Napoli a legnagyobb király, de szerettem anno CMben velük lenni, akkor még a harmadosztályban voltak - de ott 20 ezer fölötti átlagnézővel... 😀davemayerbiztos azok, de Rafát megint kezdi utolérni a végzete - kis csapatok ellen hajlamos betlizni.
anno a Liverpool bajnoki címe is ezen ment el 2008-2009-es szezonban.
több mint 12 éve
Bayern szappanopera II. résza jóarcúval jár, és a jóarcú-jóképességű felcsinálja. muhaha. miben hitt, hogy Gomez a dugásban sem lesz eredményes? 😊
Iktriad még biztos emlékszik, hogy írtam a Mario Gomez - Sarah Brandner (Schweinsteiger ex?-barátnője) afférról, ami közrejátszott Gomez eladásában. Nos, ha minden igaz, nem csak affér volt, hanem sikerült teherbe esnie a hölgynek (Gomeztől), aminek abortusz lett a vége.Amadeus91