Soccer

41 feliratkozó

több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 46 837 — Whoops, looks like something went wrong.
Balotelli 3 meccses eltiltás. Minő véletlen, pont beleesik a Juve elleni meccs is.
Oké, vele sincs esélyünk, de ez azért igazán szánalmas már, hogy minden évben eltiltják a Juve elleni meccsről valamelyik húzóemberünket. Eddig Ibrát, most Balotellit.
Juhej! 😀

több mint 12 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
ÓRIÁSI volt, Rédli András világbajnokunk(majd megjelent címeres melegítőbe Módos is...😊) mellettünk állt, és együtt szurkoltunk!!!
AZT BESZÉLI EURÓPA ............. !!! 😊Divat
Rédli mellettünk jött be, aztán egyből ment és oldalba pisált egy bokrot 😀

A meccs végi beugrálást pedig azért sajnálom, mert így a stadion nagy részét megfosztotta a sok felelőtlen attól, hogy a csapattal ünnepelhessen. Emiatt maradt hiányérzetem a végén.Bálesz
mire gondolsz? vártad, h feljöjjenek egészen a sörsátorig v mi? ha nem mennék be hozzájuk, akkor tapsolnak kettőt, aztán mennek is az öltözőbe...ötletem sincs mitől fosztottak meg?! én ígyis ugyanúgy ugráltam és énekeltem a "csapattal" együtt, mint akik lent voltak a pályán. én inkább csak irigylem őket, szívem szerint első sorba rohantam volna be, h kicselezve 3 biztonságit az első ződ kedvencem nyakába ugorjak akit meglátok... 😛 😀

Fradi sör? hát nem tudom, alapból rosszul indult, h 1 órát álltam sorba a meleg sörért, majd mire az öreg kiöntötte a 4 dobozt, addig az elsőt simán lehúztam, és persze azt se hagyta, h segítsünk neki önteni...kicsit vizes volt nekem amúgy, bár egy kőbambi, borsodi kombóhoz képest simán jó volt! reméljük nem jut a snack sorsára...annak jól elbaszták a terjesztését! egyedül azt sajnálom, h nem zöld a sör, úgy látszik Béci bával(kanizsai faszi, ő védette le a ződ sörikét) nem sikerült megállapodni!

|
több mint 12 éve
Kiss New Orleans Saints 2 151 — Who Dat Nation
a meccs közbeni incidens margójára, makik ugrottak be először, sajna erre "ugrottak" a mi hooljaink is gkordonostól.. 😕
meccs végi "balhéhoz": meg lehet nézni Ricardo és kubatov nyilatkozatát, de nem is értem a fészbúk királyt, le volt beszélve a közös ünneplés, szeku engedte is be a szurkolókat a játékosokhoz!! de ő megint okos volt, asszem többet nem kell jönnie a Tábor felé...Divat
" ugráljon a simon tibi hejj hejj" ezért kattant be a tábor. Nagyon jó meccs volt, finom volt a Fradi sör is.

Bode
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 112 — Illegális gyakorló
ÓRIÁSI volt, Rédli András világbajnokunk(majd megjelent címeres melegítőbe Módos is...😊) mellettünk állt, és együtt szurkoltunk!!!
AZT BESZÉLI EURÓPA ............. !!! 😊Divat
Rédli mellettünk jött be, aztán egyből ment és oldalba pisált egy bokrot 😀

A meccs végi beugrálást pedig azért sajnálom, mert így a stadion nagy részét megfosztotta a sok felelőtlen attól, hogy a csapattal ünnepelhessen. Emiatt maradt hiányérzetem a végén.

több mint 12 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 332 — no es importante
 www.bama.hu/baranya/sport/a-maganyos-papai-drukker-517095NB2
ha Hurka még fórumozna, ez a kép tökéletes lenne az aláírásába

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
NB2 New England Patriots 27 457 — nabege2@yahoo.com
Dzsudzsinak szeretettel😊
 www.origo.hu/sport/focivilag/20130923-a-crvena-zvezda-szurkoloi-uraljak-a-jatekosokat.html?sec-4
több mint 12 éve
 www.rangado.hu/tartalom/cikk/251117_oriasi_balhe_a_torok_derbin

igaz, h nem a nyugat (ahol ugye régóta megoldották! ja nem ott se), na ez a balhé emberek -különösen ajánlanám fészbuk gábor figyelmébe is- nem pedig ami a puskásba volt!!! mondjuk ha vezetett volna a dózsa 2-1-re és Csukát kiszórták volna a 93. percben, ki tudja h alakult volna... 😊

|
több mint 12 éve
NB2 New England Patriots 27 457 — nabege2@yahoo.com
 www.bama.hu/baranya/sport/a-maganyos-papai-drukker-517095
több mint 12 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 455 — Amerikai sportok rajongója
Nagyon jo meccs volt magyar szinten, csodas hangulat lehetett igy tvn keresztul is atjott valamennyire, hat mi enyyit tudtunk most, igazandibol eron felul is teljesitettunk foleg az elso felidoben, tetszett a jatekunk. Aztan kijott, hogy nem tudtunk semmi ertelmeset cserelni mar, amivel forditani tudtunk volna, az a par helyzet meg kimaradt.
több mint 12 éve
a meccs közbeni incidens margójára, makik ugrottak be először, sajna erre "ugrottak" a mi hooljaink is gkordonostól.. 😕
meccs végi "balhéhoz": meg lehet nézni Ricardo és kubatov nyilatkozatát, de nem is értem a fészbúk királyt, le volt beszélve a közös ünneplés, szeku engedte is be a szurkolókat a játékosokhoz!! de ő megint okos volt, asszem többet nem kell jönnie a Tábor felé...

amúgy meg 3millió+3zártkapu...kizárt, h megússzuk!

AZT BESZÉLI EURÓPA ............. !!! 😊

|
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 922 — Cowboys fan
Nem az a kérdés kerítés van-e vagy kordon. Mit kerestek a szurkolók ott? Az mindegy hogy betörték vagy átugrották...apeszos
emelkedik a színvonal, végre egyre jobban vonzza a szurkolókat.
ezt akarták Csányiék, nem? akkor minek büntetnek?!
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 670 — je suis poloska
megvágtuk a Paksot, Pepe ebben a fordulóban több gólt lőtt mint messi, tökéletes hétvége. 😊

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
YoungZeeZee 9 407
mi volt a drapin?Nem tudom irnak e majd rola.
több mint 12 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Kedden az ő szájuk habzik majd a legjobban a bünti miatt. Nem értem, ha szerintetek ennyire rátok szállt az MLSZ, akkor miért kell még okot is szolgáltatni?apeszos
Ezt adom én is!
Gondolom a meccs után pályán ünneplés is sokba fog kerülni.

Pedig tényleg (Ferencvárosi) futballünnep lehetett volna.
Magyar szinten kifejezetten élvezetes meccs, tömött lelátók, koreográfia, szurkolás...Sinisa
Egyetértek. Sok ilyen kellene balhé nélkül.
több mint 12 éve
Sinisa New England Patriots 3 144 — Gràcies Pep!
Kedden az ő szájuk habzik majd a legjobban a bünti miatt. Nem értem, ha szerintetek ennyire rátok szállt az MLSZ, akkor miért kell még okot is szolgáltatni?apeszos
Ezt adom én is!
Gondolom a meccs után pályán ünneplés is sokba fog kerülni.

Pedig tényleg (Ferencvárosi) futballünnep lehetett volna.
Magyar szinten kifejezetten élvezetes meccs, tömött lelátók, koreográfia, szurkolás...

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
2 milla. Ezek az igazi szurkolók. Segítenek költeni a pénzt.apeszos
Fradi szurkoló vagyok, de mindig csodálkozok, hogy hogy lehet ennyi agyhalott bohóc a fradi drukkerek között. Nem tudok hozzászokni.HanSolo
Tudja valaki, hogy mi történt?
Mert én nem láttam semmit.
Talán még a futópályán sem voltak szurkolók...Sinisa
Talán. De oda hogyan jutottak be?apeszos
Emlékeim szerint a Puskásban nincs kerítés.
Kordon van a leláton alján.
A lelátó alsó sorából pedig át lehet köpni a futópályára.Sinisa
Nem az a kérdés kerítés van-e vagy kordon. Mit kerestek a szurkolók ott? Az mindegy hogy betörték vagy átugrották...apeszos
Ne érts félre, nem védeni akaorm azokat a szurkolókat, akik esetlegesen balhéztak.
Annyit írtam, hogy talán még a futópályán sem voltak.

A TV-ben csak annyit láttam, hogy a szektor előtt csomó biztonsági, tőlük 15 méterre pedig rohamrendőrök.
Ennyi.Sinisa
Én is csak annyit láttam, de Gundel szépen beszámolt róla. És azok (szerintem) nem szurkolók. Kedden az ő szájuk habzik majd a legjobban a bünti miatt. Nem értem, ha szerintetek ennyire rátok szállt az MLSZ, akkor miért kell még okot is szolgáltatni? Sokszor arra gondolok, ezek az emberek direkt szítják a tüzet...
több mint 12 éve
Fradi szurkoló vagyok, de mindig csodálkozok, hogy hogy lehet ennyi agyhalott bohóc a fradi drukkerek között. Nem tudok hozzászokni.HanSolo
Ne érts félre, nem védeni akaorm azokat a szurkolókat, akik esetlegesen balhéztak.
Annyit írtam, hogy talán még a futópályán sem voltak.

A TV-ben csak annyit láttam, hogy a szektor előtt csomó biztonsági, tőlük 15 méterre pedig rohamrendőrök.
Ennyi.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
Nem az a kérdés kerítés van-e vagy kordon. Mit kerestek a szurkolók ott? Az mindegy hogy betörték vagy átugrották...
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 019 — Axel Foley
Áttörték a kerítést, de utána szépen visszaterelték őket a biztonságiak és a rohamrendőrök. Nagyobb balhé szerencsére nem kerekedett belőle, kb. 3 percet állt a játék.HanSolo
Köszi!
Néztem a meccset.
De nem igazán láttam semmit extrát.
Valszeg "csak" a kordont döntték be...Sinisa
Ott voltak a futópályán tisztán látszott.
Sajnos az ilyen hülyék támasztják alá leginkább Csányi faszságait.

több mint 12 éve
A lelátó alsó sorából pedig át lehet köpni a futópályára.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

több mint 12 éve
Áttörték a kerítést, de utána szépen visszaterelték őket a biztonságiak és a rohamrendőrök. Nagyobb balhé szerencsére nem kerekedett belőle, kb. 3 percet állt a játék.HanSolo
Köszi!
Néztem a meccset.
De nem igazán láttam semmit extrát.
Valszeg "csak" a kordont döntték be...

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

több mint 12 éve
HanSolo New England Patriots 645
Hö, a City meg alázza a Unitedet.
több mint 12 éve
HanSolo New England Patriots 645
Áttörték a kerítést, de utána szépen visszaterelték őket a biztonságiak és a rohamrendőrök. Nagyobb balhé szerencsére nem kerekedett belőle, kb. 3 percet állt a játék.
több mint 12 éve
Talán. De oda hogyan jutottak be?
több mint 12 éve
Talán még a futópályán sem voltak szurkolók...

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern